כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
האם עדיף לקנות משחב בחנות מקומית למי שגר רחוק מהמרכז? כי רוב המרכזים של האתרים להזמנה נמצאים במרכז, ובמקרה שצריך שרות אז זה יכול להיות לא נוח...
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היום עבדתי שעות העבודה שהוסכמו היו מ 10:00 עד 18:00 חג וזה אומר 150 אחוז בשעה 4 הגיע בן אדם מהעבודה ואמר שבגלל שאין אנשים אני משוחרר ולא צריכים אותי ועוד 4 אנשים עכשיו מעבר לזה שזה סתם לא ראוי בהרבה רמות אלף אמרת לבן אדם משהו אחד והוא לקח החלטה לעבודה בתנאים מסויימים ואז בזמן אמת הסכום שחשב שירוויח מקוצץ אולי היה לבן אדם אפשרות עסקית אחרת שהיה הולך לעסוק בה באותו יום במידה וידע ש 18:00 יהפוך ל 16:00 ואולי סתם היה מעדיף לבלות את החג בחיק משפחתו מה גם שזה יוצר תחושה לא נוחה ושלא שווה בכסף הזה שהמעביד מרוויח לתת את התחושה הזאת ולשבור יום עבודה מעבר לכל אלו האם מדובר בדבר לא חוקי? זכור לי שראיתי במקום מסויים שספציפית דבר כזה מצויין שאסור לעשות ברמת מעסיק עובד האם מישהו מ…
-
- 42 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אני קורע את עצמי כבר כמה שנים בעבודה, מרוויח יחסית טוב, וכמעט ואין לי הוצאות, טלפון של העבודה, עדיין גר עם ההורים, ההוצאות שלי מסתכמות בכ1000-1500 ש"ח בחודש , שזה כלום לעומת אחרים. אחרי כמה שנים חסכתי בסביבות ה400 אלף. לפני כמה ימים, הצצתי לגבי מחירי הדירות, ואני אומר לעצמי, משהו פה לא בסדר, בשביל לקנות דירה קטנה באזור נידח אני צריך לקחת משכנתא ולהיות בחובות כל החיים שלי? לא מבין את זה. תמיד אפשר להשכיר אני יודע, אבל עדיין המינימום זה שלושת אלפים ש"ח בחודש, שזה מטורף לא יודע למה פתחתי בכלל את הת'רד הזה פשוט קמתי , עם הנס קפה ביד, והיה לי חשק לכתוב את מה שמתרוצץ לי בראש כרגע :-*
-
- 53 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים כדאי לקנות אודיגי חדש פלטינום במחיר טוב מeBay?? אני לא רוצה להדפק... ובבקשה תענו מהר זה נגמר עוד כמה ימים
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הי מעוניין לפרסם מודעה אך מקבל שגיאה 101 כל הזמן (מצ"ב סקרינשוט).
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
- 2 followers
-
-
-
נמאס לי לשבור את הראש ואני רוצה כבר לגמור, למרות שאני חושב שמצאתי את התשובה הסופית. מחליף עבור תשובות ל-7 ו-8 בפרטי.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, שאלה לי אליכם: כידוע, אם עורכים בדיקת שתן, ניתן לאתר סמים כגון אמפטמינים, קתינון ומתקטינון עד יומיים-שלושה... מה לגבי בדיקת דם?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני משתמש חדש ואני מקווה להשתלב . מחר יש לי מבחן ואני צריך עזרה החומר שיהיה במבחן, יינתנו פעלים בטבלה ויש צורך לזהות: שורש,בניין,גוף וזמן. מישהו מוכן להסביר לי איך זה פועל ולתת לי כמה דוגמאות כדי שאני יבין ? מכתב וסיכום. א'. איך מתחילים ומסיימים סיכום? מילות מפתח וכו'... ב'. איך מתחילים מכתב ומסיימים? מישהו יכול להביא לי כמה דוגמאות למכתבים וסיכומים שבדרך-כלל נותנים אותם במבחנים? תודה לכל העוזרים !
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש פה מישהו שיש לו בבית צלחת לווין במקום HOT אוYES ? הגעתי למסקנה שזה לא משתלם לשלם כ 3000 כל שנה לשירותי הכבלים או YES , אז רציתי לברר אם יש פה למישהו מחברי הפורום צלחת לווין פרטית , שיכול לתחת ביקורת על הנושא , עלויות , איכות קליטה , ערוצים וכו. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
בhtml5 הכל תקין, אבל בפלאש כמעט בכל וידאו אי אפשר לעבור לBuffered parts ! יש פתרון למישהו?
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מה אתם הייתם מעדיפים עם המסך 24" שלכם, מחשב יקר ועמיד בפני משחקים תובעניים למשך זמן או קונסולה עם מחשב בסיסי. מה גם שהקונסולה+ מחשב פשוט תעלה הרבה פחות מפרט למחשב לדוגמא שיריץ מחשקים ברמה של XBOX360/PS3: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ₪1486 GIGABYTE GA-P35-DS3R ₪716 GAINWARD PCI-EX GeForce 8800ULTRA 768MB GDDR3 - BLISS - 8576 - DX10 - RETAIL ₪4008 WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪387 LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ₪198 KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪432 NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ₪403 CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ₪598 מחיר סופי: ₪8305 הערה: אני לא יודע אם האפולו יכול להכיל את הULTRA בתוכו, ו…
-
- 56 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אם אפשרי, תעבירו את הבאנר לצד ימין בבקשה. הפונט בפורום גם ככה קטן, וכשאני מגדיל אותו (CTRL+SCROLL), הוא גולש מתחת לבאנר השמאלי.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
היה היתה תוכנה מופלאה באתר ושמו www.nazgol.co.il מטרת התוכנה היתה פשוטה,אך עמוקה לאין שעור-לתרגם קטעי טקסט משפות שונות התוכנה עשתה עבודה נאמנה,אך לצערנו,כאשר היא עלתה ארצה מטעמי ציוניות,היא החלה לדבר כמו עולה חדש וכך נוצרה תוכנת התירגום הידועה והמדהימה הזו ולצורך כך,נבצע כמה ניסויים מעניינים ביכולתיה הרב-שפתיות של התוכנה הבה נחלה: נתחיל עם משהו פשוט למדי-שם של בן אדם הידוע מעולם הגיימינג...גורדון פרימן הבה נבדוקה: Gordon freeman התרגום לעברית באמצעות התוכנה: "גורדון בן חורין" עכשיו נתרגם בחזרה לאנגלית: "gordon son their holes" עכשיו נתרגם בחזרה לעברית: "גורדון בן שלהם חורים" ועכשיו נתרגם שוב פעם לאנגלית: "gordon son their cavities" כמו שאתם רואים,gordon f…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך להגיש עבודה בנאגלית והנושא שבחרתי הוא מחשבים. עכשיו אני צריך גראפים או סטטיסטיקות של שימוש במחשב נגיד החל משנת 1960 (אם אין אפשר יותר מאוחר). בבקשה זה נורא חשוב לי, לא הצלחתי למצוא שום דבר בגוגל. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז חברה שלי אומרת שאני אחד היחידים שהיא מכירה שמתקלח בבוקר ולא בערב. מה דעתכם? נ.ב- בכוונה לא הוספתי אפשרות של גם וגם. כי אני רוצה לדעת מה ההתפלגות בהנחה שאפשר לעשות מקלחת בודדת.
-
- 35 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום. בסניף בשפיים, הסחורה כבר תקופה ארוכה אותו דבר והם כבר שנה תקועים בספירת מלאי ולא מביאים מלאי חדש של המון מוצרים. מה לגבי סניף אחר?. הסניף החדש בהרצליה פיתוח רק בחיתוליו. ברמת השרון אין כלום. איפה יש סניף נוסף, פעיל ורציני באזור ת"א?. תודות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מזל טוב לי :birthday: :birthday: היום (11\9 ) אני בן 15 :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני יכול להגדיר באווטלוק מצב שבו ההודעות שאני מקבל בgmail הודעות אז הם יגיעו לאאוטלוק?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
אני חייב להודות.... מהרגע שנכנסתי לפורום הזה הפכתי להיות אוהד מושבע של AMD אני כבר לא יכול לשמוע על מישהו קונה מחשב של אינטל בלי "לתקוף אותו" על כך ולנסות לשכנע להשקיע במשהו טוב יותר וחזק יותר בנוסף הפרסום של הAMD גדל מאוד בכל תחומי התקשורת והמכירות בהקפים מדהימים ואני מאמין שרבות מהקרדיט לכך מגיע לאנשים כמונו ולאתרי החומרה האלו בכלל ואם הגענו למצב שישנם מכירות של AMD במיכרזים (כמו זה http://www.p1000.co.il/p1000/aff_redirect.asp?came=4&link_id=2) אז כנראה באמת השגנו משהו לחברה הישראלית ולשבירת "המונופול" משהו שיש לאינטל בארץ שמיייייח שפקחתם את עייני P= ותמשיכו כך על החתום עדי ז'…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אנחנו3 בנות רוצות לעשות משהו מיוחד אקסטרים אבל לא יקר שיתאים לשלוש באיזור שרון מרכז הצעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שיהו בכלל תגובות או משהו אני לא איז גזען או משהו כזה רק פשוט רציתי להראות משהו מדהים שהצליחו לעשותת , אולי זה לא פעם ראשונה ,, אבל זה פעם ראשונה שאני ראיתי http://n.rotter.net/User_files/nor/412d9dbc5564476c.jpg http://n.rotter.net/User_files/nor/412d9daf5550d6f4.jpg
-
- 62 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ציטוט :"אומנם יש מספר אנשים\אתרים שמעליבים בעצם קיומם את סצינת אתרי החומרה בארץ ובעולם, אך אל דאגה.. מי שפועל בדרכים שפלות ולא חוקיות כמו ניצול, הונאה, שקרים בפרסום וכו' - סופו שיום אחד הוא יפול..". האם אתה מוכן להסביר ? מה כוונתך ? הלו מספר פעמים שאנשים מזכירים כאן שמות של חנויות , או אתרים שונים "מנודים " כפי שהבנתי לפי תגובות "מנהלי פורומים " , אזי נתקלים בתגובות זועמות של מספר מנהלים "בכירים" בפורומים . לא פעם נתקלתי בתגובה צוננת מצידך (מנהל Hwzone), ועד מהרה הבנתי כי מדובר בצעיר מתלהם , שרוצה להתפרק על ידי השפלה של אנשים בפורומים . בינתיים באמת מגיע קומפלימנט לצוות הגדול באתר על פועלו ומחקריו השונים . דברים בסגנון :" ... כמה פעמים שואלים את השאלה הזו ....? " , " .…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע היכן יש באזור המרכז חנות שנותנת זיכוי על מחשב ישן? ובבקשה אל תמחקו את ההודעה שלי- זאת רק שאלה כללית..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-