כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, כרגע אני משתמש במשקפיים ורציתי לעבור לעדשות מגע והשאלות שלי הם כאלה: 1, כמה עדשות מגע נורמליות (בגדר נורמליות) אמורות לעלות? 2, עדשות מגע גורמות לגירויים בעיניים? אם כן זה לזמן מסויים או שרק צריך להתרגל אליהם? 3, אני לא עלול ליפגוע בעין שלי תוך כדי שאני מכניס את העדשה לשם? 4, זה מסוכן לשים עדשות מגע? אלה השאלות שלי, תודה רבה לכל מי שעונה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בינה מלאכותית יוצרת היום אמנות, מכוניות מסיעות את עצמן ומכשירים מופעלים בדיבור, אבל איכשהו החיים שלנו עדיין תלויים בסוללות AA ו-AAA. מדוע המצאה מראשית המאה הקודמת היא עדיין מוצר בסיסי בכל בית? איך נתקענו עם זה? האם באמת אין שום דבר יותר נוח? כתבה טעונהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 289 צפיות
-
-
-
אני נוסע לי לאילת ל 4 ימים אני בטוח שאני יהנה אבל יהיהו לי כאביי גמילה מהאתר! (אין מה לעשות נגד זה) אז חברים תשמורו על הפורום חמים ונעים ונתראה בעוד 4 ימים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע איך היא נקראית בשמה המלא אבל מה שאני כן יודע זה.. F C זה מאוד מאוד חשוב לי תודה.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מי רוצה לפנק את הלוחם בדרכים שאצלו עם 96GB של זכרון מערכת דינאמי?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 360 צפיות
- 1 follower
-
-
התערוכה עדיין לא נפתחה רשמית, אבל ההצגה כבר החלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
- 1 follower
-
-
כידוע פייסבוק הוא סיפור הצלחה גדול מאוד . ממש ממגנט וממכר לפעיליו הרבים . האם יש פה מישהו שחוזה עתיד לא טוב לרשת החברתית הזאת ? או שאולי אתם חושבים שאין סיכוי לכך ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ezbuyus.co.il/index.asp דברים שנגיד אמאזון לא ישלחו לישראל,החברה הזו תשלח לכם,האם מישהו פעם השתמש בזה? זה בטוח? משלוח יקר?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זו שאלה ממש באותו סגנון כמו ששאלתי לא מזמן בנושא של "כדורגלן החלומות שלכם מול מראדונה".כאן,הפעם השאלה היא בקשר לכדורסל.צרו לכם מן כדורסלן חלומי בדמיונכם.דמיינו לכם את הכדורסלן הכי טוב שאתם יכולים לדמיין.האם הוא טוב יותר ממייקל ג'ורדן?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה בדיוק "מתלים" או Suspentions? באופן פרטני יותר - זה כולל גם את הקפיצים + הבלמים? או רק חיבור מסוים....? האם ניתן לאמר שיש מתלים גם בגלגל אחורי וגם בקדמי? והאם ניתן לאמר שכל אופנוע, בלי יוצא מן הכלל, מורכב גם מ- Fork וגם מ- Swingarm, הייתי קורא לשני "מזלג אחורי" אבל אני כבר לא בטוח בכלום . ואחרון חביב - האם המינוח של הקפיצים הקדמיים הוא Fork Springs באופן גורף לכל האופנועים? אני בדיוק חוזר מויקיפדיה שעשתה לי הרבה בלגן, ולמי שמתעניין זה לעבודת גמר במחשבים, לצורך קטלוג נכון של מאגרי הנתונים שלי.....
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כמה נורות לבית. יש את המסולסלות ה"אקולוגיות" האלה, אבל גם בזה יש סוגים פחות טובים(עם כספית). אז איזה נורות כדאי לקנות? וגם המלצה על נורת חירום תועיל. אני בטח יכול למצוא משהוא בעצמי, אבל לא ממש מבין בזה כל כך...
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
פרויקט "DoomBuds" מוכיח שוב: אם יש לזה מעבד, זה יריץ Doom. בלי מסך, עם Overclock קיצוני ומעט מאוד זיכרון: מפתח אוסטרלי הצליח לדחוס את משחק היריות האגדי לתוך זוג אוזניות PineBuds Pro. התוצאה? מיותרת להפליא ומרשימה בטירוףלכתבה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש איזה מישהו שמטריד אותי בטלפון ונראה לי מפיץ כל מיני שמועות. שולח לי SMSים כל הזמן וכו'. יש לי מספר הסלקום שלו, יש איזו דרך שאוכל לדעת את שמו עפ"י המספר? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 12.3k צפיות
-
-
כמה אנשים התלוננו על כך שהכרטיס קטן מדי, ;D כמו כן, נראה שנווידיה החליטו לעשות בו שימוש בעוד כמה וריאציות כיד להרוויח: קרדיט לחברה בNVNEWS. מצטער, הייתי חייב
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
-
-
-
יש פה מישהו שמכיר את המושגים "פרט 818" "ופרט מהותי" עפ"י טבלת מיסים מרוכזים באתר המכס: http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx למה הם מתייחסים ומה ההבדל ביניהם? אה, ועוד עניין: מישהו מכיר שלישראל אין הסכם סחר עם יפן...?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
למה כל הטרוריסטים הם ערבים?? כולם גם שואלים למה הטרוריסטים הערבים מוכנים תמיד להתאבד. באו נחשוב על כך בהיגיון 1. אצלם אין זונות 2. אצלם אסור לשתות אלכוהול 3. אצלם הברים אסורים 4. אצלם הטלוויזיה אסורה 5. הגלישה באינטרנט אסורה 6. אסורים משחקי ספורט, אצטדיונים,מסיבות המוניות וכ"ו 7. אסור לצפצף באוטו 8. אסור לאכול בשר חזיר 9. חול בכל מקום ואין אפילו מכונית בוגי אחת לרפואה כדי להתבדר 10. ניסיתם פעם לדוג בנוה מדבר? 11. להתעטף בסדין במקום בגדים? 12. לאכול רק ביד ימין כי ושמאל מיועדת רק לניגוב תחת, כאילו שהחיים לא מספיק מסובכים גם כך 13. לשמוע הנחות כאב מהשכן שלך כי אין רופאים בסביבה 14. אסור להת…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! אני רוצה לקנות ממיר דגיטלי נוסף, יש לי רק אחד בסלון ואני רוצה לשים אחד בחדר שלי. כמה עולה ממיר? תודה, האתר של HOT נפל בגלל זה אני שואל פה, יום ראשון אני יתקשר.
-
- 7 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
קראתי ששתיית אבנית לא מזיקה אבל בכל זאת אם יש הצטברות אבנית בקומקום, האם זה לא מזיק לשתות ממנו גם באופן יומי
-
- 12 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אני כותב דף נוסחאות וצריך את הפונט הכי חסכוני (הווה אומר כמה שיותר מידע בכמה שפחות מקום) וכמובן שעדיין ישאר הכי קריא שאפשר. באופן כללי אני צריך פונט באנגלית, אבל גם בעברית יעזור
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
gengster pavaise משהו כזה נראה לי פשוט לא מוצא לי. תודה תעזרו
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-