כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
ניתן לתקן לבד? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש בחורה אחת שהייתי במערכת יחסים אינטרנטית\טלפונית איתה לפני כשנה שנינו יצאנו פגועים. הייתי צריך לעשות את זה מזמן אבל לקראת יום הכיפורים אני רצה להתנצל ולבקש אולי הזדמנות שניה.אני מחפש ציטוט שיתאים למכתב כזה. ואם יש לכם עצות חיוביות תבורכו, שנה טובה ומתוקה לכל חברי הפורם.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם אפשר לעקוף את החסימה של המכשירים של חב' פלאפון כך שאפשר יהיה להעביר אליהם מהמחשב צלילים ודברים אחרים ? הורדתי תוכנה שמתקשרת באמצעות WAP אבל לא עוזר. חב' אחרות כמו סלקום ואורנג' לא חוסמות והרשת מלאה ברינגטונים ואחרים לרשתות האלה. כרגע ניתן להוריד צלילים רק מהאתר של פלאפון. חבל שבשנת 2004 במוצר הייטקי שכזה מפעילים חסימות כמו במדינת עולם שלישי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מוכן לעשות לי חתימה יפה כזאת לא גדולה מדי כי אני גרוע בפוטושופ וכל התוכנות האלה.. אני אשמח אם תיענו לבקשה שלי.. :) :) :) :) :)
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אני מתחתן בעוד כ4 חודשים ורציתי לדעת לגבי איחוד חשבונות הבנק אם מישהו יודע איך זה בדיוק מתבצע מבחינת פקדונות ניירות ערך וכו'..
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה!! ממצב? יש איכות? אצלי יש איכות רבה מאוד! לפני יומיים הגיעה סבתא, ובנוסף ל-120 שקלים שהיו לי, נתנה לי עוד 100, והחלטתי לשלם על האינטרנט לחודש (או עד סוף החופש.. אני כבר אנסה לסדר משו). איך התגעגעתי.. פיייייי.... אין לכם מושג איך זה קשה בלי האינטרנט, המחשב שלי היה לא יותר מקופסא עם מוזיקה וזהו. אז מה חדש בעולם? באתר? יש מצב שמישהו פליז פליז פליז פליז פליז יוכל לתת לי תקציר? אני ממש לא חושב שאני אצליח להשלים הכל לבד. תודה אחים, התגעגעתי מאוד! אגב, לא הייתי לצערי במפגש בגלל ציפורן חודרנית שניה שהוציאו לי יום לפני, אני היום בקושי עדיין הולך.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כמו שנאמר "לך חפש..." לא יודע מה איתכם אבל אותי זה פשוט קרע מצחוק (כשהפנו את תשומת ליבי) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אז אחרי שכבר יש לי מפרט למחשב, אני מחפש המלצה לחנות מחשבים באזור חולון-ראשון. דרושים מחירים טובים ושירות איכותי ומבין. על מי אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום החלטנו במשפחה לקנות טלוויזיה חדש. אנחנו לא מתמצאים בכל העניינים כמו HD, LCD, פלזמה, חברות, דגמים, מחירים.... מבקש לקבל הפניה לפורום בו אוכל לקבל המלצות ומידע [כמו שהתיעצתי בפורום הזה לפני רכישת מחשב, כך אני רוצה להתיעץ בפורום מסוים לפני רכישת טלוויזיה]. תודה =]
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
הבנאדם יודע לנגן על הכול, לשלב בין סגנונות: רוקנרול, פולק, בלוז. הוא פשוט אמן (יהודי, אגב, והיחיד שלא הושפע מסמים בשירים שלו) גדול - אנשים השתחוו לפניו. אני מניח שיש פה כמה שגדלו על השירים שלו.. מחפש המלצה לאלבום/הופעה/רצועה ספציפי. תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
לא היתי בטוח לאן זה שייך בכל מקרה על מה אתם ממליצים?אם אפשר גם גרסה...
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי את הסרט השלישי של הסידרה הזאות ואני ממש אוהב את הסרטים, ואיך שנגמר ה-3 חייב להיות ה-4 בצילומים או משהו.. יש למישהו תאריך יציאה שלו? או בערך מתי אמור לצאת ה-4?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המשטרה נוטים לדייק בשליחת דוחות כבדים..נגיד ובוצעה עברה ב10 לחודש אז האם הם ישלחו ב10 בעוד חודשיים שלושה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
האם אפשרי? במקום קודם לבדוק אם יש תגובות להודעות שלי ואז להכנס להודעות.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לגיימר פתאום אני רואה שם איזה חדשה על משחקים שקשורים למלחמה, וכל מיני חבילות הרחבה של משחקים מוכרים כמו MOH, c&c generals וכו'. עכשיו אני לא מבין כבר עבר 1 באפריל אז או שזה לקוח מחוץ לארץ ששם עוד היה אחד באפריל, או שהכתב רומה והוא באמת מאמין בזה,או שהם רצו להמשיך קצת את אחד באפריל, או ההפשרות הכי לא הגיונית שזה אמיתי. הנה: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17190
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו פה מכיר את נתניה ?!.... מחר יש לי דייט שם[ראשון] והבחורה גרה 2 מטר משם...[בארותיים אם מישהו מכיר, ליד כפר יונה] אז חשבתי שהדבר הכי הגיוני יהיה ללכת לאיזה מקום נחמד שם... ומשום שאני לא מכיר את נתניה כמעט[חוץ מבורגוס].... מישהו מכיר מקום נחמד לקחת אליו בחורה ? נ.ב. פירוט ברמת הרחוב יהיה נהדר נ.ב.2 אולי עדיף בכלל לנסוע ל"טריטוריה" שלי ? כפ"ס... עריכה: עכשיו קפץ לי לראש שאמור להיות מקס ברנר איפשהו בנתניה... וזה נראה לי די אידיאלי.... מה דעתכם? יש בכלל חיה כזאת בנתניה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
התוכנית שהייתה יום שישי 1 בטלויזיה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לעלות תמונת פרופיל לפייסבוק אך בכל פעם שאני מעלה תמונה האיכות שלו יורדת. (התמונה בפורמט PNG). מה אפשר לעשות כדי להעלות תמונה מבלי לפגוע באיכותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אתם יכולים לעזור לי למצוא אתרים בחינם ועדיף בעברית לתזונה נכונה יעני:תפריטים יומיים, קלוריות, מה עדיף לאכול ומתי וכל שאר השוטויות שקשורות לנושא
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
ברכו אותי על הצטרפותי למועדון זה ! אני כולי נרגש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
לי ולחבר מהעבודה יש רעיון שהתבשל לו במשך כמה שבועות למשחק קטן,שנוצר לו באחד מרגעי השעמום האלה.המשחק המקורי הוא עממי ודי בנאלי ואנחנו לקחנו אותו ושיכללנו אותו. אז יש לנו גירסה מקורית-'פטנט'--. אנחנו רוצים להציע אותו לapple store.מחר אנחנו נגשים למכר נוסף שהוא מתכנת(חובבן). בקיצור,איך אנחנו מגישים את זה לאפל??
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-