עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by momi2004,

הקודמת עלתה לי משהו כמו 100 שקלים והחזיקה מעמד יותר מ-5 שנים. היא הייתה נחמדה בזה שהייתה לה זרוע שניתנת לכיוונון וכך יכולתי לשים אותה על הפח הרגיל ולא נזקקתי למיכל מיוחד. אם למישהו יש המלצות באזור התקציב הזה יהיה סבבה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by alexrta,

רציתי לדעת באיזה תאריך המועד ב' של הקיץ? שמעתי שזה ב-12.7 אבל אני לא בטוח.. ובאיזה שעה הם מתחילים?. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  3. Started by נבו אלביליה,

אך אני מתקין גם לינוקס וגם וינדוס 10?

4. שלום לכולם, אנחנו שלושה חברים שמתוכננים לצאת לטיול בדרום גרמניה והסביבה וספרד בחודש אוגוסט הקרוב. קצת עלינו: 1. בני 24. 2. שומרי מסורת. 3. עם ראש פתוח לסוג האתרים שבהם נבקר אך כן נעדיף: א. כמה שיותר נופים מרשימים (בהם אירופה ידועה) ב. אטרקציות מהנות לאנשים בגילנו ג. הווי יהודי ד. לא נשלול מוזיאונים / מבנים מרשימים מבחינה ארכיטקטורית אך לא יותר מדי... כרטיסי הטיסה כבר נרכשו ל 18/8/15 למינכן, משם ב 25/8/15 לפאלמה דה מאיורקה. המסלול שתכננתי נכון לעכשיו בעזרת Trip Advisor ועוד כמה אתרים הוא (מפנה ל GOOGLE MAPS): https://goo.gl/Yvrf32 כמה שאלות: 1. לאיזה כיוון עדיף להתחיל את ה"מעגל" - לכיוון מזרח או מערב? 2. האם שווה להוסיף את וינה למסלול? השיקולים: א. מאוד היינו רוצים לבקר בב…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. הלכתי היום לים עם חברים והגעתי למסקנה שישראל ענייה מאוד מבחינה תרבותית. יש לנו תרבות מיינסטרים אמריקאית מאוד מפותחת(גם אם זה רק חיקוי מגוחך) אבל אין כמעט שום אלטרנטיבה. אוליי אני לא יודע לחפש אבל לא תמצא כמעט אנשים בגילאי 30+ שאוהבים מבוכים ודרקונים, או משחקי מחשב... וגם אם תמצא לא יהיו שם כמעט נשים בכלל. בגילאי 20- אתה יכול למצוא ילדים שמשחקים מבוכים ודרקונים או משחקי מחשב אבל בשנות ה20 הם משילים את התחביבים ה"ילדותיים" ונכנסים לתרבות האלכוהול והזיונים בשירותים של המועדון. לפני אוליי 15 שנה שטסתי ללונדון אז נכנסתי לחנות מניאטורות ודי אנד די והמוכרים שם היו בני 30 ואחת המוכרות היתה אפילו בחורה חמודה ונאה... לא תמצא כאלה דברים בארץ גם 15 שנה אחרי…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by super-MC,

חבל שאני יקדים בדיבורים תיצפו בזה למאמינים ובעיקר ללא מאמינים סרט חובה http://www.hidabroot.org/Site/ProDetile.asp?id=9371&CategoryID=9&SubID=9030 אני מצפה לביקורות תודה

7. אני מבין שהבקשה קצת מוזרה, אבל אני עושה מחקר קטן בנושא, ותהיתי אם אחד מכם מכיר רשימה שכזו באינטרנט. תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  8. יהי זכרו ברוך, היה גיטריסט ענק

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  9. Started by Niv Shoval,

אם יש פה מישהו שמבין קצת בbeacon- אני מנסה להבין כמה זה פרוס בארץ ובעולם, ואם יש בארץ מקומות שבהם עושים בזה שימוש. מי יכול לשפוך על זה קצת אור?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. לכתבה...

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  11. Started by bagetrek,

זה אמיתי זה ???? OMG..אני לא מאמין שזה באמת קרה .. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2005872/Ryan-Dunn-dead-Jackass-star-34-killed-car-crash-Porsche-explodes.html

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  12. Started by omer-d,

שלום לכם האם זה רק אני או שמאז השינוי במראה של הפורום יש פונטים מסויימים שגודלם (יותר נכון חוסר גודלם) פשוט מוגזם? כמשתמש ברזולוציה של-1680x1050 הטקסט היחיד שגודלו סביר הוא התוכן של ה-posts עצמם? כל השאר פשוט קטן מידיי, כמו כותרות וכדומה. הסתכלתי באפשרויות של הפרופיל אבל לא מצאתי מקום לשינוי הגדרות גודל הפונט. :-\

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by RayZ,

לא אכפת לאף אחד שיהיה כאן ת'רד רק של צחוקים? שאנשים יספרו בדיחות,יביאו תמונות מצחיקות,פאדיחות וירידות,נכון? אם כן אין בעיה. פתחתי אחד ואפשר "לצחקק" בו. יש לי בדיחה אחת שהמצאתי: מתכנת מחשבים אחד החליט ליהיות מורה,מה הוא אמר כשהוא מיתעניין ומפריד במריבות? "אני מבין את חומרת המצב" עכשיו אתם!

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  14. Started by i022052,

מה ההבדל בין מחשב של DELL או IBM למחשב שאני מרכיב בעצמי? הרי הם לא מייצרים ב DELL או UBM את הכל? או שאני טועה?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  15. Started by danielzy,

כותרת... סתם לשם העניין נניח בחנויות כמו TMS\SKYPC\PANDA\NOA

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. Started by yossipon,

אני צריך חברה שמשחזרת מידע מדיסק קשיח שנשרף...! שתעלה זול... ושתהיה באזור הדרום.. תודה מראש!

17. Started by ^HocK^,

משעמם אה? ;D עריכה- מצטער לא ראיתי שפירסמו כבר... למנהלים..תמחקו בבקשה..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  18. Started by Djx,

GREAT NEWS - Keith (old TSS technical director / thebroken camera man and editor) has set a date for moving down to LA. We plan on driving up to SF and grabbing his gear on the 19th of this month. Once he arrives, we will start to finalize our new episodes and begin shooting shortly thereafter. Expect to see new video tech content starting in March. צפו לפרקים חדשים לקראת מרץ למי שלא הבין מה כתוב. לכתבה http://www.kevinrose.com/

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  19. Started by o07,

כן כן אלבום חדש לפישי הגדול חופשי להורדה: http://livo.co.il/artists/89/%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C אחלה אלבום, אהבתי במיוחד את מאמא, פרפר, אדולן וערב רומנטי.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  20. Started by Anas-Nanas,

קניתי אתמול בשעה טובה את הסמסונג 854. אני רוצה ליצור לו צלצול...הפורמט צריך להיות בפורמט MMF.... הצלחתי ליצור את הצלצול שאני רוצה בפורמט שאני רוצה בתוכנה Mobile Music Polyphonic... העיניין הוא שאני מעלה את הצלצול ל- www.jhonny.org ומנסה להוריד אותו זה מוריד לי אותו כ-Midi והוא ריק... פשוט צלצול ריק...לא שומעים כלום! למישהו יש ניסיון עם עשיית צלצולים? למישהו יש מושג למה זה קורה? אשמח לשמוע עצות ולקבל עזרה בתודה מראש ניר

21. Started by zxcvbnm,

אני וחברים שלי מתכננים לטוס לאנשהו לפני הצבא. הבעיה שאנחנו מתבלטים בין קוס לאיה נפה, מצד אחד יש שמועות שבאיה נפה יותר שמח אבל מצד שני בקבוק קולה עולה שם 20 ש"ח... ואם כבר מישהו היה שם אז תמליצו לי גם על מלונות (אנחנו מתכוונים להיות במלונות הכי זולים, אלה של ה400$ לטיסה+ מלון אבל בכל זאת בטח יש משהו נורמלי יחסית שם). תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. מילון שחור כזה, אנגלי-אנגלי-עברי... אני צריך להדפיס משהו שיהיה בדיוק באותו פונט משהו אולי יודע ?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  23. Started by SoHoN BuChO,

http://www.gamestation.co.il/Product.asp?productid=482 תקראו בתיאור

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  24. Started by intel suck,

אני רוצה לשדרג את המחשב תקציב: עד 1500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  25. Started by bnetzi,

שלום לכולם, לפני זמן מה קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה יש ברשותי דיסק של וינדוס שקניתי דרך ארגון המורים אך נאמר לי זה רק שדרוג של מערכת הפעלה קיימת כך שאני צריך להתקין וינדוס חדש. אשמח לקבל פרטים של טכנאי טוב ואמין בירושלים (אזור מרכז העיר - עדיפות ראשונה) לעשות את העבודה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים