כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה בקשר אחריות בpch אני מקבל אחריות רק אצלה או גם דרך היבואן או היצרן תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש כאן אנשים שניסו בעבר? ממולץ. איזה חנויות ממולצות יש בארץ?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
מצאתי את זה באאחד הפוסטים בפורום, זה יותר מתאים לכאן כי זה לא מהמשחק זה סירטון שמישהו הכין ניראה לי... קרדיט ל BLINKER !
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי מטען סוללות שחייב שתי סוללות בישביל שיטעין, אם אני שם רק סוללה אחת ובמקום הסוללה השנייה אני שם ברזל בישביל שיסגור מעגל זה מסוכן?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לי יש מחשב: Pentium 4 2.4GHZ ASUS P4P800 512MB DDR 400 GeForce FX 5200 128MB לאחותי הקטנה יש מחשב: Pentium 3 800MHZ מעט RAM כרטיס מסך 32MB ישן עד עכשיו אני הייתי קונה כל 3 שנים מחשב חדש ואת הנוכחי מביא לאחותי. עכשיו אחותי צריכה מחשב חדש, ואני מתלבט מה לעשות. האם זה הזמן לקנות מחשב חדש לי ? לדוגמא: Core 2 Due Q6600 OCZ 2GB RAM GeForce 8800GTS 640MB או לקנות מחשב חדש לאחותי, משהו הרבה יותר פשוט מזה ? מה שהכי מדאיג אותי זה משחקי ה-DX10. אני רוצה לוודא שאם אני קונה מחשב חדש עכשיו ומביא את הנוכחי לאחותי, המחשב שלי יריץ בלי שום בעיות משחקי DX10 כמו CRYSIS. כמו שאתם יודעים CRYSIS, או כל משחק DX10 עוד לא יצא, ולכן אין ביקורות. אז מה אתם אומרים ? לחכות שיצאו משח…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, גוגל שולח את העכבישים שלו וסורק אתר ומאנדקס ומכניס את האתר לcache שלו בזמנים אקראיים. לפחות ככה הבנתי..... גוגל אינדקס את האתר שלי לא טוב.....בתיאור האתר description הוא לקח מלל שנמצא בindex.html שאני בכלל לא רוצה. הרי בכל עמוד באתר כתבתי description אחר ומילות מפתח אחרות כדי שלא יהיו כפילויות. עשיתי כמה שינויים ואני רוצה לקרוא לעכבישים של גוגל שיבואו לאנדקס את האתר שלי שוב. השאלה שלי היא, האם מישהו יודע על אפליקציה או תוכנה כזו שקוראת לגוגל לבוא לסרוק את האתר שלי לאחר שינויים של seo.?? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחר אני נוסע עם משפחתי לאמסטרדם לטיול של כשבוע.. כעיקרון כבר תכננו לעצמנו תוכנית של מה מבקרים ומתי אבל רב האתרים הם מספרים שאמא שלי קנתה וכאלה ככה שאני שואל אתכם, את מי שביקר בהולנד ומכיר שם מקומות מיוחדים וכיפיים שאסור לפספס להמליץ לי על יעדים שאסור לפספס.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מישהו ראה את הסרט ? הוא פשוט פיתח אצלי אונה-מוחית שמאלית אחורית חדשה.. אין לי מילים.. בייחוד לא בשעה הזאת.. אשמח להערות והארות לגבי הסרט. אני ילך לישון עכשיו, בתקווה שמחר אני לא יתעורר עם עוד אונה חדשה במוח.. או אולי עם אונה או שניים פחות. ...
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בעיקרון, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה שיש לי בבית.. טלוויזית HD Ready של סמסונג, לא זכור לי איזה דגם, אם זה משנה אני יכול לבדוק.. כשחיברתי את המחשב הרזולוציה הייתה משהו כמו 1024*746 או משו בסגנון, האיכות לא משהו.. וגם משחקים לא עובדים לי... איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום היום היה לי טסט, ורציתי שתעזורי לי ותביאו את דעתכם על האם הנכשל מוצדק או לא הגעתי לכיכר (מעגל תנועה) והייתי בקו הצומת באה מכונית משאית שעוד לא נכנס לצומת, המשאית הייתה רחוקה כ-2 מטרים מהצומת, ושהייתי בקו הצומת (הילוך 2) הבוחן דפק לי ברקס, עד לקטע הזה הלך לי מעולה (בלי שום דבר קשה), עכשיו האם הגיוני שהכשילו אותי על זה? אני יודע שהזכות קדימה שלו אם הוא נמצא במעגל תנועה- אבל הוא לא היה! אז האם אתם חושבים שאני צריך להגיש ערעור ?
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אז ככה אני חדש כאן ,אני רוצה להביא לכם אתר שמביא לכם לראות המון סדרות סרטים לצפיה ישירה! זה מדהים מהיום לא צריך להוריד!! מקליקים ונהנים! כנסו - נערך - חברה תנו תגובות!
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון למכור את המחשב שלי במטרה לקנות אחד חדש - אין לי צורך במחשב למשחקים ואני מחפש משהו פשוט יותר וקטן הרבה יותר . החלקים הם : 3800X2 BW-E6 0605 + Big Typhon DFI LANPARTY NFORCE 4 ULTRA GEILL 2X1GB GeCube HD2900PRO 512 W.D 160GB SATA-2 Sunbeam Transformer Antec True power 480W המחשב עובד בצורה מעולה,ללא מסך כחול מימיו,הכל תקין ורץ חלק . כמה אני יכול לבקש עליו ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.bursaking.co.il זהו משחק שנותנים לך 100000 שקל וירטואלים ואתה אמור להשקיע בבורסה עוד שנה יבדקו למי יש תתשואה הכי גבוהה והוא יקבל 100000 שקל אמיתים אני אישית לא מבין בזה כלום אבל בחרתי לפי שמות בנתים הפסדתי רק 40 שקל חפיף נראה כיף... כל אחד מוזמן להגיד במה הוא השקיע ================================== http://planet.nana.co.il/Tar2003/bursa.jpg
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סוף סוף סיימנו ללמוד! (לפחות הפסקה של חודשיים,למרות שגם הייתה את הפסקת השביתה ;D) אנחנו מבתי-הספר שהחזירו ימי לימוד בשישי וככה לא המשכנו ללמוד ב-11 ביולי. יש כאן עוד מישהו שסיים היום? חופשה נעימה לכולכם!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
גיל דרור היקר, מטורף לינוקס חסר מעצורים שכמותך, יום הולדת 17 שמח :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד אחד לגיל 18 : O0 O0 O0 :DJsmile: :DJsmile: :DJsmile: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי נגן טושיבה Gigabeat S 60 ג'יגה וקניתי אותו מחנות שאני לא חושב שמותר לי פה להגיד את השם שלה, וגיליתי שקיבלתי נגן משומשו, למרות שהוא בא מהקופסא עם הכל וכו', עדיין הוא היה משומש (אני 100% בטוח בזה), אני עדיין בודק את מצב הבטריה (אם היא נחלשה) אבל זה נורא מעצבן אותי שהנגן משומש, מה לעשות בעניין, אני יכול לבקש את הכסף חזרה?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
על אף שאני מצליח להתחבר דרך פרוקסי אמריקאי, השלב הראשון בפתיחת חשבון שם הוא כרטיס אשראי אמריקאי "לצורכי אימות בלבד". פיספסתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. קרוב משפחה שלי נוסע לחו"ל והגדרתי לעצמי תקציב של 100-200$ מקסימום. אני לא ממש צריך שידרוג למחשב עכשיו, אבל חשבתי אולי על כרטיס קול ו/או אוזניות איכותיות למחשב ומגבר (-אם יש כזה דבר במחיר הזה). יש הצעות?(כול מה שעולה לכם בראש שהוא שימושי - לא סתם דברים יפים)
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם! על אריזות הסיגריות מופיעה לעתים אזהרה, על-פיה 85% מכלל מקרי סרטן הריאות נגרם מעישון בטבק. שימו לב - הסיכוי הוא לא 85% לחלות בזה, אלא ש-85% ממקרי סרטן הריאות הוא מעישון סיגריות, אז מהו הסיכוי לחלות בסוג זה של סרטן, אצל אדם שמעשן 20 סיגריות ביום? תודה לעונים!
-
- 105 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום חברים , אני מעוניין לגשת לבחינת CCNA רק לבחינה בלי לימודים , מישהו יודע איפה אפשר לגשת בפחות מאלף כמו בג'ון ברייס אני יודע על האתר Pearson VUE שדרכו ניתן לרכוש וואוצר , מישהו במקרה נעזר באתר ויודע אם רוכשים שם את זה ניתן לגשת איפה שאני רוצה או שזה מכללות ספציפיות ? תודה.
-
- 19 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
למי שלא ראה עוד: http://hwzone.co.il/contest/intelvideos/ שימו לב: 20 המשתתפים הראשונים אשר ישלחו סרטונים אשר עומדים בכללים – יזכו ללא הגרלה בהתקן זיכרון נייד של חברת Kingston בנפח 16GB מדגם DataTraveler Generation 3 בשווי של כ-200 שקלים! מה דעתכם על הפעילות הפעם? אתם מתכננים להשתתף? ספרו לי (ולנו)
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי 100 הזמנות ל Gmail מי שרוצה שיתן פה אימיל ואני יתן פשוט ראיתי שהרבה מחפשים הזמנה אז יאלה יש לי 100 הזמנות לחלק מי שרוצה שיתן כתובת אימיל טובה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzM4MTAsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= למקרה שמישהו תוהה מה לקנות לי ליומהולדת.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-