כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
האם כדאי לקנות מחשב נייד במכירות פומביות בסכום של עד 3000 שקלים? אני רואה מלא הצעות מאד מפטות של Toshiba IBM DELL HP של מחשבים ב99 שקל.. כמובן שזה מכירה פומבית וזה יגול להגיע לסכומים של כמה אלפים אבל לפעמים זה משתלם לקנות מחשב נטיום 4 2.6 512 זיכרון כרטיסמדך כמעט תמיד זה סתם חרא אבל בסכום הזה של 3000 שקל זה שווה לא? אז מה אתם אומרים כדאי לקנות במכירות פומביות או לא?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כמו זו: אני מדבר על חתיכות קטנות של גדר ברזל.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן חברים,, כפי שחלקכם יודעים אני כבר 8 חודשים בדרום אמריקה. בעוד פחות משבוע אני אמור לחזור לארץ , ולכבוד היומולדת שלי שחל היום(25.7) החלטתי לפרסם תרד אחרון כאן מארצות הגולה 8) אז ככה , כשהיתי בבוליביה היתה לי חברה בעיר נחמדה ביותר בשם קוצ'במבה , אני לא אכנס כאן ממש לנושא הזה אלא למה שבטח יעניין אתכם. פגשתי אותה באמצע הג'ונגלים וכשבאתי לעיר שלה שאלתי אותה אם יש לה אוטו כדי להביא אותי מהתחנה המרכזית , לשמחתי היא ענתה שכן (לא לכל אחד פה יש אוטו) , ולצערי היא באה להביא אותי במונית כי האוטו היה במוסך. אז זה נחמד שיש לה אוטו פרטי משלה וכשהיא פתחה את השער של הבית שלה עמדה מול העיניים שלי שברולט קמרו בצבע בורדו 3.5 ליטר , ולידה פורד מוסטנג מאך1 5 ליטר ועוד איזה אוטו מכוסה , …
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שכרתי סרט דיוידי, אבל אין לו כתוביות בעברית והייתי רוצה להוריד כתוביות שגם יתאימו לסרט. למישהו יש מושג מאיפה אני יכול? (הסרט זה הנסיכה הקסומה).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבוע פתחתי בבנק הפועלים "ישרכארט צעיר", הפקדתי 200 ש"ח ועכשיו אני יכול להזמין דרך הכרטיס הזה דברים עד שווי 200 ש"ח. אני רוצה לקנות שוב מחנות הלדים שבחו"ל כמה לדים, אבל הפעם אני לא רוצה לשלוח להם את הכסף כמו הפעם הקודמת בדואר, אז רציתי לדעת אם אני יכול לפתוח חשבון PAYPAL עם ישרכארט צעיר ואז דרכו להזמין מהחנות הזאת שבחו"ל (שכחתי את השם שלה)??
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לנו כנראה שיש מה ללמוד פשוט מדהים אה, כן שכחתי, כדי לקבל מושג ופרופורציה הנה חלק מהתוכנית ביחס למגדל אייפל אני רואה שחלק מהתמונות הגדולות נחתכו בצד השמאלי שלהן, כנראה גדולים מדי?
-
- 16 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מידע על היחידה? אולי אתר רשמי שלה או משהו כי אני לא מוצא ויש לי כמה שאלות: יש גיבוש ליחידה או שצריך לעשות גיבוש של שייטת או משהו? כמה שנים קבע חותמים בה?
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
קיבלתי הזמנה ליום הפתוח הזה של העתודה אבל אין לי כוח ללכת רציתי לדעת אם "קוראים שם שמות" ;D ורושמים מי הגיע ונרשמים שם או שאני יכול לוותר על התענוג
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מזל טוב לגילי... קדימה חבריה, לא כולם ביחד! מ-ז-ל ט-ו-ב !
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
חח אתה מגיע ו ? נוגעים בך ? יש לך מבחנים ?
-
- 90 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
http://stream.xtcradio.com:8069/ תהנו! 8) ניתן להוריד את הסטים מכלל ההופעות שלו באתר הבית שלו - http://jameslauer.com
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
http://www.nrg.co.il/online/7/ART/760/902.html ;D דרך אגב עם אני כבר מסתלבט עליכם: מארגני פסטיבל "מוסיקת הים הבלטי" שנערך בשבדיה, התפלאו לגלות שהסבון הנוזלי נעלם במהירות מהשירותים הניידים שהוצבו במקום.. כבר ביום השני לפסטיבל לא היה סבון נוזלי יותר בשירותים סיפר בעל חברת השירותים הניידים שדאג להביא לא פחות מ-65 חדרים כאלה. בדיקה מהירה העלתה שלא מדובר באובססיה של השבדים לרחוץ ידיים בתדירות כה גבוהה, הם פשוט השתמשו בסבון שמכיל 62% אלכוהול כדי לשדרג את המשקאות התוססים שמכרו בפסטיבל..ולמה? בממשלת שבדיה יש מדיניות קשוחה ביותר בכל הנוגע למכירת אלכוהול כולל בירה לצעירים עד גיל 18 מה שלא היה כ"כ מפתיע שהצעירים חיפשו דרך מקורית לעקוף את המדיניות. אגב, נערה בת 14 הובהלה לבית חולים…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה מראש, manbot
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום אנשים, מישהו כאן יודע או היה במיון כזה שיכול לתת לי קצת טיפים ...(חשוב לי להצליח בזה) :-*
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אז ככה זה בעיתון מעריב -גיליון מיוחד למודעות דרושים, דף אחרון "DOnt blink or you"ll mist it" ATI כן כן ATI מחפשת עובדים ישראלים הם מציעים 9 קטגוריות שונות להעסקה כל המודעה היא על עמוד אחד ובאנגלית הם מתכוונים לפתוח מפעל בארץ?! או שפשוט יטיסו את העובדים לחו"ל? אתר מצורף www.ati.com/careers יהיה נחמד אם מישהו יסרוק את הדף
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי DVD ב- 200 שקל של גרץ, ואני רוצה לברר פרטים עליו. חפשתי בגוגל אך לא מצאתי, מישהו אוליי יודע אם יש להם אתר?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
http://content.collegehumor.com/media/movies/oh-58d_-_jrtc_fun.wmv היו במשימה אבל קלטו משהו מעניין אחר חחחחח :
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בקרוב יקבל 4000 ש"ח מהעבודה שעבדתי ואני מתכנן להשקיע את הכל על אופנוע שטח(כן כן שמעתם נכון אני לא מבזבז את זה על חלקי מחשב) אז אני פונה למבינים מבינכם: איזה אופנוע עד 50 סמ"ק מתאים למתחילים? יש איזה אחד שמוכן למכור לי yamaha dt 50 ב3500 שקל+- , אתם אומרים ששוה לי ללכת על זה? או שאתם ממליצים לי על אופנוע שטח אחר להתחיל איתו.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני די חדש פה... רציתי לשאול אתכם איפה הכי כדאי לקנות מחשב חדש, אם זה באתר אינטרנט - תביאו לינק. אם זה בחברה - תביאו שם. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שנים שאני קונה מהאינטרנט בכרטיס האשראי והכל היה בסדר אבל החודש מישהו השתמש בכרטיס האשראי שלי ובזבז יותר מ1000 דולר!
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-