כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
עד כמה שאני יודע כל מה שאני רושם בפייסבוק אז גם החברים רואים,למשל אם אני חבר ב MAKO ואני רושם משהו בדף שלהם אז ישר כל החברים רואים הייתי רוצה להיות די אנונימי בפייס כאילו כל מה שאני רושם החברים לא יראו,האם יש דרך כזאת? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
there're a few flash sites that allows you to listen to audio tracks (pandora for example) - is there any way to rip these to audio files?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
צריך המלצה לשירים טובים של הרכבים אלקטרונים ודאנס בסגנון של LASGO, SASH, BARTEZZ אני בטוח שיש עוד הרבה... לא שירים עם גיטרות חשמליות רק אלקטרוני
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
הורדתי את גירסת הנסיון של windowblinds5 עכשיו היה פצצה נגמרו 60 יום ! חבל אבל לא משנה אני רוצה שיהיה סקין רגיל. כחול כזה.....אבל זה לא מוצא לי את הסקין הזה לבwindowblinds5 אלה מכלל. איפה זה ? נעלם ! עשיו אני עם הסקים המסריח הזה כמו ב98 :'( בקשה תעזרו לי! (לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים אז תעבירו)
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
בהצלחה לכל הנבחנים מחר בבגרות באנגלית . מישהו יודע האם מותר לשמוע רדיו בהבנת הנשמע מהפלאפון ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש תוכנה שדרכה מעלים תמונות לאתר איך מגיעים אליה ? מישהו יודע את הכתובת ?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי אמורים (הכי מדויק שניתן) להגיע לאינטרנט תוצאות מבחנים אלו ? אולי מישהו יודע מקשרים שיש לו או סתם מידע על היום המדוייק או השבוע הספציפי ?? תודה !
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא מה שאני רוצה באתרים המפורסמים וכך גם בטורנטים השונים..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התפרסמו ציוני הבגרות באנגלית ומתמטיקה שלי מצורפים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
בסרטון רואים גמד הודי שרוקד כמו מייקל ג'קסון כזה ויש שם עוד הודי אחד (לא גמד) שמפעיל ועוצר את המוזיקה ובכל פעם שהמוזיקה עוצרת גם הגמד נעצר. ראיתי את זה פעם בוואלה נראה לי, מוכר למישהו?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לאתר של מכון סיוון אני לא מצליח למצוא ברשת תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 10.4k צפיות
-
-
יש מהומות, צה"ל מנצח, הפלסטינים מנסים בכל כוחם לרצוח או לחטוף חייל. אבל כשמישהו אומר שלא אכפת לו מהפלסטינים כי הם רצחניים, אז יבוא השמאלן ויגיד "כן אבל הם מסכנים שם". למה הם מסכנים בדיוק? כשביבי ניסה לשים את המגננומטרים הפלסטינים יצאו להפגנות מטורפות. אבל מה... אף פעם לא ראיתי שהם יוצאים להפגנות בכלל שאין להם אוכל, או שאין להם פרנסה. יש להם אפילו אונברסיטאות. אבל משום מה הם מסכנים. מה זה מסכנים? יש שם רעב כמו בפרסומות על אפריקה? יש שם ילדים עם בטן נפוחה שרואים להם את העצמות של הראות? אין שם. נכון, זה לא בדיוק אירופה או שווצריה, אבל הם לא מסכנים. הם אנשים מרושעים, אלימים שלא מגיע להם הרבה. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא חייב קהילה סגורה כמו TL העיקר שיהיו בא תכנים ברוסית. תודה מראש. אם ישנה מגבלה כל שהיא בפורום שלכו לי בהודעה פרטית.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
-
אם אני אקח אחריות על מלחמת לבנון השניה, יפטרו אותי מהצבא?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מתכוון הצפה בתגובות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מכירים את השקים שסגורים עם קשירה מיוחדת? יש איזו שיטה לפתוח את הקשר, למשוך את השרוך ואז השק נפתח, מישהו יכול להסביר איך עושים את זה? לא מצאתי סרטון ב YouTube שמסביר
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=356687&path=22
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
מהיכן ניתן ללמוד טכנאות מחשבים, פרט לספרים? ישנם ספרים אונליין?אתרים? ת'נקיו.
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
פונקציית החיפוש ב-Tradezone לא עובדת.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום טוב הכותרת אומרת הכל אני לא מתכוון לברי וייט אני מתכוון לזמרת שתמיד שרה בבר בסוף התוכנית { הבלונדינית } זה מאוד חשוב לי תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש עבודות הגשה (שיעורי בית) ומבחנים של האו"פ בנושאי אפיק מעבר למדעי המחשב. כרגע זה רק אלגברה ליניארית I אבל אני ישמח אם יש של כל הקורסים. האם מישהו מכיר אתר שאני יכול להשיג בו את הדברים האלה?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
האם הפעולה הזאת, מבחינה כימית, היא באמת חמצון? כלומר - האם בתהליך חמצון השער מוסר אלקטרונים לחומר המחזר והופך ל - לחיובי? :
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
איך המחירים של מחשב PC בארה"ב לעומת בארץ? אני יודע שבניידים המחירים בארה"ב לעמות פה הם מאד זולים ומה בקשר למחשב PC
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-