כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אוקיי חברים, פורים הגיע ואיתו כמובן, תחפושות עכשיו איכשהו עלה הרעיון שאני אתחפש לחשפן... אמרתי למה לא?!.... שנה אחרונה. לפחות נסיים אותה בכיף אז בעיקרון אני רוצה לעשות קטע קצר של חשפנות, ממש דקה שתיים, ואני צריך מוזיקה קצבית מקפיצה המתאימה לאירוע יש למישהו הצעות?
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מונית שירות (אין ברירה, חייבים לעבוד בלילה), מפתח תקוה תחנה מרכזית עד תל אביב אבן גבירול. מה המס' הכי קרוב שמגיע לשם? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אזור כפ"ס. עדיף כמה שיותר זמן שיעור => כמה שפחות שיעורים. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אני מחפש מורה פרטי במתימטיקה מאזור רמת גן.. אם יש לכם משהו להמליץ לי ולמה דווקה אותו אני מאוד השמח..
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
-
אני פונה לאלו מכם עם מיומנויות גוגל יוצאות מגדר הרגיל, או סתם לאלו שרוצים לנסות את מזלם ;D אני צריך מידע על מלחין\ה בשם Renee Hansen Jamet, Renee שם פרטי Hansen- Jamet שם משפחה. זה די דחוף לי (אני צריך את זה עד בערך 5 וחצי היום). תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אהלן כולם אני צריך קצת מידע על עבודה מועדפת כמה שעות צריך לעשות או כמה ימים כדי לקבל את המענק?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להשכיר שרת כמה זה יעלה לי לחודש ,איזה חברות מומלצות ,וכו ? :s05:
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
האם ניתן לקבל אזרחות כפולה בספרד לתושבי ישראל ? האם בטור אזרח ישראלי ניתן לפתוח שם עסק חוקי ולנהל אותו ? האם ניתן לקנות בית שם בטור אזרח ישראלי ,? אולי למשיהו יש מידע לגבי מחירי בתים וכו (מחירים כללים ),אני יודע שמשכורת ממוצעת שם היא 14 אלף דולר לשנה (יותר גבוהה מישראל ב 4000 אלף).
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
נתחיל מזה שאין לי מושג באיזה ת'רד לשים את זה... אז פשוט תוזיזו. בכל מקרה , אני מקבל פאלם עוד כמה ימים. עכשיו בתור אחד , שיש לו בבית מחשב דיי חזק (תסתכלו למטה) וכמו שהבנתם אני משתמש בו בעיקר למשחקים , אז רציתי לדעת איך הפאלם יכול לעזור לי , כאילו הבנתי שהוא יותר בשביל אנשי עסקים וכל זה.. אבל איך אני יוכל לנצל אותו בשבילי כשאני לא יהיה בבית? (אני לא משלם עליו כלום) 1) משחקים ושירים.. מסוגל להפעיל? 2) אפשר לחבר דבר כזה לאינטרנט? (חייב שיהיה לו את הבלו טוט' הזה לא?) כמה זה עולה בערך לחבר דבר כזה לאינטרנט? 3) סרטים? divx? יכול להפעיל? 4) כמה זמן יכולה להחזיק סוללה אחת במוממצע של דבר כזה? בזמן שהוא במאמץ... (שירים תוכנות ולא יודע מה) 5) כמה הרד דיסק יש לו? או שזה הולך לפי כר…
-
- 13 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני צריך מידע לגבי משקה אבסנט. ארץ יצור, יבואן רשמי... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני וידידה שלי החלטנו ללכת לעשות צניחה חופשית עכשיו אין לי מושג על זה כלום איפה אני מתחיל? כמה זה יעלה לי? איפה זה בכלל? איפה יותר טוב איפה פחות? כל מידע שאתם יודעים יעזור לי תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התפקיד נקרא "מערך מקצועות תקשוב", אני צריך קצת מידע לגבי התפקיד הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
חיפשתי בויקי ולא מצאתי . חיפשתי בגוגל וגם א מצאתי. מחפש בעברית בלבד. יש למישהו מידע? תוה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מידע על היחידה? אולי אתר רשמי שלה או משהו כי אני לא מוצא ויש לי כמה שאלות: יש גיבוש ליחידה או שצריך לעשות גיבוש של שייטת או משהו? כמה שנים קבע חותמים בה?
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אהלן. מה היתרונות והחסרונות של google tv? איזה מכשיר כדאי לקנות? שמתי עין על המכשיר הבא: http://www.ebay.com/itm/MK802-IIIS-Core-Dual-Mini-PC-TV-Box-Mobile-Remote-Control-Bluetooth-8G-USB-LAN-/121043199619?pt=US_Internet_Media_Streamers&hash=item1c2ebca683 חוץ מהורדת אפליקציות, האם ניתן לצפות בערוצים ברשת? ובאופן כללי, האם המכשיר שווה את 220-250 שקל? עריכה: שמתי לב שאפשר להשתמש במכשיר סמארטפון כשלט. יש לי סמסונג מעפן אבל עם מערכת הפעלה android, האם יעשה את העבודה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מידע כמו מי אוכל שועלים, תנינים ואת העביידים (זן של עקרב כלשהו) ומה אוכלות החיפושיות והנמלים... לא הולך ממש למצוא את זה בגוגל אז קצת עזרה אם אפשר..(= תודה
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין מהאתר כמה דברים 2 שאלות האם האתר עושה שילוח לארץ, אם כן, האם זה יקר וכדאי? 2.מישהו הזמין מהאתר הזה, איך השרות שלהם? וגם, אם מישהו מכיר עוד כמה אתרים למוצרי מודינג\ציוד מחשבים (חוץ מMNPCTECH )
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, הרגע חזרתי מפרזנטציה של כמה מהסוכנים של החברה הזו שבאתי אליה רק בגלל הסקרנות לאחר שחבר שלי נכנס לשם תמורת תשלום של 1080$ למרות שהפצרתי והזהרתי בפניו על כך שזה נראה כמו תרמית פרמידה טיפוסית , לאחר פרזנטציה ארוכה שכללה הרבה מילים יפות ומפוצצות בצורה דיי מגוחכת ומעט מאוד עובדות... גם בשלב השאלות כאשר שאלתי שאלות ישירות וברורות אשר נענו בהתחמקויות , אי ידיעה או חוסר מידע רלוונטי לגבי המוצרים שהחברה מוכרת אשר יעילותם מוטלת בספק במקרה הטוב כדגומת ג'ילים שונים לשתייה למטרות של הרזייה \ דחיית הזדקנות \ עירנות ושאר מטרות נעלות אתר החברה http://www.agelisrael.co.il אז רציתי לשאול אתכם אם יצא לכם לשמוע על החברה הזו Agel ? ומה דעתכם עליה ? כמו כן האם יצא לכם להיתקל במו…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך מידע על נושאים כמו הלגרמות או על טכנולוגית הקסדה של טייסים בצבא טכנולוגיה בה הטייס רואה על הקסדה שלו נתונים אני מבקש רק מידע טכני ועדיף אם אפשר קישורים להסברים בעברית
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הסרט החדש של מל גיבסון (שיגידו שזה סרט אנטישמי לא איכפת לי,אמור להיות סרט אלים מאוד)...דבר אחד אני לא מבין: ישו נולד יהודי ומת יהודי,אז מי החליט על הקטע הזה של הנצרות? והאם יש איזה לינק למידע לא מעמיק מידיי על ישו (בעיברית)?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זהו זה, היום רשמית נשבר לי הזיין מהבית ספר והחלטתי שזה בדיוק הזמן המתאים לחפש אלטרנטיבות. אני השנה בט', ולפי מה שהבנתי משנה הבאה אני יכול לצאת ממערכת החינוך הרגילה ולעשות בגרות באקסטרני. יש פה אנשים שלמדו במערכת כזאת, ומוכנים לשתף אותי בדעתם? מה האפשרויות שלי, וכמה זה אמור לעלות?
-
אנשים שלום מה קורה?? יופי ס22ה אז ככה (קודם כול שבת שלום) אני רוצה להתקין איי טונס (בעיקר בגלל שזו התוכנה היחידה שאני ממש מכיר) אבל אני יודע שקיימות עוד הרבה תוכנות ואתרים שנותנים לי מוסיקה ואפילו יותר זולה אני יודע שאיי טונס לוקחים 99 סנט על שיר ו10 ד' על אלבום שלם (זול יחסית לארץ) בכול מיקרה אם מישו מכיר תוכנות יותר זולות או סתם יכול לתת לי עוד פרטים אז בבקשה אה כן וכן אני רוצה להוריד מסיקה חוקית למרות שזה נישמע מוזר אני חושב שיש זמרים שמגיע להם לקבל ת'כסף על השירים שלהם וגם יוצרי משחקים (אז אני לא קונה ולא הוכל חוקי רק הממש שווים ושכולם שחושבים שאני מוזר שיקפצו לי!!!) בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי מטבע יפני מ1870 20 ין ואני רוצה לדעת מה הערך שלו כי שמעתי שהוא יקר מאוד מישהו יכול לתת לי מידע על כמה הוא שווה וגם אתרים שאני יכול לפרסם אותו למכירה? רצוי אתרים מיפן וחול זה מאוד חשוב לי אז כל מידע יעזור תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-