עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה עוד אתרי חומרה אתם מכירם ??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. איך כותבים חדרה,והרב קוק באנגלית? באיזה איזור חדרה? יענו Region ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי חיפשתי אתרים עם תמונות זזות (כמו באווטר שלי) ומצאתי רק שתי אתריםף ובהם בקושי יש תמונות אז אם אתם מכירים אתרים בבקשה תיתנו לינק תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Merrymoon,

הכל התחיל אתמול או שלשום בערב. גלשתי לי בשקט ובלבלתי לכם את המוח (כהרגלי) ודיברתי לי ביאהו מסנג'ר עם ידיד ועם מצלמה. בו זמנית הייתי גם בחדר שיחה של יאהו וכרגיל איזה מליון אנשים מתחננים להציץ במצלמה (כאילו לא ראיתם בחורה בחיים?). סרבתי שוב ושוב וחשבתי שכולם ירגעו אבל איזה פלוץ אומר לי "יא כלבה, אם לא תראי לי את המצלמה אני אדאג שאת לא תעלי יותר אונליין בחיים שלך" או משהו כזה. אמרתי לו שראיתי דברים יותר מפחידים מזה במזה"ת וצחקתי אז הוא השיב ב"חכי חכי" אז כל הזמן התנתקה לי התוכנה ולא היתה לי ברירה אלא להכנס תחת invisible mode. חשבתי שזה לא יימשך יותר מיממה אבל מסתבר שהייצור המתוסכל חברתית ומינית הזה חיפש אותי היום בבוקר. יש כנראה איזו פירצה בתוכנה כי הבנזונה שלח לי Visual Pas…

• 129 תגובות
    • 8.1k צפיות
  5. Started by BURTON,

הקדמה: בנוסף על חשבון ה-Gmail יש לי גם חשבון הוטמייל שעדיין נמצא בשימוש כי לא היה לי כוח לידע את כל האנשים שעברתי כתובת ועכשיו לבעיה: כל פעם שמגיע לי ספאם אני ישר מדווח וחוסם עד כאן הכל סבבה שמתי לב כבר כמה פעמים שהוטמייל שולחים לי מלא הודעות שכולכם בטוח מכירים הנושאות את הכותרת hotmail stuff כמובן שמבחינתי ההודעות האלה הן ספאם מוחלט ולכן החלטתי לדווח ולחסום אך כאשר אני מנסה לחסום אנימקבל הודעה שהדבר בלתי אפשרי! למה הוטמייל לא מסננים את עצמם?!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שוטטתי באינטרנט ולהפתעתי אני מגלה לי אתר חמוד ביותר שמחלק דברים בחינם כמו דוגמיות בשמים פוסטרים סטיקרים וכו... ברוב המקרים גם שולחים לישראל אמרתי לעצמי נרשם לכמה דברים ונראה אם נקבל היום אני ניגש לתיבת הדואר ומגלה בין המכתבים דואר אוירי שבתוכו נמצאות מדבקות של פרארי שהזמנתי כמה ימים לפני כן כמה ימים קראתם נכון כמובן שהתלהבתי והתחלתי להירשם לכל דבר שם כמו מטורף מה אכפת חינם נו כסף וללא דמי משלוח אפילו שזה לא חייב להיות מעניין תמיד כיף לקבל בחינם אז בלי ל**** בשכל הינה הקישור http://www.teenfreeway.com

• 51 תגובות
    • 5k צפיות
  7. זכור לי שהיו אתרים שנותנים דוגמאות לבחינות הפסיכוטכניות שעושים בצו ראשון כהכנה אליהם לא הצלחתי למצוא כאלה אתרים. אם מישהו מכיר... תודה

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by lior@s,

החלטתי לשאול שאלה כזאת בHWZONE כי יש פה מבינים בכל התחומים. למבינים שבניכם איך הגיטר הזאת? http://www.ibanez.co.jp/world/country/frame_uk.html וכמה היא שווה לדעתכם? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by iakovl,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על SOUTH PRAK

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אני מנסה לברר אם בפיאט אונו משנת 94 אפשר להנמיך את המושב של הנהג או להגביה את ההגה... ניסיתי לחפש קצת באינטרנט אבל לא מצאתי... אולי כי הידע שלי במכוניות שואף לאפס. אודה על עזרה מכל סוג שהוא...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שאפשר לקנות בהן את ה HD280?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  12. דאנס לילה .........http://212.199.164.168:9999/listen.pls לא יודע עם חוקי לפרסם את זה אז תרחמו עלי לא ידעתי ..

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  13. Started by BURTON,

לינק

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by Chymes,

אני שונא את צה"ל, אני שונא את המסגרת הזאת, אני אפילו שונא את השם צה"ל. הייתי בבקו"ם רק יומיים ואני אומלל. אני שונא "מפקדים" מושתנים, שמבוגרים ממני רק בשנה וחושבים שהם אלים, אני שונא את האוכל המבחיל, אני שונא את המדים המכוערים, אני שונא את המסדרים... אני שונא את הכל!!! ואם זה לא מספיק, איזשהו קצין מיון מושתן החליט לשלוח אותי לתפקיד הכי לא מתאים לי - נהג משאית מעל 15 טון.

• 147 תגובות
    • 11.8k צפיות
  15. Started by R0ck,

http://forums.ort.org.il/files/30/2062149/1905378.mp3 חולני ומשובח.

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by Raul,

אם כן אני מעוניין לדעת אם זה בתוספת תשלום יקרה עבור המשלוח... :

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. הכנתי לי פה ארוחת בוקר קטנה ובינתיים כל מי ששמע עליה הזדעדע, ולא הסכים לנסות. לי זה דבר ממש ממש טעים... אז ככה: נכון בבתי מלון בארוחות בוקר תמיד לוקחים טונה ביצים מקושקשות וטונה פנקייקים? אז קרה כמה פעמים שזה היה באותה צלחת אז התערבב קצת, ובקיצור - ביצים מקושקשות וסירופ שוקולד! שילוב אחלה בחלה. עוד אחד: מלאווח עם קוטג' וקטשופ... שוב נשמע לא משהו, אבל את זה דווקא כן הסכימו לנסות והממצאים מעודדים. ;D במקור חבר של אחי הכיר לנו את השילוב הזה, מאז רק ככה אנחנו אוכלים... אז מה הסטייה שלכם?

• 63 תגובות
    • 7k צפיות
  18. בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני וחבר שלי רוצים לנסוע לפני הגיוס להופעה של בלינק באנגליה. אנחנו חושבים כבר חודש לפחות איך להשיג כרטיסים, מצאנו כרטיסים להופעה המדוברת באיביי אבל אנחנו לא סומכים על החרטא הזה. מישהו מכיר אתר שמוכר כרטיסים להופעות ברשת? : ( מישהו יכול לחשוב על דרך אחרת להשיג כרטיסים?

20. Started by MandariNa,

מי שיכול לתת קצת מספרים זה יהיה טוב יקר זה עניין יחסי אז בלי "כן זה יקר" , "לא, זה זול". תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by orenc17,

טוב אז ככה אני לא ישן בלילה לא נירדם לא יודע למה למישהו יש רעיון מה לעשות חופש מז***ן

• 93 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. זה האשכול שבא לעזור לכל אלה שלא מבינים במחשבים, סיפורים אמיתיים על אנשים ש"נדפקו" ולא יודעים את זה, אשמח אם כל אחד ישתף סיפור: לפני חודשיים: חבר שלי קנה מחשב מנוכל רמאי שאני לא יפרסם את החנות פה, בקיצור לא הבנתי כל כך במחשבים אבל המוכר הבטיח לו ספק של 520 וואט סתם ספק ונתן לו מעבד אינטל 2.8 לא פרסקוט עם לוח AUSU P4R800-VM עם כרטיס מסך RADEON 9200 בקיצור חבר שלי התפתה לעסקה..ועשה טרייד אין על מחשב 1.5 עם 128 RDRAM ועוד כמה שטויות בקיצור שילם 2000 ומשהו שקל עכשיו הוא קיבל לוח עם כרטיס מסך מובנה, מה שהוא לא ידע, הוא קיבל ספק 250 וואט במקום ה 520 והיה לו בהתחלה מלא בעיות עם המחשב ובקיצור חשב שהוא יצא עם עסקה טובה, לבסוף התברר שחבר אחר שלי קנה אצל החנות הזאתי מיקרוגל, הגה, ט…

• 88 תגובות
    • 4k צפיות
  23. Started by arafel,

shalom. mishehu yodea al hanuyot be israel she mohrot homra yashana kmp Alphastations (modelim 200/400/500 v kadome) o/ve meabdi MIPS. Na lo lehatsia hevrot she meshavkot pitronot shratim, ki le rov hem pashut mohrot homra hadasha , ve ani meunjan be dvarim ksat youtr jashanim. toda.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. לאחרונה נתקלתי באתרים של פוסטרים (השמות חסויים ובלעדיים ) וחשבתי, למה לא לשתף את האתר האהוב עליי בהם? אז כאן כל אחד יכתוב שם של סרט ואני אנסה למצוא בשביל אותו בן אדם פוסטר (או פוסטרים) באיכות גבוהה מאוד. תנסו אותי והעיקר תהנו! בבקשה - [glow=red,2,300]שם מלא באנגלית[/glow]

• 54 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.