כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2968454,00.html אחרי שראיתי תמופע שלהם בהרה"ב נדהמתי זה פשוט משהו מהממם איזה מהירות רגלים איזה קצב חבל"ז אחרי שראיתי תמופע בארץ ישר התקשרתי להזמין כרטיסים לצערי כל כרטיס זה 400 שקל ואמא שלי לא הסכימה(למרות שזה היה אמור להיות מתנת יום ההולדת שלה) עכשיו אני מבין כמה בר מזל הייתי כמו במדינת ישראל הכל חרא.
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
אני די קרוב להשלמה הסופית שלו, רק עוד קצת אוטומאציות, שיפור הביטליין והוספת ווקאלז. הדגימה עשויה להשמע קצת משעממת, אבל הטראק נבנה הרבה יותר טוב בהמשך, אני נותן לכם רק את הבילדאפ של הקטע. הקטע הוא נסיון שלי ליצור ברייק בסגנון שנקרא "טו-סטפ", אשמח לשמוע את דעתכם... הטראק מבוצע בצורה מלאה ע"י Reason גירסה 2.5. בהמשך, אעלה שתי דגימות נוספות לרמיקסים שכתבתי עבור - Ocean Of Blue של G-Pal ו Slave To The Hard Drive של Swayzak. *תודה מיוחדת לטובי (Pure-Gold), על כך שאחסן עבורי את הקובץ. '>http://www.pure-gold.co.nr/r0ckf0rd/RF-URSl33ping(SampleI).mp3
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
גל פרידמן השיג מדליית זהב!!! פעם ראשונה!! מחייות כפיים
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כנראה יגיע מי עוד ? (ממי שיודע על מה מדובר)
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
פעם קיבלתי מייל עם טריק שאתה מקפל את ה 20 דולר בצורה מסויימת ואתה רואה את בן לאדן ומצד שני את התאומים שרופים או משהו כזה. מישהו יכול להביא לינק לכזה מדריך ? או לרשום פה? (תמונות יעזרו \
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך השרות בpccool אני מתכוון לקנות שם ורציתי קצת מידע מאנשים שקנו כמה זמן לקח למוצר להגיע ? איך הוא הגיע ( שלם) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אהלן היום גיליתי את הפאוורבול http://www.powerballs.com/ זה מין כדור שמסתובב עד איזה 15K RPM ועושה שרירים ביד וזה טוב למי שמשתמש הרבה במקלדת שווה את זה? יש ב150 שקל בארץ..... מישהו מכיר או יש לו ניסיון עם זה?
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוורר 120 מ"מ וגריל למאוורר 120 מ"מ עשיתי חיפוש בשביל לראות מאיזה חנויות לקנות....וכל נושא סותר את עצמו... ככה שנתקעתי ואני לא יודע מאיפה לקנות....רצוי אבל חנות שיש לה סניף באזור המרכז או יותר קרוב לראשל"צ תודה רבה רבה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
WWW.heavy.com אתר גדול! מלא בשטויות ודברים מצחיקים. יש גם מוזיקה טובה ברקע (תלחצו על POP UP RADIO בפינה למעלה) לא היה יפה מצדי לשמור אותו לעצמי. תחפשו את הקטעים על בוש יש שם שיר שנקרא GAY BAR, גדול! תהנו... אם יש לכם אתרים אחרים מצחיקים יותר שתפו אותי.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שזה לא נקרא תראד ספאם אם כן אז סורי ותנעלו : טוב עבדתי בחופש......... סך הכל הרווחחתי 5700 שקל..... קניתי IRIVER H340 נשאר לי2700 שקל............. רציתי לשדרג את המחשב לקנות כרטיס מסך 6800 /6800GT לקנות מעבד 3200+ לוח חדש זכרונות, ספק אבל מה....... חסר לי עדיין 1700 שקל בערך לתענוג אני לא חושב שאני אצליח לשונרר את הקאש הנחוץ וגם לא יעזור לי רק 6800GT כי הלוח הוא צוואר בקבוק X4 וגם לא יעזור לשדרג לוח ומעבד כי יש לי ג'יפה 4 440 לכן......... אני צריך רעיונות מה לעשות עם הקאש יש לי כבר פאלם TV מערכת סראונד בחדר נגן MP3 ואוזניות אלחוטיות די נחמדות מה כבר אפשר לעשות עם הקאש?
-
- 103 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
-
סליחה על הבורות אבל מישהו יכול להסביר קצת יותר על "הדבר הזה" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2967565,00.html
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלחתי להם מייל כי לא מצאתי באתר איזה כבל RCA ותראו מה הם הגיבו לי... הסדר של המייל הוא מלמטה למעלה. זאת אמורה להיות חנות אלק'??
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
-
אני תלמיד שעכשיו מתחיל י"ג מחשבים , וקיבלתי זימון לממר"מ (איזה שוק) עכשיו מישהו יכול לפרט לי על מה המבחנים הראשוניים? האם בהם גם אני אוכל להכשל? או שמעבירים אוטומטית את כל תלמידי העתודה הטכנולוגית עד למבחנים המסכמים של הביצספר כי לי לא נתנו פרטים על המבחנים הראשוניים שנערכים בתחילת השנה. ואם יודיעו לי שנכשלתי, אז אני לא ממש מוצא מטרה בלהמשיך את הלימודים כל כך (בהנחה ואני לא רוצה להמשיך לי"ד) תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
בפרסומת של הראלי בערוץ AXN יש שיר מדהים! זאת פירסומת ענקית... איך קוראים לו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור איתם קשר בזמן האחרון, אבל הטלפון של החנות לא זמין, הפלאפון לא זמין והאתר לא מתעדכן. מני נעלם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מישהו מכיר אולי איזה אתר של עורכי דין , או משהו או טלפון שאני יכול לפנות לאיזה עורך דין שנותן יעוץ בחינם ? מישהו מכיר משהו כזה? כי אני לא רוצה להתחיל לשלם לעורכי דין איזה 100 דולר לשעת יעוץ.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מה השם של השיר מהפרסומת? חיפשתי כמה זמן בגוגל ולא מצאתי. זה הפרסומת שכולם מזמינים 2 דיאט קוקה קולה והמלצר עושה כזה: 2 דיאט קוקה קולה, סי, סי (באנגלית).
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחשב חנות חומרה בישראל (זולה, כמובן) שמוכנה לקבל תשלום דרך ויזה בינאלומי. המשלם יהיה מחו"ל, אבל המשלוח יהיה לתוך ישראל, כלומר, החנות בסה"כ מקבלת את הכסף מחו"ל, היא לא צריכה לשלוח את המוצר לחו"ל. אלטרנטיבה אחרת היא חנות שמקבל תשלומים דרך paypal, אבל אני לא הצלחתי למצא כזו בשום מקום. מישהו מכיר חנות כזו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי לינקים למערכות פורומים רציניות באנגלית בנושאי מחשבים וכו'..... תודה מראש איתן
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-