כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
למי שמכם יודע לגזור יש ליסעיף מתרגיל שאני צריך עזרה בו. מצא את משוואת המשיק לגרף הפונקציה שמקביל למשיק הנ"ל. המשיק הוא y=-0.5x+2
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
????? כמו ראש העיר החליט למנות את משה לנשיא נראה לי שזה פיעל אבל אני לא בטוח (שורש מנה נכון?)
-
- 29 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קיצר קניתי מזגן, Tornado Plasma Gold 100 אם זה משנה... קיצר יש לי את המזגן עצמו ואת המנוע, עכשיו לשאלה שלי, כמו שהבנתי יש אפשרות לחבר למנוע נגיד 3 מזגנים... למשל לידידה שלי יש 3 מזגנים ורק מנוע אחד, שהוא אפילו יותר קטן משלי... איך זה עובד? זה באמת אפשרי לחבר 3 מזגנים למנוע אחד? אם כן אז זה לכל המזגנים? או רק למיוחדים? כי אנחנו רוצים לשים 3 מזגנים קטנים, אחד לחדר שלי אחד להורים ואחד לילדים הקטים, וזה יהיה טיפשי לשים 3 מנועים גדולים כאלה ברחבי הבית... תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ידידה חדה לי חידה על הסדרה - חייב למצוא תשובה. אשמח אם תעזרו לי והרי החידה: איזו חיה מתה בחניון התת קרקעי ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
קניתי מיקרוגל של פיילוט באחד מסניפי שופרסל אתמול. בתוך המיקרוגל יש מעין לוחית מחומר שלא זיהיתי (יש תמונה) ואין לי מושג אם היא צריכה להיות שם או שאני אמור להוריד אותה. בחוברת הפעלה רק כתוב שצריך להוציא מהמיקרוגל את חלקי האריזה ולא כתוב משהו על זה במפורש. בסניף ממנו קניתי את המוצר לא ידעו להגיד לי מה עושים עם זה. כמו כן, במספר של שירות הלקוחות שמופיע בחוברת המוצר עונה הודעה מוקלטת שאומרת שיש לפנות לסניף ממנו נרכש המוצר... אני מאמין שהלוחית צריכה לרדת, אבל רק כדי להיות בטוח הייתי שמח אם מישהו יוכל להגיד לי בוודאות.
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן, בהמשך לשירשור הקודם שנפתח פה, אני שמח לבשר על יציאת הגרסא החדשה של SubiT, גרסא 2.0 אז מה זה בעצם SubiT? סאביט היא תוכנה להורדת תרגומים במגוון שפות וממגוון אתרים, פירוט מלא ניתן למצוא כאן את התוכנה ניתן להוריד מכאן http://subit-app.sourceforge.net/ ואנחנו כמובן נשמח לשמוע הערות\הארות וכל דבר אחר שתרצו
-
- 34 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
אני כול הזמן נקרע מחדש שאני רואה חלק מהחתימות שלכם- תביאו לינקים לפוסטים הזווים/מטומטמים/מצחיקים
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
איך זה שמחברים עוד מכשיר דרך מפצל לתקע הוא גם עובד?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני עושה שם טירונות כרגע מיודע למת'מ ? דיברתי עם כמה מהקורססתים שם אמרו לי לחתום וויתור לפני שיהיה מאוחר מידי זה עד כדי כך נורא?
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! נרשמתי לחבילה של 3 חודשים היום וחוץ מאתר ישראלי בשם I-DOWN אני לא מוצא שום אתר נורמאלי שמספק לינקים ל RAPIDSHARE עם תכני DVDRIP. (חס וחלילה לא מדובר על ווארז) בקיצור - כל מי שיש לו חשבון אני אשמח אם ישתף אותי באתרים הקבועים שהוא נעזר בהם כי האתר הישראלי צולע בלשון המעטה... תודה רבה לכל מי שיעזור!!! נועם
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אהלן, אני מכוון כרגע לממר"מ (חיל התקשוב) ולמודיעין (מסלול גאמ"א / שחקים), ורציתי לדעת אם ידוע לאחד מכם אם פרופיל נפשי (64 או 45) יכול להזיק בקבלה שלי לאותם תפקידים. כמובן שארים טלפון לחיל ואשאל ישירות, אבל אני גם מחפש אנשים עם ניסיון בשטח. תודה.
-
- 17 תגובות
- 14k צפיות
-
-
ברשותי חשבון גוגל שבנוסף אליו יש לי גם חשבון ברשת Youtube על אותה כתובת אימייל. בחשבון היוטיוב שלי העלתי משהו כמו 26 סרטוני וידאו. אני יודע שבעבר לפני כמה זמן, העלתי לחשבון שלי כשניים, שלושה סרטונים לרשת היוטיוב שאכן מפרים זכויות יוצרים וזה בניגוד לתקנון של יוטיוב. באופן טבעי, יוטיוב אכן חסמו לי את הגישה לחשבון שלי ועם כך בנתיים כל ה-26 סרטונים שהיו לי בחשבון ירדו מן הרשת. אני מודע לכך שאכן ביצעתי העלאה של סרטונים בניגוד לתקנון של שמירה על זכויות יוצרים ויש בכוונתי למחוק את סרטונים אלה ולהמשיך לגלוש באופן חוקי באתר. כרגע כשאני נכנס לחשבון שלי מופיע בפני עמוד שמציין שאכן נחסמה בפני הגישה לחשבון עקב הפרה של זכויות יוצרים. נכנסתי לכל מיני אופציות שיש ביוטיוב בכדי לכתוב לי…
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון אני חושב בכיוון הלימודים, בן 25 הגיע הזמן, חושב על להתחיל השנה הבאה בע"ה. בכל מקרה לא מזמן ראיתי איזה מודעה בעיתון שמדברת על לימודים עתידיים באינטל הכוללת השמה בחברה לאחר סיום הלימודים. מה שמדובר הוא הנדסאי מכונות, ידוע לי שזה לא הנדסה, אבל ממה שרציתי לדעת האם יש פה מישהו שהתנסה או עבר את זה ויכל להמליץ במקרה? עוד משהו שחשבתי עליו האם יש אפשרות בכלל לצאת ללימודים לאחר לימודי הנדסאי? כלומר להשלים למהנדס? אשמח לתשובות ותודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש זמן רב ספר תירגול במכניקה, אבל אני לא מוצא. ברוב המבחנים השנה המורה צלם לנו תרגילים מספר מסויים והתרגילים היו הרבה יותר טובים מהתרגילים בספר של יורם אשל, ולכן אני רוצה לשאול אם מישהו מכיר את הספר ממנו לקוחים התרגילים הבאים: http://websamba.com/ido123/ido2.gif תודה.
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני אישית חושב שזה ממש יפה אפילו קצת מרגש,סוף סוף יש קצת הסברה ישראלית לכל המצב ולא רק ת'דברים שנסראללה מסביר.. ח"ח ענקי ליוצר של זה
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה, המגמה שלי דיי משעממת אותי (רובוטיקה), וחשבתי לפרוש מזה בשנה הבאה (יא') ולהרחיב רק מקצוע אחד. בבצפר טוחנים לנו ש"מי שיכול להרחיב יותר ממקצוע אחד שירחיב", אבל ממש אין לי כוח לשני מקצועות מורחבים. זה באמת משנה אח"כ אם הרחבתי מקצוע אחד או שניים (כימיה בכל מקרה אני ירחיב, לא בטוח בקשר למה עוד)? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נגנב לי לפניי חודשיים נגנב לי מכשיר סמסונג 514 ואתמול החזיר לי את הפלא פון חבר שלי שרא אותו אצל איזה ילד שקנה אותו ממישהו ,קיצור זה המכשיר שלי והוא סגור ,יש סיסמא על המכשיר ואני לא יכול לפתוח אותו יש אולי איזה סיסמא
-
- 9 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מפרט: Q6700 2.66 GHZ @ 3.00 ZOTAC GEFORCE GTX260 192C 4GB RAM KINGSTONE P45-DS3L GIGABYTE 600W THERMALTEK קירור למעבד FREEZER 7 PRO
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אנחנו ממש צריכים לקנות רכב חדש ולא מוותרים על יד ראשונה. כבר לפני חודש אמרו לנו שכדאי לחכות לסוכות ליריד המכוניות בגני התערוכה ושיהיו שם את כל היבואנים. עכשיו מסתבר שיהיו כמה שלא יהיו שם. השאלה היא אם אופל, קאיה טויטה מאזדה והונדה יהיו שם והאם יהיו שם גם דגמי משפחתיות של 2012?
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן השאלה בכותרת, מתכוון להפתיע מישהי שאוהבת פרחים, אבל זה אחד הוורדים המיוחדים שיצא לי לראות, אני זוכר שראיתי פעם במקום כלשהו, אבל לא יודע אם מוכרים עדיין כאלו, ממה שהבנתי זה הפך להיות מעין ייצור מיוחד מסין בשיתוף עם ישראל, אבל אני לא מוצא כאלו בארץ. אם מישהו מכיר חנות פרטית שמוכרת או מגדלת כאלו באיזור המרכז, אני אשמח! תודה
-
- 3 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
http://www.new7wonders.com/index.php?id=476 אז מה דעתכם, מי יהיו פלאי העולם החדשים שיוכרזו עוד חודש ב-7 ביולי ;D
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מדובר קודם כל בסרט לא ישראלי. הסרט עוקב על חבורה של פאנקיסטים/אנרכיסטים שעושים הכל כדי למרוד במערכת ומציג את ה"חיים" שלהם במשך כמה שנים, את החיים בשכונות, את המלחמות בין הכנופיות והקבוצות (כמו שאצלנו יש פריקים וערסים להם יש כל מיני סיווגים שהולכים מכות כל הזמן) והכל... ובסוף החבר הכי טוב של הדמות הראשית נרצח (אם אני לא טועה... אבל הוא מת) ובסופו של דבר הדמות הראשית הולך להפוך לעורך דין - שזה בדיוק הניגוד המוחלט של מה שהוא רצה לעסוק בו.. ובסוף הסרט יש מונולוג על זה שזוהי הדרך היחידה בשבילו למרוד במערכת, מבפנים... חשבתי שאולי קוראים לסרט America X אבל לא נראה לי שזה זה... חיפשתי גם קצת בimdb. תודה!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש שקית של 1-5 קילו של מלח מים המלח , מלח נטו, בלי תוספות צבע ובוצי ספא של פנינה רוזנבלום. באיביי זה עולה 20 דולר ל5 קילו, אני מניח שבארץ זה יהיה יותר זול. אבל הלכתי ל2 סופרים ולא מצאתי... אם מישהו יודע איפה יש דבר כזה, נא להגיד לי. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-