כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
שעלולה להזיק האם זה נכון? כתוב גם שמסוכן שיהיה חלון במארז כי אז הקרינה עוברת בעוצמה יותר גבוהה ובכלל אני עם דלת פתוחה אז האם קיימת קרינה מזיקה כל שהיא שנפלטת מהמחשב? תודה לעונים!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח אם תעזרו לי בהקדם האפשרי בתודה מראש, manbot
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
http://www.nrg.co.il/online/7/ART/760/902.html ;D דרך אגב עם אני כבר מסתלבט עליכם: מארגני פסטיבל "מוסיקת הים הבלטי" שנערך בשבדיה, התפלאו לגלות שהסבון הנוזלי נעלם במהירות מהשירותים הניידים שהוצבו במקום.. כבר ביום השני לפסטיבל לא היה סבון נוזלי יותר בשירותים סיפר בעל חברת השירותים הניידים שדאג להביא לא פחות מ-65 חדרים כאלה. בדיקה מהירה העלתה שלא מדובר באובססיה של השבדים לרחוץ ידיים בתדירות כה גבוהה, הם פשוט השתמשו בסבון שמכיל 62% אלכוהול כדי לשדרג את המשקאות התוססים שמכרו בפסטיבל..ולמה? בממשלת שבדיה יש מדיניות קשוחה ביותר בכל הנוגע למכירת אלכוהול כולל בירה לצעירים עד גיל 18 מה שלא היה כ"כ מפתיע שהצעירים חיפשו דרך מקורית לעקוף את המדיניות. אגב, נערה בת 14 הובהלה לבית חולים…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה זה בעיתון מעריב -גיליון מיוחד למודעות דרושים, דף אחרון "DOnt blink or you"ll mist it" ATI כן כן ATI מחפשת עובדים ישראלים הם מציעים 9 קטגוריות שונות להעסקה כל המודעה היא על עמוד אחד ובאנגלית הם מתכוונים לפתוח מפעל בארץ?! או שפשוט יטיסו את העובדים לחו"ל? אתר מצורף www.ati.com/careers יהיה נחמד אם מישהו יסרוק את הדף
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
קניתי DVD ב- 200 שקל של גרץ, ואני רוצה לברר פרטים עליו. חפשתי בגוגל אך לא מצאתי, מישהו אוליי יודע אם יש להם אתר?
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
היה לי מחשב ממש ממש טוב. AMD 3200 64 ביט, לוח אם משהו NFS 3 שהביאו לי מחו"ל עלותו סביבות 1000 ש"ח,DDR 1024Mb 500MHz RADEON 9800XT זהוא החלקים שממש היו שחשובים לי. הייתה הפסקת חשמל לשנייה בלילה שגרמה למשחב שלי להכבות ולא להדלק יותר עדיין לא התחלתי לבודד את הבעייה אבל הוא עדיין לא נדלק מקווה שזה רק הספק ולא יותר מזה. האם אני יכול לתבוע את חברת החשמל על הנזק?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, מישהו כאן יודע או היה במיון כזה שיכול לתת לי קצת טיפים ...(חשוב לי להצליח בזה) :-*
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
חח אתה מגיע ו ? נוגעים בך ? יש לך מבחנים ?
-
- 90 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני רציתי לשאול אתכם - איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב ואני אדע בוודאות שלא אדפק או אקבל חלקים מזויפים / לא טובים... פעם קודמת שקניתי מחשב לא הבנתי כלום במחשבים (3 שנים :) והוא היה מאוד מאוד יקר. אני רוצה לבדוק עכשיו איפה כדאי לקנות כדי שלא אדפק שוב. תודה על זמנכם.
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני די חדש פה... רציתי לשאול אתכם איפה הכי כדאי לקנות מחשב חדש, אם זה באתר אינטרנט - תביאו לינק. אם זה בחברה - תביאו שם. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אהלן חברים,, כפי שחלקכם יודעים אני כבר 8 חודשים בדרום אמריקה. בעוד פחות משבוע אני אמור לחזור לארץ , ולכבוד היומולדת שלי שחל היום(25.7) החלטתי לפרסם תרד אחרון כאן מארצות הגולה 8) אז ככה , כשהיתי בבוליביה היתה לי חברה בעיר נחמדה ביותר בשם קוצ'במבה , אני לא אכנס כאן ממש לנושא הזה אלא למה שבטח יעניין אתכם. פגשתי אותה באמצע הג'ונגלים וכשבאתי לעיר שלה שאלתי אותה אם יש לה אוטו כדי להביא אותי מהתחנה המרכזית , לשמחתי היא ענתה שכן (לא לכל אחד פה יש אוטו) , ולצערי היא באה להביא אותי במונית כי האוטו היה במוסך. אז זה נחמד שיש לה אוטו פרטי משלה וכשהיא פתחה את השער של הבית שלה עמדה מול העיניים שלי שברולט קמרו בצבע בורדו 3.5 ליטר , ולידה פורד מוסטנג מאך1 5 ליטר ועוד איזה אוטו מכוסה , …
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בקרוב יקבל 4000 ש"ח מהעבודה שעבדתי ואני מתכנן להשקיע את הכל על אופנוע שטח(כן כן שמעתם נכון אני לא מבזבז את זה על חלקי מחשב) אז אני פונה למבינים מבינכם: איזה אופנוע עד 50 סמ"ק מתאים למתחילים? יש איזה אחד שמוכן למכור לי yamaha dt 50 ב3500 שקל+- , אתם אומרים ששוה לי ללכת על זה? או שאתם ממליצים לי על אופנוע שטח אחר להתחיל איתו.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היום הפעם הראשונה שאני רואה את התוכנית. אחת המעניינות והצודקות שראיתי. איך איך אפשר לראות את הסינגפורים הקטנים שבאו לכאן, בעידן ההיי-טק המשגשג בישראל, למדו מאיתנו את השיטה והלכו ויישמו אותה שם. בסוף תראו איפה אנחנו גמרנו, ואיפה הם. זה לא שאני אומר שהכל שם טוב,הרי לילדים שם אין בכלל ילדות לפי מה שאמרו בתוכנית. אך מה הכוונה לילדות? מכות עם ערסים ברחובות? לזו הכוונה? אני בטוח שהילדים שם מאוד שמחים עם מחשבי העל שלהם... חחחחח. מדינה ללא פשע,נקייה ומסודרת, מערכת שילטון חזקה ויציבה! ממש לראות ולקנא!
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם ומעבד חדשים amd 64 וחשבתי שזו יכולה להיות תוספת נחמדה ...מישהו ראה את זה כבר בארץ או בחול איפשהו?
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
איזה כיף אחרי 28 שיעורים בדיוק! עריכת הפורשה: גאד דמיט! כ"כ קשה לעשות Ctrl+C Ctrl+V לניק?... :-\
-
- 102 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
פריט זה צריך להכנס למלאי ביום שלישי 10 אוגוסט, 2004 אם העיצומים במכס ימשיכו צפו לפריט זה לא לפני 2007 חח מצחיקים אלה.. תשחירו את המילים כדי לראות סתם ככה זה לא מושחר https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?manufacturers_id=124&products_id=2295
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://content.collegehumor.com/media/movies/oh-58d_-_jrtc_fun.wmv היו במשימה אבל קלטו משהו מעניין אחר חחחחח :
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זאת המכונית (8880 למי שמכיר): 45 ס"מ קצה לקצה וזאת כל הערכה (יש אפשרות לבנות שני דגמים, במציאות הF1 הרבה יותר יפה) http://gerkens.miscstuff.de/galshow.php?verz=8880&titel=8880%20-%20Supercar יש לי בבית שלט רחוק 2 ערוצים עם 2 SERVOים (מילה שלמדתי היום- זה המנועים הקטנים של השלט) SERVO אחד חיברתי למנגנון של ההגה במכונית, לקח לי שעתיים וחצי להוציא את הכסא, לבנות מקום יציב למנוע ולחבר את הלגו למנוע עם דבק חם (הרבה). בסוף יצא ממש טוב, פועל חלק ויפה. עכשיו נשארתי עם עוד SERVO אחד ואני רוצה להוסיף למכונית מנוע (אני יאלץ להסיר את הV8 היפה שיש עכשיו ). אני חושב על מנוע חשמלי כי אני לא עושה את זה כדי להתחרות או משהו, זה סתם לכיף ואולי לקנות מנוע דלק יהיה מה שנקרא "…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו זו: אני מדבר על חתיכות קטנות של גדר ברזל.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משעמם לכם? יאללה, תעתיקו את כל השאלות הבאות וענו עליהן, דרך נחמדה ללמוד עוד על תושבי הפורום במקום ת.ז. משעממת.. גיל: מקום מגורים: זמן פעילות בפורום: משחקים אהובים: משחקים שנואים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: מאכל שנוא: סרט אהוב: סרט שנוא: סידרה אהובה: סידרה שנואה: שיר אהוב: שיר שנוא: להקה אהובה: להקה שנואה: תמונה אהובה (לתת קישור): אתר אהוב (לתת קישור): מקום אהוב: חלום: שאיפה מקצועית: המדינה הכי אהובה: הדבר הכי אהוב בארץ: הדבר הכי שנוא בארץ: השם הכי אהוב: השם הכי שנוא: ספורט אהוב: ספורט שנוא: טעם גלידה אהוב: סוג שוקולד אהוב: עישון אלכוהול וסמים. בעד או נגד? בעל חיים אהוב: הפדיחה של החיים: הבדיחה לשליפה:…
-
- 98 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2951614,00.html עברתי בריפרוף נראה די אמין בכל זאת לא ידעתי איפה לשים את זה אולי תעשו את זה סטיקי איפה שהוא
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-