כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש פה ח'ברה ממש פעילים וישנם אני מקווה גם זוגות שקנו את בית,או עברו לגור חו"ל בגלל יוקר מחיה... וכיצד צופן העתיד של ילדינו, הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ניסיון וגם כן ידע שיודעים מה קורה בשוק מכירת דירות כיום, מה הייתם עושים במצב שלי. יש לציין שאין כל כך הרבה התייחסות לנושא הזה בכל מיני פורומים חוץ מעניינים שוליים, תחביבים וחלק מהחיים, שמדובר בדברים חשובים לימודים, עבודה, סגנון חיים, לטייל בחו"ל או להקים חיי משפחה ולרכוש בית חלומות זה חסר ברוב המקרים שאני רוצה לדון עליו. בגדול אני מתלבט בעניין משכנתא שנועד לרכישת דירה, המצב שלי הוא כזה: יש ברשותי 150 אלף בצד בחשבון הבנק, ואני כרגע בשכרות עם חברתי שעוד מעט מתחתנים... והחוזה מסתיים בסוף השנה, כך במצב שלי אני חוס…
-
- 231 תגובות
- 41.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת .... תודה חבר'ה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
השיר המצליח "בדד" שכולם מכירים מפי זוהר ארגוב. עבור מי השיר נכתב במקור? יש לי איזשהו קונפליקט קטן עם חבר ללימודים שטוען שהשיר נכתב עבור להקה כלשהי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שולם, בזמן האחרון בה לי איזה סרט Kung fu , לחימה או משהו אבל אני לא יודע מה טוב , משהו יכול להמליץ לי בבקשה על סרט טוב ?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא ממש ידעתי איפה לפרסם את הנושא הזה אם זה לא המקום אז בבקשה תעבירו... מישהו פה מכיר את isracomp קנה מהם או משהו כזה? איך הם מבחינת אמינות ואחריות?! כי לפי מה שראיתי המחירים שם ממש זולים...
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני גר בדירה שכורה עם גג, בתקופה האחרונה יש לי על החומה שמקיפה את הגג כל הזמן יונים וציפורים שפשוט עומדות שם עושות את הצרכים שלהם בכיף איך אפשר לגרום להם לא להגיע בכלל?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר ואין אותו בארץ. ההורים שלי נמצאים עוד חודש בגרמניה ולכן חשבתי שהם יכולים לקנות לי שם אותו... http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Mice/Razer-DeathAdder-Gaming-Mouse/ מישהו מכיר חנויות שמוכרות ציוד כזה בגרמניה? עדיף רשתות גדולות שיש בהרבה ערים. תודה רבה למי שיכול לעזור...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
היי אנשים אני נורא עצבני לאחרונה ושמתי לב שמוסיקת רקע מרגיעה עושה את העבודה טוב.... יש לכם המצלה לדיסקים מרגיעים ? רצוי מנגינות ללא מילים... אלקטרוני או סטייל אוליבר שאנטי .. :>
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מחפש לקנות מקטרת אינדיאנית כמו זאת שבתמונה אני מדבר על השלישית הארוכה למטה, משהו יודע איפה אפשר להשיג באזור השרון ותל אביב? אולי באיזה חנות טבק אבל שאתם יודעים שבטוח מחזיקים כאלה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תושבים בישראל מדווחים על קבלת שיחות טלפון ממספרים חסויים, בהם הדובר מתחזה לנציג רשמי ומבקש את קוד האימות של וואטסאפ - מה שמאפשר לגורמים עבריינים להשתלט על חשבונות וואטסאפלכתבה
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
- 1 follower
-
-
מכיוון שיותר אנחנו לא מקבלים אינטרנט מהעבודה צריך להחליט בין 2 ספקיות: 012 ונטוויזן. יש למישהו המלצות?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
כן, זה קורה שוב - רוקסטאר מודיעה על דחייה נוספת של המשחק המצופה ביותר בעולם. אתם לא תאמינו כמה זמן עוד נצטרך לחכותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
הרופא הביא לי גלולות נגד פצעונים ומשחה עכשיו השאלה שלי הם לא מיבשים את הפנים? מישהו השתמש בהם? :s05: שמעתי זה לא טוב לפנים ומיבש אותם וגם לא טוב לגדילה?! ... ד"א קוראים לגלולות: מינוציקלין ולמשחה :נאו-מדרול בקיצור אני מפחד לקחת אותם מישהו השתמש בהם???
-
- 39 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מצטער מראש שהפוסט נכתב ב-AI, אני מעדיף להשקיע את הזמן בפיתוח האתר ולא בלנסח פה הסברים... הנה זה כאן – PLUS אחרי הרבה זמן שחיפשתי משהו פשוט, ברור, בעברית, וללא סיבוכים — ולאחר המון עבודה העליתי לאוויר את פלוס: פלטפורמה לניהול פיננסי אישי שמרכזת לך את כל ההכנסות וההוצאות במקום אחד, עם דוחות, גרפים, תקציבים ויעדי חיסכון. המטרה פה נטו תועלת לציבור: הכל חינמי לחלוטין. ניתן להגיב או כאן או בשרשור הייעודי בפורום מתמחים טופ: https://mitmachim.top/topic/91979 אז מה זה בעצם “פלוס”? פלטפורמת ניהול פיננסי יעילה, פשוטה ונוחה: הרווחתם כסף? מוסיפים הכנסה. הוצאתם כסף? מוסיפים הוצאה. המערכת מסדרת לך את הנתונים ומציגה תמונת מצב ברורה: כמה נכנס, כמה יצא, ומה המאזן בפועל. לכניסה לאתר: …
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאלה שעשו את הבגרות בספרות... אני חייב להשלים אותה החורף ברמת 2 יחידות, ועוד לא התחלתי ללמוד אפילו. השאיפה שלי לקבל ציון גבוהה, אבל בסופו של דבר גם 55 יעשה את העבודה. אתם חושבים ש-24 יום יספיקו לי ללמידה בשביל לקבל מינימום ציון עובר? לא הייתי בשיעור ספרות מאז 2003
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע במקום עבודה שאין לאן להתקדם בו .יש עבודה במשרד הביטחון בתפקיד שעשיתי בצבא,אני נכנסת לשם דרך כח אדם ולא כעובדת מדינה. הבעייה היא שאני מתכננת לעשות פסיכומטרי פעם שנייה והעבודה במשהב"ט היא 5 ימים בשבוע ויהיה לי קשה לשלב,מצד שני זאת אולי דריסת רגל? חשוב לי לציין שכרגע אני עובדת 6 פעמים בשבוע וחשבתי גם על האופציה לבקש מהמקום הנוכחי לעבוד פחות ימים-אולי יתנו ואולי לא. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואשמח לעצות=] נ.ב שאלות נוספות: 1. האם כשאני נכנסת למקום ממשלתי דרך כח אדם אפשר להתקדם? 2. יש אפשרות לעבור מהכוח אדם ישירות למשרד הבטחון לאחר זמן מה או שאין סיכוי?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מקום באנגליה שאפשר לשכור רכב ספורט בשביל נהיגה במסלול? (לפני כמה שנים מישהו בפורום אמר שהוא עשה את זה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חח מה אתם אומרים על המנוע חיפוש החדש..? אני דווקא די התלהבתי..
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-