עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by שניצל,

(אני מודה, גנבתי את הרעיון מפורום אחר) בת'רד הזה כל אחד יכתוב על הסרט האחרון שהוא ראה (משהו בסגנון "מה אתה שומע עכשיו", אבל עם סרטים). מומלץ להוסיף תקציר קטן על הסרט ומה דעתכם עליו. בנוסף - תזהירו כשאתם כותבים ספויילר. אפשר כמובן להגיע לדיונים על סרטים, אבל בבקשה, רק תגובות ענייניות, ולא "חחחחחח" או "סרט ענק!" ואני אתחיל: היום בערוץ 1 שודר הסרט פלזנטוויל. ולא, זו לא פעם ראשונה שאני רואה את הסרט למי שלא מכיר (יש מישהו שלא מכיר את הסרט הזה?), הסרט מדבר על אח ואחות שנשאבים לתוך סדרה אמריקאית משנות החמישית, ומתחילים להשפיע על העיירה השקטה. די אהבתי את הסרט, הוא קליל, זורם ומצחיק (סוג של הומור שלא קיים ברוב הסרטים כיום...), למרות כמה קטעים קצת חסרי טעם (*ספויילר* - כש…

• 77 תגובות
    • 5.4k צפיות
  2. Started by A.Iniesta,

יש לי לפטופ HP שכל הזמן מלוכלך כאילו הוא מושך אבק. יש דרך למנוע זאת? ואיך אפשר לנקות את המקלדת? מותר להשתמש בשואב אבק רגיל כדי לשאוב את הליכלוך? ויש דרך לנקות את המסך בלי לקנות את הערכה לניקוי LCD?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  3. Started by yeso,

חבר'ה שמעתי שיש בתוך השחור של העין זה חור זה נכון תגובות....

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by THE FOX,

מחפש את שמות השירים המתנגנים ברקע שניי הקליפים הבאים: redline http://www.mytempdir.com/1141553 redline 3 http://www.mytempdir.com/1141601

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by ofer_mat,

מה אתם אומרים על התערוכה ? לא משהוא עד מאכזב לא ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חיכיתי חודש שלם למשלוח של lsdiodes ולא קיבלתי מה עושים? שלחתי להם תלונה לאי מייל והם אמרו שזה נשלח... אבל... לא קיבלתי את זה... אני עוד הוספתי דולר לשדרוג לשליחה היותר מהירה... אם מישהו הזמין אז כמה זמן לקח לזה להגיע?

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by אבבאא,

היי,אני חדש פה ויש לי שאלה דחופה , למדתי בישראל ועשיתי בגרויות עד כיתה י' כולל , בסוף כיתה י' עברתי לארה"ב ועשיתי את הבגרויות של ארה"ב. אני מתכנן לחזור לישראל ורוצה לדעת אם מקבלים בארץ את התעודת בגרות הזאת של ארה"ב ? כי אני יודע שלמשל רישיון שיש לי משם , לא מקובל פה ! אשמח לתשובה , זה ממש דחוף לי , תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  8. שלום אני בתקופה אחרונה חושב להיגמל מקולה...יש בדבר הזה רק דברים מזיקים והדבר היחיד שמושך אותי אליו הוא הטעם..בשבילי המשקה היחיד המוגז שלא נופל מקולה בטעם הוא ספרייט אבל האמת שכנראה אני מכור לקולה. יש כאן אנשים שהצליחו\ניסו להיגמל מקולה?מה היו התופעות הלוואי ותוך כמה זמן הצלחתם?

• 29 תגובות
    • 9.3k צפיות
  9. Started by NoobTubeOmer,

אני מקווה שזה המקום אז אני אשאל פה: איך קוראים לשיר שבהתחלה? - 15 שניות ראשונות?: http://www.youtube.com/watch?v=TmwOgzYm3R4

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני חשבתי להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים בגלל הסיבות הבאות .משעמם לי מאוד .אני מכור למחשב .כל דבר שקשור למחשב מעניין אותי עכשיו אני לא חושב ללכת עכשיו לאונברסיטה אבל אני רוצה להתחיל ללמוד ואח"כ אני ילך ככל הנראה(אונברסיטה פתוחה--אני אוהב ללמוד לבד) הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה צריך ללמוד עכשיו כל אחד שיודע מה צריך ללמוד יגיד לי מה צריך ללמוד ואת הסדר בלימוד(מאיפה להתחיל ואיפה לסיים) אשמח מאוד אם אקבל קישורים לכל הדברים שצריכים ללמוד.

11. Started by abc,

אני פותח כאן תחרות קללות בשפה העברית! הסיבה היא ששמתי לב שבעברית הקללות הכי מפגרות בעולם... רק ברוסית יש קללות מקוריות ויפות (ואני לא רוסי) אז כל מי שיש לו קללה מקורית ומצחיקה לכתב אותה כאן אני אתחיל: <צונזר>

• 2 תגובות
    • 10k צפיות
  12. Started by LermanIsUberCool,

who r u?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  13. Started by silky,

היי, עשיתי חשבון פרימיום ו: 1: האם אתה ממליצים לי להשתמש בתוכנת עזר(קשה ומעצבן להוריד ידנית עשרות קבצים)? 2: כאשר אני מפצל הורדה להרבה מאוד קבצים בו"ז, אני מנצל את רוחב הפס ,אך כאשר אני מוריד מספר קבצים בודדים לרוב אינני מנצל אותו. איך אני פותר בעיה זו? 3: המלצות/הערות/נאצות?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by niv251,

שלום אני עכשיו יש לי אינט' של 012 והחלטתי לשדרג למהירות 2.5 עכשיו בזק נותנים ב45 שקל לחודש ו012 ב40 מה עדיף? שמעתי ש012 לא כל כך טובים האם זה משמעותי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לכתבה

16. http://www.neowin.net/news/dell-charging-16-to-customers-who-opt-for-firefox-installs-on-new-pcs

17. Started by alexbmw,

שלום היום בשיעור ספורט הייתה ריצת 60 מטר . אני באתי היום עם גינס לכן לא הייתי אמור להישתתף אבל ביגלל שהמורה נחמד הוא הכניס אותי ורצתי אם גינס . הקטע הוא שהפעם זה היה שונה משנה שעברה (אני חושב בולט השפיעה עליי ) השנה הייתי ממש מהיר כאילו מהיר כל כך שהמורה שיפשף את העיניין וכל זה קרה אם גינס ונעליי אדידס שטוחות כאלה שלא טובות בשיט לריצה . רצתי את הריצה ב 7.26 שניות והוא אמר שהוא רוצה לקחת אותי לנבחרת אבל הוא אמר שאין 60 מטר אלה יש רק מאה מטר והבנתי שזה מעט שונה ואני בתור רץ של מרחקים יותר גדולים לא יודעה מה לעשות . הוא אמר שאני ירד בכיף מתחת ל 14 שניות אבל אני לא יודע אם זה טוב או לא (אני משער שכן ) ובחיים לא רצתי 100 מטר . אז אני רוצה לדעת איך להיתאמן , אמרו ש לרוץ …

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. Started by Libby,

שלום לכולם... יוצא לכם לפעמים שאתם מתעוררים בבוקר עם מצב רוח מרומם, ופתאום מרגישים באתם פשוט חייבים לנסוע לאן שהוא ולא אכפת לכם לעזוב את הכל ולעשות את זה... אם אתם ספונטנים, הרפתקנים, או סתם סרוטים קצת זה עלולה להיות חוויה בשבילכם... הדבר הכי טוב הוא הכי פחות צפוי... קרובת משפחה שלי למשל החליטה לנסוע לתאילנד לפני שלושה ימים ומחר היא נוסעת עם חבר שלה (קרטיסי הרגע האחרון)... שתפו אותנו בדברים ספונטנים שעשיתם מהסיגנון... ונראה מי באמת מסוגל לעשות דברים משוגעים בפורום הזה...

• 39 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אם אני מזמין דומיין מאירגון האינטרנט הישראלי אז תוך כמה זמן יש לי את הכתובת שאפשר להתשמש בה? זה פעולה מיידית? תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by idofr,

אז ככה אני צריך מכשיר שיש לו בלוטות' ולא איכפת לי של איזה חברה או איזה מע' הפעלה אבל אסור שיהיה לו מצלמה! פשוט אסור תודה מראש עידו

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  21. מישהו יודע איפה נמצאת החנות ? *ואחד המנהלים לא זוכר את השם,מה הבעיה בשאלה הזאת ? פורום בנושא מחשבים ואני שואל שאלה שקשורה לחנות מחשבים לא יותר מזה.

22. שלום, יש פה ח'ברה ממש פעילים וישנם אני מקווה גם זוגות שקנו את בית,או עברו לגור חו"ל בגלל יוקר מחיה... וכיצד צופן העתיד של ילדינו, הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ניסיון וגם כן ידע שיודעים מה קורה בשוק מכירת דירות כיום, מה הייתם עושים במצב שלי. יש לציין שאין כל כך הרבה התייחסות לנושא הזה בכל מיני פורומים חוץ מעניינים שוליים, תחביבים וחלק מהחיים, שמדובר בדברים חשובים לימודים, עבודה, סגנון חיים, לטייל בחו"ל או להקים חיי משפחה ולרכוש בית חלומות זה חסר ברוב המקרים שאני רוצה לדון עליו. בגדול אני מתלבט בעניין משכנתא שנועד לרכישת דירה, המצב שלי הוא כזה: יש ברשותי 150 אלף בצד בחשבון הבנק, ואני כרגע בשכרות עם חברתי שעוד מעט מתחתנים... והחוזה מסתיים בסוף השנה, כך במצב שלי אני חוס…

23. כותרת .... תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by ofirr,

השיר המצליח "בדד" שכולם מכירים מפי זוהר ארגוב. עבור מי השיר נכתב במקור? יש לי איזשהו קונפליקט קטן עם חבר ללימודים שטוען שהשיר נכתב עבור להקה כלשהי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים