עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by st0m,

שלום לכולם ... יש לי ICQ שנקרא "מירנדה ויסטה" .... התקנתי אותו ושאני נכנס אליו אז אני לא מצליח להיות במצב מחובר ... הוא כל הזמן במצב מנותק ושאני מנסה לשנות זה לא עושה כלום ... אם למישהו יש את המירנדה ויסטה הזה והייתה לו את הבעיה והוא יודע לפתור אותה אז אני אודה לו מאוד !!!

2. Started by Noither,

אהלן,כדאי לגלח שם ? , יש לי טונה שערות וגם שזהיה מגולח זה יראה יותר נקי וגדול. כדאי?

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by ccc,

מה בדיוק בדיוק עשיתם איזה גרסא של אימיול צריך וכמובן איזה מכשיר יש לכם

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  4. חברת בום, שמפתחת מטוס נוסעים מיוחד שיגיע מלונדון לניו יורק בשלוש שעות וחצי, הציגה עיצוב חדש עבורו. מה הסיכוי שייכבוש את השמיים ולא ייכשל כמו קודמו הקונקורד, והאם זו מהפכת התעופה שאנחנו צריכים?לכתבה

5. Started by pavel19,

זה שיר די ישן , ובשיר יש הרבה מילים כמו vip ו hunds up תודה

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  6. היי חברה לצורך עבודה שאני עושה אני צריך חומר על הכנסות המדינה מדו"חות של משטרת התנועה חיפשתי בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ולא מצאתי - בעיקרון אני מבקש לדעת כמה כסף משטרת התנועה מכניסה ( אמורה להכניס ) לקופת המדינה מדו"חות תנועה שמיא מחלקת

7. Started by gshhar,

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by The Grey Matter,

הטריילר לשליחות קטלנית החדש... נראה שאנחנו הולכים לקבל סרט שווצנגר קלאסי (לפני שהוא התחיל עם כל השטויות של קומדיות וכל שאר החארטות)

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by HeaT-SinK,

לעדשות מגע יש חסרונות כל שהן לפי דעתכם? מה ההבדל בין רכות לקשות ? מישהו מכיר תחברה חניטא או משהו יצרנית עדשות ?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by האיש הירוק,

שלום, ברצוני לברר מה זה הכלי הזה לקחתי את זה מחבר שלי הוא אמר לי שזה כלי עישון ! אני צריך אינפורמציה מה זה הכלי עישון הזה למה הוא משמש איזה סוג עישון מאיפה הוא מגיעה מהמקור מה מעשנים בו איך ! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום, יש לי ריאיון עבודה בבזק בנלאומי למשרה של תמיכה טכנית ביום ראשון. ממה שמצאתי באינטרנט קראתי שהיחס הוא לא כזה נהדר כמו שהם מציינים, ועבודה עצמה נורא שוחקת והמשכורת גם לא משהו. עבדתי בעבר בתור פקיד רפואי ובצוות 3 בתור מוקדן ככה שיש לי ניסיון עם לקוחות. אם מישהו פה עבד בבזק בנלאומי ויכול בבקשה לפרט על העבודה עצמה, האם היא "שווה" או כל מה שהם מציינים זה שקר?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  12. לאחר חודשים של ניסויים שקטים ותלונות גוברות מצד יוצרי תוכן, ענקית החיפוש מסירה את הכפפות ומודה כי החלפת הכותרות המקוריות בכותרות גנריות המיוצרות על ידי בינה מלאכותית היא כאן כדי להישאר, כשהמטרה המוצהרת היא "שביעות רצון המשתמשים" - גם במחיר של הטעיה עובדתית ומוסריתלכתבה

13. Started by Men7a,

שלום... הזמנתי מזמן את המוצר הבא מנועה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6552 אחרי שעשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי [בגלל טעות שלהם] סוף סוף באיחור של כמה שבועות קיבלתי את הודעה על דבר דואר... הלכתי לדואר להוציא את הדואר , הגעתי הביתה ופתאום אני מגלה שבעצם קיבלתי את המוצר הזה... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6554 שעולה כמובן פחות לומרות ששילמתי על המוצר הקודם , והוא הרבה פחות טוב [קטודה אחת , וחיבור מסובך..] כמובן שמייד התקשרתי לנועה מחשבים אבל כנראה שהמיקום הגיאוגרפי שלי נתן להם סיבה לא להתייחס אליי... אני גר באילת וכמובן שלהגיע לחנות זאת בעיה אדירה ככה שרק דרך הטלפון יש לי איך להשיג אותם ההורים שלי דיברו איתם אבל הם תמיד אומרים "אנחנו נחזור א…

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by MasterDK,

היי, קיבלתי מכתב מביטוח לאומי שמגיע לי החזר כספי מהם, ועל מנת לקבל אותו הם מבקשים שאמלא טופס שבו אני מציין את חשבון הבנק שלי. אני לא יודע איך זה עובד אבל הבנתי שאין להם שום יכולת למשוך כסף מהחשבון כאשר יהיה בידם את הפרטים שלו נכון? האם בכל זאת זה בטוח לתת להם את הפרטים האלה? אין לי בעיה לנסוע לסניף לקבל מהם צי'ק\מזומן את הכסף שהם חייבים לי. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by אורי,

כמו בכותרת. תודה.

• 13 תגובות
    • 6.9k צפיות
  16. Started by siwsd,

*או-קיי כל אחד שיגיד אם הוא אוהב את הביגוד.. *אם יש לו בגדים מהסוג הזה *אם הוא יודע איפה מוכרים בארץ *ואיפה יש חנות של ריבוק, שאפשר למצוא נעליים כאלה אני אוהב את הביגוד יש לי בגדים כאלה , חולצת כדורסל של נייק מכנס רחב כזה של נייק נעלי נייק איר פורס כחולות עם סמל אפור ונייק דאנק high אדומות עם סמל כחול כמה קפוצונים... בקשר לאיפה אפשר לקנות...אז יש כמה מקומות שאני מכיר פשוט אני רוצה שגם תגידו אולי תחדשו לי...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by musari,

לא רציני עכשיו באמת הם ניסחפו מה השלב הבא פליירים שילטי חוצות דואר לבית ימי התרמה דלת פתוחה אני לא יודע....... :nixweiss: http://planet.nana.co.il/icq-il/icq.html

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by J0n1,

אני רוצה לסגור כבר מעכשיו טיסה לאוגוסט. והבנתי שיש כל מיני דברים זולים עם קומבינות של לקחת רכבת מארץ אחרת וכו'... מישהו מכיר?

• 34 תגובות
    • 7.7k צפיות
  19. Started by evman007,

שלום לכולם. מחר מחברים אותי ליס,ולמרות שאני שונא את הוט,אני מרגיש לא שלם במאה אחוז עם ההחלטה לעבור ליס,למרות שאקבל יותר ערוצים בפחות כסף. מה שהכי יפריע לי זה שאין את ביפ,וביס כמה שידוע לי אין ערוץ דומה שכזה. אשמח לחוות דעת של מנויי יס ואיך אתם משווים את יס להוט מבחינת תוכן בעיקר,שירות פחות חשוב כרגע. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ORrrr,

שלום חברה, אני כבר חודשים מבצע שיחות לחברות התקשורת עם הנייד שלי, אשר מקליט את השיחות שאני רוצה. עד לא מזמן לא הייתה לי אף בעיה עם הנושא הזה עד שהתחלתי להתקשר לבזק, על מנת לשדרג את התשתית. עם כל שיחה אחרת שהייתה לי מאז התחלתי להקליט, לא הייתה בעיה, אולם כאשר התקשרתי לבזק, בסוף השיחה שמתי לב שההקלטה מופסקת, וראיתי גם שזה לא שמר שום הקלטה איתם. זה קרה בשלושת הפעמים שהתקשרתי אליהם. האפליקציה פשוט הפסיקה לעבוד והייתי צריך להתחיל מחדש את המכשיר. האם הגיוני, שבזק מודעים לעניין הקלטות ויש להם מערכת שמפסיקה הקלטות של לקוחות מבחוץ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by חן מ,

היי עוד חודש וחצי בערך יש לי יום הולדת,אני מתלבט מה לקנות.אני חושב על הדברים הבאים: XBOX360 פלאפון חדש כרטיס מסך חדש-HD4850 לא מעוניין בסוני 3 כי אי אפשר להוריד אליו משחרים מהרשת,מה שמגביל אותי מהבחינה הזו מה הכי כדאי?

• 92 תגובות
    • 5.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים