עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by evman007,

http://www.globz.com/demo/07.swf

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  2. יש לי נוקיה 3100 ואני רוצה להוריד טפטים וכל השטויות האלה לפאלאפון מישהוא מכיר אתרים?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  3. Started by The Ripper,

מחפש פורום להתייעץ בו על כמה דגמים של 29" ואני לא מוצא כלום חוץ מהביקורות של זאפ... מישהו מכיר משהו???

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. Started by galz,

WTF סרט חבל על הזמן מההתחלה עד שהם מגיעים לבוסטון. יש קטעים רגשניים שנמצאים בדיוק במקום ומשולבים ממש טוב בכל הבלאגן, ואז פתאום הכל נגמר בחמש שניות בלי שום סיבה רצינית ובלי שום קשר. החייזרים שעד לפני שנייה זיינו את האמאמא של כל הצבא האמריקאי נופלים כמו כוסיות וכולם שמחים. יש הרגשה שחסרה לפחות עוד שעה-שעה וחצי של סרט. גם פיתוח הדמויות נפסק באמצע, מה שבכלל מראה שזה לא הסוף של הסרט כמו שסוף צריך להיות. זה רק אני או שסטיבן שפילברג צריך לצאת לפנסיה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  5. Started by poiiopipoippzzttw,

http://y2hack4.org/wiki/index.php/HebOpenSource

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  6. אהלן אהלן , אני בוגר כיתה י' ולפני כחודשיים + עשיתי את הבגרות שלי בשיווק עכשיו שאלתי היא כיצד אני בודק את הציון היות ובאתר המהולל של הבחינות בגרות אפשר לבדוק רק אנגלית ומתמתיקה תודה

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  7. Started by Sting,

ok אז זה הולך ככה , יש תוכנית רדיו מסוימת בארה"ב שכל יום חמישי עושה משהו שהם קוראים לו בשם "מלחמת הורדים" (War of the Roses) בחורה אחת שחושבת שחבר שלה בוגד בה מתקשרת לתוכנית ואז השדרן מתקשר אל החבר , מתחזה לבעל חנות פרחים ומציע לחבר משלוח של תריסר ורדים למי שהוא בוחר . במידה והבחור בוחר לשלוח את הפרחים לחברה שהתקשרה אז הם מקבלים חופשה או ארוחה רומנטית ביחד...אך לרוב זה לא המקרה והזר נשלח לכתובת אחרת הפעם זה פשוט הלך יותר מידי רחוק השיחה הוקלטה מהרדיו דרך נגן מסוג zen לכן יש קצת הפרעות ורעשים http://joeku.jsjhforums.com/flowers.mp3 אז מה אתם אומרים גאון מרושע או תרגיל פתטי ועלוב ?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  8. Started by nw,

אני כרגע מתחיל להתעניין בקניית מכונית (כנראה יד שנייה) ולא ממש מכיר את התחום מישהו אולי מכיר אתר טוב עם המלצות לרכבים וטיפים לקנייה (משהו בסגנון HWZONE רק לרכבים). רכבים מומלצים, פורומים וכו... תודה

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  9. :s05:

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. אני מתכוון לקנות את המחשב בניו יורק סיטי או בניו ג'רזי יש לכם המלצות על חנויות באיזור? תודה מראש,דן

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  11. Started by iakovl,

אנשים הגעתי לאתר גוגל ירח moon.google.com/ אחרי כתבה שראיתי בנענע הדבר המצחיק הוא שכשמנסים להגדיל עד הסוף הירח עשוי מגבינה!! הסוד הגדול נחשף סתם משהו קטן ומצחיק [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. Started by sergey_k,

מבקש בכל לשון של בקשה לא לינעול אני חייב לדעת ויכוח עם חבר [attachment deleted by admin]

13. Started by harry,

יש לי שתי מחשבים, ואני רוצה להשתמש בשבילם באותו מסך, אותה מקלדת אותו עכבר ואותם רמקולים. שמעתי ממישהוא שיש סוויץ שיכול לעשות את המעבר בין המחשבים, השאלה אם מישהוא מכיר דבר כזה ואם כן איפה קונים?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  14. Started by Omerole,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/752985 אז אסטה לה ויסטה,VISTA.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. אני וחברים שלי רוצים לארגן ללכת לעשות ביחד בנג'י, משהו צנוע, ניסיתי לחפש "בנ'גי" בגוגל לא מצאתי שום דבר משמעותי, מישהו מכיר אתרים עם מידע ומקומות שאפשר לעשות בהם בנ'גי? מישהו פה עשה פעם ויכול לספר קצת איך היה ויש איזה בעיה עם זה שאני בן 16 בקפיצות בנג'י?! יש איזו הגבלת גיל?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Diniska,

שלום לכולם. יש סיכוי שאני אגיע לתערוכת הרכב בפרנקפורט שנערכת בספטמבר, גלשתי באתר הרשמי של התערוכה ונתקלתי במשהו שאני לא מבין: התערוכה מתחלקת לשלושה סוגי ימים, ישנם יומיים סגורים לעיתונאים, יש יומיים שנקראים trade days והשאר ימים פתוחים. עכשיו ניתן לרכוש כרטיס לתארוכה או לימי המסחר או לימים הפתוחים, הכרטיס לימי המסחר הרבה יותר יקר 42 יורו לעומת 13-15 יורו בימים הרגילים, רציתי לדעת אם מישהו יודע מהם ימי מסחר אלה ולמה הכרטיס אליהם כל כך יקר? http://www.iaa.de/2005/www/Englisch/besucher/eintrittpreise.php בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  17. אני מחפש את הגירסה המהירה והקיצבית ששמים במסיבות מה השם שלה?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  18. Started by ward,

מישהו יכול להמליץ לי על תיק גב למחשב נייד 15" שהתיק יתאים לבית ספר שיהיה אפשר להכניס בו ספרים מחברות וכדומה..!! תווווווודה..מראש

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. Started by bumpd,

האם זה הזמן המתאים עכשיו?מאחר ויצאו כפולי הליבה והחלו להופיע מראשוני הדור החדש של כ.המסך. וגם אני מפחד שאני לא ינצל אותו מכיוון שמאובר קלוק בסוף אני ירד על מנת לשמור על חיי המחשב,והכרטיס מסך יתיישן מהר ואני לא יספיק לנצל אותו. או שעדיף לי כבר לחכות ליציאת xbox 360 ??מה יהיה מחירו?ומתי הוא עתיד לצאת?(לארץ לפחות) תשתדלו לענות לי על כל השאלות..תודה

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  20. Started by yanushka,

הבנאדם יודע לנגן על הכול, לשלב בין סגנונות: רוקנרול, פולק, בלוז. הוא פשוט אמן (יהודי, אגב, והיחיד שלא הושפע מסמים בשירים שלו) גדול - אנשים השתחוו לפניו. אני מניח שיש פה כמה שגדלו על השירים שלו.. מחפש המלצה לאלבום/הופעה/רצועה ספציפי. תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. Started by AtomiX,

אני נוסע בקרוב לארה"ב אני מחפש חנות מחשבים מקצועית וזולה באזור מנהטן בניו-יורק. אם מישהו יוכל להמליץ לי ... לא יודע מה הקשר לפורום הזה.. נראה לי הכי קשור. מצטער

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  22. Started by nadav275,

שלום לכולכם ראשית- זוהי אינה מודעה פרסומית, אלא הודעה שנועדה לעזור לכל תושבי הדרום שסובלים מחוסר בחנויות מחשבים רציניות.... ונאלצים לנסוע עד לת"א ולפעמים גם צפונית משם. במקרה הגעתי לחנות הזו- דרך האתר של pccool שהפסיקו למכור ללקוחות פרטיים והשירות והיחס שקיבלתי מהם היה יוצא דופן... בד"כ אני קונה בזיגזאג או בנועה, כי חשוב לי מאוד שאני מקבל מהמוכרים אבל עכשיו יש לי ולכל הגרים בדרום להנות מחנות מחשבים רצינית באמת, בלי לבלות יום שלם בנסיעות החנות נפתחה לפני 8 חודשים ורק בתקופה האחרונה החלה להתעסק עם "ציוד קצה" וציוד קירור ומודינג, והמוכרים שם באמת מוכנים לעזור ללקוח ובאים לקראתו כמה שהם יכולים, והכי חשוב מוכנים לקבל ביקורת כדי להשתפר... אתר אינטרנט עוד אין- אבל כנראה שיהיה…

23. Started by aviel1988,

אשמח לקבל מחברי הפורום המלצות לאתרי חומרה ותוכנה רציניים ואני מדגיש רציניים ברחבי הרשת שמהם אוכל להרחיב את הידע ולהתעדכן בכל הקשור בנושא. (אם מישהו מכיר גם אתרים טובים בנושא שפות תיכנות אשמח לקבל כתובות.) תודה רבה! *אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אבקש להעביר אותה לפורום המתאים, פירסמתי את האשכול בפורום זה כי זה הפורום שמצאתי לנכון לפרסם בו*

24. Started by it4chi,

שלום, היום גילתי שאמא שלי תבקר בהונג קונג בקרוב ומאחר ושמעתי שהמחירים שם דיי נמוכים אני מעוניין לקנות שם חלקי מחשב. אני צריך אתר אינטרנט של חנות מחשבים ידוע בהונג קונג(רשת חנויות יותר נכון). תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.