כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.neowin.net/news/dell-charging-16-to-customers-who-opt-for-firefox-installs-on-new-pcs
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום היום בשיעור ספורט הייתה ריצת 60 מטר . אני באתי היום עם גינס לכן לא הייתי אמור להישתתף אבל ביגלל שהמורה נחמד הוא הכניס אותי ורצתי אם גינס . הקטע הוא שהפעם זה היה שונה משנה שעברה (אני חושב בולט השפיעה עליי ) השנה הייתי ממש מהיר כאילו מהיר כל כך שהמורה שיפשף את העיניין וכל זה קרה אם גינס ונעליי אדידס שטוחות כאלה שלא טובות בשיט לריצה . רצתי את הריצה ב 7.26 שניות והוא אמר שהוא רוצה לקחת אותי לנבחרת אבל הוא אמר שאין 60 מטר אלה יש רק מאה מטר והבנתי שזה מעט שונה ואני בתור רץ של מרחקים יותר גדולים לא יודעה מה לעשות . הוא אמר שאני ירד בכיף מתחת ל 14 שניות אבל אני לא יודע אם זה טוב או לא (אני משער שכן ) ובחיים לא רצתי 100 מטר . אז אני רוצה לדעת איך להיתאמן , אמרו ש לרוץ …
-
- 31 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... יוצא לכם לפעמים שאתם מתעוררים בבוקר עם מצב רוח מרומם, ופתאום מרגישים באתם פשוט חייבים לנסוע לאן שהוא ולא אכפת לכם לעזוב את הכל ולעשות את זה... אם אתם ספונטנים, הרפתקנים, או סתם סרוטים קצת זה עלולה להיות חוויה בשבילכם... הדבר הכי טוב הוא הכי פחות צפוי... קרובת משפחה שלי למשל החליטה לנסוע לתאילנד לפני שלושה ימים ומחר היא נוסעת עם חבר שלה (קרטיסי הרגע האחרון)... שתפו אותנו בדברים ספונטנים שעשיתם מהסיגנון... ונראה מי באמת מסוגל לעשות דברים משוגעים בפורום הזה...
-
- 39 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם אני מזמין דומיין מאירגון האינטרנט הישראלי אז תוך כמה זמן יש לי את הכתובת שאפשר להתשמש בה? זה פעולה מיידית? תודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מכשיר שיש לו בלוטות' ולא איכפת לי של איזה חברה או איזה מע' הפעלה אבל אסור שיהיה לו מצלמה! פשוט אסור תודה מראש עידו
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה נמצאת החנות ? *ואחד המנהלים לא זוכר את השם,מה הבעיה בשאלה הזאת ? פורום בנושא מחשבים ואני שואל שאלה שקשורה לחנות מחשבים לא יותר מזה.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום, יש פה ח'ברה ממש פעילים וישנם אני מקווה גם זוגות שקנו את בית,או עברו לגור חו"ל בגלל יוקר מחיה... וכיצד צופן העתיד של ילדינו, הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת מבעלי ניסיון וגם כן ידע שיודעים מה קורה בשוק מכירת דירות כיום, מה הייתם עושים במצב שלי. יש לציין שאין כל כך הרבה התייחסות לנושא הזה בכל מיני פורומים חוץ מעניינים שוליים, תחביבים וחלק מהחיים, שמדובר בדברים חשובים לימודים, עבודה, סגנון חיים, לטייל בחו"ל או להקים חיי משפחה ולרכוש בית חלומות זה חסר ברוב המקרים שאני רוצה לדון עליו. בגדול אני מתלבט בעניין משכנתא שנועד לרכישת דירה, המצב שלי הוא כזה: יש ברשותי 150 אלף בצד בחשבון הבנק, ואני כרגע בשכרות עם חברתי שעוד מעט מתחתנים... והחוזה מסתיים בסוף השנה, כך במצב שלי אני חוס…
-
- 231 תגובות
- 40.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כותרת .... תודה חבר'ה
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
השיר המצליח "בדד" שכולם מכירים מפי זוהר ארגוב. עבור מי השיר נכתב במקור? יש לי איזשהו קונפליקט קטן עם חבר ללימודים שטוען שהשיר נכתב עבור להקה כלשהי.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שולם, בזמן האחרון בה לי איזה סרט Kung fu , לחימה או משהו אבל אני לא יודע מה טוב , משהו יכול להמליץ לי בבקשה על סרט טוב ?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא ממש ידעתי איפה לפרסם את הנושא הזה אם זה לא המקום אז בבקשה תעבירו... מישהו פה מכיר את isracomp קנה מהם או משהו כזה? איך הם מבחינת אמינות ואחריות?! כי לפי מה שראיתי המחירים שם ממש זולים...
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני גר בדירה שכורה עם גג, בתקופה האחרונה יש לי על החומה שמקיפה את הגג כל הזמן יונים וציפורים שפשוט עומדות שם עושות את הצרכים שלהם בכיף איך אפשר לגרום להם לא להגיע בכלל?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר ואין אותו בארץ. ההורים שלי נמצאים עוד חודש בגרמניה ולכן חשבתי שהם יכולים לקנות לי שם אותו... http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Mice/Razer-DeathAdder-Gaming-Mouse/ מישהו מכיר חנויות שמוכרות ציוד כזה בגרמניה? עדיף רשתות גדולות שיש בהרבה ערים. תודה רבה למי שיכול לעזור...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
היי אנשים אני נורא עצבני לאחרונה ושמתי לב שמוסיקת רקע מרגיעה עושה את העבודה טוב.... יש לכם המצלה לדיסקים מרגיעים ? רצוי מנגינות ללא מילים... אלקטרוני או סטייל אוליבר שאנטי .. :>
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני מחפש לקנות מקטרת אינדיאנית כמו זאת שבתמונה אני מדבר על השלישית הארוכה למטה, משהו יודע איפה אפשר להשיג באזור השרון ותל אביב? אולי באיזה חנות טבק אבל שאתם יודעים שבטוח מחזיקים כאלה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תושבים בישראל מדווחים על קבלת שיחות טלפון ממספרים חסויים, בהם הדובר מתחזה לנציג רשמי ומבקש את קוד האימות של וואטסאפ - מה שמאפשר לגורמים עבריינים להשתלט על חשבונות וואטסאפלכתבה
-
- 0 תגובות
- 345 צפיות
- 1 follower
-
-
מכיוון שיותר אנחנו לא מקבלים אינטרנט מהעבודה צריך להחליט בין 2 ספקיות: 012 ונטוויזן. יש למישהו המלצות?
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
כן, זה קורה שוב - רוקסטאר מודיעה על דחייה נוספת של המשחק המצופה ביותר בעולם. אתם לא תאמינו כמה זמן עוד נצטרך לחכותלכתבה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-