עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shimmi1982,

האם מישהו יודע על אתרים כמו HWZONE,PCARENA,PCSPOT ? אתרים מעולים- יש עוד כאלה בעברית? (עם דגש על חדשות ומידע בנושא חומרה,OC,מודינג- ממש כמו האתרים האלה)? מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  2. Started by lion03,

קבלו סרטון מצחיק שעשיתי http://www.mentos.co.il/view.asp?id=11509

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by Rule The Pc,

אהלן אני משתמש בפייר פוקס של מוזילה ורוב האתר כולל YNET אינם תומכים כמו שצריך בדפדפן אז חשבתי יאללה נשלח להם אימייל נראה אם זה ישנה להם משהו ותראו אחרי איזה 5 שעות בערך הם השיבו לי... שלום רב, אנו מודים לך על פנייתך והצעתך. כפי שציינת, נכון להיום אתר ynet תומך באופן מלא בדפדפנים מסוג אינטרנט אקספלורר בלבד. תמיכה במגוון של דפדפנים על-גבי מערכות הפעלה שונות, לנוכח מורכבות ממשק המשתמש והיקפי הפיתוח באתר, מחייבים הקצאת משאבים עצומים לבדיקות ולאבטחת איכות. אנו מעדיפים להשקיע משאבים אלה בנתיבים אחרים, כמו שיפור התכנים באתר והעשרתם, או יישומים חדשים למשתמש. כאמור, כתוצאה ממדיניות זו, התמיכה בדפדפנים אחרים, מלבד אקספלורר, ובמערכות הפעלה אחרות מלבד חלונות, הנה חלקית. על אף המאמצ…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by -R-E-L-,

תבדקו בעצמכם http://www3.telus.net/jefmil/stairwaybackwards.htm

• 53 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by MS-D,

Hello guys ! I'm now in USA and I need your help BTW I can see Hebrew but I can't write in Hebrew my father told me that if i'll buy here something like computer or a stereo system it will not work due to problams with the Vat powers (it's diffrent from those in europe) is that true and is there another problams that can happen? thnx guys

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by e-d-a,

שלום לכולם זה יהיה מעיין הודעת פרידה שלי כי אני מתגייס ב26.7.04 רציתי להגיד לכולם להתראות ותודה על כל העזרה לימוד וויכוחים מעניינים שהיו לי פה ;D. אני לא חושב שיהיה לי זמן לכתוב פה שאני יהיה בבית פעם בשבועיים ולפי מה ששמעתי כנראה שיסגור 21 לפחות פעמיים בטירונות . התאריך שלי זה חי"ר יעודי אבל אני מתכוון לסרב פינוי ולבלות קצת במעצר עד ל1.8 שיש גיוס גולני יש עוד מישהו כאן שמתגייס איתי? בסביבות התאריך שלי?

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

i saw in NJ this movie and my freind says the movie isnt in israel yet! some info about the movie: http://www.irobotmovie.com/

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by bd,

קוראים הודעה על כל מיני דברים שיש בפורום , חדשות , ביצועים וכו.... למשל על הכרטיס מסך של MSI R9800P שאפשרי ב OC להפוך אותו ל 9800XT ..את זה אחד מה גילה היום בזכות הפורום חחח הם נובים אחד מהם שיכנע אותי לקנות מחשב שאני לא רוצה ואמר לי שזה יותר טוב הוא רצה למכור לי פרספוקט עם רידאון של קלאבדי ואמר לי שזה לא שונה מ MSI וכל מיני חירטוטים אז הבנתי שהוא ניסה לסבן אותי..... קיצור שלא יעבדו עליכם....הם קוראם הודעות פה....אל תביאו עליהם שם רע ,כי אין להם כזה, אל תרשמו טריקים ודברים שהם יגלו ויתחמנו אותו LOL

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי אתר שאני ועוד מישהו עובדים עליו וזה יותר נוח לעדכן און ליין שכל אחד יראה איך זה מתקדם .............. אז אני צריך להעלות את זה לאנשהו

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. יש לי חשבון דואר אצל "וואלה!" ולפני שבועיים גדל לי החשבון ל 100 מגה בלי שאני אבקש, והשבוע הוא גדל לי ל 1000 מגה (יענו ג'יגה אחד) ולחברים שלי זה נשאר על 6 מגה, מישהו שמע על ההרחבה של הדואר של וואלה? או איזה שהוא ניסוי? בעיקרון אהבתי את הג'יגה שלי אבל אני רוצה לדעת מה זה...

• 5 תגובות
    • 544 צפיות
  11. שלום ראיתי איזשהו סרטון מצויר על איזה דמות מרוקאית נדמה לי שמדבר בהתחלה רגוע, ואומר מילים כמו "בקארמה טובה" ואחרי זה מתחיל לצעוק ולקלל.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי שירשום כאן את הקישור זה דיי חשוב! תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dbx22,

אחרי שראיתי KILL BILL נדלקתי על חרבות של סמוראים ;D ;D ;D מישהו יודע כמה הן אמורות לעלות ואיפה אפשר לקנות אותם?? תודה... ;D

• 13 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by zvkel,

מישהו באזור המרכז יכול להלוות לי לוחץ לכבל רשת? מוכן להשאיר ערבון או מה שצריך תודה אז מה ? אין צדיקים בסדום??

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by desert,

יש לי בעיה , יש לי את המודם הכי מסריח שיש שקיים אצל בזק. המודם הוא USB , ALE150 ומחר בא אליי טכנאי של בזק בעקבות הבעיות של המודם מצויין , עכשיו אני רוצה להחליף אותו במודם אחר , אבל להחליף ככה סתם זה עולה 149 שקל , מה שאני לא רוצה לשלם , אז חשבתי על הדרך הכי מקורית איך להחליף אותו וזה להרוס אותו , אבל להרוס אותו לא ככה בזריקה או שבירה , אתם יודעים , בלתת יותר מדי זרם או משהו , כמו שאם גוזרים את החוט של המקלדת ומחברים אז זה שורף את הלוח אם בגלל האובר פקודות שנשלח , אז שיטה דומה , יש למישהו דרך?

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. http://www.halflifesource.com/forums/showthread.php?t=10257 תיהנו.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  16. היי היום היה תוכנית בערוץ 24 של התחרות בכפר המוזיקה, ורוני (אחותי) הישתתפה ושלחתי לה יותר מ200 הודעות וכל המישפחה שלי שלך לה וכל החברים. היא זכתה באופניים,סרט כזה(מלכת הפארטייה) ובאבוב!! מזל טוב לאחותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by liav12,

שמעתי שמעלים את שאלות התיאוריה ל 60! ועם 8 טעויות אני חושב

• 31 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. לא רוצה אתרים שמוכרים מוזיקה ישראלית...רק לועזית. אני רוצה שיהיה אפשר להזמין מהם דיסקים דרך האינטרנט. תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by kol209,

קניתי מחשב ולפני חודש מי חנות(המחשב לא הגיע) אומרים לי מחר המחשב יהיה מוכן ואז הם אומרים היתקלקל הלוח כול פעם הם אומרים בעיה חדשה! אני מחקה למחשב חודש! בחנות הם קיבלו תשלום ראישון! בחנות אמרו לי היום המחשב יגיע. עם המחשב לא יגיע היום ולא מחר אז אני יוכל לבטל את המחשב שקניתי ולקבל את התשלום הראשון? בלי בעיות?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by 1nstall,

היי הים הייתי באלפא קרטינג בהרצליה, וזאת הפעם הראשונה שלי, בקיצור קיבלתי את קרט מיספר 12, והקרט לא זז, היה לא בעיה במנוע והם לא היו מוכנים לבהחליף באמצע המרוץ, אמא שלי דאגה שאני יהיה שם עוד שעה חינם!!! (איזה כיף!) אחרי שהחליפו לי בסוף גמרתי כל פעם מקום 4-5, חבר שלי (דני צלר) היה איתי והוא כבר מומחה בזה כל ארץ שהוא היה (הרבה ארצות) הוא נהג במסלול קרטינג, הוא קרע את כולם בשתיים סיבובים, ובסיבוב הכי טוב הצליח לעשות26 שניות (!!!) עשר שניות מעל האחרים! אז החלטתי להיכנס חזק בתחום הזה אני מיתכוון ללמוד וכל זה, אז אם למישהו יש חוויה מיוחד שקשורה לזה שיספר, ואם מישהו מכיר אתרי קרטינג שיתן לינק,

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by the2,

אתמולף פיספסתי חדשות המדע, וראיתי רק חלק קטן מאוד מהסוף, וטל ברמן דיבר עם עוד משהו, שאמר משהו על כריות, ועל הצוואר, ושכחתי מה זה היה (לא ממש שמתי לב....). מישהו יכול להגיד לי? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. אוקיי , זה מתחיל ככה , יום אחד לפני חודש , אני פותח את דלת חדרי בשעה 3 בלילה אחרי שהייתי בקניון ומוצא את המחשב שלי : AXP 2000 EPoX 8RDA3i Rev 3.2 Generic PC2100 256MB + Micron PC2700 256MB @ DUAL channel Gigabyte RADEON 9600P Vivo 128MB WD 40GB+30GB קפוא , מזאת אומרת? , המחשב פשוט נתקע ולא זז , לא מגיב לשום לחצן למעט הריסט המפורסם , אוקיי , עשיתי ריסט , המחשב עושה פוסט עולה , אבל הופה? , מה קרה? , נתקע בבוט סקרין , אחרי מיליון ניסיונות תיקון ואחרי שבדקתי כמעט את כל המערכת עם המחשב של אחי , הגעתי למסקנה שמשהו לא בסדר במעבד\לוח , אז בדקתי את המעבד קודם על הלוח של אח שלי , ומה? , גם שם , אותה הבעיה בידיוק , אמרתי , אולי יש למעבד שלי משהו נגד לוחות איפוקס , לקחתי את הלוח הישן…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

http://www.netactive.co.il איך השירות מימוש אחריות?

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  24. הנה הדוא"ל ששלחתי לידע מערכות: > שלום רב, > > > אשמח אם תוכלו לענות בהרחבה ככל האפשר, על השאלות הבאות: > > קראתי באתר של Apple על הנחות משמעותיות לסטודנטים וכמו כן עסקאות חבילה > אטראקטיביות של מחשב ונגן ניידים; לפי מיטב הבנתי זהו שירות עולמי ואינו > תלוי החלטות היבואן המקומי... האם אני צודק - או במילים אחרות - האם בארץ > מוצע שירות דומה? > > * * * > מה מחירו המעודכן של מחשב נייד מדגם iBook G4 בעל מסך 12.1 אינץ' > (M9426LL/A) והאם מפרטו זהה לחלוטין לזה המופיע באתר Apple העולמי, או > לזה הבריטי מכיוון שישראל נקשרת עם אירופה? > > היכן ניתן להתרשם באופן רציני מהמוצר לפני הקנייה מלבד ביקור במטה שלכם > באיזור…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by Rule The Pc,

אהלן לא נעים לי לפתוח תראד שלם על זה אבל לאדעתי מה לעשות כי אני לא מוצא תשובה לשאלה.... כרישים הם יונקים? אם כן... מאיפה לעזה יוצאים להם הביצים..... חח שאלה סגנון מאיםה הדג משתין כמה זמן לוקח להם להיות בביצה או היריון?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.