כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני מרגיש ממש לחוץ בזמן והזמן עצמו טס לי במהירות האור. החלטתי שאני כנראה לא מנהל את הזמן שלי נכון ושאם אני אמצא דרך טובה לנהל אותו אז אני אחסוך הרבה יותר זמן. אז אני מבקש ממכם לתת טיפים לניהול זמן טוב (אני בן 17 , ביתספר במרחק נסיעה די רחוק , אין חברה). אחד הגורמים להרגשה של ביזבוז זמן הוא שאני לא מצליח להתמיד או בכלל להכריח את עצמי לעשות משהו (= עצלן מוות) ואז יוצא מצב שאני מבטיח לעצמי שעה ש'עכשיו אני הולך ללמוד' אבל בסופו של דבר אני בקושי אפילו רואה את המחברת. אז הבקשות: -טיפים לניהול זמן. -טיפים כדי להכריח את עצמי (פחות חשוב בתראד הזה לדעתי).
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ל Armageddon יש עוד יומיים יומולדת, אז בגלל שאני משועמם קשות פתחתי לו דיון עכשיו :funn::funn::funn: מזל"ט
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
לא מצאתי אפילו בגוגל בנתיים :-\ מישהו יודע\ מכיר איזה אתרים שיש בהם את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בן 19, ויש לי רשיון חצי שנה. אחות של אמא שלי מתחתנת בבאר שבע, ואנחנו גרים בבית שאן. אין לנו אוטו ומונית עד לשם זה הון תועפות. אז אמא שלי העלתה רעיון שנשכיר אוטו ואני ינהג לשם, אך אין לי נסיון בתחום הזה. דוד אמר כדרך אגב שאם ההשכרה תירשם על שמי אז יקחו יותר כסף כי אני נהג חדש, ואם זה ירשם על שמו (יש לו רשיון 10 שנה) אז יעלה במחיר הרגיל, זה נכון? מאיזה חברה הכי מומלץ להשכיר באיזור מגורים שלי? (בית שאן) -אני מוכן לנסוע עד לחיפה כדי לקחת את האוטו, לא יותר. על מי כדאי לרשום את האוטו? אצטרך להשכיר ליומיים, אשמח אם תמליצו לי על אוטו נורמלי, שלא יהיה יקר, ושלא יהיה גרוטאה, ושכמובן יהיה בחברה עם שם טוב. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים שבהם אני יהיה יכול לפרסם דברים שהני מוכן למכור,כגון וואלה,ששם כבר פירסמתי. מכירות כמו טלויזיה וכו שאני כבר לא צריך. מה שכן שהאתר יהיה חינמי,אני לא מתכוון לשלם על הפירסום(כמו בוואלה). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
תורידו ותראו סרט באורך שעה וארבעים בערך!! הסרט לא בשפה האנלגית אז להוריד אם תגרום באנגלית!!! תראו לבד זה סרט פיני http://www-fi3.starwreck.com/
-
יש מישהו שלמד לומד שמע מכיר או יודע משהו על המקצוע הזה?! בבקשה מי שיודע: 1.האם המקצוע הזה מוכר באוניברסיטאות? 2.אילו תפקידים בצבא מקבלים? 3.האם כדי ללמוד טכנאי או ללמוד הנדסאי? 4.האם יש דרישה למקצוע הזה בשוק האזרחי? פשוט אני נמצא עכשיו בצומת דרכים האם ללמוד הנדסאי או לעזוב עכשיו את הלימודים וללכת לצבא או להמשיך ללמוד.. למי שיש דיעה בנושא אני אשמח לשמוע!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני הלכתי לחברים ישבנו עשינו אל האש אחרי זה סתם ישבנו ראינו טלויזיה... ולפני זה הם היו בנאפיס אז יצא לאחד מהם קטע דפוק...אחד החברים היה שם לבד בלי חברה אז לא היה לא מה לעשות בשעה 12 אז הוא תפס אחת ונישק אותה בלי קשר והוא לא ראה אותה בחיים!! חחחחח אחרי שישבתי אצל החברים פה הלכתי לחברים אחרים... שמהכבר שתינו 5 ליטר וודקה בערך ישבנו כמו איזה מסוממים אחרי זה הלכנו לשחק ביליארד וחזרנו לשתות עוד ליטר חחח קודם זה היה קיגלויצ ואחרי זה סמירנוף או משהו כזה לא זוכר כבר... וחזרתי הביתה בשעה 3 בצהריים... מה איתכם מה עשיתם?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את זה משם ואני לא יודע מה מקבלים איתו כי יש לי חיבור LGA 775 ואני צריך את התופסנים ואת התושבת מקבלים את זה איתו או שצריך להזמין את זה לחוד? :s05:
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
לאחר שראיתי את ההפרש מחירים המגוחך בין טלויזיות LCD לארץ לבין לחו"ל חשבתי שאולי כבר עדיף להזמין מחו"ל. אם אני רוצה להזמין את הדגם הבא נניח: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=cart&A=details&Q=&sku=544289&is=REG המחיר יוצא 1,352$ כולל משלוח UPS. כמה זה יוצא נטו בדולרים בערך (כולל כל העמלות המטופשות שלוקחים כשזה מגיע לארץ)? והאם אפשרי בכלל להעביר כזאת חבילה גדולה במכס?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
משהו קנה את הספר בגרסה האמריקאית באנגלית ויכול לכתוב פה את רשימת הפרקים??
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
פתחתי " עוסק פטור " ואני עובד גם שכיר וגם עצמאי . עשיתי לי מחירון שירות : התקנה רכיב - 50 / 70 ש"ח . התקנה מערכת הפעלה ( בסיס ) + אנטי וירוס - 150 ש"ח . התקנה תוכנה - 50 / 100 ש"ח אני עובד רק בבית לא יוצא ללקוחות . נ.ב. חלקים אני לא מוכר אין בזה רווח סתם כאב ראש אם הלקוח מעוניין אני לוקח כסף מראש מביא חלקים והאחריות לא ממני שירות נטו . חוות דעת , תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
http://www.gagreport.com/funny_videos_dog_with_possessed_leg.htm
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
יש לי כרטיס אשראי, שעובד בקניות בחו"ל, אבל משום מה יצירת חשבון באייטונס לא עובדת לי! יש לכם מושג אם זה אפשרי ליצור חשבון באייטונס בכרטיס אשראי לא אמריקאי?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קורס ברמנים על חשבון הפיקדון. יש פה אנשים שיכולים לשתף מידע?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://files.goyk.com/files0729/flash/imagination.swf
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
שלום לכולם :] סיימתי צבא, כרגע אני מורה פרטי.. אני רוצה להתחיל ללמוד משהו לא אקדמי(אין תקציב, ואם יהיה גם לא ילך על זה) בתחום המחשבים. אני מחפש מקצוע של לפחות 8K בחודש, שמעתי שיש כמה אופציות, כמו מנהל רשתות, מהנדס רשתות, מנהל רשתות לינוקס או סיסקו, טכנאי פיסי(סקפטי לגבי זה שאני יקבל עם המקצוע הזה מעל 8K) אשמח לשמוע על עוד אופציות.. ועל מה אתם ממליצים, מה הולך היום יותר בשוק העבודה? ביקוש וכו', תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אומנם הרבה תמונות, חלקם לא משהו, אבל בהחלט מעניין לראות שם 5 ימים של ניצול, איך מיום ליום המצב מדרדר והמים עולים ועולים, ואף אחד לא עוזר... http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=14ewb3ap.b147fdut&Uy=nyvoby&Ux=1
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
יש איזה המלצות על חנויות אמינות ששווה לקנות בהם מבחינת מחיר ואמינות?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש קליפים נחמדים כמו מה שציינתי.. בעיקר בנושא מחשבים. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בקרוב יש פעולה ב"בני עקיבא" והנושא שלה הוא חשיבות השמחה בחודש אדר. תוכלו לתת לי הצעות לצ'ופרים\משחקים\סיפורים שאפשר להעביר איתם את הנושא? ד"א אני צריך את העצות ממש דחוף, אז אודה לכם אם תוכלו לכתוב בקרוב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות וירטואלית או רגילה טובה למחשבים. היה לי נסיון טוב עם פנדס אבל אולי משהו חמק ממני. תרגישו חופשי להמליץ
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
באיזה חנות אני יכול לקנות OCZ 4000 פרפורמנס בבטחה ובשקט?? מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-