כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
-
למישהו יש ניסיון\ידע על רכישת רכיבים בח"ל דרך האינטרנט?
-
היי יש למישהו מושג עד כמה המוצר הזה מועיל ? והאם הוא מזיק ? http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=121294168174&alt=web
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 266 צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס מתנה דיגיטלי הוא מוצר שישמח כמעט את כולם, ומסתבר שגם את נוכלי האונליין. איך זה שונה מהונאה באשראי, ממה חשוב להיזהר ומה הקשר לקורונה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 299 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות משם רמקולים במחיר טוב ביחס לחנויות אחרות. העניין הוא שאני לא מכיר את החנות ולא רוצה לאתגר את עצמי. מישהו מכיר אותה? זו הכתובת http://www.interdio.co.il/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכירים את דיילפאד, שנותן להתקשר לאמריקה בחינם??? אני מחפש אתר דומה שנותן לעשות את אותו הדבר אבל לאירופה (הכי חשוב, גרמניה) אבל אני לא מוצא, מישהו מכיר??? ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
-
הנה סיפור אמיתי שקרה בארה"ב: עורך דין נכנס לחנות סיגריות וקונה חבילת סיגריות טבק, איכותיות ויקרות. לאחר מכן הוא מודיע לחברת הביטוח שלו-אני מבטח את הסיגרים נגד אש חברת הביטוח, בטמטומה הרב, הסכימה. לאחר כמה ימים הוא מעשן את הסיגרים והולך לחברת הביטוח- נשרפו לי הסיגרים, אני רוצה את הכסף(15 אלף דולר!) :lol: חברת הביטוח לא משלמת לו והם הולכים לבית-משפט. חברת הביטוח מראה את הסיגריות כראייה שהוא עישן אותן, השופט אומר שהוא עישן אותן וגם הוא לא מכחיש שהוא עישן אותן אבל- יש ביטוח ;D ;D השופט פוסק לטובתו והוא מקבל צ'ק על סך 15 אלף דולר! ;D ;D ;D ;D נשמע טוב? חכו! :lol: ברגע שהוא פודה את הצ'ק, מכניס 15 אלף דולר לבנק, חברת הביטוח מגישה נגדו תלונה במשטרה על הסעיף: הצתות בז…
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
הצחיק אותי http://www.godtest.com/
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עושה בגרות באנגלית בינואר . מישהו יודע איזה מילונים מותרים להביא לבחינה ? תודה לעונים .
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
האם הקטע הזה אמיתי? ואם לא האם זה בכלל יכול לקרות דבר כזה http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=971888&SourceId=970556
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-
-
ניסיתי לשחזר אותה בראש, פסקול קליט ויפיפה, בקטנה במידי כדי שתוכלו להבין מישהו מכיר? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר שנים של ביקורת חריפה והיעדרות מופגנת, אילון מאסק נחת לראשונה בפורום הכלכלי העולמי בשווייץ לראיון מפתיע עם מנכ"ל בלאקרוק, לארי פינק. השיחה נעה בין חזון טכנו-אוטופי על חיי נצח ורובוטים שיחליפו את כוח העבודה האנושי, לבין תוכנית מעשית להעברת מרכזי הנתונים של ה-AI למסלול סביב כדור הארץלכתבה
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב במסגרת עבודה שאני מכין על נגישות לאינטרנט של בעלי מוגבלויות ובפרט של בעלי עיוורון צבעים אני צריך אנשים שיענו על השאלון המצורף להודעה. מי שלא בקיא בנושא הנגישות לאינטרנט יכול ללמוד על הנושא באתר זה: http://www.nagish.org.il אני מודה מאוד לכל מי ששיתף פעולה ועזר לי לחקור את הנושא. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
שבת שלום ושקטה לכולם בקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD 22" והמחשב שלי לא משהו, די חלש..AMD64 3200@ 7800GT 2G זיכרון. עכשיו, לגלישה וקריאת טקסט אני יודע שלא תהיה לי שום בעי והכל ירוץ חלק. אבל,משחקים, לא נראה לי שאני אצליח להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך.. בכל אופן, השאלה שלי אם במשחקים אני אכוון את הרזולוציה על 1280X1024 לדוגמא, אזי המסך יציג עיוות מסויים? דברים יראו גדולים מדי ורחבים מדי? או שהוא יראה את הכל בסדר? נ.ב סרטים, אני אצליח להריץ בצורה חלקה? 720P..
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום כבעל מסך דק אני אשמח לדעת איפה לרכוש את הדבר הזה.הלכתי לקופה חולים כללית וראיתי על המסכים שלהם מאחורה מודבק מעין כבל מנעול בשני חורים והמתקן של החורים היה מודבק למסך בנייר דבק דו צדדי.כמו מנעול לאופניים דק שהיה מושחל במיתקן עם שני חורים שהיה צמוד מאד חזק למסך.... אין לי מושג איך להגדיר אותו.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מישבו רוצה לשכור את שירותיי בתור מדפיסן לעבודה בתואר שני... מה התעריף שבערך אני אמור לקחת? זו פעם ראשונה שאני עובד בתשלום... הוא הביט כבר בעבודות של אבא שלי שהכנתי אותן ולכן רוצה לשכור אותי... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מפרט החלומות של היום הוא הגרוטאה של מחר..כנסו. גם אני רוצה עכשיו 9450quad , gt8800, ולוח שתומך ב-crossfire +ddr3 הבעיה שהתקציב מוגבל . וגם אם התקציב לא היה מוגבל אני שונא להשקיע את מיטיב כספי על משהו שמתיישן ומאבד כמעט את כל ערכו בתוך מספר חודשים ספורים. פשוט נישבר לי הזין לגלות כל פעם מחדש שיצרני החומרה משתינים עלינו (הצרכנים) בקשת ולא מאפשרים תאימות אחורה לחומרה חזקה ויקרה שנרכשה רק זמן קצר קודם לכן. נימאס לי מהטריקים והשטיקים של היצרנים ולכן הגעתי למסקנה שאני אלך הפוך על הפוך כלומר ארכוש את החומרה המינימאלית שתעשה את העבודה נכון להיום (בעיקר הרצת משחקים אבל לא החדשים ביותר שבהם ) ולהשאיר פתח לשדרוג משמעותי כאשר החומרה היקרה של היום תרד במחירה. אני בטוח שכמעט לכל אחד…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כחבר טוב עליי ללמד אותכם משהו... כסף יכול: לקנות לך וילה - אבל לא בית חם. לקנות לך מיטה מתכוננת - אבל לא שינה טובה. לקנות שעון יוקרתי - אבל לא זמן. לקנות לך אנציקלופדיה - אבל לא ידע. לקנות תפקיד בכיר - אבל לא הערכה. לקנות לך תרופה - אבל לא בריאות. לקנות לך דם - אבל לא חיים. לקנות לך סקס - אבל לא אהבה. כסף זה לא הכל. הוא יכול לגרום הרבה כאב וסבל. כחבר, אני רוצה לחסוך ממכם כל כאב וסבל. :saint: העבירו לי את כספכם, אני אסבול עבורכם... ;D
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-