עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום. אני הפכתי את כל הגוגל ולא מצאתי את האתר או הטלפון של חברת טלאפת שייבאה את הכונן קשיח טושיבה שלי .... אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by askme,

שלום לכולם לשים את הדברים כהוייתם - בשביל מה לשנע אלפי תושבים לגדרות ולאבד את חייהם של אנשים ( לא שזה פאקטור מכריע בעיני חמאס, אבל מילא ) ? אם וכאשר אפשר במחיר של לא יותר של 1000 ₪ ( מחירו של קאסם אחד, פלוס מינוס ) לשלוח עיר שלמה למקלטים עם כל מה שזה משליך על האוכלוסיה, ולגרום לישראל להעיף במינימום 100 אלף דולר ( זוג מיירטי "טמיר" ), כשהסיכון לחמאס הוא גג - איבוד איזה בודקה בחולות עזה ! לא חיים ולא בטיח, אלא עמדת תצפית או כיוצא בזה ! ותחשבו על זה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. לחבר שלי נגנב ה-MacBook Air. הוא לא מוגן בסיסמא וכנראה שהוא ימחק\יפורמט ע"י מי שגנב אותו. חבר שלי קנה אותו בארץ (חדש, לא ממישהו). האם יש אפשרות לדעת\להגיע לכתובת האינטרנט שהמחשב מחובר אליה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by djzander,

יש פה בפורום איזה מישהו שנוסע קבוע יומיות לצריפין ברכב ? אני צריך איזה מישהו שמוכן להסיע לצריפין כל יום ולחזור סביבות 5 , אם יש מישהו כזה אני מוכן להשתתף בדלק שבועית

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  5. Started by Shay2111,

יצא למשהוא להתקל בשם של זה adware.filetour כל איז חצי שעה קופץ לי הודעה שחסר לי DLL ובדרך תוכנה שיש לי Malwarebytes מזהה שזה adware.filetour עכשיו אני מצליח למחוק את התיקייה בשם setupmertics אבל זה כל הזמן חוזר לי אני מציין שכן היה לי היום כמה וירוסים שכנראה בהוא בייחד הצלחתי להיפתר מהם רק זה כל הזמן מופיע לי אני לא מצליח להעיף אותו יש למשהוא רעיון עצא בלי שאני הצטרך לפרמט עם השאלה שלי לא נמצאת בפורום הנכון אז בבקשה לא למחוק רק להעביר תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. את שכר המינימום...ועוד את כל הזכויות..??

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  7. Started by yot,

שלום :< אני מחפש אתר שמספק תווים להורדה של יצירות קלאסיות, מישהו מכיר? אולי תוכנה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. יש חנות כזו מישראל כולה באנגלית היה לי אתהאתר היה בוא הכל זה מתחיל pc מישהו יודע? בטוח הביאו מלא פעמיפ פה

9. Started by ConRoe X Fire,

זה היה כבר לפני כמה זמן, פשוט לא היה לי מחשב אז לא יכולתי להעלות את התמונות. תמונות שצילמתי (עם הסלולארי) אחרי שהמשטרה הגיעה, איכות לא משהו אבל בכל זאת משהו. היורים (2) היו על קטנוע ועשו דרייב-ביי והיו עוד 2 ברכב הלבן (השאירו אותו דולק) וברחו, בדיוק הייתי ליד החלון וראיתי. בן אדם מבוגר היה שם ואלה שברחו ברגל רצו ממש לידו והוא התקשר למשטרה. תוך איזה 3-4 דקות ניידות הגיעו למקום. אני ישר עזבתי את כל עיסוקיי, תפסתי משקפת וארגנתי לי כסא ליד החלון והשקפתי. היו חורים במכסה מנוע של הרכב ועדיין יש חורים בקיר מאחורי הרכב. מעצבן שהושטרים השאירו את חתיכות הסרטים שסגרו איתם את האיזור וסימנו את התרמילים של הכדורים על הרצפה, שמישהו אחר יאסוף את זה. את המבוגר שהזמין את המשטרה רואים בתמ…

10. בדירוגיים השנתיים של המותג הנחשב ביותר, לקחה אפל את המקום הראשון, בנוסף להיותה ספקית המחשבים האישיים החמישית בגודלה בעולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%95%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%aa%d7%92%d7%99%d7%9d-%d7%94/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. ידידה שלי אמרה שבשיעור רפואה אמרו להם שגמירה זה 2 מ"ל. בהתחשב שכפית קטנה זה 5 מ"ל, זה נשמע לי ממש קצת 2 מ"ל. בהנחה שלא שיחקתם עם הבולבול כמה ימים לפני, כמה יוצא להערכתם? תודה, וLOL

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  12. Started by Doctor Robert,

http://www.youtube.com/watch?search=prank&v=DPkNEPM2wAA :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  13. יש תגובות שאומרים כי נורא קל לפרוץ למיילים. הם כל כך קל לפרוץ למייל של יאהוו? GMAIL? וכו'..? האם זה לא תלוי באורך ובשימוש האותיות שיש בסיסמא? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. Started by WiseGuy17,

טוב אז ככה הזמנתי מחשב לא משנה מאיזה חנות ואמרנו לחנות שאנחנו רוצים משלוח UPS EXPRESS החנות אמרו שהם מחר יעבירו את המחשב ל UPS אז מישהו יודע תוך כמה זמן זה יגיע אליי? (אני גר בדרום) תודה

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  15. האופנוע נקנה בשנת 2004\2005 והוא במצב מעולה! כמה פרטים על האופנוע: שנת יצור: 2004 נפח מנוע: 250 סמ"ק מספר פעימות: 2 משקל : 97 ק"ג שיפורים: אגזוז FMF סוג אופנוע: שטח חברה: YAMAHA דגם: YZ250 המחיר המבוקש הוא 32,500 ש"ח , המחיר גמיש במקצת, אין בעיה בהבאת האופנוע לכל מקום בארץ. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  16. Started by shaypoi1,

שמעתי אותו ממש נדלקתי, אפילו שיש כמה סלסולים קטנים שמורידים מאיכות השיר. זה נחשב מזרחית הדבר הזה?

17. http://vip.netsurf.ru/browse/?r=68554 איך לעזזל מורידים מפה

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  18. במסגרת התרחבות MICROSOFT לכל נושא מוצרי הרשת (כתחרות ל GOOGLE/YAHOO), במסגרת מה שידוע כקמפיין ה LIVE שלה (שיש שם כמה דברים מגניבים כמו ניהול דומיינים לדואר בחינם, HOTMAIL חדש מהשבוע ועוד - למי שמתעניין אני יכול לפרט). קבלו את המתחרה ב GOOGLE MAPS: DISNEY LAND: http://local.live.com/default.aspx?v=2&ss=disneyland&cp=33.812121~-117.918979&style=o&lvl=2&scene=1129794&sp=aN.33.812923_-117.917136_Drained%20lagoon_They%27re%20replacing%20the%20old%20submarine%20ride%20with%20a%20Finding%20Nemo-themed%20ride.~aN.33.813201_-117.917853_The%20Matterhorn_~aN.33.813477_-117.918299_Teacups_~aN.33.813209_-117.918351_Alice%20in%20Wonderland_~aN.33.811125_-117.917…

19. Started by Oranili,

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  20. יתכן והנושא כבר הוזכר פה באתר, אך לא ראיתי בחיפוש... אני ממליץ בחום על האתר "לא רלוונטי" הוא מכיל מאגר לגבי כל ההודעות SPAM שאתם מקבלים בעברית בארץ... היתרון (מעבר למאגר), זה שפעם הבא שחברים שלכם שולחים לכם הרבה שטויות בדוא"ל, אתם יכול להפנות אותם לאתר הזה, שילמדו פעם הבא לפני שהם מזיינים את השכל, זה עוזר, מנסיון: http://info.org.il/irrelevant/

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום, אני רוצה לבנות אפליקציה שתעזור לחבר שלי לפרסם את האתר שלו(לא אומר את שם האתר...) יש לכם המלצות על איזה נושא אבנה את האפליקציה? האתר שלו עוסק בהשוואת מחירים. חשבתי אולי לפנות אפליקציה שתהיה כיפית ולא קשורה להשוואת מחירים כלל. אך, שיהיה בה פרסומת כל פעם לאתר שלו. מה אתם אומרים? תודה לעונים.

22. אם אתם יכולים לכתוב לי מספר אתרים שנותנים DATA FEEDS שקשורים בנושאים הבאים אשמח: marketing financial and analysis stock marketing אני צריך אתרים שנותנים DATA FEEDS אבל נומריים ולא מילים. מספרים! תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. לרגל שבוע האינטרנט הבטוח, בגוגל מציעים תוספת של 2GB לנפח האחסון החינמי בענן לכל מי שיבצעו את בדיקת האבטחה בחשבון האישי שלהם חסר לכם מקום בענן של גוגל, או שאתם מרגישים קצת פרנואידים אחרי שקראתם את המדריך שלנו לאבטחה וזהירות ברשת? אם תזדרזו, תוכלו לזכות בתוספת של נפח אחסון חינם לגמרי, במסגרת ביצוע בדיקת אבטחה פשוטה וזריזה. בענקית הטכנולוגיה החליטו להצטרף באופן פעיל אל 'שבוע האינטרנט הבטוח' שחל בימים אלו ממש, ומטרתו להעלות את המודעות לפרטיות של משתמשי האינטרנט באשר הם, ומעניקים תוספת תמידית של 2GB לנפח האחסון בענן (המשותף לשירותי ה-Gmail, ה-Google Drive וה-Google Photos) לכל מי שיבצעו בדיקת אבטחה – אשר מוודאת כי בחשבונכם מופעלת מערכת אימות דו שלבית באמצעות המכשיר ה…

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  24. שלום,יש לי מפרט והכל אבל אני לא קונה מחנות שמוכרת מחשבים אלה אני מעוניין לקנות את החלקים ולהרכיב את המחשב בעצמי למישהו יש חנות שמוכרת חלקי מחשב חדשים לא משומשים ? אם כן אני אשמח על המלצה שתוכל לעזור לי בבניית המחשב שלי . תודה,דור.

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  25. Started by Moty_p,

על חשבון איכסון כל שהוא או על שרת יעודי? ותחת איזה מערכת הפעלה היא רצה חלונות או לינוקס? תודה לעונים.. סתם מעניין לדעת אם שאלתם למה..

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.