כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני עושה בגרות באנגלית בינואר . מישהו יודע איזה מילונים מותרים להביא לבחינה ? תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
האם הקטע הזה אמיתי? ואם לא האם זה בכלל יכול לקרות דבר כזה http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=971888&SourceId=970556
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ניסיתי לשחזר אותה בראש, פסקול קליט ויפיפה, בקטנה במידי כדי שתוכלו להבין מישהו מכיר? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר שנים של ביקורת חריפה והיעדרות מופגנת, אילון מאסק נחת לראשונה בפורום הכלכלי העולמי בשווייץ לראיון מפתיע עם מנכ"ל בלאקרוק, לארי פינק. השיחה נעה בין חזון טכנו-אוטופי על חיי נצח ורובוטים שיחליפו את כוח העבודה האנושי, לבין תוכנית מעשית להעברת מרכזי הנתונים של ה-AI למסלול סביב כדור הארץלכתבה
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב במסגרת עבודה שאני מכין על נגישות לאינטרנט של בעלי מוגבלויות ובפרט של בעלי עיוורון צבעים אני צריך אנשים שיענו על השאלון המצורף להודעה. מי שלא בקיא בנושא הנגישות לאינטרנט יכול ללמוד על הנושא באתר זה: http://www.nagish.org.il אני מודה מאוד לכל מי ששיתף פעולה ועזר לי לחקור את הנושא. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
שבת שלום ושקטה לכולם בקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD 22" והמחשב שלי לא משהו, די חלש..AMD64 3200@ 7800GT 2G זיכרון. עכשיו, לגלישה וקריאת טקסט אני יודע שלא תהיה לי שום בעי והכל ירוץ חלק. אבל,משחקים, לא נראה לי שאני אצליח להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך.. בכל אופן, השאלה שלי אם במשחקים אני אכוון את הרזולוציה על 1280X1024 לדוגמא, אזי המסך יציג עיוות מסויים? דברים יראו גדולים מדי ורחבים מדי? או שהוא יראה את הכל בסדר? נ.ב סרטים, אני אצליח להריץ בצורה חלקה? 720P..
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום כבעל מסך דק אני אשמח לדעת איפה לרכוש את הדבר הזה.הלכתי לקופה חולים כללית וראיתי על המסכים שלהם מאחורה מודבק מעין כבל מנעול בשני חורים והמתקן של החורים היה מודבק למסך בנייר דבק דו צדדי.כמו מנעול לאופניים דק שהיה מושחל במיתקן עם שני חורים שהיה צמוד מאד חזק למסך.... אין לי מושג איך להגדיר אותו.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מישבו רוצה לשכור את שירותיי בתור מדפיסן לעבודה בתואר שני... מה התעריף שבערך אני אמור לקחת? זו פעם ראשונה שאני עובד בתשלום... הוא הביט כבר בעבודות של אבא שלי שהכנתי אותן ולכן רוצה לשכור אותי... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מפרט החלומות של היום הוא הגרוטאה של מחר..כנסו. גם אני רוצה עכשיו 9450quad , gt8800, ולוח שתומך ב-crossfire +ddr3 הבעיה שהתקציב מוגבל . וגם אם התקציב לא היה מוגבל אני שונא להשקיע את מיטיב כספי על משהו שמתיישן ומאבד כמעט את כל ערכו בתוך מספר חודשים ספורים. פשוט נישבר לי הזין לגלות כל פעם מחדש שיצרני החומרה משתינים עלינו (הצרכנים) בקשת ולא מאפשרים תאימות אחורה לחומרה חזקה ויקרה שנרכשה רק זמן קצר קודם לכן. נימאס לי מהטריקים והשטיקים של היצרנים ולכן הגעתי למסקנה שאני אלך הפוך על הפוך כלומר ארכוש את החומרה המינימאלית שתעשה את העבודה נכון להיום (בעיקר הרצת משחקים אבל לא החדשים ביותר שבהם ) ולהשאיר פתח לשדרוג משמעותי כאשר החומרה היקרה של היום תרד במחירה. אני בטוח שכמעט לכל אחד…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כחבר טוב עליי ללמד אותכם משהו... כסף יכול: לקנות לך וילה - אבל לא בית חם. לקנות לך מיטה מתכוננת - אבל לא שינה טובה. לקנות שעון יוקרתי - אבל לא זמן. לקנות לך אנציקלופדיה - אבל לא ידע. לקנות תפקיד בכיר - אבל לא הערכה. לקנות לך תרופה - אבל לא בריאות. לקנות לך דם - אבל לא חיים. לקנות לך סקס - אבל לא אהבה. כסף זה לא הכל. הוא יכול לגרום הרבה כאב וסבל. כחבר, אני רוצה לחסוך ממכם כל כאב וסבל. :saint: העבירו לי את כספכם, אני אסבול עבורכם... ;D
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ושאלה שנייה היא האם יכולים לעצור את החבילה ? שלא ימציאו איזה שטות שאני מבריח סמים או אנערף..?
-
- 17 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אז חשבתי לפתוח ט'רד שבו נוכל לתת המלצות על ספרים טובים שקראנו. אתחיל. המלצה על: הסמל האבוד. (כן כ"כ מיינסטרימי , אבל אני אוהב את הספרים של דן בראון, וספרו הרביעי לא יוצא מן הכלל(ואף לדעתי אחד הטובים מספריו)). על מה הספר(למי שמשום מה לא מכיר): ספר מתח מהיר קצב ושנון על הפרופסור חוקר הסמלים רוברט לנגדון והרפתקאתו בוושינגטון הבירה. עכשיו אתם..
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
www.movie-list.net/mlst2k2/matrix-revolutions.mpg
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
טוב אז אני בצבא עושה יומיות. עוד חודש מתחיל לקחת קורסים בפתוחה. חברה יש. אבל חוץ ממשחקי יריות ברשת וספרים שלא קראתי כבר מספר חודשים לאחר וחצי מהסופרים האהובים עלי מתו והשאר חטפו מחסום כתיבה וגם הסדרות DEXTER ו HEROES שיצאו לפגרה די אין לי תחביבים. מה התחביבים שלכם חברי HWZONE? אשמח לשמוע במיוחד על תחביבים זולים. קנה גיטרה קלאסית ב300-400 שקל - עשיתי ותלמד לנגן. נכשלתי חד'כ לפני שבוע חזרתי אחרי חצי שנה הפסקה zam יקר מדי\לא חברותי LazyBurger אתה רשע ציטוט של: WEREWOLF ב היום בשעה 09:21:25 פורנו זה לא תחביב, זו דרך חיים. האוסף שלי נרקב אי שם בכונן הקשיח, יש לי עיינים רק לחברה שלי. פסיכומטרי - 674 בלי ללמוד עם לללמוד לא כיף. אופניים. - שעה ביום חצי שעה לבסיס ח…
-
- 62 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אמנם אני מכיר את רוב חברי הפורום, לצערי לא במציאות אבל בכל זאת בזמן שישבתי מול הפורום תהיתי וחשבתי כמה זמן אני מבזבז פה וכמה אני נהנה פה ולא יודע איך להגיד את זה, יש לפורום מן הומור וציניות כזו שמיוחדת לו בצורה אופיינית כזאת... בכל אופן לא יודע אם נפתח ת'רד כזה בעבר, אבל רציתי שכל אחד יפרסם תמונה שלו ואפילו יכתוב על עצמו איזה 3 משפטים... אני בטוח שיש פה כאלה חדשים שלא מכירים את כולם, ולצערי לא יצא לי לבוא לאף מפגש עד היום (סה"כ 1 או 2 מאז שאני חבר פה) אבל מפגש הבא אני אבוא ! אז יאללה אנשים שימו תמונות שלכם, אני מחפש תמונה שלי מעודכנת ואני אעלה גם !
-
- 43 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
חחחח איזה בושות מעריץ מספר 1 של הפינק פלוייד ובנוסף גיטריסט. ולא יודע מה השם שלו חחח לא נורא עזרה.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מעוניין לברר אילו חופים בכנרת פתוחים (חינם), אז אם מישהו יודע...
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
החלטתי לחקור את FXP יותר לעומק, בעקבות המספר הרב של תוצאות חיפוש של "FXP" באתר, ולא האמנתי למראה עיניי: לכל פורום ב-FXP יש חוקי פורום כללים בנפרד מכל פורום אחד לשני ורובם הם פשוט איומים ונוראיים. אפשר ב-FXP לקבל בתוך שניות אזהרה שלישית מיידית (ללא אזהרה ראשונה או שנייה לפני כן), או באן קבוע ללא כל אזהרה על עבירות פעוטות. ניקח לדוגמה את חוקי פורום "עולם התוכנה": http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3109268 (נכון גם לגבי שאר הפורומים ב-FXP): לכל עבירה יש עונש נפרד, כאשר על הרבה מאוד עבירות העונש הוא אזהרה אדומה (יעני אזהרה שלישית מיידית ללא אזהרה ראשונה ושנייה לפני כן [אם אני לא טועה אזהרה צהובה = ראשונה, אזהרה כתומה = שנייה, ואזהרה אדומה = שלישית]), ואף באן קבוע מיידי ללא…
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, נזכרתי בסרט שראיתי מזמן בערוץ הסרטים אבל שכחתי את שמו. הוא עסק בהשפעה של האדם על הסביבה, זיהום הסביבה וכו'. לא היו בו דיבורים, רק צילומים. אם אני זוכר נכון הוא זכה באוסקר על הפסקול. הסרט הוא משנות השמונים/תחילת שנות ה-90. נשמע מוכר למישהו? תודה, עדי.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
כן כן ... זה סוף סוף קרה ..... KSP פתחה לי ליד הבית מרכז מחשבים ענק ! http://www.ksp.co.il
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות עבודת גמר במחשבים (עוד 4 יח' חוץ מ-5 שאני לומד עכשיו ) עשיו אני חושב כבר כמה זמן, על רעיונות, אולי תוכלו לעזור לי... אני צריך משהו שאפשר לעשות עליו עבודת גמר, בתכנות או באינטרנט (עדיפות לאינטרנט ) עכשיו אני ריק מרעיונות ... אני צריך את עזרתכם במציאת רעיון תודה רבה. ד"א חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי כלום!
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות שבמייל של ואללה כל פעם ששולחים דוא"ל תיהיה בחתימה של המייל תמונה הצלחתי לעשות כתב אבל לא תמונה. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בארץ או באינטרנט שמוכרת אונים במחיר זול? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-