כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
ההודעה היא: You are going to continue to be credited with 10 GB download traffic per day, until 02.11.2008. It is 6 days remaining. מה זה אומר ?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
היי ברשותי כמות של פלסטיקים של מקלדות מחשב כלומר כל הפלסטיקה של המקלדת כל המקשים וכו יש לי כמות מסחרית ואני מעוניין למכור משיהו מעונין? כמו כן מישהו מכיר מקום\אדם שקונה פלסטיק בכמויות? תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://uploaded.fresh.co.il/2004/11/06/819136.wmv
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=451436 נשמע מסקרן... מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנות וירטואלית או רגילה טובה למחשבים. היה לי נסיון טוב עם פנדס אבל אולי משהו חמק ממני. תרגישו חופשי להמליץ
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח מייל למערכת של וואלה בגלל שהמייל שלהם לא כול כךל תומך במוזילה אבל בשום מקום לא ראיתי את המייל שלהם יענו את הכתובת שאליה אני צריך לשלוח אותו מישו יודע??
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני עולה לכיתה י"א רציתי עכשיו כשאני עוד בחופש ללכת לקורס פסיכומטרי אבל מרוב כל המיכלות שיש אני כבר לא יודע במה לבחור?? מי יותר טוב??? מי הכי זול??? וכו... חשוב לציין שאני גר בהרצליה! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
Ha Ha Ha Ha!!!!! אני בספטמבר בתערוכת ECTS בלונדון, ואתם תקועים פה בארץ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הייייייי אנשים טוב שמעתי שאפשר להוריד את יומטוב בצורה חוקית דרך קשת וגם אין לי כוח להכנס לקאזה (יש שם איזה וירוס) אז אנשים בבקשה לינק או משהו עידו IR
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מחפש אתר או תוכנה שמלמדת או עוזרת לי ללמוד.. עד עכשיו מצאתי רק דברים בתשלום כמו סרטים והכל...:\
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אבטחת מידע וניהול רשתות תקשורת cisco , microsoft MCITP CCNA\P עד כמה זה משתלם להשקיע כסף וזמן וללמוד את הנושאים הנ"ל ? אני די מתעניין בתחום אבל ללא רקע ברשתות וכ'ו לאיזה משכורת אפשר לצפות כשעובדים בתחום (הכוונה שכבר מתבססים ועובדים מספר שנים) ?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
השאלה נשאלה מי הורג אותו בסוף? אישתו או אבא של חבר של הבת שלו? כי רואים את האבא חוזר הבייתה עם חולצה מוכתמת בדם וכפפות גומי.. אבל בידיוק אישתו חוזרת בשיגעון כלשהו ורואים את האקדח שלה שיורה בו, ואז אותה עולה לחדר ובוכה על הבגדים שלו..
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני יודע שלא לגמרה קשור אבל זה ממש ממש חשוב לי, איך לחפש מידע בנושא? יש לי סירטון שלי נוסע באופניים, אני רוצה לערוף את הסירטון כך שיראו אותי נוסע, רק בלי האופניים. אני גם רוצה לעשות את זה בלינוקס. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מבקש המלצה לפלאפון לא ברמה של אייפון 4 ולא גם אחד שמרגיש זול... משהו שנותן את התמורה למחיר. הפלאפון מיועד לאחי כי הפלאפון הישן שלו כבר לא מתפקד והגיע הזמן להחליף. יש אפשרות לעשות חבילת חיילים. אני כנראה אלך לסוכנות פלאפון, אלא אם כן אתם ממליצים לאחרת (רק שבאורנג' אני לא דורך יותר). חשוב שהפלאפון יהיה שימושי מבחינת אפליקציות, אלפון נוח ואפשרות גם לבדוק כמה דקות אני מדבר וכו'... (כל העניין של מעקב ובקרה). בנוסף גם חשוב לי עניין אמינות החברה, כלומר אם מופיע לך XX אס אם אסים ו-XXX דקות שיחה, אז בחישוב פשוט אתה יכול להגיע לסכום שאתה אמור לשלם וכך יופיע בחשבונית. חברים המליצו על Nokia C7. אשמח אם תעזרו בנושא.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני לא מצליח לכתוב תגובות לנושאים/לפתוח נושא בפורום קירור. מנהלים???
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מערכת המכירות יד שנייה של האתר די מצ'וקמקת, כאשר כל קטגוריה מלאה בדפים שאין בהם מוצרים כלל, מנגנון הוספת מוצרים מסורבל, ותיבות טקסט שמדי פעם מתבלגנות ודורסות זו את זו. (לפחות ב-IE) בהתחשב באיכותו הגבוהה של שאר האתר, אני משער שמדובר בשריד מיתולוגי מתקופה מוקדמת של האתר, ורציתי לדעת האם יש כוונה לשדרג אותו?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם הודעה זאת מיועדת לבעלי רישיון נהיגה: אנא חיתמו על העצומה שהכנתי אתמול בנושא העלאת המהירות המותרת בכבישים הבין עירוניים, נושא שידוע אצל כל חובב רכב. ביחד נצליח (אולי) לשנות את החוק ההזוי הנהוג כיום. אם אפשר, פרסמו עצומה זאת בכל דרך אפשרית המקובלת כיום, ע"מ לצבור חתימות נוספות. אשתדל להפיץ ברוב הפורמים. כמו כן, אשמח להערות, אני יכול לערוך את העצומה בכל עת. קישור לעצומה ולפרטים: http://www.atzuma.co.il/petition/stio/1 תודה לכולם, גיא.
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
נשיא AMD לשעבר: " AMD יכולה לחגוג עוד שנה, אבל הניצחון שלהם יגיע רק באמצעות הוצאת מוצרים טובים לשוק. כרגע נראה שבשדה הזה דווקא אינטל נותנת את הטון והיא מצליחה להוציא לשוק מוצרים במהירות רבה יותר". " http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3291486,00.html
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
קניתי היום מיקרו, ברוב טיפשותי לא בדקתי אותו בחנות. מסתבר שהביאו לי משומש, שקיבל מכות. החנות יכולה לטעון שאני עשיתי את נזק, ובכך לא להחליף לי את המוצר?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
martin luthor king - i have a dream איפה אני יכול להשיג סרט שמראה את זה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
משום מה האתר שלהם לא עולה אצלי כרגע .. רציתי לבדוק האם המבצע שלהם של ללא מע"מ תקף גם לגבי מחר .. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-