עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני משתמש בג'ילט מאך 3 ומרוצה מאוד. הבעיה שהסכינים יקרים מאוד. האם אתם מכירים מקום שמוכר בזול? או שאולי עדיף להחליף יצרן? אשמח לשמוע תגובות למה יש סכינים עם 5 להבים? אם עדיף סכין עם מספר להבים גדול יותר למה לא מייצרים סכין עם 10 להבים? ולמה זה לא יוצר לפני 50 שנה אלא פתאום ב-10 שנים האחרונות נזכרו? כלומר יש תועלת בלהבים רבים או שזה סתם חרטא?

• 17 תגובות
    • 11.7k צפיות
  2. שלום לכולם... אני נמצא כרגע בנקודה בא אני צריך להחליט מה לעשות למחייתי ואני קצת תקוע.. תחילה קצת רקע על עצמי לפני כמה שנים התגייסתי למסלול עתודה אקדמית בהנדסת חשמל בטכניון. נשרתי אחרי כמעט 3 שנים בשל חוסר הצלחה שנבע בעיקר מחוסר מוטיבציה. חזרתי לשירות צבאי ואני משרת כמנהל רשת מחשוב ביחידה עורפית. מאז ומתמיד אהבתי והתעניינתי רבות בתחום המחשבים ובעיקר בחומרה. קורא ועוקב אחר התחום באופן נלהב. אני יודע שהשירות הצבאי שלי לא קידם או תרם יותר מדי לידע ולמקצועיות בתחום הזה אבל במהלכו הבנתי שאני רוצה לעבוד בתחום המחשבים. הגעתי למסקנה כמעט מוחלטת שאני לא בנוי לתואר בהנדסה. אני אשמח לקבל מאנשים שכבר נמצאים בתחום מה האופציות העומדות בפני, האם כדאי/יש צורך לעשות את ההכשרות הרבות שיש ב…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by MasterDK,

הקיץ הגיעה. ויחד איתו כל נפלאות הטבע בדמות חרקים. אם אני לא אפתח חלונות, אני אחנק למוות, אם אני כן אפתח חלונות, אצטרך לערוך מסיבת תה עם כל היצורים המוזרים שהתעוררו בקיץ. אשמח להצעות, איך להתגונן מפני יצורים שונים, ולא להיחנק למוות בדירתי הקטנה. הדירה היא לא שלי והיא בשכירות ולכן קדיחות והתקנות מסובכות למיניהן לא בא בחשבון. יש אולי כל מיני רשתות או וילונות שאפשר לקנות? המלצות מניסיון אישי אם התקנה פשוטה (כמה מסמרים וכאלה)? תודה ושבוע נפלא!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eliyaex,

כותרת

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by dovik,

1. קורס מטעם משרד התמ"ת "תחזוקת מחשבים אישיים ורשתות תקשורת". 2. אי סיום של לימודי הנדסאי אלקטרוניקה (ציון 100 בפרוייקט), נשאר חסר כמה השלמות. 3. בעל מוטיבציה גבוהה מאוד ונכונות לעבוד שעות נוספות. 4. מוכן לעבוד כמפעיל מכונה או כל דבר הקשור בתחום הטכני. 5. עדיף לעבוד במפעל ממשלתי, וזה יכול לבטל את הדרישות מהסעיף הקודם 6. (אולי זה חשוב) שרות סדיר מלא בחיל האויר. 7. אזור מגורים-דרום, מוכן לעבוד באשדוד, אשקלון, קרית גת, שדרות, ירושלים ותל אביב (תלוי מאיזה שעה). נ.ב. אשמח אם תעזרו לי עם חיבור קו"ח. נ.נ.ב. נא לא לתת עצות לגבי סיום הלימודים. זה נגמר. תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by TheToim,

היי, שאלה לכל מי שמשרת כחייל באחד ממסלולי גאמ"א. נגיד ואני רוצה לצאת לקצונה, מה התנאים שם? איך זה הולך? כל מי שרוצה יוצא? או שזה לפי צורכי הצבא? אשמח לכל מידע בנושא. סופ"ש רגוע, תום.

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. ברצוני למחוק סאונד מסרטון לא רשום (רק מי שיש לו את הקישור יכול לצפות) שהעליתי לאחרונה ליוטיוב, באמצעות עורך הסירטונים של יוטיוב (Youtube Video Editor), מאחר ופס הקול שלו, מכיל רעשים שאינני רוצה שיהיו בסרטון. אינני יודע מה אני צריך לעשות. אם אין אפשרות, אז האם יש אפשרות לבצע זאת באמצעות Avidemux ואז להעלות מחדש ליוטיוב?

• 1 תגובה
    • 6.1k צפיות
  8. Started by benor,

הזמנתי מוצר מסוים מאתר סיני כלשהו. יצא שהזנתי פרטי משלוח לא נכונים, מה שסביר שיקרה שהחבילה תשלח בחזרה לשולח. יצרתי קשר עם האתר אמרו לי שאין להם איך לעזור. אני אנסה לעקוב אחר החבילה, וברגע שהיא תגיע לארץ לסניף דואר כלשהו אני אצור איתם קשר. מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. היה להם קטעים ארוכים כ 7-8 דק' ואני לא מצליח להזכר בשם שלהם, אולי משהו עם THREE או במבו משהו... תודה! נ.ב אחד הקטעים שלהם היה משהו שקשור למונדיאל או מסיבות ענק, הם גם הופיעו בכאלה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בשעה האחרונה הוואטסאפ הפסיק לשלוח ולקבל הודעות ברשת האלחוטית אצלי ברשתות אחרות אין בעיה (אז שללתי בעיית הגדרות בפלאפונים ו\או בשרתים של וואטסאפ) מצד שני אין בעיה עם האינטרנט במחשב ואין בעיה לעשות שום פעולה אחרת באינטרנט בפלאפונים (פלייסטור, חיפוש עובדים כרגיל) יכול להיות שהספקית חוסמת בטעות פורטים שרלוונטיים רק לוואטסאפ?

11. שלום חברים! אני עורך כרגע סמינר בנוגע לשימוש משתמשים במנגנון social login - מי שלא מכיר זאת האפשרות להתחבר לאתרים דרך חשבון של אחת מהרשתות החברתיות - למשל להתחבר דרך פייסבוק! עכשיו אני אשמח אם תוכלו למלא את השאלון הקצר שאני עורך, וגם עוד יותר אשמח אם תוכלו לענות בשאלה 6 כמכירים את המנגנון. 2 דקות בשבילכם - שמחה גדולה עבורי! אז אנא תמלאו ותודה תודה תודה. דודו :

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  12. בתקופות האחרונות יש לי בעיות בצפייה בסרטונים ביוטיוב, שכוללות הפסקה פתאומית של טעינת הסרטון באמצע (מה שבתורו גורם להסרטון להתקע באמצע ולצורך לרענן מחדש את הדף), תנועה לא חלקה של התמונה בסרטון (תמונה מקוטעת), הסרטון נתקע תכופות (ולפעמים גם הנגן מפסיק להגיב)(אך הסאונד ממשיך להתנגן), פיירפוקס מפסיק להגיב בעת הפעלת או עצירת סרטון, או גישה לחלון במקרה ועוזבים אותו לרגע (לפעמים עד לרמה שצריך לסגור ידנית את התהליך של פלאש ממנהל המשימות, ולרענן מחדש את הדף, או אף לסגור את התהליך של פיירפוקס עצמו [בדר"כ מצב זה קורה כאשר אני מפעיל מספר סרטונים במקביל]). מה הסיבה לבעיות הללו? HTML5 איננו יכול עדיין לשמש בתוך תחליף לפלאש, כיוון שנגן ה-HTML5 של יוטיוב עדיין בשלב הבטא ואיננו יציב.

• 14 תגובות
    • 12.5k צפיות
  13. Started by yarin153,

שחקתי עם הממיר בבסיס ועכשיו אין לי קליטה ניסיתי לשנות את הלווין כי היה לנו בעיות קליטה ועכשיו זה לא עובד... איזה לווין לבחור?

• 7 תגובות
    • 19.1k צפיות
  14. Started by kdani,

בוקר טוב לכולם, אמנם מדובר באתר טכני, אבל בסוף אנחנו חיים במדינת ישראל. חושב שראוי לציין את יום השואה ב-BANNER של האתר היום. מקווה שמשהו "מקורב" יראה את זה... דני

• 78 תגובות
    • 7.4k צפיות
  15. Started by xtract1,

הבנתי מגוגל שזה מבחן שהוא מעין מבחן "שליטה" כדי לראות עד כמה אתה שולט במחשב, במושגים ובפונצקיות השונות. אני צריך לעשות מבחן כזה כדי שאוכל "להרצות" ולהדריך כמה זקנים... כעיקרון עברתי על הסיליבוס ואת רוב הדברים אני יודע, השאלה עד כמה עמוק שואלים ואיך זה מתבצע הלכה למעשה - שאלות אמריקאיות? צריכים להראות להם את מה שהם מבקשים על מחשב שנמצא שם? שואלים בע"פ? ומה הרמה המדוברת של הדברים שם? בטלפון היא אמרה לי שיכול להיות שיש access גם וכל מיני פונקציות ב-Excel שצריך לעשות (זה החלק החלש שלי, לא מתעסק עם התכונות הללו). בקיצור, כל מי שיכול לשפוך אור על העניין - מוזמן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. חברים יקרים, כחלק מהתואר של אישתי בפסיכולוגיה, היא צריכה לערוך מחקר בנושא הפרעות שינה. אשמח אם תמלאו את שלושת השאלון הבא, סה"כ 5 דקות מזמנכם, תודה. https://docs.google.com/forms/d/1USUKGwzJTQ4a1MVV2MmIFtEO6J6nv4ApYlB-h7YMR5I/viewform

• 24 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by YTZ,

האם אפשרי לגדל עץ / שתיל של תמר מגרעין תמר? (אותו גרעין שזורקים לפח)

• 6 תגובות
    • 15.7k צפיות
  18. שלום לכולם, יוצא לי להזמין המון מאתרים בחול אני יודע שיש אפליקציות רבות בסלולר אשר מאפשרות מעקב אחר החבילות ,לא תמיד הן מצליחות למצוא את החבילה שאלתי היא האם קיים אתר באינטרנט אשר בו אני יכול להכניס את כל מספרי המעקב אחר החבילות השונות והוא יודיע לי על כל שינוי בסטטוס החבילה מבלי שאני אצטרך להיכנס לכל חברת דואר בנפרד תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by keglevich2,

היי חברים, רציתי לדעת האם הגודל "כניסה" של התיבת דואר שמשכירים מדואר ישראל גדול יותר מהגודל של התיבות הסטנדרטיות בבתים. למה אני שואל: יוצא לי להזמין הרבה מוצרים בEBAY כמו לדוגמא dock של אייפון שלא נכנס בתיבה אצלי בבית, למרות שברור כי יש בתיבה נפח לחבילה הזאת. חשבתי אולי אם אני אשכיר תיבה בדואר ישראל אז לא יהיה בעיה להכניס את את החבילות הקטנות שבד"כ לא נכנסות בתיבה רגילה בבית. ואז אני אחסוך לעצמי את העמידה המתישה בתור לקבלת החבילה. בבקשה יגיב רק מי שקיימת ברשותו תיבה כזאת. תתפלאו אבל גם במודיעין של דואר ישראל לא ידעו לענות לי על ההשאלה והפנו אותי לסניף הדואר הקרוב. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by d30DK,

התחלתי להתעניין במברשת שיניים חשמלית, ראיתי כי יש מברשות חשמליות ב100 שקלים ויש כאלו ב500 שקל וצפונה. אשמח אם למישהו כאן יש מברשת שיניים חשמלית או שיצא לו לנסות (למשל ORAL-B) וישמח לתת חוות דעת, אפילו על דגם ספציפי. הסתכלתי בזאפ, יש חוות דעת אחת לכל מברשת מה שלא בהכרח יהיה נכון להסתמך עליו. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 7.5k צפיות
  21. שמתי לב מלפני שבוע בערך שאני כבר לא יכול לראות חלק מהסרטונים על 720. SPEEDTEST מראה לי 12 מגה (כמו שצריך). עכשיו שמתי לב שבשבועות האחרונים הפינגים ממש קפצו לי באירופה (עלו). גם אנשים אחרים התלוננו, לא יודע אם מאותה הספקית. מאז שיוטוב נהיה איטי מאוד, הפינגים השתפרו מאוד ! אישית אני מחובר לבזק בינלאומי (דרך הוט). יש מצב שהם ראו שיש להם עומס יתר והחליטו לחסום את הרוחב פס לאתרים שרוב העומס מגיע מהם ? מישהו שם לב לאותן התופעות ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

דיווחתי כבר לפייסבוק בדרך המקובלת ועשיתי 'נעילה' לחשבון. בנוסף, גם שלחתי להם את ת.ז. שלי לאימות הפרטים. מישהו עוד נתקל בזה בעבר? תוך כמה זמן אמורים בדר"כ בפייסבוק לפתוח לי את החשבון? אשמח ליעוץ מה לעשות... החשבון שלי הוא כמובן born2kill321.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by omri_ro,

לאחרונה הם עידכנו את שרות הניווט שלהם שיפעל בארץ ואת המפות לא, יש למי להודיע או שפשוט לא סופרים אותנו? התמונה השנייה היא מה שצריך להיות ואני מאמין שיש עוד מקומות כאלה בארץ. האם יש EMAIL שאפשר להתלונן?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, אני מעוניין להזמין חבילה מVITACOST דרך DHL, המוצר הוא תוסף תזונה במשקל של 5.5 קילו המחיר למוצר הוא 40 דולר + 43 דולר למשלוח .. אני מודע לזה שקיימות הגבלות על חבילה מבחינת המחיר והמשקל וגודל וכו'.. איך ואיפה אני מברר את ההגבלות הנ"ל לגבי החבילה הספציפית הזו והאם צפוי לי תשלום נוסף בעת הגעה החבילה לארץ ? חבר שלי אמר לי שיש בעיה עם חבילות אשר תכולתן מזון שהן מעל 5 קילו, האם זה נכון ? ומה היא העלות הנוספת לחבילה בגודל שמעל ל5 קילו? האם מבחינת המחיר קיימות הגבלות גם כן ? והאם מסתכלים על המחיר של החבילה עצמה בלבד או החבילה והמשלוח כאחד? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  25. יש לבן משפחה שלי בית קפה. יש לנו טלויזיה ואנחנו משדרים משחקי כדורגל וכו.. אני רוצה לעשות שורה רצה על המסך למטה שהיה כתוב בה מבצעים וכו.. (ושזה יהיה משודר תוך כדי המשחק) למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים