עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Damage,

ראשית אני לא בטוח שזה המקום הנכון לפרסום ההודעה. (בכניסה לפורום מופיע העברת נתונים-אז אוליי זה יתאים) יש לי פלאפון Samsung 830 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=985&catID=164&tmpltId=27&fId=128 אחת התכוהות של המכשיר הן שניתן להעביר מידע כגון צלצולים ומולטימדיה וכו..מהמחשב אל הפלאפון וההפך. ניגשתי לסניף של פלאפון ובקשתי כבל (הייתי בטוח שיעלה גג 20 שקל) והם פתאום אומרים לי שהוא עולה 300 שקל שזה מחיר מופרז מאוד מאוד בשביל כבל קטן ובודד. לכן אני צריך את עזרתכם, היכן ניתן למצוא כבל מסוג זה ? (כבל מיידע שמחבר בין המחשב [uSB] לבין הפלאפון) האם בחנות אלקטרוניקה קיים דבר כזה? והאם באמת הכבל עולה כ"כ יקר? אם מישהו מכיר אתר שיפרסם פה לינק בבקשה.

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  2. Started by Chymes,

חלק אומרים לי ש"מרוויחים" 400 ש"ח. אחרים אומרים 300 ש"ח. כמה בדיוק מרוויח חייל לא קרבי?

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. לי ולחבר שלי יש ויכוח..... מה יותר עדיף מבחינת ביצועים ואיזה מכונה בסה"כ חזקה יותר מבחינת ביצועים (עם דגש חזק על ביצועים גרפים)... טוב, הנה המפרט מחשב: ASUS P4C800 Intel P4 3.2 GHz Kingston PC3200 512 MB X2 Asus ATi Radeon 9600XT Maxtor 120 GB SATA צורבים וכאלה זה לא ממש עקרוני... עכשיו אני צריך תשובה חדש משמעית איזה מכונה יותר חזקה....

• 11 תגובות
    • 817 צפיות
  4. Started by TermiNal,

היי, אני מחפש את הלוגו של שייגעצ, אבל רק (!!) את הלוגו, רצוי על רקע לבן כדי שיהיה לי קל להפוך אותו ל-GIF עם רקע שקוף... תודה רבה רבה !! לעוזר/ת..

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  5. Started by darkman,

אז ככה לפני 5 ימים חבר שלי הראה לי 3 פרקים של Naruto מאז כבר ראיתי(נכון לעכשיו) 56 פרקים זה הסידרה המצוירת הכי טוב שראיתי שמעתי שיש גם תסידרה Initial D אבל אותה עדין לא התחלתי לצפות רציתי לדעת אם יש פה עוד אנשים משוגעים על סדרות ANIME ואני רוצה המלצות על סדרות טובות (DBZ לא נחשבת כסדרת ANIME רצינית). *נא לא לפרסם לינקים

• 44 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by 1nstall,

היי אולי חלקכם ראיתם אתמול ששינתי את החתימה שלי מ"מפרט החלומות" ל"הונדה משודרגת" (אתם יכולים ליראות אותה עכשיו בחתימה) אז היום החלטתי לשלב בין שתי החתימות ויצא לי החתימה הזאת: אז מה דעתכם על החתימה? ומה כדי לשנות בה?

• 12 תגובות
    • 690 צפיות
  7. היה לי מחשב ממש ממש טוב. AMD 3200 64 ביט, לוח אם משהו NFS 3 שהביאו לי מחו"ל עלותו סביבות 1000 ש"ח,DDR 1024Mb 500MHz RADEON 9800XT זהוא החלקים שממש היו שחשובים לי. הייתה הפסקת חשמל לשנייה בלילה שגרמה למשחב שלי להכבות ולא להדלק יותר עדיין לא התחלתי לבודד את הבעייה אבל הוא עדיין לא נדלק מקווה שזה רק הספק ולא יותר מזה. האם אני יכול לתבוע את חברת החשמל על הנזק?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום אני עולה לכיתה י"א רציתי עכשיו כשאני עוד בחופש ללכת לקורס פסיכומטרי אבל מרוב כל המיכלות שיש אני כבר לא יודע במה לבחור?? מי יותר טוב??? מי הכי זול??? וכו... חשוב לציין שאני גר בהרצליה! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. שלום, סיימתי כיתה י"א, ואני מתחיל לחשוב ברצינות על עתודה. לכן אני צריך לעשות פסיכומטרי בקרוב, אני מתכנן על מועד אוקטובר. השאלה היא מה עדיף: קורס של "קידום" באחד מבתי הספר בב"ש (אני גר בערד), שלושה מפגשים בשבוע במהלך החופש ומפגש אחד בשבוע במהלך הלימודים (כל מפגש איזה 4 שעות), 1500 שקל, או לקנות ספר ולתרגל לבד? אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. תודה

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אוקי שנתיים וחצי היה לי ספק כוח ג'נרי ,עד שלפני כמה ימים התחילו להיות בעיות שבחיים לא הייתי חושב שזה הספק. כגון מודם (USB) יוצא מסינכורון...בפתאומיות(עבודה מאומצת של המחשב,גורמת לנורות של המודם לדהות..מה שמראה על חוסר במתח..) בתחילה - כרטיס מסך R9700 שהתחיל לעשות כל מיני אפקטים מוזרים ולהיתכבות במהלך העבודה!!!! (חשבתי שהוא דפוק אז הבאתי r9200 ). ואז המודם. החלטתי שאני רוצה להביא ספק אחר..הוצאתי את הישן..ופתאום אני רואה 2 פינים משש שרופים!!!!!! :o מהקפיצות מתח שהיו לו!!!!!!!!!!!! הוא היה ג'נרי 300W שבמשך שנתיים החזיק את זה: AMD Athlon XP1800 512DDR Radeon9700 128MB USB keyboard modem usb 2 * HD's 1 CDROM 1 CDRW 2 FANS אני אישית לא יודע איך הוא החזיק את כל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by itaysp,

תיכננתי לקנות בשבוע הבא. עכשיו AMD מורידים מחירים.. אז חשבתי לחכו עוד חודשיים בערך... ואז שמעתי שעוד חודשיים בערך אינטל וAMD יוציאו עוד מעבדים חדשים.. 4 ג'יגה הרץ.. וגם המחירים של ה 6800 GT אולי יהיו יותר זולים.. אני כבר מבולבל מכל הסיפור ולא יודע מתי כדאי לי לקנות את המחשב....

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שעלולה להזיק האם זה נכון? כתוב גם שמסוכן שיהיה חלון במארז כי אז הקרינה עוברת בעוצמה יותר גבוהה ובכלל אני עם דלת פתוחה אז האם קיימת קרינה מזיקה כל שהיא שנפלטת מהמחשב? תודה לעונים!

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

אני אשים את זה ככקישור משום שזה גדול מידי דרך אגב קיבלתי באימל P: http://nir.hu/~kfgyk/pic/trefas_vagy_erdekes/szolarmorpheus.jpg

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by lamerkiller,

קוראים לי נימרוד, אני עוד מאט בן 15 אוהב להטיס טיסנים, לנגן בחשמלית, להתעסק עם מחשבים ולשחק כדורסל וגם פוטושופ וחתימות מה קורה אתכם?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  15. Started by FARKASH7,

http://www.geocities.com/farkash7/ATT00142.jpg

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  16. Markus Schulz - Armada Night 26-06-2004 Length - 111:31 אחד המדהימים, בלי שום ספק! להוריד להוריד ובמהרה! תודה ליאבל על ששלח לי את הסט הכ"כ מדהים הזה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. איזה כיף אחרי 28 שיעורים בדיוק! עריכת הפורשה: גאד דמיט! כ"כ קשה לעשות Ctrl+C Ctrl+V לניק?... :-\

• 102 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. תמונת לווין פשוט מדהים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Chymes,

פתחתי חשבון חייל בבנק הפועלים וקיבלתי כרטיס אשראי "דירקט". אפשר לקנות בתשלומים עם הכרטיס הזה? (תהיה לי משכורת צבאית צנועה אחרי הכל...)

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. בבקשה תנו אתרים טובים שאפשר לפרסם למכירה

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  21. בוקר טוב לכולם. אני רציתי לשאול אתכם - איפה הכי כדאי לי לקנות מחשב ואני אדע בוודאות שלא אדפק או אקבל חלקים מזויפים / לא טובים... פעם קודמת שקניתי מחשב לא הבנתי כלום במחשבים (3 שנים :) והוא היה מאוד מאוד יקר. אני רוצה לבדוק עכשיו איפה כדאי לקנות כדי שלא אדפק שוב. תודה על זמנכם.

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by benor,

טוב, אז זה המקרה שלי. המחשב שלי התחיל לעשות בעיות מדי פעם, אז לקחתי אותו לחנות והמוכר אמר שהוא יחליף לי את הלוח. המחשב כבר שם כמעט חודש. (מדובר בלוח של Leadtek עם GF4MX מובנה עליו) כל הזמן המוכר אמר לי שאין ליבואן את הלוח, אם וזה לא באשמתו שזה לא תלוי בו שזה מתעכב. בסוף (אחרי שבוע וחצי שאני מחכה לתשובה), הוא אמר שכנראה שהיבואן לא יביא את הלוח, ושבמקום זה הוא יביא לוח אם של Gigabyte. הוא אמר לי את זה כבר בערך מלפני שבוע והוא עדיין לא הביא, גם בקושי אפשר לתפוס אותו בטלפון. לדעתכם הבן אדם בסדר? מה חנות עם שירות טוב הייתה אומרת לי, היא הייתה מציעה לי לוח אם חלופי לבינתיים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Blackend,

מישהו מכיר חנות און לין בבלגיה? אני רוצה לעשות השוואת מחירים בגלל שכנראה אני אהיה בבלגיה תקופה ממושכת אז רציתי לדעת אם לסחוב את המחשב מהארץ או לקנות שם חתיכה חדשה

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  24. הידעתם שמותג אדידס קיים עוד לפני המאה הקודמת? בזמנו היו הולכים בגאווה עם הטיקט באוזן. הידעתם שהרעיון הראשוני של היוונים היה להכניס מטוס טרויאני? אך הם לא הצליחו להנחית אותו. אם פעם שאלתם את עצמכם מדוע טום קרוז תמיד מביט בגובה העיניים ולא מתנשא על 'נמוכים' ממנו, אז הנה התשובה...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. כן כן לאחר שעברתי מבחן מעשי של רכיבה על גבי חמור קיבלתי את הרשיון הנכסף ;D בינתיים יש לי רשיון מנייר עוד חודש אני אקבל את הפלסטיק רק נשאר לי למלא את השם שלי המספר האישי שלי כבר רשום 8) הכריכה הפרטים

• 42 תגובות
    • 5.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים