כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,642 דיונים בפורום זה
-
הבנאדם יודע לנגן על הכול, לשלב בין סגנונות: רוקנרול, פולק, בלוז. הוא פשוט אמן (יהודי, אגב, והיחיד שלא הושפע מסמים בשירים שלו) גדול - אנשים השתחוו לפניו. אני מניח שיש פה כמה שגדלו על השירים שלו.. מחפש המלצה לאלבום/הופעה/רצועה ספציפי. תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
לא היתי בטוח לאן זה שייך בכל מקרה על מה אתם ממליצים?אם אפשר גם גרסה...
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
עכשיו ראיתי את הסרט השלישי של הסידרה הזאות ואני ממש אוהב את הסרטים, ואיך שנגמר ה-3 חייב להיות ה-4 בצילומים או משהו.. יש למישהו תאריך יציאה שלו? או בערך מתי אמור לצאת ה-4?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המשטרה נוטים לדייק בשליחת דוחות כבדים..נגיד ובוצעה עברה ב10 לחודש אז האם הם ישלחו ב10 בעוד חודשיים שלושה?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
האם אפשרי? במקום קודם לבדוק אם יש תגובות להודעות שלי ואז להכנס להודעות.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לגיימר פתאום אני רואה שם איזה חדשה על משחקים שקשורים למלחמה, וכל מיני חבילות הרחבה של משחקים מוכרים כמו MOH, c&c generals וכו'. עכשיו אני לא מבין כבר עבר 1 באפריל אז או שזה לקוח מחוץ לארץ ששם עוד היה אחד באפריל, או שהכתב רומה והוא באמת מאמין בזה,או שהם רצו להמשיך קצת את אחד באפריל, או ההפשרות הכי לא הגיונית שזה אמיתי. הנה: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=17190
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו פה מכיר את נתניה ?!.... מחר יש לי דייט שם[ראשון] והבחורה גרה 2 מטר משם...[בארותיים אם מישהו מכיר, ליד כפר יונה] אז חשבתי שהדבר הכי הגיוני יהיה ללכת לאיזה מקום נחמד שם... ומשום שאני לא מכיר את נתניה כמעט[חוץ מבורגוס].... מישהו מכיר מקום נחמד לקחת אליו בחורה ? נ.ב. פירוט ברמת הרחוב יהיה נהדר נ.ב.2 אולי עדיף בכלל לנסוע ל"טריטוריה" שלי ? כפ"ס... עריכה: עכשיו קפץ לי לראש שאמור להיות מקס ברנר איפשהו בנתניה... וזה נראה לי די אידיאלי.... מה דעתכם? יש בכלל חיה כזאת בנתניה?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
התוכנית שהייתה יום שישי 1 בטלויזיה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לעלות תמונת פרופיל לפייסבוק אך בכל פעם שאני מעלה תמונה האיכות שלו יורדת. (התמונה בפורמט PNG). מה אפשר לעשות כדי להעלות תמונה מבלי לפגוע באיכותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אתם יכולים לעזור לי למצוא אתרים בחינם ועדיף בעברית לתזונה נכונה יעני:תפריטים יומיים, קלוריות, מה עדיף לאכול ומתי וכל שאר השוטויות שקשורות לנושא
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
ברכו אותי על הצטרפותי למועדון זה ! אני כולי נרגש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
לי ולחבר מהעבודה יש רעיון שהתבשל לו במשך כמה שבועות למשחק קטן,שנוצר לו באחד מרגעי השעמום האלה.המשחק המקורי הוא עממי ודי בנאלי ואנחנו לקחנו אותו ושיכללנו אותו. אז יש לנו גירסה מקורית-'פטנט'--. אנחנו רוצים להציע אותו לapple store.מחר אנחנו נגשים למכר נוסף שהוא מתכנת(חובבן). בקיצור,איך אנחנו מגישים את זה לאפל??
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
יש כמה דברים שאני מסתבך בהם... ונכון לעכשיו אני מסתבך בחישוב הלנת פיצויי פיטורין... לפי מה שהבנתי: [list type=disc] [*]אם המעסיק מאחר ביותר משלושים ימים הוא מחויב בתשלום הלנת פיצויי פיטורין בגובה תשלום פיצויי הפיטורין, הצמדה למדד ותוספת של 20% על כל חודש איחור (באופן יחסי). קצת לא הבנתי את הניסוח. אם הבוס חייב 5 אלף, הפיצוי יהיה עוד 5 אלף + הצמדה למדד ותוספת לכל חודש איחור- איחור עד לרגע הגשת התביע או איחור עד מועד המשפט?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
קיצר עשיתי עבודה בתנ"ך, ואני אמור לדעת בעל פה בסיכום את שמואל א' פרק ד' פסוקים י"ז עד כ"ב, זה מה שרשמתי: ארון האלוהים נגנב ע"י הפלשתים. שזה מבוסר לעלי הזקן הוא נדהם, נופל מהכסא שלו, שובר את המפרקת שלו ומת. כלתו של עלי שמעה על לקיחת ארון האלוהים ועל מות עלי, והיא ילדה כי היו לה צירים. היא הייתה קרובה למוות, והחברות שלה עודדו אותה שהיא ילדה בן זכר, אבל היא לא הקשיבה להן. היא קראה לבנה איכבוד, שפירוש השם הוא אין כבוד. עכשיו יש לי עוד מה להוסיף, כי היה ולא ידעתי, הנה למשל: קודם כל, האשה שרשמתי באמת כלתו של עלי? כי היה רשום "וכלתו אשת-פינחס הרה ללת,..." אז זאת כלתו (אישתו יענו של עלי?), וגם היה רשום אחר כך "...ומות חמיה ואישה", יענו אישה = האיש שלה ולא WOMAN, אז... זה רק רומז…
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אני יודע זה לא קשור לפורום , אבל זה כן. התאוששות נעימה מפסח לכולם
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מי אמר שאין עבודה לחופש? http://news.walla.co.il/?w=/1/411810 נ.ב. - נו, זה עבודה לחופש בבת-ים ;D
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני צריך את האתר של אפל ישראל או את הטלפון של השירות לקוחות שלהם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום...... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אם אני פותח מכרז, ונניח נותן לו 48 שעות, המחיר הגבוהה ביותר שיציעו יהיה המחיר שאני יהיה מחויב למכור את העכבר תמורתו? זאת אומרת האם אני מחויב למכור אחרת יתנו לי באן או משהו?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
לא כתבתי הרבה מדי הודעות, אבל אני כבר 20 ד' מנסה בחיפוש פה לאתר הודע ה שכתבתי/שהגיבו לי. איך עושים את זה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
-
האתרים שנסגרו: torec donkey subs subs-il[ לפי מה שכתוב זמני] יש עוד אתרים לכתוביות? שלא נפלו
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-