כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
אני שונא את צה"ל, אני שונא את המסגרת הזאת, אני אפילו שונא את השם צה"ל. הייתי בבקו"ם רק יומיים ואני אומלל. אני שונא "מפקדים" מושתנים, שמבוגרים ממני רק בשנה וחושבים שהם אלים, אני שונא את האוכל המבחיל, אני שונא את המדים המכוערים, אני שונא את המסדרים... אני שונא את הכל!!! ואם זה לא מספיק, איזשהו קצין מיון מושתן החליט לשלוח אותי לתפקיד הכי לא מתאים לי - נהג משאית מעל 15 טון.
-
- 147 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
http://forums.ort.org.il/files/30/2062149/1905378.mp3 חולני ומשובח.
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אם כן אני מעוניין לדעת אם זה בתוספת תשלום יקרה עבור המשלוח... :
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הכנתי לי פה ארוחת בוקר קטנה ובינתיים כל מי ששמע עליה הזדעדע, ולא הסכים לנסות. לי זה דבר ממש ממש טעים... אז ככה: נכון בבתי מלון בארוחות בוקר תמיד לוקחים טונה ביצים מקושקשות וטונה פנקייקים? אז קרה כמה פעמים שזה היה באותה צלחת אז התערבב קצת, ובקיצור - ביצים מקושקשות וסירופ שוקולד! שילוב אחלה בחלה. עוד אחד: מלאווח עם קוטג' וקטשופ... שוב נשמע לא משהו, אבל את זה דווקא כן הסכימו לנסות והממצאים מעודדים. ;D במקור חבר של אחי הכיר לנו את השילוב הזה, מאז רק ככה אנחנו אוכלים... אז מה הסטייה שלכם?
-
- 63 תגובות
- 7k צפיות
-
-
בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לנסוע לפני הגיוס להופעה של בלינק באנגליה. אנחנו חושבים כבר חודש לפחות איך להשיג כרטיסים, מצאנו כרטיסים להופעה המדוברת באיביי אבל אנחנו לא סומכים על החרטא הזה. מישהו מכיר אתר שמוכר כרטיסים להופעות ברשת? : ( מישהו יכול לחשוב על דרך אחרת להשיג כרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מי שיכול לתת קצת מספרים זה יהיה טוב יקר זה עניין יחסי אז בלי "כן זה יקר" , "לא, זה זול". תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
זה האשכול שבא לעזור לכל אלה שלא מבינים במחשבים, סיפורים אמיתיים על אנשים ש"נדפקו" ולא יודעים את זה, אשמח אם כל אחד ישתף סיפור: לפני חודשיים: חבר שלי קנה מחשב מנוכל רמאי שאני לא יפרסם את החנות פה, בקיצור לא הבנתי כל כך במחשבים אבל המוכר הבטיח לו ספק של 520 וואט סתם ספק ונתן לו מעבד אינטל 2.8 לא פרסקוט עם לוח AUSU P4R800-VM עם כרטיס מסך RADEON 9200 בקיצור חבר שלי התפתה לעסקה..ועשה טרייד אין על מחשב 1.5 עם 128 RDRAM ועוד כמה שטויות בקיצור שילם 2000 ומשהו שקל עכשיו הוא קיבל לוח עם כרטיס מסך מובנה, מה שהוא לא ידע, הוא קיבל ספק 250 וואט במקום ה 520 והיה לו בהתחלה מלא בעיות עם המחשב ובקיצור חשב שהוא יצא עם עסקה טובה, לבסוף התברר שחבר אחר שלי קנה אצל החנות הזאתי מיקרוגל, הגה, ט…
-
- 88 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
shalom. mishehu yodea al hanuyot be israel she mohrot homra yashana kmp Alphastations (modelim 200/400/500 v kadome) o/ve meabdi MIPS. Na lo lehatsia hevrot she meshavkot pitronot shratim, ki le rov hem pashut mohrot homra hadasha , ve ani meunjan be dvarim ksat youtr jashanim. toda.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי באתרים של פוסטרים (השמות חסויים ובלעדיים ) וחשבתי, למה לא לשתף את האתר האהוב עליי בהם? אז כאן כל אחד יכתוב שם של סרט ואני אנסה למצוא בשביל אותו בן אדם פוסטר (או פוסטרים) באיכות גבוהה מאוד. תנסו אותי והעיקר תהנו! בבקשה - [glow=red,2,300]שם מלא באנגלית[/glow]
-
- 54 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי צלחת של יס בבסיס ואני רוצה להתחבר אליה. למשהוא יש מושג איפה אני יכול להשיג ממיר או עינית של יס. אני לא יכול לקנות אותם ביס משום שהצלחת היא של הצבא ולכן יס לא מוכנים למכור לי ממיר נוסף או עינית.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.albinoblacksheep.com/flash/windowsxp.php זה עושה בהתחלה את הרעש של WINXP לא לפחוד ;D
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבוע המחשב התיקלקל על היום הראשון ואני לא יודע איך אמרתי לו שזה יוכל להיות תקלה שלו.. הוא אמר שזה יעלה כסף אז צריך לשלם לו כסף ? זה דחוף! :'(
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז שאין בארץ ואני לא יודע אילו חנויות שולחות דברים לארץ.. ניסיתי בe-bay אבל גם שם זה רק לus תודה על העזרה מראש....
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך כמה שיותר חניות לחלקי מחשבים בארה"ב אם יש לכם בבקשה תפרסמו..
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נערה בת 18 העולה רק לכיתה י"ב את מבחני הצו ראשון שלי עשיתי כבר מזמן ולא מזמן נודע לי על מספר זימונים לחיל האויר שמקבלות חברותיי ואני לא... אם לא הייתי מקבלת לפני מספר חודשים הזמנה ליום פתוח בעתודה הייתי משוכנעת שהקב"א שלי נמוך... אבל עכשיו אנני יודעת... היתכן וכולם מקבלים הזמנה זו ללא קשר לקב"א? ??? השאלה שלי היא למה אינני מקבלת אף זימון מהצבא? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
www.logicpc.co.il אמור להיות פעיל כבר, יש להם בעיה עם האתר הישן, הוא מחו"ל ועקב בעיות עם הספק הם לא יכולים לעדכן אותו, אפילו לא עם הפניה לאתר החדש(ככה לפחות הם אמרו לי) 8) תבדקו ותראו. מחכה לשמוע מה אתם חושבים, שווה?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
Hello guys, i'm writing to you from Los Angeles, Califorina... I Can't write in hebrew cause i only have a guest permissions on this computer, but i already installed xvid and downloaded Naruto (ANIME) .. So, i was on a huge park, "Magic Mountain" I think, and i did banji jumping!! man that was fucking scary!! before i did that i was really scared from all that stuff, i still can't believe i did it!! i'll show you the video file (they film it for you) when i'll get back to Israel (next week) so i just wanted to say hello. see ya next week! btw, if you didn't k know until now, i'm imac. ;D
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=52476&item=5111923980&rd=1#ebayphotohosting אולי חלקכם כבר ראה תמחשב הזה אבל זה מה נקרא GLOBAL KILLER ARMMAGEDDDDDDDDDON זה משהו מטורף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק איזו כותרת לתת. ביבי דבר לפני כמה זמן על כך שמשנת הלימודים הבאה (הקרובה) לא ילמדו בימי שישי ויום הלימודים יתארך ויעשו עוד המון שינויים. האם תוכנית זאת כבר יצאה לפועל או כמו כל דבר אחר בארץ נדחתה או בוטלה ?!
-
- 108 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
וואו - ספאם ראשון שלי (ההתרגשות...), אם כי הוא לצרכים אינפורמטיבים. למי שידע/לא, התעניין/לא עברו עליי כמה שנים שוחקות במיוחד (ובעיקר השנה האחרונה). מכיוון שבאורח פלא התפנה לי חודש שלם של חופשה (בפעם הראשונה במשך ה-5-10 שנים האחרונות ) בכוונתי לנצל אותו! במהלך החודש הקרוב (החל מסוף השבוע הזה) אהיה בסין, לאוס ותאילנד (בעיקר סין ולאוס). מכיוון שרק במהלך היומיים האחרונים קיבלתי כ-10 p.m דרך מערכת הדואר של האתר, ברצוני להתנצל בפני כל מי שעוד לא הספקתי לענות לו וגם בפני - מי שעוד ישלח ובמהלך החודש הקרוב לא יקבל תשובה (סיכויים קלושים שאבדוק p.m). אתם מוזמנים אגב לשלוח את שאלותיכם לידידנו נרגילה שיענה עליהן בשמחה ובחן אז עד שאחזור, מקווה שתהנו. אני לא פה! 8) (מישהו אגב צרי…
-
- 30 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מהר לפני שיגמר יש כמות מוגבלת נו מי אוהב אותכם? http://www.funnyjunk.com/pages/cupholder.htm/
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-