כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
הרופא הביא לי גלולות נגד פצעונים ומשחה עכשיו השאלה שלי הם לא מיבשים את הפנים? מישהו השתמש בהם? :s05: שמעתי זה לא טוב לפנים ומיבש אותם וגם לא טוב לגדילה?! ... ד"א קוראים לגלולות: מינוציקלין ולמשחה :נאו-מדרול בקיצור אני מפחד לקחת אותם מישהו השתמש בהם???
-
- 39 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מצטער מראש שהפוסט נכתב ב-AI, אני מעדיף להשקיע את הזמן בפיתוח האתר ולא בלנסח פה הסברים... הנה זה כאן – PLUS אחרי הרבה זמן שחיפשתי משהו פשוט, ברור, בעברית, וללא סיבוכים — ולאחר המון עבודה העליתי לאוויר את פלוס: פלטפורמה לניהול פיננסי אישי שמרכזת לך את כל ההכנסות וההוצאות במקום אחד, עם דוחות, גרפים, תקציבים ויעדי חיסכון. המטרה פה נטו תועלת לציבור: הכל חינמי לחלוטין. ניתן להגיב או כאן או בשרשור הייעודי בפורום מתמחים טופ: https://mitmachim.top/topic/91979 אז מה זה בעצם “פלוס”? פלטפורמת ניהול פיננסי יעילה, פשוטה ונוחה: הרווחתם כסף? מוסיפים הכנסה. הוצאתם כסף? מוסיפים הוצאה. המערכת מסדרת לך את הנתונים ומציגה תמונת מצב ברורה: כמה נכנס, כמה יצא, ומה המאזן בפועל. לכניסה לאתר: …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאלה שעשו את הבגרות בספרות... אני חייב להשלים אותה החורף ברמת 2 יחידות, ועוד לא התחלתי ללמוד אפילו. השאיפה שלי לקבל ציון גבוהה, אבל בסופו של דבר גם 55 יעשה את העבודה. אתם חושבים ש-24 יום יספיקו לי ללמידה בשביל לקבל מינימום ציון עובר? לא הייתי בשיעור ספרות מאז 2003
-
- 16 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום רב, אני כרגע במקום עבודה שאין לאן להתקדם בו .יש עבודה במשרד הביטחון בתפקיד שעשיתי בצבא,אני נכנסת לשם דרך כח אדם ולא כעובדת מדינה. הבעייה היא שאני מתכננת לעשות פסיכומטרי פעם שנייה והעבודה במשהב"ט היא 5 ימים בשבוע ויהיה לי קשה לשלב,מצד שני זאת אולי דריסת רגל? חשוב לי לציין שכרגע אני עובדת 6 פעמים בשבוע וחשבתי גם על האופציה לבקש מהמקום הנוכחי לעבוד פחות ימים-אולי יתנו ואולי לא. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואשמח לעצות=] נ.ב שאלות נוספות: 1. האם כשאני נכנסת למקום ממשלתי דרך כח אדם אפשר להתקדם? 2. יש אפשרות לעבור מהכוח אדם ישירות למשרד הבטחון לאחר זמן מה או שאין סיכוי?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מקום באנגליה שאפשר לשכור רכב ספורט בשביל נהיגה במסלול? (לפני כמה שנים מישהו בפורום אמר שהוא עשה את זה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חח מה אתם אומרים על המנוע חיפוש החדש..? אני דווקא די התלהבתי..
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
-
חברה אני נואשתי מלחפש שירים לשמוע באייפוד אולי אתם יכולים להמליץ לי על שירים בשביל האייפוד לא משנה איזה סוג
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב לכולם , שנה הבאה אסיים הנדסאי תוכנה , ואני רוצה להמשיך עם הלימודים . יש לי כמה מכללות שהתעניינתי בהן והן אפקה,רופין,מכללת נתניה.(ברופין ואפקה זה הנדסת תוכנה ובמכללת נתניה זה מדעי המחשב) הכיוון שלי כרגע זה מכללת נתניה בגלל המסלול להנדסאים והשעות הנוחות . אגב אני שואל עכשיו כי אני רוצה להכין את תנאי הקבלה לפי המכללה כבר עכשיו שאני יהיה מוכן , אני לא הולך לאוניברסיטה כי הבגרויות שלי די נמוכות .. \: אני ממש אודה אם אני יקבל עזרה
-
- 23 תגובות
- 15.2k צפיות
-
-
טוב כל כמה זמן נפתח ת'רד כזה אז עכשיו תורי... יש לי באיזור ה 600 שקל לבזבז, לא משהו גדול, סביר. יש לי כמה אופציות לבזבז את הכסף... 1. 100-150 דיסקים לצריבה, 2 כבלי IDE רגילים... כ 180 שקל 2. מארז צ'יפטק, ננוטרם, מאוורר 120 ג'נרי, כמה גרילים ... כ 650 שקל 3. הארדיסק חדש דנדש במקום הסיגייט 20 ג'יגה המקרטע שלי... באיזור ה 440-690 שקל 4. מעבד 1700+ ... כ 400 שקל 5. לוח אם (כנראה 8RDA+)... כ 650 שקל 6. נרגילה + טבק וגחלים... כ 150 שקל 7. מדפסת חדשה במקום ה HP 600 שלי... כ 400-500 שקל 8. מערכת קירור מים בעתיד הקרוב... כ 650 שקל 9. כלום, לחסוך... שוב... זהו. אני מחפש מה שהכי יעזור לי לביצועים ולהנאה בכלל (דוגמת הנרגילה). המפרט מופיע בצד. ניתן לשלב בין מוצרים שונים (לדוגמא 1 + 6 …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכירים את "יום הולדת" של ברי סחרוף מעורב עם אינפקטד משרום? השיר יפה כי הוא הצליח לשלב את הקול המבאס של ברי עם הפסיכודלי המוזר של אינפקטד. אל תתנו לי שירים של Juno Reactor & Don Davis כי מספיק טחנתי את המוזיקה שלהם. סגנונת טראנס מעורבים עם סגנונות אחרים, יש? עריכה: אל תתנו לי רשימה של שירים, תנו לי שיר נבחר שלכם מתוך הרשימה.
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
זה ממש מצחיק. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אני רוצה MANUAL של השעון. באנגלית או בעברית או בכל שפה... רק שיהיה.. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.sonicelectronix.com/item_8656_Pyle+PLD57MU.html#
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם עכשיו ראיתי את הפירסומת החדשה של פאלפון עם נינט (זה שישפריצו עלה מים והיא הפילה את התפוחים ) אז שמה היה שיר רקה כזה ואייי זה היה שיר מה זה מוכר אבל שככתי את השם שלו אולי מישהוא זוכר תודה ;D עריכה : עכשיו ניזכרתי מאיפו השיר הזא אני זוכר שהיה לי איזה מישחק לסוני אחד פעם (מרוצ מכוניות )
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אחרי שעברתי פה על ת'רדים רבים שדנו באיכות השירות בחנות PC HARDWARE , ממש חששתי לרכוש שם את המחשב החדש שלי. למרות הכל לקחתי סיכון בגלל מחיריהם הזולים וקניתי שם. ברצוני לציין כי לאורך כל הדרך מביצוע ההזמנה ועד לקבלת המחשב השרות היה מהיר, אדיב, יעיל ושוב זול! מומלץ!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו אתר עם לוח דרושים לעובדים בגיל נוער? עבודות בשעות הערב, עבודות בחופש וכד'. משום שכל האתרים שבדקתי זה דברים יותר רציניים, לאנשים שסיימו צבא + תודה.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מאוד מעריך את האתר הזה ולומד ממנו הרבה. האתר רציני עם מנהלים מקצועיים ובמיוחד אני אוהב את המדור ל'מפרטי מחשב'. אתם עושים עבודה נהדרת יישר כוח! למדתי להעריך את החברות המובילות בשוק והכי חשוב למדתי מושג חדש: זבל ג'נרי ועד כמה פראייר מי שקונה "מחשב פיצוץ!!! מחיר מבצע!! רק היום!!" שמפורסם בעמוד האחורי של העיתון בזכות האתר הזה התחלתי להתעניין בנושא והיום אני סוג של פריק מחשבים. בעיקר אהבתי את הכתבה המאוד מעמיקה בנושא המיקרו-ארכיקטטרוה של Nehalem http://hwzone.co.il/articles/corei7_preview/ אני נמצא בהליך של למידה ורוצה להיחשף לעוד מידע מאתרים נוספים. האם יש פורומים ואתרים ברמה כמו האתר הזה? (לא רוצה FXP או משהו כזה) עדיפות לאתרים בעברית, אפשר גם באנגלית תודה
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אל תבכה או על תבכה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אחרי שלוש וחצי שנים עם הP4 2.6 שלי איפה אתם ממליצים לקנות במרכז במקום שהמחיר יהיה טוב והחנות אמינה - כמובן שאני מכיר את אייבורי למשל שיש להם מחירים מאוווד זולים אך שמעתי על הרבה שנתקלו בבעיות איתם והחומרה שלהם, וכמובן שאני מכיר את ZIGZAG2000 שיש להם אחלה שירות (את ההארד דיסק שלי קניתי שם) אך המחירים די בהתאם.
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בס"ד נשבר לי הזין מהוט! אני בבעיות איתם כבר חודש-חודשיים. כל הזמן יש ניתוקים, ואני מקבל פאקינג 3 מגה במקום 12, היוטיוב בקושי זז, האינטרנט איטי - די כבר! שוב ושוב, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי, שולחים טכנאי. לא מזיז כלום!!! פשוט בלתי נסבל! זו חוצפה! עושים פה צחוק מאנשים! דיברתי איתם היום, והם עושים לי מעקב וביום שני בבוקר הם מדברים איתי. אני אגיד לו חד וחלק: או שאתם באים לפה ופשוט שמים ציוד הכל חדש: כבלים חדשים, ראוטר חדש ומודם חדש, או שאנחנו מתנתקים. זה יעבוד להגיד דבר כזה? ואם לא, מה כדאי לי לעשות? זה כבר פשוט בלתי נסבל! אני מתפוצץ פה.
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ללשכה אני כבר רשום אבל ימח שמם אי אפשר לסמוך עליהם אני מעדיף מקום שאני אמצא לבד. ברוב אתרי הדרושים היום אני נתקל ב2 סוגי מודעות שהם סמויים וחברות כוח אדם, שעקרונית שניהם זה אותו דבר. אני מסרב לפנות דרך כוח אדם כי הם משקרים בקשר לתפקיד (מודעה לניהול צוות בפועל זה נציג ג'נרי) ואז יש את העינוי של מרכז הערכה ושיט. למי ששכח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511562.0 בקיצור איפה אפשר למצוא בימינו מודעות דרושים של בתי עסק שמפרסמים מודעות לעצמם?
-
- 31 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
אני מחפש נעלי ספורט בעיקר לריצה בתקציב של 400+- ש"ח יש לכם המלצות? תודה
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-