עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם אני מעוניין לדעת פרטים על הרכב פג'ו 406 שנת 97-2002 איך הרכב בכללי אני מדבר על מנוע 2000 איך הוא רכב טוב,אמין,בטיחותי וכו' תודה לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  2. Started by Reze,

משהו מכיר אולי באינטרנט מילון שיכול לתרגם לי מילים מעברית לערבית ספרותית.... תודה לעוזרים נ.ב אני חייב שזה יהיה בערבית ספרותית ...יש לי עבודה להגיש

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  3. טוב אז ככה... יש לי רובה אוויר מקצועי עם הכדורים של ה4.5 מ"מ או 0.177 אינץ והביאו לי אותו מחו"ל אז אין לי רשיון בקרוב נגמרים לי הכדורים ושמעתי שצריך רשיון כדי לקנות אפילו כדורים!! למישהו יש מושג אם זה נכון? אם כן אז אם למישהו יש רשיון אני מוכן לשלם לו כדי שיקנה לי בבקשה תגיבו תודה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by roeiw,

צריך מישהו שמבין טוב בהאוס וטראנס

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  5. אין אבל ממש אין לי מושג מה ללכת ללמוד באוניברסיטה אז אני צריך עזרה של איזה מכון או פסיכולוג שיוכל לעזור לי עם זה כבר ניסיתי ללמוד שני דברים שהיו מאוד שונים זה מזה (פיסיקה ופסיכולוגיה) וממש לא אהבתי את שניהם מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. השאלה בכותרת, אין לי כוח לרדת ולרוץ למטה, אני מעדיף מכשיר כושר לפיתוח שרירים באזור הרגליים+שריפת קלוריות... יש הצעות?

• 57 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. אני עושה סירטון על Counter Strike Source אז אני צריך מנגינת רקע, למישהו יש משהו?

• 6 תגובות
    • 546 צפיות
  8. נגנב לי הטלפון ואין לי עוד טלפון של סלקום בבית על מנת להתקשר ולנתק, האם יש מספר טלפון אחר שאליו אוכל להתקשר דרך קו רגיל של בזק או אורנג' תודה.

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. Started by Le0n,

אני צריך כמה שיותר חניות לחלקי מחשבים בארה"ב אם יש לכם בבקשה תפרסמו..

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by idan1836,

אני צריך מספר טלפון או פקס ב"טכני" בחיפה, אין לי מספר של אף מפקד או חייל ואני צריך לשלוח גימלים.. אם יש למישהו מספר כלשהו שיעזור לי אז אני אודה לו. חג שמח

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  11. כותרת

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  12. צריך 6 מספרים בין 1 ל34 ועוד מספר בין 1 לעשר שוט

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום לכולם... ברצוני לרכוש מסרטה , בתקציב של עד 3000 ¤. אני לא מבין בנושא, בחברות וכו', לכן אשמח לקבל המלצות מכם. אה, לא ידעתי איפה לפרסם, אז אם לא בפורום הזה אתם מוזמנים להעביר את הדיון. בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  14. Started by Amit_Alcobi,

הנה שאלה שלא הצלחתי לפתור [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by Nahum2,

האם יש פה מישהו ממערב ראשון שיכול לתרום לי כמה טיפות בבקשה? הוצאתי את ההיטסינק כדי לנקות אותו וגיליתי שאזל לי החומר..\יש לי ממ"ן להגיש למחר הצילו!!

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by Rיה,

יש לי samsung sgh-s410i i-mode ואני רוצה משחקים לפלאפון הזה מאיפה אפשר להוריד בחינם..... (אני מעביר דרך הבלוטוט')

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  17. Started by שוקו,

משהו רומנטי לחברה שלי לדחוף לברכה. רלוונטי למחר עד אחר הצהוריים-ערב, מקווה שמישהו מכיר תודה, תקבלו שוקו, או שירותי מין

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  18. אהלן, צריך מתנה ליום הולדת של ידידה טובה עד 50 ש"ח. איפה אפשר למצוא מוצרים קטנים ונחמדים למישהי?

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  19. אני עושה פרויקט בכריית נתונים, ואני צריך נתונים וכמה שיותר. הנתונים הם. כמות מים שנצרכת למשך חודש\חודשים(זה לא משנה אם זה אחד מהם),מספר נפשות בדירה(מתוכם כמה ילדים),סוג נכס(דירה,וילה, דירה עם גינה) והאם יש בריכה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  20. היי אני עושה סרט גדול לבית ספר במסגרת מגמת תקשורת, הסרט שאני מכין מורכב מסיטיואציות שהשחקן נכנס בהן לפלאשבאק. בהרבה סרטים שהשחקן נכנס לפלאשבק יש פייד מהיר ללבן ובום כזה (אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון) תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  21. תנו לי הכול.

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  22. לא אני לא מתכוון למשלים של "קרילוב" או משהו כזה אני צריך כל מיני סיפורים מגניבים כמו שהמפיונרים בסרטים מספרים על מנת להסביר משהו ולרמז על משהו.. לדוגמה: רב יהודי ונוצרי הלכו למשחק איגרוף. כשאר עלו הלוחמים על המגרש, אחד מהם הצטלב (לא יודע בדיוק איך להסביר את התנועה הזאת, אבל זה התנועות שהנומרים עושים כשהם מסמנים צורה של צלב על גופם, מהראש עד החזה..).. אז הרב שאל את הנוצרי: "בשביל מה הוא עשה את זה?" הנוצרי ענה לו: "הוא סומך על אלוהים ומאמין שהוא יעזור לו" רב: "וזה באמת עובד?" נוצרי:"שוב דבר לא יעזור לו אם הוא לא יודע להתאגרף" זה לא דוגמה חזרה במיוחד אבל אני מקווה שהבנתם את הכוון :

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. צריך סירטון דוגמא באיכות 1080P להורדה תודה .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך את הסרטון הזה שהראו בחדשות שהרוסים הלכו מכות במסיבה,משהו מסיבת סיום בכרמיאל או משהו...

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. אהלן אני צריך סרטונים או כל וידאו שיש המדבר על סכנות שבאינטרנט, למשל הסרטון המדבר על פריצות לחשבון בנק, או כאשר יושבים בבית קפה ומתשמשים במחשב נייד אז איך גונבים את הסיסמאות תוך כדי, מהם הסכנות איך להתמודד עם זה בצורה נכונה אני זוכר שהייתה תוכנית בערוץ 2 על הנושא הזה רק שאני לא זוכר את שמה שדיברה על גניבת זהויות, פריצות לחשבונות בנק באינטרנט וכל הקשור לסכנות שבאינרטנט, אשמח אם תשימו לי כאן לינקים לכל וידאו אפשרי, רצוי שהוידיאים יהיו כמה שיותר טובים וממצים את הנושא של הסכנות שבאינטרנט שהסירונים יהיו בעברית או עם תרגום בעברית תודה דרך אגב לתוכנית קוראים מי פורץ למחשב שלי בהנחיית דני קושמרו, מישהו יכול תת ליל ינק להורדת התוכנית, אני לא מוצא קישור אליה ברשת

• 4 תגובות
    • 931 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.