כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם.. עברתי כבר על שלוש חנויות DVD וVideo שנמצאות באזור מגורים שלי. ואין שום סרט שעונה לשם הזה. מישהו מכיר ספריית וידאו ששם הסרט נמצא בטוח? אם זה עוזר השם של הסרט באנגלית זה The Fly. תודה מראש Install
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש עבודה לחופש וחשבתי אולי להעביר שיעורים פרטיים במטמתיקה אני עולה לי' (ציונים טובים - מגמה מדעית 90 במתמטיקה) כמה כדאי לבקש על כל שיעור פרטי ולאיזה גילאים בערך?
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אין לנו ספרים ואין לנו חומרים כלל והמורה החדש החליט לזרוק עלינו שיעורים, אני בטח שהחומר הנל הוא בסיס וכמובן הוא הצבה פשוטה בנוסחה, אבל אין לנו כלום, שום חומרים. השאלה היא - הנל ניצה במרחק 2 מטר ממראה מישוארית, וברצוניך לצלם את דמותך המשתקפת במראה. לאיזה מרחק יש לכוון את המצלמה על מנת שתתקבל תמונה חדה? נמק. עכשיו דברים שלא הבנתי: א. מה זה לאיזה מרחק? ב. f=r/2 זה נכון? מה שאומר לכוון למרחק פיקוס 1 מטר? אשמח אם מישהו יעזור לי פה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
-
מחר אני מתחיל את הלימודים בגלל שעושים לנו גשר בין יום כיפור וסוכות, מה עושים?!?! אין לי כוח לזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :s07: :s07: :s07: :s07: :nixweiss: :kopfpatsch: :nono: :pissed: :bash: :bash: > > :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :angryfire: :puke: :behead: :behead: :itschy:
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מספר די גדול של תכשיטים. להיכן כדאי לקחת אותם כדי להעריך את שווים? (עדיף אפילו 2 מקומות שונים כדי להשוות) אני מבקש רק תשובות רציניות. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי היום את הדגם הזה : WELL R-6 http://www.razyboard.com/system/thread-katestwellmbkar6m4a1-softair(ka)board-568537-2351259.html השאלה שלי אם יש לדבר הזה טיפולים שצריך לעשות , גם קיבלתי איתו מפתח אלן קטן חיפשתי מה היעוד שלו אבל לא מצאתי תודה לעוזרים...
-
- 68 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
-
למרות שקצת דיברנו על הנושא בדיון אחר אני חושב שכדי לפתוח דיון נפרד על הנושא הזה ספציפית וקודם כל אני רוצה להגיד שכל מה שאני אומר זה דברים שקראו לי אישית ולא השערות או הערכות בכל מקרה אני יתחיל את הדיון בציטוט הזה שלקוח מאתר הדואר בעברית ובאנגלית - אותו אתר דואר ובדקתי באותה השעה שימו לב להבדל באחד מהם כתוב שזה הגיע לבית מיון ויועבר אל יחידת המכס בשני כתוב שזה ישלח לסניף הקרוב ביותר לכתובת אני צריך לנחש מי טועה ומי צודק פה ? עכשיו התחלתי לעשות טלפונים ואלו שהנו לי הפנו אותי למקומות אחרים אבל חלק מהטלפונים שקיבלתי לא היה אף אחד שהנה להם בכלל מה לעזאזל ? בקיצור אני די מאוכזב מהדואר אם היו שולחים לי מכתב שהחבילה מעוכבת או משהו אז לפחות הייתי מבין אבל אין אף מכתב …
-
- 40 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
האם מישהו יודע על אתרים כמו HWZONE,PCARENA,PCSPOT ? אתרים מעולים- יש עוד כאלה בעברית? (עם דגש על חדשות ומידע בנושא חומרה,OC,מודינג- ממש כמו האתרים האלה)? מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אתר שטוען שהוא שולח דברים בחינם כגון Ipod,Notebook,psp וכדומה... אל תיפלו בפח אם תראו אתר שמציע דברים בחינם כי הדבר הזה למטרת Spam בלבד!!! למי שמועניין האתר הינו: http://www.gustonetwork.com/ והדברים שהוא מציע: http://notebook.gustonetwork.com/ http://psp.gustonetwork.com/
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי שהם היו בצרות או משהו כזה..... אני מנסה להתקשר לסניף נתניה שלהם ולא מצליח. מישהו יודע מה נסגר איתם? הם פשטו את הרגל? סגרו את החנויות? כי האתר שלהם ממשיך להתקיים ולהציע גם מוצרים חדשים... אם מישהו יודע משהו אני אשמח גם לדעת...
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון ניתן לראות יותר ויותר אתרים חינמיים נסגרים או עוברים בצורה זו או אחרת לאתרים בתשלום... הסיבה פשוטה: אתרים בקושי מצליחים להחזיק את עצמם בחיים בזכות הפרסומות, וגם אם כן - אנשי האתר לא מרוויחים כלום עבור עבודתם.. אפילו בארץ ה"מהפכה" החלה... VGames, למשל, הוא אתר המשחקים היחיד בארץ, למיטב ידיעתי, שמחזיק את עצמו לבד, משלם לעובדים שלו, ואפילו מרוויח... לכן, סקר בקשר לזה חייב להופיע.. האם הייתם מוכנים לשלם כסף עבור שימוש באתרי תוכן? הכוונה היא כמובן מתוך הנחה שאם לא תשלמו, לא תוכלו להמשיך להשתמש בהם בחינם.. (זאת תגובה מראש להודעה הצפויה כל-כך של מורעל אסוס... ;D) הכוונה היא בתשלום סימלי, משהו בסיגנון ש-VGames לוקחים... נניח, 250 ש"ח לשנה.. נ.ב. כדי למנוע מצ…
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הוא חוגג יום הולדת עוד מעט ואני רוצה להרשים אותו בזה שפתחתי פורום לכבודו. כמובן שרק הודעות מזל טוב (וגם אפשר לשבח אותו על יופיו) יתקבלו בפורום. תודה מראש ;D
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום אם עשיתי מבחן מהירות והיה רשום לי שהמהירות שלי 335kb\s (הורדה) אז מהי בעצם מהירות ההורדה המקסמלית שלי ?
-
- 14 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אנשים חושבים שאני מסטלבת עליהם
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
אני, החתום לעיל, מתחייב לדברים הבאים לכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה: א. לא לשלוח SMS המוני עם ברכת "שנה טוב". ב. לא לכתוב "שנה טוב לכולםםםם!" בכותרת של המסנג'ר. ג. לא לכתוב "שנה נהדרת לכולם!" בכותרת של הפייסבוק. ד. לא להגיד שנה טובה 90 פעמים לכל בן אדם שאני רואה. על החתום: _______ [br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 23:45:04 *חתמתי*
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב חבר'ה אחרי חיפוש מעמיק ברשת, החשדות שלי לא היו לשווא. אלה נוכלים, אם תקבלו שיחה מהם פשוט תנתקו.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
GOD DAMNIT!!!!!!!!!!!! לא יכול להסתכל על הפרצוף שלה!!! שייקחו אחת יותר נורמלית, איזה פרצוף שדורש לאטמה!!! עוד שניה את המאג אני שורף!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: אתם מתכוונים להשיג דוגמניות? קחו את נאפוש.
-
מה הכתובת של האתר שמחבר את הדריברים של NVIDIA אם הפיצ'רים של אסוס ועם למישהוא יש נסיון איתם, אך הם בסדר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משום מה צצו לי שביבים של זכרונות מתקופות אחרות חשבתי נוודא האם היה כדבר או שהכל פרי מוחי זכורה לי תקופה שהיה דבר כזה שהיית פותח איזו תוכנה ומריץ סריקות של טווחי IP של ספקיות היה מוצא שמות של מחשבים ואז כל מה שהיה צריך זה לעשות קופי פסייט של ה IP לחלון באקפלורר והיית מטייל במחשבים של אנשים זוכר משהו היית מחפש פורט מסויים TCP נראה לי הזוי שהיה כזה דבר פעם איזה תקופה יפה זכור לי שהייתי מטייל בחיפושים אחרי תמונות עסיסיות של בנות ארצנו היפות אבל לרוב הייתי נתקל בגלריות של קשישים ותיעוד מסעותייהם באתרי תיירות כגון קפריסין והסביבה אני יכול להשבע שאם אחפש טוב מספיק עוד אוכל למצוא פה את הספרייות ששמרתי מהשיטוטים שלי שוכבות איפשהו זכור לי פעם אחת שטיילתי לאיזה בחור במחשב הע…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אוקי זהו הולך להיות הדף בית שלי שאמור לחסוך ממני כניסה לכמה אתרים לצורך התעדכנות... הוא עדיין לא גמור אך הוא כ60% ממה שהוא יהיה... http://www.yahav-s.co.il/HomePage מה דעתכם..? מה לדעתכם אני צריך להוסיף לשם..?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה האתר iiiiiiii ואני מסוכרן לדעת מה הדבר הראשון שעלה לכם בראש כשנכנסתם, הדבר הראשון שעלה לי זה למה
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-