עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Zeev86,

אני מנסה לשחזר משתמש באתר dreamspark.com התבקשתי על ידי תמיכת האתר לצלם את המידע הבא: A scanned copy of your current transcript or course list מה הכוונה כשהם רושמים transcript? (השתמשתי במילון אבל זה לא כל כך עזר לי)

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. Started by Alpha_Romeo_dx,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=170133&page=0 ;D ;D ;D ;D

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  3. Started by josefin16,

שלום לכולם, חבר שלי שלח לי היום במסנגר לינק למשחקי און ליין חינמיים . מאחר והיה ממש משעמם בעבודה הקדשתי איזה שעתיים לשחק במשחקים האלה רק שהשעה 17:00 תגיע ואוכל ללכת הביתה חחח . אז הנה חברים תהנו http://www.net-games.biz/ ועוד אתר חמוד http://www.aquariumpassion.com/fish-games.html?fid=4

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. http://23tueren.de/files/riddleRelated/theRomans/theRomans.html אמור להתקבל קוד בן 8 תווים מאותיות באנגלית ומספרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eyaler,

יום כיפור מתקרב - ואני כבר נהיה רעב שמעתי שמועה שיש מקומות שפתוחים ביפו ביום הנלוז מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 9.1k צפיות
  6. Started by raiman1,

יש דבר כזה?? אני מדבר על מכניקה.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  7. Started by KapiSH,

:

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  8. יש לי בעיה בבוכנה של הכיסא, כנראה בורח אויר כשיושבים, וכשמנסים להעלות את הכיסא אז הוא יורד. מישהו יודע איך מפרקים את הבוכנה? כי היא תקוע ממש חזק. האם שווה לנסות לתקן בכלל? נכון יהיו כאלה שיגידו , אבל מה לעשות שאין כסף לכיסא חדש!!!

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. רק מחנות נורמלית ולא מאיזה באסטה בשוק... אם מישהו מכיר או לחילופין יודע שלא אנא עזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. שלום לכולם ברשותי מצלמת רשת חדשה של חברת GPT. למצלמה יש חיבור למקרופון (שמתחבר לכרטיס הקול) וחיבור USB. חיברתי את המצלמה למחשב והיא עובדת מצויין. השאלה היא האם אני יכול לחבר את מצלמת הרשת לטלוויזיה CRT של טושיבה? אני רוצה שהמצלמה תצלם את הרכב שלי בחוץ ושהתמונה תוקרן בטלוויזיה בסלון. לטלוויזיה יש את חיבורי הבננות הרגילים (צהוב אדום ולבן) וגם חיבור S VIDEO. האם אני יכול לקנות מתאם כלשהו כדי לארגן את החיבור הזה? תודה מראש, גיא.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  11. לא טיפוסים של בוקר? בקרוב תהיה דרך נעימה יותר לפתוח את היום. בני נוער חניכי עמותת יוניסטרים, פיתחו מזרן חכם שיחליף את השעון המעורר. איך לא חשבו על זה עד היום? קבלו הצצהלכתבה

12. Started by IME3,

חצי מהזמן לא נטענים לי שום דפים פה כבר שבועות זה ככה בצורה מעניינת על הפיירפוקס המצב נראה יותר גרוע עכשיו פתחתי דרך אקספלורר ונטען הפורום

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. איך מגבירים לחיצות על פרסומות באתרים מבלי לעבור עברה של גוגל תודה מראש לכל העונים ושאלה נוספת איך מגבירים את הכניסה לאתרים אלו ************** - אתר המידע למטייל העצמאי בחוץ לארץ ************** אתר המצגות בנושא תירות , תרבות וטבע ************** אתר המידע למטייל העצמאי בישראל

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. Started by MS-D,

היי, אני מחפש תוכנה שתעזור לי "לעצב" עיתון. כלומר, לכתוב ולהוסיף תמונה באמצע העמוד כך שהטקסט יהיה מסביב לתמונה, כתיבה בטורים, עיצוב כותרות גדולות וכדו'... אני יודע שהוורד 2007 יכול לעשות את כל זה, אך אני מחפש תוכנה ספציפית שמיועדת לעיצוב וכתיבה של עיתון. אם מישהו יודע באיזו תוכנה משתמשים העיתונים הגדולים או משהו שמתקרב לזה, זה גם יעזור לי .. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. SP3381 הדגם הזה...מבית יורוקום, זה של חברה בשם Hoffer כתוב שהם לטווח של 5 ק"מ...מוכרים אותם במכירות קבוצתיות ב400 ש"ח ואני זקוק למכשירי קשר בטווח קליטה כזה לטיולים ומחנאות על בסיס קבוע, השאלה שלי אם הם טובים והאיכות בהם נקייה ובאמת ל5 ק"מ אם המחיר במכירות כאלה אין לי בעיה...

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  16. שלום !!! אני מחפש אתרים ישראליים שמתעסקים עם קירור ומודינג וגם מכירות של הציוד און ליין מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  17. Started by xTz,

יש מצב שאתם פותחים? באתר מקצועי כלכך עם פורום לכל קטגוריה חשבתי דווקא שיהיה..

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  18. Started by shimronfio,

שמתם לב שבזמן האחרון כל החנויו של המחשבים התחילו להעלאות מחירים?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. Started by X-BLADE,

שלום, התענייני ברכישה של אייפון יד שנייה, ומצאתי את המודעה הבאה: http://www.bipbip.co.il/SecondHand/?Category=11 הכוונה היא לאייפון 4 שמחירו 2545 ש"ח (!!). הוספתי את הבחור שם לסקייפ כדי לקבל ממנו מידע על ההצעה האטרקטיבית. הנה השיחה שלנו: [23:31:29] Yemi George: English [23:31:30] Yemi George: ? [23:31:48] mena: YES [23:32:01] mena: I SAW YOU POST [23:32:03] mena: IN HOMLESS [23:32:08] mena: ABOUT IPHONE [23:32:17] Yemi George: ok [23:32:24] Yemi George: Apple Iphone 4 32GBN [23:32:30] Yemi George: 32GB unlocked [23:32:37] Yemi George: also 16 Gb [23:32:44] mena: EXACTLY [23:32:46] Yemi George: right ? [23:33:08] Yemi George: ok [23:33:10] mena: HOW MUCH…

20. Started by musari,

אני מחפש לא מזמן העלו פה תראד בכללי שיש שם קישור לאתר עם משחק שאתה יושב עם בחורה וצריך לגרום לה ליזרום איתך

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  21. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מישהו רואה את הסידרה הקונפלקיט האחרון שמשודר מדי פעם בערוץ YTV ... מה קורה אם הסידרה מאתמול שמתי לב שאין יותר פרקים!! מישהו יודע איך זה ניגמר כי אני נישארתי תקוע בפרק 31 יצאו עוד פרקים וכמה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  22. אוקיי השאלה שלי היא איפה בדרך כלל אנשי המחשבים האלה משרתים אני בעצמי בכיוון הזה ורציתי רק לדעת איפה בערך אני אשרת. קרוב או רחוק מהבית אני גר בחולון, האם יש בסיסים קרובים לבית כך שאני יוכל לחזור כל יום הביתה או שרוב הבסיסים נמצאים בצפון או בדרום ואני אחזור חמשושים וזהו? שאלה נוספת, האם השירות בתחום המחשבים בצהל מעניין? האם הוא מספק אותכם ( לא מינית לחרמנים שבכם ) ממרם וגם לאלה שלא בממרם? תודה רבה על העזרה זה ממש חשוב לי אשמח לכמה שיותר תגובות וסיפורים של אנשים שעברו או עוברים את זה. נ.ב. אני לומג יג'.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. Started by yomax82,

האם אני יכול לקבל הערכה ל גבי מחיר בארץ בתודה מראש oczpc 64002g 800

24. רציתי לדעת מי הם הייבואנים הרשמים של CREATIVE בארץ, ולמי אפשר לשלוח במקרה של תקלות (כלומר דרך האחריות). אם למישהו יש טלפון או אתר או איימייל של הנ"ל, בבקשה תפרסמו אותו פה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Cereal Killer,

אני מחפש אתרים עם שמות פרטיים (לאנשים)

• 1 תגובה
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים