עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בליזארד ו legendary pictures לא משחררים בכלל פרטים מילא תתנו לוגו\פרומואים...משהו. אבל כלום. אשמח לפרטים תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  2. Started by redti,

אתם מכירים תוכנה פשוטה או משהו שאולי יש על הוינדוס שיכול לקחת תמונה גדולה ששוקל 300-400 להקטין אותה קצת ולשמור על איכות לא רעה תוך כדי שהיא תהיה אחרי זה רק 100 קיי או פחות ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  3. Started by Shortboarder,

ותחילת שנות ה 90. מחפש אתרים,לא להורדות,רק לשמות,אתרים טובים ומושקעים בתחום. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  4. יש את מבחני COMTIA ל-A+ וגם למייקרוסופט יש מבחנים מסוג זה, מי יותר נחשב, יש הבדלים בין השניים? עם יש לי A+ כדאי לעשות גם את ההכשרה של מייקרוסופט או רק את המבחן?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by captaincaveman,

והכל בשביל כמה SAVE GAMES ו-EMAILS http://www.deadharddrive.com/

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. משהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשר בו לקנות את החולצה הצהובה של מוביל הטור דה פראנס?? יש אפשרות להזמין את זה לארץ אבל זה טיפה בעיה בשבילי.. http://www.madeinsport.com/fr/descProduit.asp?Univers=letour&Langue=en&IdMdl=17526&IdPrpMdl=IdPrpMdl_02:001§IdPrpMdl_01:044|040&idPtn=letour&taille=Size&Devise=USD

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. Started by ביל וסבסטיאן,

מה זה נותן

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  8. קודם כל שבת שלום לכולם! בזמן האחרון (שנה למעשה) מאוד התעניינתי במשבר הכלכלי,בבורסה..כל הירידות\עליות שערים כו . אין לי ממש מושג למה אבל אני פשוט אוהב לעקוב אחרי זה בחדשות.. דיברתי על זה לא מזמן עם אבא לי והוא אמר לי שאם אני רוצה נברר את העיניין של מניות ואולי אפילו נקנה . אין לנו ממש מושג בדברים האלו ובחיים לא קנינו מנייה .. אז כמה שאלות : 1)איך זה בדיוק עובד? כלומר איך אני יודע איזה מנייה יש לקנייה וכמה היא עולה? 2)דרך איפה אני קונה מנייה? 3)האם יש אתרים מומלצים בהם כדאי להתחיל לחקור את הנושא? אני מבקש להתייחס ברצינות לנושא.. אני לא ילד בן 2 עם דמי כיס אלא יש לי המון כסף בצד ואני מוכן להשקיע אותו .. וכן גם יש התעניינות עצומה מצד אבא .. תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by BigBandJoe,

שלום לכולם לפני שנה קניתי דרך האינטרנט (מספר סיריאלי) את תוכנת ChessRally של חברת Ingenuware. לפני כחודש חסמה החברה את המחשב שלי מלהשתמש במשחקים OnLine ! יצרתי קשר עם מנהל החברה ושאלתי מה העניין והוא הסביר לי כי "יש לו בעיה עם שתי משתמשים ישראלים שכאשר הם משחקים Online הם מוסרים מספרים סיריאלים של התוכנה ובגלל זה הוא נאלץ לחסום את כל המשתמשים מישראל (או של חברת נטוויזן ובזק נט ליתר דיוק)" המנהל הבטיח לי שתוך שבועיים הוא מוציא גירסה חדשה של התוכנה ואז הוא יוכל לחסום רק את המשתמשים הבעיתיים. קיבלתי את התנצלותו וחיכיתי. עבר כבר מעל חודש ועדיין לא יצאה גירסה חדשה וכן אינני יכול לשחק Online ומנהל החברה לא עונה לפניות שלי ולבקשתי שיאפשר לי לשחק או שיחזיר את כספי. שאלתי, האם יש…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  10. Started by Tukinfo,

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2974726 ;D

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by Symbore,

לפני כשנה החלפתי את ההיגוי של שמי הפרטי באנגלית וסוף כל סוף הצלחתי לסיים להחליף את שמי בכל המוסדות למעט תעודת נכה. למען האמת אינני זוכר איפה קיבלתי תעודה ומהיכן הם לקחו את הפרטים אני רק זוכר שזה לא היה דרך משרד הבטחון (התעודה היא די סימלית אבל זה מציק לי בעין) מישהו יכול לשפוך אור בנושא?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  12. אני רוצה לעלות סרטון פלאש לאתר ....איך אני עושה אתזה?

13. "אובייטקים לא מתאפסים לאחר הפקת פרודקט" תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. האם בחנויות כמו- פנדה, PCH, זיג-זג, KSP לוקחים כסף על משלוחים? לפי ההיגיון הם חייבים לקחת אבל כמה ואיפה כתוב? חיפשתי בכל האתרים ואין מילה על דמי משלוח.. חנויות אלה מבצעים משלוחים בכלל או שחובה להגיע למקום לקבל את ההזמנה? תודה..

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. אך אני עושה זאת? מצ"ב קובץ תמונה שמראה למה אני מתכוון. ***לא משנה, מצאתי, נא למחוק את התראד***

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  16. Started by nimrods,

יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  17. Started by schumi,

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. Started by Kayama,

מצא בכמה אופנים ניתן לסדר בשורה 3 מבוגרים וחמישה ילדים במקרים הבאים : א) שיהיו לפחות שני מבוגרים שבניהם יעמוד לפחות ילד אחד ושיהיו לפחות שני ילדים שבניהם יעמוד לפחות מבוגר אחד . ב)כך שבין כל שני מבוגרים יעמוד לפחות ילד אחד.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  19. ו"ערבי טוב זה ערבי עם עט" איבדתי את זה

• 1 תגובה
    • 9.8k צפיות
  20. Started by KYSG,

אני צריך חנות טובה ברשת לחלקי מחשב(חדשים כמובן)החנות צריכה להיות בחול ולעשות משלוחים לארץ אז אם מישהו מכיר(ולא EABY וחנות חנות לא מכירות פומביות) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  21. Started by IRIVERMAN,

לא יודע אם זה קשור לפורום הזה אבל אם לא פשוט תעבירו את זה לנכון. תודה. מה אתם אומרים על הפלאפון הזה? שווה? לא? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. Started by bay,

היי לאחרונה מצאתי אתר שדרכו ככול הנראה תקבלו נקודות בחינם מלוקרז יש לי כמה חברים שעימתו את המידע הזה ואומרים שהם מקבלים 50 נקודות חינם כול יום אך אני לא רוצה לסכן את השמתמש הנוכחי שלי שבזיעה רבה צבר 134 נקודות מישהו יכול לבדוק זאת והם ההאק באמת עובד??? http://www.emailmeform.com/fid.php?formid=451654

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  23. http://ilserv.etn.fm:8000 יאללה, ווינאמפ מחוזק!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.