עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בסרטון רואים גמד הודי שרוקד כמו מייקל ג'קסון כזה ויש שם עוד הודי אחד (לא גמד) שמפעיל ועוצר את המוזיקה ובכל פעם שהמוזיקה עוצרת גם הגמד נעצר. ראיתי את זה פעם בוואלה נראה לי, מוכר למישהו?

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  2. מישהו יכול לתת לי לינק לאתר של מכון סיוון אני לא מצליח למצוא ברשת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  3. Started by tliron2,

שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 10.3k צפיות
  4. יש מהומות, צה"ל מנצח, הפלסטינים מנסים בכל כוחם לרצוח או לחטוף חייל. אבל כשמישהו אומר שלא אכפת לו מהפלסטינים כי הם רצחניים, אז יבוא השמאלן ויגיד "כן אבל הם מסכנים שם". למה הם מסכנים בדיוק? כשביבי ניסה לשים את המגננומטרים הפלסטינים יצאו להפגנות מטורפות. אבל מה... אף פעם לא ראיתי שהם יוצאים להפגנות בכלל שאין להם אוכל, או שאין להם פרנסה. יש להם אפילו אונברסיטאות. אבל משום מה הם מסכנים. מה זה מסכנים? יש שם רעב כמו בפרסומות על אפריקה? יש שם ילדים עם בטן נפוחה שרואים להם את העצמות של הראות? אין שם. נכון, זה לא בדיוק אירופה או שווצריה, אבל הם לא מסכנים. הם אנשים מרושעים, אלימים שלא מגיע להם הרבה. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by First Squad,

לא חייב קהילה סגורה כמו TL העיקר שיהיו בא תכנים ברוסית. תודה מראש. אם ישנה מגבלה כל שהיא בפורום שלכו לי בהודעה פרטית.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  6. ללא תוכן

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. Started by GRiM,

אם אני אקח אחריות על מלחמת לבנון השניה, יפטרו אותי מהצבא?

8. אני מתכוון הצפה בתגובות. תודה!

9. Started by maxwell10,

מכירים את השקים שסגורים עם קשירה מיוחדת? יש איזו שיטה לפתוח את הקשר, למשוך את השרוך ואז השק נפתח, מישהו יכול להסביר איך עושים את זה? לא מצאתי סרטון ב YouTube שמסביר

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  10. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=356687&path=22

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  11. Started by toska,

מהיכן ניתן ללמוד טכנאות מחשבים, פרט לספרים? ישנם ספרים אונליין?אתרים? ת'נקיו.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  12. פונקציית החיפוש ב-Tradezone לא עובדת.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  13. שלום טוב הכותרת אומרת הכל אני לא מתכוון לברי וייט אני מתכוון לזמרת שתמיד שרה בבר בסוף התוכנית { הבלונדינית } זה מאוד חשוב לי תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. אני מחפש עבודות הגשה (שיעורי בית) ומבחנים של האו"פ בנושאי אפיק מעבר למדעי המחשב. כרגע זה רק אלגברה ליניארית I אבל אני ישמח אם יש של כל הקורסים. האם מישהו מכיר אתר שאני יכול להשיג בו את הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. Started by Guy King,

האם הפעולה הזאת, מבחינה כימית, היא באמת חמצון? כלומר - האם בתהליך חמצון השער מוסר אלקטרונים לחומר המחזר והופך ל - לחיובי? :

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  16. איך המחירים של מחשב PC בארה"ב לעומת בארץ? אני יודע שבניידים המחירים בארה"ב לעמות פה הם מאד זולים ומה בקשר למחשב PC

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  17. אני רוצה להזמין משם משהו ואחותי גרה בארה"ב א אני רוצה לשלוח לה את החבילה.

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  18. אנשים יקרים, אם אתם מחפשים כלב\חתול, או מכירים מישהו שמחפש, אתם מוזמנים מחר ליום אימוץ בכלבייה העירונית ת"א, רחוב שי עגנון 1, פינת אבן גבירול מול מתחם רידינג, ת"א. 10:00-14:00 , 3.10.08 כלבים וחתולים רבים מחכים לבית חם, החורף מגיע.. *החניה ללא תשלום *צפו בסרטון: *פרטים נוספים באתר: http://homedog.co.il ותודה ל-HWZ על האישור לפרסום האירוע! שנה טובה לכולם [attachment deleted by admin]

19. שלום, אני טס עוד מעט לחו"ל ורציתי לשאול אם יש אפשרות לחבר את הנייד לאינטרנט לשבועיים בערך, במחיר שפוי? אני יודע לגבי WEBBING , אבל הם לא נורמליים עם המחירים שלהם... שכירות לשבוע (בין 5-7 ימים) €50 יום נוסף (מעבר לשבוע) €6 הבעיה גם שבמקום בו אני אהיה בטוח לא יהיה WIFI. אם למישהו יש פתרון לא יקר, שישתף. תודה.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  20. Started by ras81,

שלום הזמנתי כמה מוצרי חומרה מחו"K (בלוקי קירור) ב100$ (עם משלוח יוצא 127) השאלה שלי היא איך החבילה תגיע לארץ ? כלומר הבנתי שאני אצטרך לשלם מע"מ בלבד (מהשאלות באתר-תקנו אותי אם אני טועה), אבל איך אני אמור לשלם את הסכום הזה? צריך לאסוף את זה מאיפה שהוא או שאני משלם את זה כשחבילה מגיע לדואר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. למישהו היו שאיפות גדולות ! http://news.walla.co.il/?w=/1/1644398

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. אבא שלי מעוניין במוזיקה כזו,אבל אין לי מושג בזה ואני זקוק להמלצות מהמבינים בתחום. תציעו לי שמות של להקות שאתם חושבים ששוות משהו,ואני אבדוק את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. שלום חברים, אני מוצא את עצמי מבלה מדי יום שעתיים בנסיעות ברכב (ככה זה כשמקום העבודה שלך באור יהודה), החלטתי לשים סוף לשעמום הנסיעה ורציתי את עזרתכם בהמלצה על תכניות (באנגלית) רדיו או הרצאות או כל דבר אחר שאפשר להעמיס אותו על האייפוד ולהפוך את זמן הנסיעה למעניין יותר. תחומים מעניינים: טכנולוגיה, השראה, עסקים וכל מה שנכנס לקטגוריות "עיון" :-) ואם כבר עסקנו בהעשרה אני קורא את מגזין WIRED ומוצא את עצמי מחכה חודש שלם בציפייה לגיליון הבא, יש לכם המלצה למגזינים (מודפסים או מותאמי IPAD) דומים או בסגנון, גם בחיבור בין טכנולוגיה, יזמות עסקים ודברים מעניינים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  24. Started by crowbar87,

מישהו שמע על החנות הזאת? http://www.topmarket.co.il/ וקנה בה באינטרנט? אמינים? תודה רבה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.