כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
יש מישהו שלמד לומד שמע מכיר או יודע משהו על המקצוע הזה?! בבקשה מי שיודע: 1.האם המקצוע הזה מוכר באוניברסיטאות? 2.אילו תפקידים בצבא מקבלים? 3.האם כדי ללמוד טכנאי או ללמוד הנדסאי? 4.האם יש דרישה למקצוע הזה בשוק האזרחי? פשוט אני נמצא עכשיו בצומת דרכים האם ללמוד הנדסאי או לעזוב עכשיו את הלימודים וללכת לצבא או להמשיך ללמוד.. למי שיש דיעה בנושא אני אשמח לשמוע!
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח חשבון בבנק עכשיו רציתי לדעת אם הם מחייבים צעירים לכרטיס אשראי או עם יש סוגי עמלות שצריך לשלם או משהו שצריך להזהר ממנו, בבקשה למי שהתנשא עם בנקים שיוכל לעזור או בעל ניסיון אחר?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני הלכתי לחברים ישבנו עשינו אל האש אחרי זה סתם ישבנו ראינו טלויזיה... ולפני זה הם היו בנאפיס אז יצא לאחד מהם קטע דפוק...אחד החברים היה שם לבד בלי חברה אז לא היה לא מה לעשות בשעה 12 אז הוא תפס אחת ונישק אותה בלי קשר והוא לא ראה אותה בחיים!! חחחחח אחרי שישבתי אצל החברים פה הלכתי לחברים אחרים... שמהכבר שתינו 5 ליטר וודקה בערך ישבנו כמו איזה מסוממים אחרי זה הלכנו לשחק ביליארד וחזרנו לשתות עוד ליטר חחח קודם זה היה קיגלויצ ואחרי זה סמירנוף או משהו כזה לא זוכר כבר... וחזרתי הביתה בשעה 3 בצהריים... מה איתכם מה עשיתם?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
מתי יוצא הסרט ה4 בסדרת הארי פוטר? ומתי יותר הספר הבא בסידרה?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
http://files.goyk.com/files0729/flash/imagination.swf
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי חיפוש,ב-7 עמודים ולא מצאתי מידע שכזה, אני צריך כמה חנויות מחשבים באמריקה, ולא חובה שהם ישלחו לארץ. בתודה, MuTaTiOn.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
עזרו לי נידבקתי בשיר הזה: http://www.100fm.co.il/ מקום 11 של HILARI DUFF :-X
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם :] סיימתי צבא, כרגע אני מורה פרטי.. אני רוצה להתחיל ללמוד משהו לא אקדמי(אין תקציב, ואם יהיה גם לא ילך על זה) בתחום המחשבים. אני מחפש מקצוע של לפחות 8K בחודש, שמעתי שיש כמה אופציות, כמו מנהל רשתות, מהנדס רשתות, מנהל רשתות לינוקס או סיסקו, טכנאי פיסי(סקפטי לגבי זה שאני יקבל עם המקצוע הזה מעל 8K) אשמח לשמוע על עוד אופציות.. ועל מה אתם ממליצים, מה הולך היום יותר בשוק העבודה? ביקוש וכו', תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
משו כזה.. חפשתי במדריכים ואני לא מוצא.. יכול להיות שמחקו את זה? :\
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על איזה מגזין מחשבים טוב שכולל בתוכו גם גאדג'טים וכל הדברים בנושא?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אומנם הרבה תמונות, חלקם לא משהו, אבל בהחלט מעניין לראות שם 5 ימים של ניצול, איך מיום ליום המצב מדרדר והמים עולים ועולים, ואף אחד לא עוזר... http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?mode=fromshare&Uc=14ewb3ap.b147fdut&Uy=nyvoby&Ux=1
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג אייפון ללא התחייבות ובמחיר הרגיל...
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שבוע טוב, השבוע התקנתי את Buzz , והיה רשום לי שיש לי עוקב אחד, ועכשיו רשום לי 0. זה אומר שהמשתמש הוציא את המעקב שלו אחריי? או שזה מראה שהוא עוקב אחריי רק כשהוא מחובר? אם הוא לא נמצא אצלי בעוקבים אז לא יופיעו לו הפרסומים שלי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שבת שלום. אחותי אמורה לחזור בקרוב מתאילנד, וביקשה ממני לבדוק את עניין הoverweight. מישהו יודע מה המגבלה שם? וכמה קנס משלמים? אני מדבר על הנמל תעופה בתאינלד. תודה מראש Install
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היום, כאשר ניסיתי לצפות בסירטונים ביוטיוב בפיירפוקס שלי עם פלאש מכובה (HTML5), יוטיוב כתב לי "ארעה שגיאה, נסה שוב מאוחר יותר". כאשר הפעלתי את נגן הפלאש של פיירפוקס, הסירטון עבד כהלכה. כאשר בדקתי באינטרנט אקספלורר 11 (ששם לא מותקן פלאש), גם שם לא הצלחתי לצפות דרך HTML5. מכיוון שאותה הבעייה מתרחשת בשני הדפדפנים שלי, אני חושש שזו בעייה של גוגל. לכן אני שואל האם יש משתמשים נוספים שיש להם את הבעייה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, אני מקווה שאני בפורום הנכון, אם לא אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר את הנושא לפורום המתאים. אני עובד במשרד עם תוכנת אאוטלוק וכתובת המייל שלי כבר רצה כמה שנים טובות ועם הזמן כנראה הרבה תוכנות ספאם אגרו אותה... מה שאני מחפש, זו תוכנה (לא חייבת להיות חינמית) שתגרום לזה שלא יגיע אליי כל דואר הזבל הזה. למישהו יש הצעות או פתרונות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
יש לי נגן MP3 וניסיתי להסיר את הברגים. את הבורג הרביעי לא הצלחתי, אז נתתי למישהו שניסה...ולא הצליח ממש. הבורג התעגל ואין ממש דרך להסיר את הבורג (ואני צריך להסיר!) יש פתרונות???? זה דחוף!
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שנפלתי מהמיונים במודיעין התגייסתי ככלל צהלי בלי לדעת לאיזה תפקיד אני מיועד. אני אמור לראות קצין מיון בשבוע הקרוב, הבעיה היא שאני לא יודע לאיזה כיוון לפנות.. אני רוצה תפקיד מעניין, מאתגר, שאני אשכרה ארגיש שאני עושה עם עצמי משהו בצבא. אם התפקיד שווה את זה לא אכפת לי לישון בבסיס כל השבוע ולחזור סופש"ים. יש לציין שכרגע אני שואף גם לצאת לקצונה ואני לא פוסל חתימת קבע. אני פונה אליכם כדי לקבל המלצות לתפקידים מעניינים שכדאי לבקש אותם, בבקשה תעלו פה כל תפקיד טוב שעולה לכם לראש, רצוי כמובן גם תפקידים שיוכלו לעזור לי בעתיד ( כאלה שיש להם דרישה גבוהה בצבא או כאלה שיכולים לתרום באזרחות ). תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
העם סמסטר חורף במכללות מתחיל גם מחודש אוקטובר , כמו באונברסיטאות?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן אהלן , אני בוגר כיתה י' ולפני כחודשיים + עשיתי את הבגרות שלי בשיווק עכשיו שאלתי היא כיצד אני בודק את הציון היות ובאתר המהולל של הבחינות בגרות אפשר לבדוק רק אנגלית ומתמתיקה תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה הגיע השעה ואני עובר דירה ועל כן פניתי לאתר GETIT לקניית מזרן דרך מכירה פומבית הגשתי הצעה במכירה והמתנתי , ככול הנראה היה יום חלש ככה שלא היו הצעות למעט שלי עד.....באופן מפתיע ביותר לשניה האחרונה של המכירה בו איזה ב.ע הגיש הצעה ולאלץ אותי להגיש הצעה נגדית ובכך עלה מחיר המזרון ב 100 שקלים. אז נכון שהמזרון עלה לי 500 ש"ח פחות ממחיר השוק אך האם אין הגשת ההצעה בשניה האחרונה תמוהה ואולי מדובר בגורם פנימי במערכת המוביל מהלך זה. בנוסף לכך בעת פנייתי לספק ביקשתי לשדרג המזרן והמוכרנית נסתה לסחוט ממני עוד 100 ש"ח על מחיר השדרוג באתר בטענה שה"סוכן " מוריד מחירים. ולבסוף ךחוצפה הגדולה מכולם - המשלוח באת לקחת = איבדת את האחריות איפה נשמע הדבר בושה וחרפה אבקש לשמוע דעתכם…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-