עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BlackTalon,

לא יכול להכנס לצ'אטים...החלון של הצ'אט נפתח אבל אין צ'אט... מה עושים???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Milford Cubicle,

Greetings. Welcome to the gypsy of fortunes Your coin was very much appreciated And now I shall grant you your future It seems my cards of tarot have dealt you a very odd hand A hand of six jokers card, this is very rare And suggest something neusant is approaching You should be visited by a dark circus A circus that holds pain and anguish This travelling mass of evil will leave you corpse to rot While entrapping your soul to displayed at future stops Oh yes, you should also be aware that it is your own evil doings That have brought about this carnival's visit All of the sins and hatred you have cast during your life Have whipped and spun into form, the form of one One wh…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. איך כותבים חדרה,והרב קוק באנגלית? באיזה איזור חדרה? יענו Region ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by eran256,

שבוע הבא אני רונה מחשב חדש, כמה שאלות על החנות: חיפשתי חו''ד דעת עליהם אבל מצאתי רק מלפני שנה, האם חנות מומלצת? המחירים שלהם מאוד זולים ולכן יש לי שאלה נוספת: האחריות היא של היבואן הרישמי או שלהם? תודה מראש ערן.

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  6. המילים הכי מסובכות ונדירות שאתם מכירים (ברמה של פסיכומטרי+) אם אפשר גם עם הפירוש תודה

• 7 תגובות
    • 12.4k צפיות
  7. Started by thejester,

שלום חברים, האם ידוע לכם במקרה מהו מספר התשלומים המירבי בIQPC? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. Started by pyro_man,

טוב זה הולך ככה המחשב ממש על סף המוות ואני חייב לפרמט אותו... זה הולך ככה יש כמה דברים שאני לא יכול לצרוב מפאת הגודל שלהם ואני רוצה לגבות אותם על כונן קשיח.. לי יש במחשב כונן קיים של 120 GB SATA שהולך לעבור פירמוט ואני רוצה לקחת ממנו כמה דברים חשובים ולהעביר לכונן שיש לי מיותר של 10 GB ATA מה אני צריך לעשות מבחינת איך לחבר אותו ואיך להגדיר בביוס אם אתם יכולים ממש לפרט אני ישמח כי אני מוגבל אם תוכלו לבוא אלי עוד יותר טוב!! מישהו מאשדוד מתנדב חחח?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  9. Started by רון88,

יש תקופות שאני מנסה להתחבר עם ספוטיפיי לטלויזיה עם כרוםכאסט 2 מה שקורה זה שזה בתקופות מסויימות מסרב להתחבר והמסך של ספוטיפיי נתקע ואז נעלם. אני בפרטנר טיוי עם אינטרנט שלהם ונתב שלהם, התקשרתי אליהם וזה לא עזר... הם לא יודעים לעזזור. אולי לבטל את הוייפיי בנתב שלהם ולחבר לנתב משלי ובכך יהיו שני נתבים? תודה

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  10. מה העניין של "עושקי הקברים" ? מה זה אומר מאיפה זה התחיל ו.... מה זה בכלל ולמה רוצים לחסלם ?

11. Started by שניצל,

(אני מודה, גנבתי את הרעיון מפורום אחר) בת'רד הזה כל אחד יכתוב על הסרט האחרון שהוא ראה (משהו בסגנון "מה אתה שומע עכשיו", אבל עם סרטים). מומלץ להוסיף תקציר קטן על הסרט ומה דעתכם עליו. בנוסף - תזהירו כשאתם כותבים ספויילר. אפשר כמובן להגיע לדיונים על סרטים, אבל בבקשה, רק תגובות ענייניות, ולא "חחחחחח" או "סרט ענק!" ואני אתחיל: היום בערוץ 1 שודר הסרט פלזנטוויל. ולא, זו לא פעם ראשונה שאני רואה את הסרט למי שלא מכיר (יש מישהו שלא מכיר את הסרט הזה?), הסרט מדבר על אח ואחות שנשאבים לתוך סדרה אמריקאית משנות החמישית, ומתחילים להשפיע על העיירה השקטה. די אהבתי את הסרט, הוא קליל, זורם ומצחיק (סוג של הומור שלא קיים ברוב הסרטים כיום...), למרות כמה קטעים קצת חסרי טעם (*ספויילר* - כש…

• 77 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. Started by A.Iniesta,

יש לי לפטופ HP שכל הזמן מלוכלך כאילו הוא מושך אבק. יש דרך למנוע זאת? ואיך אפשר לנקות את המקלדת? מותר להשתמש בשואב אבק רגיל כדי לשאוב את הליכלוך? ויש דרך לנקות את המסך בלי לקנות את הערכה לניקוי LCD?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  13. Started by yeso,

חבר'ה שמעתי שיש בתוך השחור של העין זה חור זה נכון תגובות....

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by THE FOX,

מחפש את שמות השירים המתנגנים ברקע שניי הקליפים הבאים: redline http://www.mytempdir.com/1141553 redline 3 http://www.mytempdir.com/1141601

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by ofer_mat,

מה אתם אומרים על התערוכה ? לא משהוא עד מאכזב לא ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. חיכיתי חודש שלם למשלוח של lsdiodes ולא קיבלתי מה עושים? שלחתי להם תלונה לאי מייל והם אמרו שזה נשלח... אבל... לא קיבלתי את זה... אני עוד הוספתי דולר לשדרוג לשליחה היותר מהירה... אם מישהו הזמין אז כמה זמן לקח לזה להגיע?

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  17. Started by אבבאא,

היי,אני חדש פה ויש לי שאלה דחופה , למדתי בישראל ועשיתי בגרויות עד כיתה י' כולל , בסוף כיתה י' עברתי לארה"ב ועשיתי את הבגרויות של ארה"ב. אני מתכנן לחזור לישראל ורוצה לדעת אם מקבלים בארץ את התעודת בגרות הזאת של ארה"ב ? כי אני יודע שלמשל רישיון שיש לי משם , לא מקובל פה ! אשמח לתשובה , זה ממש דחוף לי , תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. שלום אני בתקופה אחרונה חושב להיגמל מקולה...יש בדבר הזה רק דברים מזיקים והדבר היחיד שמושך אותי אליו הוא הטעם..בשבילי המשקה היחיד המוגז שלא נופל מקולה בטעם הוא ספרייט אבל האמת שכנראה אני מכור לקולה. יש כאן אנשים שהצליחו\ניסו להיגמל מקולה?מה היו התופעות הלוואי ותוך כמה זמן הצלחתם?

• 29 תגובות
    • 9.1k צפיות
  19. Started by NoobTubeOmer,

אני מקווה שזה המקום אז אני אשאל פה: איך קוראים לשיר שבהתחלה? - 15 שניות ראשונות?: http://www.youtube.com/watch?v=TmwOgzYm3R4

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני חשבתי להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים בגלל הסיבות הבאות .משעמם לי מאוד .אני מכור למחשב .כל דבר שקשור למחשב מעניין אותי עכשיו אני לא חושב ללכת עכשיו לאונברסיטה אבל אני רוצה להתחיל ללמוד ואח"כ אני ילך ככל הנראה(אונברסיטה פתוחה--אני אוהב ללמוד לבד) הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה צריך ללמוד עכשיו כל אחד שיודע מה צריך ללמוד יגיד לי מה צריך ללמוד ואת הסדר בלימוד(מאיפה להתחיל ואיפה לסיים) אשמח מאוד אם אקבל קישורים לכל הדברים שצריכים ללמוד.

21. Started by abc,

אני פותח כאן תחרות קללות בשפה העברית! הסיבה היא ששמתי לב שבעברית הקללות הכי מפגרות בעולם... רק ברוסית יש קללות מקוריות ויפות (ואני לא רוסי) אז כל מי שיש לו קללה מקורית ומצחיקה לכתב אותה כאן אני אתחיל: <צונזר>

• 2 תגובות
    • 9.8k צפיות
  22. Started by LermanIsUberCool,

who r u?

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by silky,

היי, עשיתי חשבון פרימיום ו: 1: האם אתה ממליצים לי להשתמש בתוכנת עזר(קשה ומעצבן להוריד ידנית עשרות קבצים)? 2: כאשר אני מפצל הורדה להרבה מאוד קבצים בו"ז, אני מנצל את רוחב הפס ,אך כאשר אני מוריד מספר קבצים בודדים לרוב אינני מנצל אותו. איך אני פותר בעיה זו? 3: המלצות/הערות/נאצות?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by niv251,

שלום אני עכשיו יש לי אינט' של 012 והחלטתי לשדרג למהירות 2.5 עכשיו בזק נותנים ב45 שקל לחודש ו012 ב40 מה עדיף? שמעתי ש012 לא כל כך טובים האם זה משמעותי?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים