כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שולם, בזמן האחרון בה לי איזה סרט Kung fu , לחימה או משהו אבל אני לא יודע מה טוב , משהו יכול להמליץ לי בבקשה על סרט טוב ?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא ממש ידעתי איפה לפרסם את הנושא הזה אם זה לא המקום אז בבקשה תעבירו... מישהו פה מכיר את isracomp קנה מהם או משהו כזה? איך הם מבחינת אמינות ואחריות?! כי לפי מה שראיתי המחירים שם ממש זולים...
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני גר בדירה שכורה עם גג, בתקופה האחרונה יש לי על החומה שמקיפה את הגג כל הזמן יונים וציפורים שפשוט עומדות שם עושות את הצרכים שלהם בכיף איך אפשר לגרום להם לא להגיע בכלל?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר ואין אותו בארץ. ההורים שלי נמצאים עוד חודש בגרמניה ולכן חשבתי שהם יכולים לקנות לי שם אותו... http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Mice/Razer-DeathAdder-Gaming-Mouse/ מישהו מכיר חנויות שמוכרות ציוד כזה בגרמניה? עדיף רשתות גדולות שיש בהרבה ערים. תודה רבה למי שיכול לעזור...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
היי אנשים אני נורא עצבני לאחרונה ושמתי לב שמוסיקת רקע מרגיעה עושה את העבודה טוב.... יש לכם המצלה לדיסקים מרגיעים ? רצוי מנגינות ללא מילים... אלקטרוני או סטייל אוליבר שאנטי .. :>
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מחפש לקנות מקטרת אינדיאנית כמו זאת שבתמונה אני מדבר על השלישית הארוכה למטה, משהו יודע איפה אפשר להשיג באזור השרון ותל אביב? אולי באיזה חנות טבק אבל שאתם יודעים שבטוח מחזיקים כאלה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תושבים בישראל מדווחים על קבלת שיחות טלפון ממספרים חסויים, בהם הדובר מתחזה לנציג רשמי ומבקש את קוד האימות של וואטסאפ - מה שמאפשר לגורמים עבריינים להשתלט על חשבונות וואטסאפלכתבה
-
- 0 תגובות
- 375 צפיות
- 1 follower
-
-
מכיוון שיותר אנחנו לא מקבלים אינטרנט מהעבודה צריך להחליט בין 2 ספקיות: 012 ונטוויזן. יש למישהו המלצות?
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
כן, זה קורה שוב - רוקסטאר מודיעה על דחייה נוספת של המשחק המצופה ביותר בעולם. אתם לא תאמינו כמה זמן עוד נצטרך לחכותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
הרופא הביא לי גלולות נגד פצעונים ומשחה עכשיו השאלה שלי הם לא מיבשים את הפנים? מישהו השתמש בהם? :s05: שמעתי זה לא טוב לפנים ומיבש אותם וגם לא טוב לגדילה?! ... ד"א קוראים לגלולות: מינוציקלין ולמשחה :נאו-מדרול בקיצור אני מפחד לקחת אותם מישהו השתמש בהם???
-
- 39 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מצטער מראש שהפוסט נכתב ב-AI, אני מעדיף להשקיע את הזמן בפיתוח האתר ולא בלנסח פה הסברים... הנה זה כאן – PLUS אחרי הרבה זמן שחיפשתי משהו פשוט, ברור, בעברית, וללא סיבוכים — ולאחר המון עבודה העליתי לאוויר את פלוס: פלטפורמה לניהול פיננסי אישי שמרכזת לך את כל ההכנסות וההוצאות במקום אחד, עם דוחות, גרפים, תקציבים ויעדי חיסכון. המטרה פה נטו תועלת לציבור: הכל חינמי לחלוטין. ניתן להגיב או כאן או בשרשור הייעודי בפורום מתמחים טופ: https://mitmachim.top/topic/91979 אז מה זה בעצם “פלוס”? פלטפורמת ניהול פיננסי יעילה, פשוטה ונוחה: הרווחתם כסף? מוסיפים הכנסה. הוצאתם כסף? מוסיפים הוצאה. המערכת מסדרת לך את הנתונים ומציגה תמונת מצב ברורה: כמה נכנס, כמה יצא, ומה המאזן בפועל. לכניסה לאתר: …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאלה שעשו את הבגרות בספרות... אני חייב להשלים אותה החורף ברמת 2 יחידות, ועוד לא התחלתי ללמוד אפילו. השאיפה שלי לקבל ציון גבוהה, אבל בסופו של דבר גם 55 יעשה את העבודה. אתם חושבים ש-24 יום יספיקו לי ללמידה בשביל לקבל מינימום ציון עובר? לא הייתי בשיעור ספרות מאז 2003
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע במקום עבודה שאין לאן להתקדם בו .יש עבודה במשרד הביטחון בתפקיד שעשיתי בצבא,אני נכנסת לשם דרך כח אדם ולא כעובדת מדינה. הבעייה היא שאני מתכננת לעשות פסיכומטרי פעם שנייה והעבודה במשהב"ט היא 5 ימים בשבוע ויהיה לי קשה לשלב,מצד שני זאת אולי דריסת רגל? חשוב לי לציין שכרגע אני עובדת 6 פעמים בשבוע וחשבתי גם על האופציה לבקש מהמקום הנוכחי לעבוד פחות ימים-אולי יתנו ואולי לא. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואשמח לעצות=] נ.ב שאלות נוספות: 1. האם כשאני נכנסת למקום ממשלתי דרך כח אדם אפשר להתקדם? 2. יש אפשרות לעבור מהכוח אדם ישירות למשרד הבטחון לאחר זמן מה או שאין סיכוי?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מקום באנגליה שאפשר לשכור רכב ספורט בשביל נהיגה במסלול? (לפני כמה שנים מישהו בפורום אמר שהוא עשה את זה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חח מה אתם אומרים על המנוע חיפוש החדש..? אני דווקא די התלהבתי..
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
-
חברה אני נואשתי מלחפש שירים לשמוע באייפוד אולי אתם יכולים להמליץ לי על שירים בשביל האייפוד לא משנה איזה סוג
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב לכולם , שנה הבאה אסיים הנדסאי תוכנה , ואני רוצה להמשיך עם הלימודים . יש לי כמה מכללות שהתעניינתי בהן והן אפקה,רופין,מכללת נתניה.(ברופין ואפקה זה הנדסת תוכנה ובמכללת נתניה זה מדעי המחשב) הכיוון שלי כרגע זה מכללת נתניה בגלל המסלול להנדסאים והשעות הנוחות . אגב אני שואל עכשיו כי אני רוצה להכין את תנאי הקבלה לפי המכללה כבר עכשיו שאני יהיה מוכן , אני לא הולך לאוניברסיטה כי הבגרויות שלי די נמוכות .. \: אני ממש אודה אם אני יקבל עזרה
-
- 23 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
טוב כל כמה זמן נפתח ת'רד כזה אז עכשיו תורי... יש לי באיזור ה 600 שקל לבזבז, לא משהו גדול, סביר. יש לי כמה אופציות לבזבז את הכסף... 1. 100-150 דיסקים לצריבה, 2 כבלי IDE רגילים... כ 180 שקל 2. מארז צ'יפטק, ננוטרם, מאוורר 120 ג'נרי, כמה גרילים ... כ 650 שקל 3. הארדיסק חדש דנדש במקום הסיגייט 20 ג'יגה המקרטע שלי... באיזור ה 440-690 שקל 4. מעבד 1700+ ... כ 400 שקל 5. לוח אם (כנראה 8RDA+)... כ 650 שקל 6. נרגילה + טבק וגחלים... כ 150 שקל 7. מדפסת חדשה במקום ה HP 600 שלי... כ 400-500 שקל 8. מערכת קירור מים בעתיד הקרוב... כ 650 שקל 9. כלום, לחסוך... שוב... זהו. אני מחפש מה שהכי יעזור לי לביצועים ולהנאה בכלל (דוגמת הנרגילה). המפרט מופיע בצד. ניתן לשלב בין מוצרים שונים (לדוגמא 1 + 6 …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-