כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,684 דיונים בפורום זה
-
אז בימים האחרונים נדבקתי קצת בחזרה לרוח הנעורים ולפופ-פאנק פשוט וטוב. לדוגמה: Fountains of Wayne, Offspring, Sum 41, Blink-182 וכן הלאה. קראתי קצת וראיתי שבלינק הוציאו אלבום חדש השנה. שמעתי שני שירים משם והם היו לא רעים בכלל. אפילו טובים באופן מפתיע. אך הם היו קצת חסרים את "רוח הנעורים" של הלהקה מלפני 10 שנים והיו יותר לכיוון המטאל. זה מובן למדי - וזו לא ירידה או משהו. אבל כן מעניין אותי האם יש עדיין להקות טובות בסגנון ששרדו. אשמח לשמוע המלצות על להקות או שירים בסגנון.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
סידרה כל כך טובה ואין המשך? לפי יש המשך, המשך גדול! אז מתי זה אמור לחזור?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין החנויות: PCH והדובים. אני רק רוצה לדעת מי לדעתכם אמין יותר ונותן שירות טוב יותר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
פשוט לא מעביר כל דבר שמתחיל בwww...
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אומנם הרבה תמונות, חלקם לא משהו, אבל בהחלט מעניין לראות שם 5 ימים של ניצול, איך מיום ליום המצב מדרדר והמים עולים ועולים, ואף אחד לא עוזר... http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=14ewb3ap.b147fdut&Uy=nyvoby&Ux=1
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר פרטי. ויש לי גם חשבון ב google adsense. עם הזמן הצלחתי לצבור כבר סכום נאה של 150 דולר. גוגל שלחו לי גם מכתב עם מספר ה pin שלי. ועכשיו אני לא יודע איך להגיד להם שישלחו לי את הכסף בשיק. מילאתי כבר את כל הפרטים ב Tax Information. ואין לי Payment Holding, סימנתי את האפשרות - Please send my payments monthly.. אחרי כל זה, עדיין אין לי את האפשרות למשוך את הכסף. איפה נמצאת האפשרות הזאת? איפה מכניסים את המספר pin שלי? בלשונית Payment History זה אמור להיות, ואין. באמת תודה רבה לעונים, זה מאוד חשוב. המשך יום טוב
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות וירטואלית או רגילה טובה למחשבים. היה לי נסיון טוב עם פנדס אבל אולי משהו חמק ממני. תרגישו חופשי להמליץ
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
robert gitelman- club99 15.6.2007 robert gitelman- club99 15.6.2007 tracklist: 01. three drives- greece 2000 (muskat nuss mix) 02. liquid soul- the source (atmos remix) 03. priority q- mirror of my memoery (icone rmx) 04. neal scarborough- madagascar (sophie suger rmx) 05. adrian ivan- before sunset (yanave remix) 06. pascal feliz- from inside the speaker 07. synergy- the anthem 2007 (jesselyn remix) 08. bas & ram meets massimo nocito- trancesetterz nl 09. nunrg- last experience (giuseppe ottaviani remix) 10. airbase- roots 11. marcel woods- lemon tree DOWNLOAD: 1) robert gitelman- club99 15.6.2007: http://www.sendspace.com/file/553k6o vote for robert gitelman on the …
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קרובים שלי טסים לארה"ב ואני לא יודע מה לבקש שיביאו לי.. אני לא רוצה איזה משהו בומבסטי אבל אני מוכן להשקיע עד 200 שקלים. אני רוצה דברים שאני לא אזדקק לאחריות שלהם - לא כמו פלאפונים מעבדים וכו'... המפרט של המחשב שלי בצד, יש הצעות לדברים למחשב או כל דבר אחר?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
באיזה חנות אני יכול לקנות OCZ 4000 פרפורמנס בבטחה ובשקט?? מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
-
שנה שעברה הוצאתי פנקס עבודה האם הוא תקף גם לשנה הזאת? שנה שעברה הייתי בן 16 היום אני 17 אם זה משנה.. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני יודע שלא לגמרה קשור אבל זה ממש ממש חשוב לי, איך לחפש מידע בנושא? יש לי סירטון שלי נוסע באופניים, אני רוצה לערוף את הסירטון כך שיראו אותי נוסע, רק בלי האופניים. אני גם רוצה לעשות את זה בלינוקס. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היום פתיחה רשמית של המשחק תפקידים המוני לרשת האינטרנט מבית יוצר ישראלי. הכתובת היא: http://www.battle.co.il לאחר ההרשמה ישר גשו לארמון והחלו בקרב. אם אינכם יודעים איך להתחיל בקרב ואין מי שיסביר לכם, אל תתעצלו, לחצו על כפתור "השאלה", ושם תמצאו מענה לכל תשובותיכם. נורא חשוב להגיע בהקדם האפשרי לרמה השנייה. אז תקבלו נק' מיומנות ותתחזקו, כמו כן תקבלו כסף ותוכלו לרכוש בחנות כלי הגנה ותקיפה. בעזרת הכסף תוכלו לרכוש גם כן משקאות שונים אשר יגדילו בהרבה את הפרמטרים שלכם. בכדי להגיע לרמה שנייה יש לנצח ב3-4 קרבות. כנסו ותמכו במשחק ישראלי חדש, הראשון מסוגו! (אני כאן בכדי לעזור לפרויקט הזה מקווה שגם אתם תעשו זאת, תודה לכם מראש, ובהצלחה למשחק.)
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש מקום שאפשר למצוא בו ידית טרמולו ולעשות setup לגיטרה שלי באזור עפולה... תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס באופן דחוף!, אני חוזר ביום ראשון לצבא ככה שאני חייב לאסוף אותו היום(שישי) או מחר. תודה רבה לעוזרים אם אפשר לשלוח ה"פ. עדיף להשיג אותי בפלאפון:0525969469.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
למישהו יש מושג אם אפשר יהיה לקנות אותה בארץ??? ביקורת אצל טום
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, הציעו לי חבילת גלישה GRPS באינטרנט הסלולרי. רציתי לדעת האם אוכל לשלוח באתרי WAP בחבילה זו. אני לא מבין כל כך ואשמח אם תתקנו אותי אם טעיתי. כמו כן, אם זה יכול להשתנות בין חבילה לחבילה(הגלישה בWAP) אודה אם תגידו לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/profile?user=cpotato2004 מגמה?טרנד?קריאה אחרונה לכל הנוסעים לאוסטרליה? לא ברור אני מציע שנארגן מחאה, חייבים להגיב על הכמות ה[מיינד בלוואניג] של השקרים וההכפשות שנאמרות שם. ישראלים יהודים ואנשי העולם החופשי עם מצלמות רשת - התאחדו!
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש איזה אתר שנותן לשחק על הכסף שיש לכם בחשבון E-GOLD אתה מהמר על חצי דולר עד 10 דולר מהחשבון ולפי המספר של ההעברה של הכסף + המאיות של השעון באתר מקבלים כסף אם יוצא נגיד שהמספר של ההעברה הוא 845687436 לוקחים את הספרות האחרונות 36 והמאיות בשעון של האתר הן 087 אז עושים 3 + 6 + 8 + 7 = 24 אז הספרה היא 4 ויש שם טבלה לפי אחוזים לכל ספרה מספרים זוגיים הם הפסד ואי זוגיים הם רווח מי שרוצה לנסות שייכתוב אני אתן לו את האתר בהודעה פרטית זה נחמד לשחק על כסף שגם ככה לא תקבלו אף פעם
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-