כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
תחשבו על זה... אם יהיה כאן צ'אט, כולם יוכלו לדבר בזמן אמת, לשאול שאלות ולהגיב, להכיר אחד את השני ולא לחכות שעה עד שעונים לך על השאלה...
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כותרת. יוצא בסביבות 10:00.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אם לא הבנתם אני מחפש אתר עם סרטונים כאלה לא גדולים שיש נגיד הגולים הטובים של כל הזמנים, ההתקפה של כל הזמנים ... וכאלה.... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
אבל משום מה נראה לי שזה קשור יותר לפורום "שפות תיכנות" (תבינו בהמשך) http://www.cs.bgu.ac.il/~omri/Humor/write_in_c.html :jump: :silly:
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה תחנות רדיו אתם ממליצים ואתם אוהבים לשמוע בסגנון אלטרנטיבי\רוק ישראלי\טראנסים ואלקטרוני. פשוט לא שמעתי רדיו בכמה שנים האחרונות... אז אני מכיר רק גלגלצ גלצ רדיו חיפה וג' תחנות רק מחיפה-ת"א תודה
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי תמונות במחשב שאני רוצה לפתח, ראיתי שיש המון אתרים שמעלים אליהם את התמונות והם מדפיסים ושולחים... באיזה אתר אתם משתמשים, ולמה ? תודה
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
שאני נכנס לאתר של ג'יגה ביט כדי להוריד דריבירים יש לי מאסיה או מאירופה מה לבחור? או אמריקה שכבובן זה לא יתאים.. אז מה לבחור?
-
- 8 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
עידכנתי בפעם הראשונה את הדי וי די LG 9723p שלי(אם זה עוזר לכם הדגם) והעידכון עבר בהצלחה,אך הבעיה היא שהוא לא מציג כתוביות. שיניתי בהגדרות של הדי וי די שהכתוביות יהיו עיברית ושום דבר... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הייייייי אנשים טוב שמעתי שאפשר להוריד את יומטוב בצורה חוקית דרך קשת וגם אין לי כוח להכנס לקאזה (יש שם איזה וירוס) אז אנשים בבקשה לינק או משהו עידו IR
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום אני צריך להגיש עבודה בנאגלית והנושא שבחרתי הוא מחשבים. עכשיו אני צריך גראפים או סטטיסטיקות של שימוש במחשב נגיד החל משנת 1960 (אם אין אפשר יותר מאוחר). בבקשה זה נורא חשוב לי, לא הצלחתי למצוא שום דבר בגוגל. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
אני רוצה לרכוש דומיין .US (אלו ממש זולים) ואני תוהה אם יש לכם עצות בשבילי? ובנוסף אני רוצה גם שטח איחסון, לא ממש חשוב לי הפינג כל עוד ההורדה תהיה מהירה. המטרה היא אתר אישי\כרטיס ביקור\דואל אישי\גלריית תמונות\גלרית פרוייקטים וכו מי מספק שטח איחסון גדול יחסית\אמין\זול? אם יצא לכם לרכוש דומיין ושטח איחסון איזו חברה אמינה ועושה את זה במחירים טובים? ומה דעתכם על שרת ביתי? אולי עדיף לי לדרג ל 5000\750 או משהו דומה וכך גם להנות מאינטרנט מהיר ביותר עם שטח איחסון בלתי מוגבל ולחסוך העלה קבועה של קבצים לשרת. וכו.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
קיבלתי היום זימון למבחני התאמה ל תפקידי מבצעים ופיקוח והייתי רוצה לדעת על מה מדובר . זה מדור קד"צ שמישהו יסביר לי בבקשה על מה מדובר
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם למרות כל הרשום כולל חוקי הפורום, לדעתי צריך להיות דיון בוגר בנושא. לא יודע אם זה חלק מהתרבות בארץ או שזה הפך להיות נוהג, אבל השירות לקוחות בארץ טעון שיפור לי אישית נמאס מהיחס שמקבל הצרכן הישראלי והגיע הזמן לארגן את העניין הרעיון שלי הוא לאגד את הניסיון של החברים בפורום לגבי רכישות בארץ - לחיוב ולשלילה ובאופן מבוקר, בונה ומקצועי כך שאנשים יוכלו לקבל חוות דעת. מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
אאאממ... לא יודע, עלה לי בראש לרענן קצת את המראה של הפורום, אני לא מתכוון לשינוי סקינים לגמרי, או משו גדול במיוחד, סתם משו לרענן... כמו שבבית מזיזים את הכורסא לפינה אחרת.. =) : נגיד חשבתי על זה שכוכב ראשון ושני יהיה בצבע זהב כמו עכשיו, ושלישי ורביעי יהיה בצבעים אחרים, וחמישי צבע אחר, ואולי מי שיש לו 5 כוכבים יכול להוסיף עוד כתובית בין הכוכבים לכינוי... יש לכם רעיונות? אתם בעד? נגד? :jump: :jump: :jump: :jump: :jump:
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
אני לא מצאתי איך אני משנה את התצוגה הכחולה\משנה את לוגו הפתיחה של הנגן - חיפשתי במדריכים ולא מצאתי במדויק תמקום - חיפשתי במדריך שבקובץ הטקסט שקיבלתי בדיסק 256 מגה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן. עוד מעט קונים לי מחשב חדש ואני רוצה בבקשה לדעת, הרבה אנשים אומרים שעדיף לקבל מחשב שהוא לא מורכב, ולהרכיב אותו בבית. מעניין אותי למה זה ככה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אממ שאני שואל כי אולי שנה הבאה אני עובר לשם... אז סתם עניין אותי חח... אז נגיד יש לי 5000 שקל. איפה אני משיג מחשב יותר טוב?בארץ או בשוויץ? אם מישהו מכיר גם חנויות אשמח לקישורים.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
[shadow=red,left]Mark Morison - Return Of The Mack[/shadow]
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-