כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אהלן. מה היתרונות והחסרונות של google tv? איזה מכשיר כדאי לקנות? שמתי עין על המכשיר הבא: http://www.ebay.com/itm/MK802-IIIS-Core-Dual-Mini-PC-TV-Box-Mobile-Remote-Control-Bluetooth-8G-USB-LAN-/121043199619?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item1c2ebca683 חוץ מהורדת אפליקציות, האם ניתן לצפות בערוצים ברשת? ובאופן כללי, האם המכשיר שווה את 220-250 שקל? עריכה: שמתי לב שאפשר להשתמש במכשיר סמארטפון כשלט. יש לי סמסונג מעפן אבל עם מערכת הפעלה android, האם יעשה את העבודה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מידע כמו מי אוכל שועלים, תנינים ואת העביידים (זן של עקרב כלשהו) ומה אוכלות החיפושיות והנמלים... לא הולך ממש למצוא את זה בגוגל אז קצת עזרה אם אפשר..(= תודה
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאתר כמה דברים 2 שאלות האם האתר עושה שילוח לארץ, אם כן, האם זה יקר וכדאי? 2.מישהו הזמין מהאתר הזה, איך השרות שלהם? וגם, אם מישהו מכיר עוד כמה אתרים למוצרי מודינג\ציוד מחשבים (חוץ מMNPCTECH )
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, הרגע חזרתי מפרזנטציה של כמה מהסוכנים של החברה הזו שבאתי אליה רק בגלל הסקרנות לאחר שחבר שלי נכנס לשם תמורת תשלום של 1080$ למרות שהפצרתי והזהרתי בפניו על כך שזה נראה כמו תרמית פרמידה טיפוסית , לאחר פרזנטציה ארוכה שכללה הרבה מילים יפות ומפוצצות בצורה דיי מגוחכת ומעט מאוד עובדות... גם בשלב השאלות כאשר שאלתי שאלות ישירות וברורות אשר נענו בהתחמקויות , אי ידיעה או חוסר מידע רלוונטי לגבי המוצרים שהחברה מוכרת אשר יעילותם מוטלת בספק במקרה הטוב כדגומת ג'ילים שונים לשתייה למטרות של הרזייה \ דחיית הזדקנות \ עירנות ושאר מטרות נעלות אתר החברה http://www.agelisrael.co.il אז רציתי לשאול אתכם אם יצא לכם לשמוע על החברה הזו Agel ? ומה דעתכם עליה ? כמו כן האם יצא לכם להיתקל במו…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך מידע על נושאים כמו הלגרמות או על טכנולוגית הקסדה של טייסים בצבא טכנולוגיה בה הטייס רואה על הקסדה שלו נתונים אני מבקש רק מידע טכני ועדיף אם אפשר קישורים להסברים בעברית
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הסרט החדש של מל גיבסון (שיגידו שזה סרט אנטישמי לא איכפת לי,אמור להיות סרט אלים מאוד)...דבר אחד אני לא מבין: ישו נולד יהודי ומת יהודי,אז מי החליט על הקטע הזה של הנצרות? והאם יש איזה לינק למידע לא מעמיק מידיי על ישו (בעיברית)?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זהו זה, היום רשמית נשבר לי הזיין מהבית ספר והחלטתי שזה בדיוק הזמן המתאים לחפש אלטרנטיבות. אני השנה בט', ולפי מה שהבנתי משנה הבאה אני יכול לצאת ממערכת החינוך הרגילה ולעשות בגרות באקסטרני. יש פה אנשים שלמדו במערכת כזאת, ומוכנים לשתף אותי בדעתם? מה האפשרויות שלי, וכמה זה אמור לעלות?
-
אנשים שלום מה קורה?? יופי ס22ה אז ככה (קודם כול שבת שלום) אני רוצה להתקין איי טונס (בעיקר בגלל שזו התוכנה היחידה שאני ממש מכיר) אבל אני יודע שקיימות עוד הרבה תוכנות ואתרים שנותנים לי מוסיקה ואפילו יותר זולה אני יודע שאיי טונס לוקחים 99 סנט על שיר ו10 ד' על אלבום שלם (זול יחסית לארץ) בכול מיקרה אם מישו מכיר תוכנות יותר זולות או סתם יכול לתת לי עוד פרטים אז בבקשה אה כן וכן אני רוצה להוריד מסיקה חוקית למרות שזה נישמע מוזר אני חושב שיש זמרים שמגיע להם לקבל ת'כסף על השירים שלהם וגם יוצרי משחקים (אז אני לא קונה ולא הוכל חוקי רק הממש שווים ושכולם שחושבים שאני מוזר שיקפצו לי!!!) בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
יש לי מטבע יפני מ1870 20 ין ואני רוצה לדעת מה הערך שלו כי שמעתי שהוא יקר מאוד מישהו יכול לתת לי מידע על כמה הוא שווה וגם אתרים שאני יכול לפרסם אותו למכירה? רצוי אתרים מיפן וחול זה מאוד חשוב לי אז כל מידע יעזור תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת פרטים על הרכב פג'ו 406 שנת 97-2002 איך הרכב בכללי אני מדבר על מנוע 2000 איך הוא רכב טוב,אמין,בטיחותי וכו' תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 920 צפיות
-
-
משהו מכיר אולי באינטרנט מילון שיכול לתרגם לי מילים מעברית לערבית ספרותית.... תודה לעוזרים נ.ב אני חייב שזה יהיה בערבית ספרותית ...יש לי עבודה להגיש
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי רובה אוויר מקצועי עם הכדורים של ה4.5 מ"מ או 0.177 אינץ והביאו לי אותו מחו"ל אז אין לי רשיון בקרוב נגמרים לי הכדורים ושמעתי שצריך רשיון כדי לקנות אפילו כדורים!! למישהו יש מושג אם זה נכון? אם כן אז אם למישהו יש רשיון אני מוכן לשלם לו כדי שיקנה לי בבקשה תגיבו תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אין אבל ממש אין לי מושג מה ללכת ללמוד באוניברסיטה אז אני צריך עזרה של איזה מכון או פסיכולוג שיוכל לעזור לי עם זה כבר ניסיתי ללמוד שני דברים שהיו מאוד שונים זה מזה (פיסיקה ופסיכולוגיה) וממש לא אהבתי את שניהם מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני עושה סירטון על Counter Strike Source אז אני צריך מנגינת רקע, למישהו יש משהו?
-
- 6 תגובות
- 536 צפיות
-
-
נגנב לי הטלפון ואין לי עוד טלפון של סלקום בבית על מנת להתקשר ולנתק, האם יש מספר טלפון אחר שאליו אוכל להתקשר דרך קו רגיל של בזק או אורנג' תודה.
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני צריך כמה שיותר חניות לחלקי מחשבים בארה"ב אם יש לכם בבקשה תפרסמו..
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני צריך מספר טלפון או פקס ב"טכני" בחיפה, אין לי מספר של אף מפקד או חייל ואני צריך לשלוח גימלים.. אם יש למישהו מספר כלשהו שיעזור לי אז אני אודה לו. חג שמח
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
צריך 6 מספרים בין 1 ל34 ועוד מספר בין 1 לעשר שוט
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לרכוש מסרטה , בתקציב של עד 3000 ¤. אני לא מבין בנושא, בחברות וכו', לכן אשמח לקבל המלצות מכם. אה, לא ידעתי איפה לפרסם, אז אם לא בפורום הזה אתם מוזמנים להעביר את הדיון. בתודה, אודי.
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
הנה שאלה שלא הצלחתי לפתור [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם יש פה מישהו ממערב ראשון שיכול לתרום לי כמה טיפות בבקשה? הוצאתי את ההיטסינק כדי לנקות אותו וגיליתי שאזל לי החומר..\יש לי ממ"ן להגיש למחר הצילו!!
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי samsung sgh-s410i i-mode ואני רוצה משחקים לפלאפון הזה מאיפה אפשר להוריד בחינם..... (אני מעביר דרך הבלוטוט')
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-