עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by m0sh,

טוב חברה היום בלילה אני נוסע לאיביזה לתקופה ארוכה של חודשיים ! אם יהיו תקלות או שפשוט ימאס לי אני יחזור לפני אבל זה לא נראה לי יקרה... אז תשמרו על עצמכם ועצה שלי תקפצו לאיי מספר אחת בעולם

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by swatboy,

שלום לכולם, אני חדש כאן. עוד מעט קונים לי מחשב חדש ואני רוצה בבקשה לדעת, הרבה אנשים אומרים שעדיף לקבל מחשב שהוא לא מורכב, ולהרכיב אותו בבית. מעניין אותי למה זה ככה ? תודה מראש

3. Started by KRS1,

http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=451436 נשמע מסקרן... מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by alexta-z,

האתר רושם DOMAIN SUSPENDED ! מה זה אומר ? שסגרו אותם ?

5. Started by MIG,

רוצה להיות יורגן קלינסמן? רוצה להיות חוזה פקרמן? רוצה להיות קרלוס אלברטו פריירה? רוצה להיות סוון גוראן אריקסון? אם כן, זה המקום בשבילך. ליגת החלומות של המונדיאל נפתחה - http://www.mondial.coo.co.il .

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. עד היום לא הבנתי למה סגרו את הפורומים החשובים האלה. זה נורא שאי אפשר להגיב/לפרגן/לבקר על כתבות וחדשות באתר. וגם על האתר עצמו. למה לא לשתף את דעותיי עם כל חברי הפורום (אחרי הכל, זה פורום!), ובמקום זאת לפנות למנהלים בהודעה פרטית? לדעתי זה טיפשי. אנא הצביעו "כן".

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  7. פשוט גועל נפש. חילקו לנו בבית ספר משלוחים לראש השנה שהיינו אמורים לחלק לקשישם בשכונה, וילד אחד בשיכבה שלי (שלא אציין את שמו) פשוט לקח את המשלוח לעצמו ואכל אותו!!!. אני מזועז עד עכשיו, פשוט אין מילים בפה. לא מבין איך היה לו לב לעשות את זה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by idofr,

זהוווו יצאתי באמת לחופש אין יותר השלמות אין כלום ממחר אני באמת בחופש (well... לא באמת כאילו יש מלא דברים ללמוד אבל זה כבר יהיה בבית) בכול מיקרה רק רציתי להגיד לכולם חג שמח וחופש מהנה!!

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  9. חברים בערוץ דוקו רצה לה פרסומת לתוכנית על הסמים עם אושרת קוטלר... עכשיו ברקע יש טראק פסיכודאלי כזה שמאוד אהבתי יש למישהו מושג מה שם המלא של הטראק?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  10. מי יודע מאיזה האתר אני יכול להוריד סירטונים של מיסטר בין בבקשה תעזרו

11. Started by Judas Iscariot,

איך אני יכול למצוא גובה של פירמידה? =/

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  12. שלום, יש לי שאלה למחר שיכולה לזכות אותי בנקודות לציון הסופי, ואני לא כל כך מצליח לפתור אותה... הוכח באינדוקציה: הביטוי n^2+6n+4 אינו מתחלק ב-8 ללא שארית. (בני גורן, מתמטיקה חלק ו', ע"מ 108 תרגיל 106). תודה לפותרים (וגם לאלה שניסו ).

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by Delapro,

שלום רב. ביום חמישי (3.8) אני נתתי את המחשב שלי לתיקון במרדנית בגלל כמה בעיות (איתחל את עצמו מחדש בלי כל אזהרה, צורב צרב במהירות איטית ביותר, דיסק רגיל על X48 בחמש דקות כשאמור לקחת דקה וחצי). אני גר בחיפה, אני מבין שעכשיו זה לא זמן אידיאלי להביא את המחשב לתיקון אבל האחריות נגמרת ב-12 באוגוסט. עכשיו, מן הסתם אין כמעט לקוחות שמביאים את המחשב לתיקון למעבדה. כשהבאתי לו את המחשב ביום חמישי הוא לקח אותו, שם על הרצפה ואמר שבאמצע השבוע הבא (עכשיו כבר הזה) הוא יהיה מוכן. היום אני מתקשר אליו והוא אומר שיהיה מוכן רק בתחילת שבוע הבא. השאלה היא: האם משך תיקון המחשב בנסיבות קיימות הוא סביר או לא ? (לדעתי אמור לקחת מקסימום 2-3 ימי עבודה)

• 10 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by HiperPsY,

If my soul could revive From my carnal remains What does it matter to me If it all fades to black If I'm born once again Then no one really is free How could I be condemned For the things I have done If my intentions were good I guess I'll never know Some things under the sun Can never be understood How can we believe in heaven Human reason counters all My tears are soul society My life is just a fragment Of the universe and more There must be more than I can see In the dark we're the same In the concept of time We're like a grain in the sand And we sprout from the flame As if death was a rain 'Cause we can not understand How I wish there was a hea…

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by nim901,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122775,00.html מי שרוצה שיקרא אם כבר פירסמו, מצטער אם לא שמתי במקום הנכון, להעביר

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by fish123,

יש לי נגן MP3 וניסיתי להסיר את הברגים. את הבורג הרביעי לא הצלחתי, אז נתתי למישהו שניסה...ולא הצליח ממש. הבורג התעגל ואין ממש דרך להסיר את הבורג (ואני צריך להסיר!) יש פתרונות???? זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by Crash5,

האם ניתן לקבוע שם כתובת שהיא לא הכתובת המגורים שלי בישראל, אלא הכתובת שאליה אני רוצה שהחבילה תגיע בארה"ב? אם מישהו יוכל להנחות אותי, אני אשמח מאוד. תודה.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  18. Started by אמיר יצחקי,

שלום רב למשתמשי HWZONE היקרים! יש שיר ישן נדמה לי של Bon Jovi ורואים כזה מעבורת של nasa ובשיר הוא אומר Ican see in your eyes you ....משהו כזה שיר מאוד מאוד מוכר. והינא שיר נוסף שאני מחפש קרוב לשנה ובמקרה שמעתי אותו בסופר והקלטתי בפלאפון http://rapidshare.com/files/24341431/Record000.mp3.html בבקשה תעזרו לי אתם לא יודעים כמה זה חשוב לי(תגבירו את הרמקולים די גבוה כי זה חלש נשמע.) תודה ולילה טוב[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 22:02:21 אני מקווה שתצליחו לשמוע את זה באיכות סבירה.אני מקווה שלא מקפיץ הודעה נוספת אני פשוט חדש ולא ממש שולט בהכול פה עוד. אז אני מצטער אם אני מפריע

19. אני מחפש מישהו שגר קרוב לפנדס ויכול לעזור לי אם המישלוח... אני לא רוצה שהם יעשו לי משלוח... אם אפשר שאותו אדם שגר מאוד קרוב לחנות יקח את מה שאני יזמין וישלח לי את זה דרך דואר "גובניה" איך שקוראים לזה... אם מישהו יכול עזור לי אני מאוד ישמח. זה דרך הדואר זה רק 17 שקל...ודרכם זה 39 שקל משלוח. הנה ה icq שלי 61041243 תודה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. האתר הזה נותן כתובת "וירטואלית" בחול שמכניסים באתרי מכירות בחול ולפי הכתובת הזו הם שולחים אליי ארצה. הבעייה שאני לא מוצא את הכתובת לאתר הזה וחיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי .. יש למישהו את הכתובת של האתר הזה או אתרים נוספים שאוכל להזמין דרכם ארצה ?

21. Started by ariel-ro,

אני מחפש לעשות ראפטינג בירדן ההררי(בירדן ההררי בגלל ששם זה סוער) זאת החברה היחידה שמצאתי: http://www.neharot.co.il/index.php?pid=23&item_id=10 מישהו יודע דרך איזה עוד חברות אפשר לעשות? האם יש זמן קצר יותר? כמה אנשים בסירה, וכד'

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by Liran3331,

זה נותן לי את ההודעה הבאה: ברור שניסיתי להתנתק ולהתחבר וזה לא עוזר :[

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  23. קודם כל, מצטער על העלאת השאלה, אני יודע שהרבה פה שואלים לגביי פלאפונים בזמן האחרון, אבל עוד לא ראיתי אחד שפירט בכלל, ואת מה שאני צריך בפרט. אז אם תוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאד! הפלאפון צריך לתמוך GSM (סלקום) חייב להיות קומפקטי יחסית (ז"א לא בגודל העצום של ה6680 [E398 למשל בעל מיימדים מצויינים שישמחו אותי] ) חייב להיות בעל נתוני קרינה "סבירים" ומטה, אני לא רוצה פלאפון בעל נתוני קרינה מטורפים, כיוון שאני מסתובב עם הפלאפון בערך כל היום. חייב להיות בעל מצלמה עם איכות טובה, ז"א רצוי מאד 1024X768 או מעל. חייב להיות בעל יכולת קיראה של MP3 סטיראופוני (אוזניות, לא ספיקר) באיכות סבירה/טובה חייב להכיל אפשרות להרחבת זכרון ע"י תוסף כרטיס זיכרון, עדיף מסוגים זולים (אני מתמצא…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by stone cold,

יש שיר שיש לו תמישפט הזה ומיתחת לפני השטח קול גופם רועד מאוד לא יוכלו ליפרד שוב לנצח כי ליבם יקום וימרוד אני חושב שזה שיר של יהודית רביץ מישהו מכיר תשם של השיר?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. לא נח ללכת לתפריט ואז לראשי.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים