כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
הבאות: מהירות אספקה מחיר שילוח מוצרים (איכות וכמות) מחיר אמינות תמיכה טובה אם יצא לכם הצורך (יש לי קרובי משפחה שם אז אין לי בעיה של לממש אחריות אם צריך) בשני התחומים הבאים במיוחד: מודינג וכללי..... תודה רבה לעוזרים ואני מבקש לא לנעול את זה כי לא מצאתי בחיפוש שום דבר שעונה לי בדיוק על השאלה הזאת
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
יש חנות כזו מישראל כולה באנגלית היה לי אתהאתר היה בוא הכל זה מתחיל pc מישהו יודע? בטוח הביאו מלא פעמיפ פה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אם יש אתרים ללינקים להורדת קבצים כמו ליונטוורק או וורז בארץ ובעולם ולתוכנת האימיול . תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לנו בעיה בתריס בבית... תריס גדול עם מנוע וכו'. רציתי לדעת אם משהו פה מבין בדברים האלה כי הוא עושה לנו בעיות קצת... סידרנו את רובן הבעיה עכשיו שהוא לא מעלה את התריס עד הסוף ומפסיק מתישהו ללא סיבה נראית לעין. אם יש פה משהו שמבין אני אתן פרטים מלאים כמובן, פשוט זה קצת ארוך ואני רוצה לשים גם תמונות תודה מראש!!! יניב
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
תאריך רישום: 20.10.2003 בשעה 02:18:33
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
שלום, התחלתי לראות את הסדרה נארוטו, בינתיים זאת סדרה ממש טובה. את הפרקים אני מוריד מקאזה אבל אולי יש אתר כלשהו שאפשר להוריד ממנו?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-
שלום שמתי לב שישב לי חיבור USB בממיר הכבלים שלי של HOT ורציתי לדעת למה זה ואם אפשר לחבר איתו למחשב ואם אפשר לעשות עם זה משהו?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום חבר'ה , קוראים לי עדיאל, בן 14 מהדרום , אוהב מחשבים , סרטים וטלויזיה , בילויים בנות ושאר ירקות אני מתעסק הרבה במחשבים, יותר בתוכנה מאשר בחומרה, מנסה ללמוד יותר על חומרה ומודינג , מקווה ללמוד בפורום הרבה ולהנות מי שרשום ברוטר אולי מכיר אותי בניק Pac-Man . נעים להכיר
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתרים שבהם יהיו סירטונים ומשחקים שמדגימים את חוקי הפיזיקה, לדוגמה האתר הזה: http://meqon.com/downloadarea/downloadarea.php תורידו את שני הקבצים הראשונים ותתחילו לשחק.. אני אשמח מאד אם תביאו כמה שיותר אתרים עם סירטונים ומשחקונים שמדגימים את הפיזיקה שלנו. נ.ב יש איזה סירטון שבו מוצג מין קיר (ממודל ומרונדר בתוכנת מידול מסויימת) שזורקים לעברו כדור וכל פעם משנים לקיר הזה את תוכנו, כלומר פעם הוא מעץ פעם הוא מנייר ופעם הוא מפלסטיק וכו" (זה נעשה אם אנני טועה עם שפת תיכנות מסויימת) שגם אותו אני מחפש זה זמן מה, אודה למי שימצא אותו ואת המקור שלו. *אני ראיתי את הסירטון הזה לרישונה ב- TechTV שם הציגו את ההדגמות עם הסירטון בשידור חיי (אם זה עוזר למישהו להיז…
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
שלום לכולם, . ברשותי נגן מיני-דיסק במצב מצויין, לא השתמשתי בו הרבה בכלל. החלטתי למכור אותו, בגלל שאני לא משתמש בו הרבה. במידה ומישהו מעוניין לקנות ממני, שיפנה אלי ל-ICQ שמספרו: 532570, או למסנג'ר: miky48@zahav.net.il. תמונה להמחשה (ככה הוא נראה בדיוק):
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
אני יודע שזה דבילי, אבל בטעות כיבסו לי את המשקפי שמש. עכשיו, האם כיבוס משקפי השמש יגרום להסרת ציפוי או מרכיב מסוים שהוא קריטי להגנה מפני קרני השמש?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
בקשה מוזרה ,אבל אני רוצה לשאול אותו איפה הוא שירת בצבא
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני מנסה להשיג את מני כבר כמה חודשים ולא מצליח... הוא חייב לי כסף כבר איזה שנה והוא לא עונה על אי-מיילים, טלפונים, וכו'... הצלחתי לתפוס אותו באי-מייל לפני חודשיים והוא הבטיח שיחזיר לי את הכסף, אבל מאז לא שמעתי ממנו... מישהו יודע מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, Who_Cares
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
בהקשר של אונברסיטאות. הבנתי שהציון מורכב מציוני הבגרויות ומציון הפסיכמוטרי, אבל איך הוא בדיוק נקבע?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ב-Ynet כתוב שנטוויזיון מציע שיחות חינם לחו"ל מהיום (שישי) בשעה 16:00 עד מוצ"ש. באחת התגובות רשום שזה לא נכון ושזה רק ליעדים מסוימים - דבר שממש לא נכון (על פי הכתבה כמובן). רציתי לדעת אם ראיתם כתבות נוספות שעוסקות בזה או אם יש לכם אינפורמציה כלשהי בנוגע לשירות ה"חינם" הזה. דרך אגב, החיוג לחו"ל דרך נטוויזיון הוא באמצעות הקידומת 017. Vega *השירות ניתן בחינם כיוון שהוא חלק מ"בדיקת מערכות" של NetVision (ותרגיל שיווקי - אם תשאלו אותי).
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
איזה מגזין גרמני מצא את הכינוי "Deepz0ne" בתוך קבצי אודיו של הסייר של הWMP המפורסם שבא עם חלונות. האדם בעל הכינוי הזה הוא מי שפרץ לראשונה את הFranhoufer MP3 Codec בשנת 98 והוא גם כנראה עשה קראק לSound Forge. אז מסתבר שמישהו ממיקרוסופט שיצר את קבצי האודיו האלו השתמש בגרסה פרוצה של הSound Forge : פאדיחות למיקרוסופט :lol: (מקור: Neowin)
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
יש לי word 2003 באנגלית בלי lingo support for hebrew fonts ויש לי רק פונטים בסיסיים איפה אני מוצא עוד פונטים , אני צריך בעיקר את כל gutmann לכתב יד
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
חייב עזרה דחוף במציאת קובץ מידי !!! בקשה תעזרו לי!! אני צריך קובץ מידי של השיר "פונאר" http://www.mp3music.co.il/lyrics/7579.html שיר של יום השואה !!! כדי שאני אוכל להפוך אותו לתווים ולנגן!! ובכלל עוד שירים של השואה בקובץ מידי יתקבלו בברכה... !!! תודה רבה רבה רבה רבה !!! ממש דחוף לי!!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שלמחשב שלי אין את הכוח הדרוש בכדי להריץ חלק את הדאמוים של 3D Mark 2005 וליראות את כל הסירטונים בעלי הגרפיקה המדהימה שבו, רציתי לדעת אם יש כמה סירטונים מוקלטים שמראים את הסירטונים של התוכנה 3D Mark כאשר הם זזים בצורה חלקה? (מעין הקלטה ממחשב שיכול להריץ את כל הסירטונים חלק) אם מישהו יודע מהיכן אפשר להשיג סירטונים כאלו בבקשה שתפו אותי, אשמח מאד. Thanks
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי תגידו מה נסגר עם האתר של חברת emp בזמן האחרון הוא לא עולה מישהו יודע למה??? או שאולי הם החליפו כתובת כי מה שיש לי זה הכתובת הזאת: emp.co.il תודה
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-