כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
כמה זמן לוקח עד שהצבא מזמן אותי למבחנים לפרוייקט גאמ"א? שמתי לב לפני כמה ימים שעדכנו את הסטטוס שלי באתר המודיעין למועמד למסלול גאמ"א, וממה שאני יודע צריך המון ידע מוקדם כדי להתקבל לשם אבל אני לא יודע הרבה מעבר למה שלמדתי בבי"ס (בתחום התכנות) אז אני רוצה להעמיק קצת את הידע שלי לפני המבחנים כדי להגדיל את הסיכויים שלי להתקבל. השאלה היא, כמה זמן בערך יש לי עד שיזמנו אותי למבחנים מהרגע שהתמיינתי למסלול? תודה
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
נמאס לי כל פעם לחבר את המטען להטעין ולנתק, האם זה מסוכן שאני יחבר את כל המטענים של הפלאפונים, פאלם וכל מיני נוספים.. לחשמל תמיד, ואחבר את המכשיר להטענה מתי שאני צריך? זה יכול לפגוע במטען או במכשיר באיזשהו אופן? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אהלן, השאלתי מחבר את הדיסקוגראפיה של Pearl Jam. לצערי [ולשמחתי], לפארל ג'אם יש המון המון המון אלבומים שהולכים הרבה אחורה. בכל אופן, משום מה שנים שאני מתכחש לקיומם של פארל ג'אם כי פשוט לא אהבתי את הסגנון המוזיקלי שלהם, אבל משום מה מצאתי את עצמי הולך ומתחבר אליהם. מכיוון ואין לי זמן וכוח להתחיל להקשיב לשיר שיר בכל אחד מ100 האלבומים שלהם רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לאלבומים שלהם? כי קצת נאבדתי בתוכם. אני מבקש המלצות שלא כוללות את האלבום TEN [כי מי לא מכיר אותו], וגם לא את האלבום האחרון שלהם Backspacer [שיצא החודש], שהוא סבבה, אבל כבר חרשתי עליו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
-
תענו בבקשה תקשיבו אני רוצה להיות טכנאי כשאני יהיה גדול איפה אני יכול ללמוד והאם את מכירים אתר שצריך מישהו שיזור לנהל פינת תמיכה
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
:jump: למכירה בהזדמנות נדירה מחשב נייד דגם: DELL M6300 מסך 17 אינטש, במצב חדש מעולה לגרפיקה, רק 7 מחשבים כאלו הגיעו לארץ, למעשה לא השתמשתי בו כלל. 050-4417385 יהודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הזמנתי לפני חודש וקצת לייזר ירוק 20MW מחו"ל, והוא עדיין לא הגיע - שאר החבילות שהזמנתי לפניו ואחריו כבר הגיעו, ורק הוא עדיין לא. היה רשום שהוא נשלח כבר באיזור ה-06.12.09, אחריו הזמנתי פד לעכבר שנשלח באיזור ה-07.12.09 שהגיע אלי לדואר ביום חמישי הזה (אבל אין שום זכר ללייזר). שמעתי שהמכס מחרים לייזרים ירוקים, האם זה נכון? על החבילה רק מצויין שזה לייזר ירוק - אבל הזמנתי לא מזמן לייזר ירוק של 5MW שגם אצלו על החבילה היה רשום לייזר ירוק ולא היתה שום בעיה... מה הקטע? למי לפנות? פניתי כבר לאתר, מה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-System Mechanic כדי לנקות את המחשב שלי מזבל. בסריקה, כברירת מחדל, הוא מוצא גם קבצי GID ומציע להסירם, הוא מצא אצלי קבצי GID בתיקייה שבה מותקנים הדרייברים של ה-Sound Blaster... אני מפחד להסירם כדי לא לפגוע בהתקנת הדרייברים... ברצוני לדעת מה זה קובץ GID ולמה הוא טוב? (אם בכלל...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
בליזארד ו legendary pictures לא משחררים בכלל פרטים מילא תתנו לוגו\פרומואים...משהו. אבל כלום. אשמח לפרטים תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אתם מכירים תוכנה פשוטה או משהו שאולי יש על הוינדוס שיכול לקחת תמונה גדולה ששוקל 300-400 להקטין אותה קצת ולשמור על איכות לא רעה תוך כדי שהיא תהיה אחרי זה רק 100 קיי או פחות ?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
ותחילת שנות ה 90. מחפש אתרים,לא להורדות,רק לשמות,אתרים טובים ומושקעים בתחום. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
יש את מבחני COMTIA ל-A+ וגם למייקרוסופט יש מבחנים מסוג זה, מי יותר נחשב, יש הבדלים בין השניים? עם יש לי A+ כדאי לעשות גם את ההכשרה של מייקרוסופט או רק את המבחן?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
והכל בשביל כמה SAVE GAMES ו-EMAILS http://www.deadharddrive.com/
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
משהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשר בו לקנות את החולצה הצהובה של מוביל הטור דה פראנס?? יש אפשרות להזמין את זה לארץ אבל זה טיפה בעיה בשבילי.. http://www.madeinsport.com/fr/descProduit.asp?Univers=letour&Langue=en&IdMdl=17526&IdPrpMdl=IdPrpMdl_02:001§IdPrpMdl_01:044|040&idPtn=letour&taille=Size&Devise=USD
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
קודם כל שבת שלום לכולם! בזמן האחרון (שנה למעשה) מאוד התעניינתי במשבר הכלכלי,בבורסה..כל הירידות\עליות שערים כו . אין לי ממש מושג למה אבל אני פשוט אוהב לעקוב אחרי זה בחדשות.. דיברתי על זה לא מזמן עם אבא לי והוא אמר לי שאם אני רוצה נברר את העיניין של מניות ואולי אפילו נקנה . אין לנו ממש מושג בדברים האלו ובחיים לא קנינו מנייה .. אז כמה שאלות : 1)איך זה בדיוק עובד? כלומר איך אני יודע איזה מנייה יש לקנייה וכמה היא עולה? 2)דרך איפה אני קונה מנייה? 3)האם יש אתרים מומלצים בהם כדאי להתחיל לחקור את הנושא? אני מבקש להתייחס ברצינות לנושא.. אני לא ילד בן 2 עם דמי כיס אלא יש לי המון כסף בצד ואני מוכן להשקיע אותו .. וכן גם יש התעניינות עצומה מצד אבא .. תודה רבה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שנה קניתי דרך האינטרנט (מספר סיריאלי) את תוכנת ChessRally של חברת Ingenuware. לפני כחודש חסמה החברה את המחשב שלי מלהשתמש במשחקים OnLine ! יצרתי קשר עם מנהל החברה ושאלתי מה העניין והוא הסביר לי כי "יש לו בעיה עם שתי משתמשים ישראלים שכאשר הם משחקים Online הם מוסרים מספרים סיריאלים של התוכנה ובגלל זה הוא נאלץ לחסום את כל המשתמשים מישראל (או של חברת נטוויזן ובזק נט ליתר דיוק)" המנהל הבטיח לי שתוך שבועיים הוא מוציא גירסה חדשה של התוכנה ואז הוא יוכל לחסום רק את המשתמשים הבעיתיים. קיבלתי את התנצלותו וחיכיתי. עבר כבר מעל חודש ועדיין לא יצאה גירסה חדשה וכן אינני יכול לשחק Online ומנהל החברה לא עונה לפניות שלי ולבקשתי שיאפשר לי לשחק או שיחזיר את כספי. שאלתי, האם יש…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2974726 ;D
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
לפני כשנה החלפתי את ההיגוי של שמי הפרטי באנגלית וסוף כל סוף הצלחתי לסיים להחליף את שמי בכל המוסדות למעט תעודת נכה. למען האמת אינני זוכר איפה קיבלתי תעודה ומהיכן הם לקחו את הפרטים אני רק זוכר שזה לא היה דרך משרד הבטחון (התעודה היא די סימלית אבל זה מציק לי בעין) מישהו יכול לשפוך אור בנושא?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לעלות סרטון פלאש לאתר ....איך אני עושה אתזה?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
"אובייטקים לא מתאפסים לאחר הפקת פרודקט" תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
האם בחנויות כמו- פנדה, PCH, זיג-זג, KSP לוקחים כסף על משלוחים? לפי ההיגיון הם חייבים לקחת אבל כמה ואיפה כתוב? חיפשתי בכל האתרים ואין מילה על דמי משלוח.. חנויות אלה מבצעים משלוחים בכלל או שחובה להגיע למקום לקבל את ההזמנה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
אך אני עושה זאת? מצ"ב קובץ תמונה שמראה למה אני מתכוון. ***לא משנה, מצאתי, נא למחוק את התראד***
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-