עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נתקעתי באיזה שלב שם , ואני לא מצליח לעבור . יש כאן למישהו מכשיר שאוכל משחקי גאווה , אני אשמח לשלוח לו את המשחק למכשיר , רק תעזרו לי ! זה מעיק מדי , על המחשב אני לא יכול להריץ את המשחק , אז על הסלולרי הוא כן רץ לי אבל אני תקוע . בעעע . כל עזרה תתקבל בברכה .

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. "הגעתי לכדור הארץ משנת 2256" כך טוען חשוד בסחר במידע פנימי בבורסה של ניו יורק; נעצר לאחר שהשקיע 800 דולר והרוויח בתוך שבועיים 350 מיליון; הציע לחוקריו: תנו לי לחזור "הביתה" ואגלה את מיקומו של בן לאדן לכתבה המלאה ב walla http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2&id=369428 אני לא יודע אם תאמינו או לו לסיפור הזה אבל אתם חיבם להודות שזה דיי מוזר ואי אפשר להתעלם משתי הנקודות ש 1. תוך שבועיים הוא הרוויח 359,999,200 מיליון דולר $$$$ 2.אפילו החוקרים מודים שאף אחד לא הצליח למצוא תיעוד על מיקומו מלפני דצמבר 2002. ??? נ.ב ואם מישהו יגיד משהו בגלל שזה ה 1 באפריל אז אני לא חושב שזה כתבה שנועדה לעבוד על האנשים כי היו מלא כתבות כבר יותר מוזרות מזאת בלי קשר ל …

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=369581 ענק.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  4. Started by DXT,

lolz aprilz foolz

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  5. אז ככה נכנסתי לגיימר פתאום אני רואה שם איזה חדשה על משחקים שקשורים למלחמה, וכל מיני חבילות הרחבה של משחקים מוכרים כמו MOH, c&c generals וכו'. עכשיו אני לא מבין כבר עבר 1 באפריל אז או שזה לקוח מחוץ לארץ ששם עוד היה אחד באפריל, או שהכתב רומה והוא באמת מאמין בזה,או שהם רצו להמשיך קצת את אחד באפריל, או ההפשרות הכי לא הגיונית שזה אמיתי. הנה: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17190

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. Started by BigT,

שלום, היכן ניתן לקנות מסכי LCD בגודל של 4X20 או גדלים אחרים? (מומלץ באזור חיפה)

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. Started by sAXIn,

כאחד הלקוחות שנפגעו מנפילת פלונטר, סתם מתוך סקרנות אני נכנס כל שבוע לאתר לראות אם משהוא זז ... והאין זה פלא היום ... הטקסט במבקש למצוא שותף עיסקי נעלם ? אם יש למישהו שמץ , או מידע זה יעזור מאוד !!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. שלום לכולם, משהו יכול לעזור בתרגיל דיי קל בהנדסה? {אני יודע שהוא די קל פשוט אני גרוע בהנדסה} תודה מראש, יאיר נ.ב - שוב תודה לThePorscher

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  9. כמה בערך עולה פורט אינפרא - אדום למחשב האישי (בארץ)שיעבוד עם מכשירי NOKIA התומכים גם כן באינפרא אדום??.. וכמה KB\S העסק הזה משדר..? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  10. Started by gshhar,

אם אני רוצה להזמין איזשהו משהו מחו"ל האם אני חייב ויזה בינ"ל? האם ישנה דרך אחרת חוץ מזה?

11. Started by iib,

מישהו הספיק לשמוע את האלבום החדש Meteora של Linkin Park. מה אתם אומרים... שווה עוגיה? איך הוא בהשוואה ל Hybrid Theory?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  12. אהלן חבר'ה!! ממצב? יש איכות? אצלי יש איכות רבה מאוד! לפני יומיים הגיעה סבתא, ובנוסף ל-120 שקלים שהיו לי, נתנה לי עוד 100, והחלטתי לשלם על האינטרנט לחודש (או עד סוף החופש.. אני כבר אנסה לסדר משו). איך התגעגעתי.. פיייייי.... אין לכם מושג איך זה קשה בלי האינטרנט, המחשב שלי היה לא יותר מקופסא עם מוזיקה וזהו. אז מה חדש בעולם? באתר? יש מצב שמישהו פליז פליז פליז פליז פליז יוכל לתת לי תקציר? אני ממש לא חושב שאני אצליח להשלים הכל לבד. תודה אחים, התגעגעתי מאוד! אגב, לא הייתי לצערי במפגש בגלל ציפורן חודרנית שניה שהוציאו לי יום לפני, אני היום בקושי עדיין הולך.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  13. שלום אני רוצה לעלות ולאכסן קבצים מסוימים , איך אני עושה זאת ? שמעתי שבנענע אפשר לעשות זאת , אשמח לשמוע איך , ואשמח לשמוע על מקומות נוספים חוץ מנענע. תודה

14. הי מה קורה אחים שלי אני ראיתי את ה6 הראשונים השלושה הראשונים דיי גרועים אבל הרביעי החמישי והשישי פשוט שולטים עם המוזיקות רקע המגניבות והאנימציה המדהימה של DBZ אז מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  15. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

שלום רציתי לדעת אם יש אתר עם שירים על ישראל שאפשר למצוא בו גם את המילים של השירים. בנוסף מישהו יכול לכתוב פה כמה שמות של שירים על ישראל. תודה רבה לעוזריםץ

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  16. אני מחפש אתר שאפשר להוריד רקעים wallpapers אבל לא ללחוץ ולהוריד כל תמונה אלה בקבוצה ב zip ובחינם מעדיף תמונות טבע/נוף

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  17. SP3381 הדגם הזה...מבית יורוקום, זה של חברה בשם Hoffer כתוב שהם לטווח של 5 ק"מ...מוכרים אותם במכירות קבוצתיות ב400 ש"ח ואני זקוק למכשירי קשר בטווח קליטה כזה לטיולים ומחנאות על בסיס קבוע, השאלה שלי אם הם טובים והאיכות בהם נקייה ובאמת ל5 ק"מ אם המחיר במכירות כאלה אין לי בעיה...

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  18. Started by naveh3,

אני זוכר שזה היה הפורום הראשון שלי פששש כמה זמן לא הייתי פה....... אני רואה שהשתנה טיפה נחמד מאד

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. Started by B0necrack3R,

http://www.jigzone.com נחמד מאןד לשעת הפנאי 8)

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. חבר'ה, היום היה צריך להיות לי מבחן באזרחות אבל בגלל שיש שביתה ואין שום תאריך שאפשר להזיז אליו את המבחן החליטו להעלות אותו לאינטרנט וכל אחד יפתור אותו בבית. הקטע הוא שאני קצת ריחפתי בשיעורי אזרחות ואין לי שום שמץ של מושג איך לענות על השאלות האלה אז הבאתי לכם את הנוסח של המבחן ובבקשה תעזרו לי!! 1. בבריטטניה נעצרו שני מדענים, שהעבירו מידע סודי למדינה זרה. אחד המדענים מסר את המידע מפני שתמך במשטר הקומוניסטי במדינה הזרה, והשני מסר את המידע תמורת סכום גבוה של כסף. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען הראשון? הסבר ונמק את תשובתך. -איזה סוג של עבריינות ביצע המדען השני? הסבר ונמק את תשובתך. 2. בתוכנית הכלכלית החדשה של משרד האוצר נקבע בין היתר: 1. קיצוץ של 20% משכרם של המורים. 2. קיצוץ…

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  21. כמו שאומרים שהמילה יראק עלתה לבין המקומות הראשונים במנועי החיפוש איך יודעים?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  22. Started by noambaum,

אני מוכר את הצורב שבתמונה הצורב הוא של חברת ימהה הוא חיצוני ועובד במהירות של 44X24X4 יש לו 8mb באפר והוא משתמש ב-USB 2.0 הצורב אצלי חודש ונעשה בן שימוש מועט מאוד סיבת המכירה היא שיש ליכבר צורב ואת זה קיבלתי במתנה מאבא ואני מעדיף למכור אותו ולשדרג את המחשב שלי אז אם מישהו מעוניין שייצור איתי קשר במייל noambaum@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  23. שלום !!! אני מחפש אתרים ישראליים שמתעסקים עם קירור ומודינג וגם מכירות של הציוד און ליין מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by Fkl0ster,

"אם אני פוגש אותך ברחוב אני לא מקנא בך אחי. הת'רד הזה זה פשוט בגידה במורשת היהודית לשמה. אני קורא לך בוגד אנטישמי כאן ועכשיו! תתבייש אם כי אני כבר עושה זאת בשבילך." בחרתי לשתף את הפורום כולו בתגובתי למר לב, שבת'רד אחר שפתחתי, בחר לכתוב לי את ההודעה הנ"ל כתגובה לתמיכתי בהצעה היפותטית שלפיה תצורף מדינת ישראל כאחת ממדינות ארה"ב של אמריקה: אני מקווה שאתה מבין כי המנטליות של שנינו שונה לחלוטין. אתה פטריוט גאה, אוהב את אדמת א"י, בעל מוטיבציה גבוה לשרת בצבא ההגנה של המדינה ולתרום לבטחונה. אתה אידיאל הציוניזם, וזו זכותך המלאה להיות כזה... אבל להסיק מכך שאתה יכול להכפיש את שמי ולהרחיק לכת ולקרוא לי אנטישמי, מעידים על בורותך. במקום לשמור על רמת דיונים נאותה, אתה בוחר להקצ…

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  25. Started by ORrrr,

אנשים אני מבקש מכל לשון של בקשה אם מישהו יכול לתת לי מאיפה אני יכול להוריד או אולי אפילו את הסרט עצמו של The Little Mermaid II - Return To The Sea ואני בכלל לא צוחק נתפסה עלי רוח סקטי דיסני ואני מוריד את כל מה שאני מכיר.. אז בבקשה.. אם מישהו יכול לעזור לי..

• 1 תגובה
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.