עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, בזמן האחרון אני חושב בכיוון הלימודים, בן 25 הגיע הזמן, חושב על להתחיל השנה הבאה בע"ה. בכל מקרה לא מזמן ראיתי איזה מודעה בעיתון שמדברת על לימודים עתידיים באינטל הכוללת השמה בחברה לאחר סיום הלימודים. מה שמדובר הוא הנדסאי מכונות, ידוע לי שזה לא הנדסה, אבל ממה שרציתי לדעת האם יש פה מישהו שהתנסה או עבר את זה ויכל להמליץ במקרה? עוד משהו שחשבתי עליו האם יש אפשרות בכלל לצאת ללימודים לאחר לימודי הנדסאי? כלומר להשלים למהנדס? אשמח לתשובות ותודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני מחפש זמן רב ספר תירגול במכניקה, אבל אני לא מוצא. ברוב המבחנים השנה המורה צלם לנו תרגילים מספר מסויים והתרגילים היו הרבה יותר טובים מהתרגילים בספר של יורם אשל, ולכן אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר את הספר ממנו לקוחים התרגילים הבאים: http://websamba.com/ido123/ido2.gif תודה.

• 28 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. אני אישית חושב שזה ממש יפה אפילו קצת מרגש,סוף סוף יש קצת הסברה ישראלית לכל המצב ולא רק ת'דברים שנסראללה מסביר.. ח"ח ענקי ליוצר של זה

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  4. אז ככה, המגמה שלי דיי משעממת אותי (רובוטיקה), וחשבתי לפרוש מזה בשנה הבאה (יא') ולהרחיב רק מקצוע אחד. בבצפר טוחנים לנו ש"מי שיכול להרחיב יותר ממקצוע אחד שירחיב", אבל ממש אין לי כוח לשני מקצועות מורחבים. זה באמת משנה אח"כ אם הרחבתי מקצוע אחד או שניים (כימיה בכל מקרה אני ירחיב, לא בטוח בקשר למה עוד)? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by 114508534,

נגנב לי לפניי חודשיים נגנב לי מכשיר סמסונג 514 ואתמול החזיר לי את הפלא פון חבר שלי שרא אותו אצל איזה ילד שקנה אותו ממישהו ,קיצור זה המכשיר שלי והוא סגור ,יש סיסמא על המכשיר ואני לא יכול לפתוח אותו יש אולי איזה סיסמא

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Started by Wond3r,

מפרט: Q6700 2.66 GHZ @ 3.00 ZOTAC GEFORCE GTX260 192C 4GB RAM KINGSTONE P45-DS3L GIGABYTE 600W THERMALTEK קירור למעבד FREEZER 7 PRO

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by ורודה,

אנחנו ממש צריכים לקנות רכב חדש ולא מוותרים על יד ראשונה. כבר לפני חודש אמרו לנו שכדאי לחכות לסוכות ליריד המכוניות בגני התערוכה ושיהיו שם את כל היבואנים. עכשיו מסתבר שיהיו כמה שלא יהיו שם. השאלה היא אם אופל, קאיה טויטה מאזדה והונדה יהיו שם והאם יהיו שם גם דגמי משפחתיות של 2012?

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  8. אהלן השאלה בכותרת, מתכוון להפתיע מישהי שאוהבת פרחים, אבל זה אחד הוורדים המיוחדים שיצא לי לראות, אני זוכר שראיתי פעם במקום כלשהו, אבל לא יודע אם מוכרים עדיין כאלו, ממה שהבנתי זה הפך להיות מעין ייצור מיוחד מסין בשיתוף עם ישראל, אבל אני לא מוצא כאלו בארץ. אם מישהו מכיר חנות פרטית שמוכרת או מגדלת כאלו באיזור המרכז, אני אשמח! תודה

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. Started by RTTW,

http://www.new7wonders.com/index.php?id=476 אז מה דעתכם, מי יהיו פלאי העולם החדשים שיוכרזו עוד חודש ב-7 ביולי ;D

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  10. מדובר קודם כל בסרט לא ישראלי. הסרט עוקב על חבורה של פאנקיסטים/אנרכיסטים שעושים הכל כדי למרוד במערכת ומציג את ה"חיים" שלהם במשך כמה שנים, את החיים בשכונות, את המלחמות בין הכנופיות והקבוצות (כמו שאצלנו יש פריקים וערסים להם יש כל מיני סיווגים שהולכים מכות כל הזמן) והכל... ובסוף החבר הכי טוב של הדמות הראשית נרצח (אם אני לא טועה... אבל הוא מת) ובסופו של דבר הדמות הראשית הולך להפוך לעורך דין - שזה בדיוק הניגוד המוחלט של מה שהוא רצה לעסוק בו.. ובסוף הסרט יש מונולוג על זה שזוהי הדרך היחידה בשבילו למרוד במערכת, מבפנים... חשבתי שאולי קוראים לסרט America X אבל לא נראה לי שזה זה... חיפשתי גם קצת בimdb. תודה!

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by ccc,

אני מחפש שקית של 1-5 קילו של מלח מים המלח , מלח נטו, בלי תוספות צבע ובוצי ספא של פנינה רוזנבלום. באיביי זה עולה 20 דולר ל5 קילו, אני מניח שבארץ זה יהיה יותר זול. אבל הלכתי ל2 סופרים ולא מצאתי... אם מישהו יודע איפה יש דבר כזה, נא להגיד לי. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. למדתי בזמן האחרון בניית אתרים.. ליצירת האתר השתמשתי בתוכנות photoshop fireworks dreamweaver flash עקבתי אחרי מדריך בוידיאו שעזר לי רבות בכל הדרך.. (מדריך של total training=] מדריכים מעולים..) הוידיאו התמונות והטקסט שרשום וגם העיצוב מהמדריך.. הקידוד לוידיאו ושאר העבודה של יצירת ממש האתר ע"י השתמשות בחומרים שהם מביאים שזה בעצם כמעט הכל עשיתי בעצמי=] ולבסוף אחרי הרבה השקעה ומאמץ הגעתי וסוףסוף העלתי את האתר לרשת.. האתר: http://www.psend.com/users/pergola/index.htm ישנה בעיה אחת שאני העלתי את האתר למקום שמאחסן בחינם.. ולכן המעבד בין הדפים די איטי.. בנוסף לוקח לקבצי הflash הרבה זמן להטען.. לכן הוספתי מספר תמונות.. להראות את כל מה שמציע האתר.. ואת השיכלולים שהצלחת…

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום לכולם, האם מישהו נתקל בהודעה כזו? זה קורה גם לאחר שהחלפתי בטריות חדשות. אודה לכל עזרה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. עשיתי היום צניחה חופשית, ואני לא הולך לספר על זה הרבה כי אי אפשר לתאר את זה במילים. היה שווה את הכסף וכנראה שאני אעשה קורס אחרי הצבא. אני צולל, נוסע באופניים, עשיתי סקי, מצנח רחיפה, אופנוע ים, רולר בלייד, קיאקים וראפטינג (אמיתי, לא בארץ) אופנוע שלג, ושום דבר לא מתקרב לזה. אז ככה, יש לי בערך אלף שקל, ואני רוצה לנסות עוד דברים כאלה. אני מתגייס עוד חודש ועד אז אני מתכוון להנות. בגלל שכשמחפשים בגוגל "אקסטרים" מגיעים לפרסומות לסוכריות מנטה אני שואל אותכם אם מישהו יכול להמליץ על חוויה אחרת. חשבתי על קורס קייטסרף אבל אני מתגייס ואשכח כנראה איך לגלוש בזמן הצבא. רעיונות?

• 15 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. Started by Omerole,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3110223,00.html LoL

• 47 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by asiofjiojqwr,

מישהו יכול להמליץ לי על חברות לפסיכומטרי שפועלות באיזור ירושלים?

17. Started by hellyeahmofo,

האם מישהו יכול להפנות אותי למקום שבו מסבירים איך להתשמש בעברית לוגית ברשת , כלומר לבנות אתר בעברית שיהיה זמין ל 99 אחוז מהאנשים , תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  18. אהלן, משהו כמו חודש כבר חשדתי שנדפק לי המנוע צעדים,סרק לא יציב,מקרטע.. בכול מקרה,העלתי היום תרכב על המחשב ויצא לי שהמנוע צעדים שחוק לגמרי הרוג. אני צריך להחליף את כול המכלול של המנוע צעדים באוטו,אמרו לי במוסך שעדיף לקנות את זה באינטרנט או מפירוקיה כי אצלם זה יכול להגיע ל5 אלף לחדש. ושהם ירכיבו אותו.. יש למישהו מושג כמה משהו כזה יעלה באינטרנט או בפירוקיה? תודה מראש :'(

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Iv0ry,

אם כן, מה הוא יכול להגיד על החברה הזו? http://kairosplanetisrael.com/אודות-קיירוס/

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Shadowman,

http://www.b3ta.com/challenge/apple חזק....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם. בניתי למישהו אתר, האתר עצמו ב HTML. מדובר באתר של חמישה דפים, עיצוב אלגנטי מאוד ויפה. בתוך אחד מהדפים הוספתי גם מצגת תמונות פלאש, וגם צור קשר בטופס מבוסס PHP(שנשלח אליו למייל עם כל הפרטים). אני בכלל לא מכיר את מחירי השוק בבנית אתרים, ואני צריך את עזרכתם לגבי המחיר. כמה אני צריך לקחת לו על אתר כזה?, בהתחשב בזה שעבדתי על האתר ימים רבים. מה בכלל מחירי השוק? לאתר סטנדרטי HTML, אלגנט. אשמח אם תענו לי ותייעצו לי מחירים הוגנים גם מהצד שלי וגם מהצד של מי שבניתי לו. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by shloosh,

בשביל אתר שהולך להיפתח אני זקוק למקום שיש בו מונחים כמו vista למשל או שאר שמות כאלה לא ידועים אבל יש להם משמעות. זה דחוף תודה!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  23. הכי שמאלי שורה ראשונה - מה אומרים עליו? אני דווקא אהבתי יותר את זה שאחריו. שעולה גם בטיפה יותר קודם כל, מי שגם התלהב - לא לקנות בלי לשבת. כי זה לא שווה אבל לפני הליכה לסניף ולשבת - האם הכיסאות שווים משהו? ישיבה ממושכת מול מחשב. מעל ל 6/8 שעות. זה שווה או עדיף להשקיע סכום בכיסא אחר? http://srv1.jpg.co.il/10/50e00b2be4336.jpg

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. הי, אני בקבוצה של כשמונה צעירים לפני גיוס. רצינו לדעת איפה כדאי לעשות חופשה של עד שבוע בסביבת הים התיכון (תורכיה, יוון והאיים, קפריסין וכו'...). אנחנו מעדיפים אזורים עם כמה שיותר תיירים אירופאים בגילנו. (כמה שפחות ערסים ישראלים ) חשבנו על חופשה במלונות סבירים+, ביום ים, בלילה מסיבות ואולי גם קצת טיולים בין לבין. על איזה איזור הייתם ממליצים?(מנסיונכם, ממה ששמעתם...) תודה!

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by kdani,

קיבלתי לטלפון הסלולרי כמה סמסים עם קישור לאתר (שמתי כוכבית כדי לא לפרסם אותם) האתר מפנה להורדת אפליקציה, בדיקה של ההראשאות שהאפליקציה דורשת - פחות או יותר, גישה חופשית לכל מה שיש בטלפון. מדובר כנראה ברשת חברתית, שכנראה עושה הפצה קצת אגרסיבית של עצמה. ממליץ להזהר....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים