כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
אני צריך את האימייל של ישפאר לפניות/תקלות חיפשתי באתרם ובמנועי חיפוש ואני לא מוצא תעזרו לי בבקשה תודה!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היום בבוקר נסעתי לעבודה באוטובוס. בדרך גילית שהתעודת זהות שלי לא עלי, חשבתי לעצמי שהשארתי אותה בבית. כשהגעתי לבית לא מצאתי אותה, אני משער שהיא נפלה לי מהכיס כשישבתי בתחנה או בכיסא באוטובוס (החלפתי מקומות). בדיוק יום לפני שמתי לב שהתעודת זהות שלי מכילה הרבה דברים יקרי ערך ופתחתי לעצמי עין הרע... החלק העצוב זה שבתעודה היה הרבה דברים יקרים, דבר ראשון רישיון נהיגה (הפלסטיק והנייר), אח"כ שני צקים על סך 1000 שקל כל אחד ויזה וכמובן תעודת זהות... הלקח שאני רוצה שתלמדו הוא: דבר ראשון תהיו בני אדם, אם אתם מוצאים כזה דבר, תיצרו קשר עם הבן אדם. תמיד תעמידו את עצמכם בצד השני... דבר שני אל תסתובבו עם כל כך הרבה כסף עליכם (תכננתי להפקיד אותו היום) דבר שלישי, תפרידו בין הרישיון פלסטיק ל…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדיון בפורום חזרה ללימודים הלך והתפטל אך מישהוא בא והעלה את נושא הטיול השנתי ומיד התחילו להציף אותי זכרונות היסטריים ומטורפים. למישהו יש חוויות מצחיקות לחלוק? גם מביכות אפשר, הכל בין חברים... ;D
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה FLOSTER שלח לי לינק לא מזמן לטרד בפורום של PCPRO... http://web.archive.org/web/20010710230013/www.pcpro.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl?board=Anarchy&action=display&num=993030965&start=12 ממש הסטוריה ומעורר צמרמורת מתי שאני רואה את הטרדים האלה... אפשר למצוא דרך האתר הזה עוד מלא כתבות ישנות מהאתר ועוד דיונים מהפורומים. לא האמנתי שהוא עדיין זוכר את טרד הגיוס שלי... את הזכייה שלי במקום הראשון בכתבה שעשיתי על ה AMD900MHZ האגדי של הזמנים הקדומים :-) (חחח קיבלתי מפנדה KYRO II בחצי מחיר) בנוסף לזה יש גם את המפגש הראשון של הפורומים שהיה בארץ! (וגם היחידי שהייתי בו כי התגייסתי יום אחרי בדיוק) http://pctip.co.il/articles/meeting.php איזה כיף היה במפגש הראשון... ל…
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבאתי את ה 6800ULTRA של LEADTEK ( בקומבינה לא עלה לי אגורה ;D ) ועכשיו בדקתי קצת ב 3DMARK 03 אחרי OC קטן 13K !!! בקיצור אני מרוצה עד השמיים !!!
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת אילו הטבות יש למי שיש לו "חוגר" (איך שקוראים לזה שיש לחיילים) והאם זה משנה אם זה חייל או שירות לאומי ? תודה.
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיבוא להרכיב לי את ה- SP94 :\ בבקשהה חברה אני מתחנן! אני ישלם על הנסיעה
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני צריך כתבות באנגלית. חיפשתי בחנויות ליד הבית שלי אבל לא מצאתי. אז חשבתי על לחפש באינטרנט אתרים שנותנים כל מיני כתבות מקצועיות באנגלית. חיפשתי ולא מצאתי, מישהו יכול להביא לי לינק?
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אצלם באתר יש רק לינקים לחנויות אונליין שצריכות כרטיס אשראי בינ"ל, אז אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם (בלי לעשות קורס) זה יעזור לי מאוד.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו עשה זאת פעם ? (ואם כן על איזה רכב...) מאיזה גיל אפשר לעושת את זה /כמה זמן צריך שיהיה רישיון על מנת שיתאפשר ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://stream.xtcradio.com:8069 קטעי ברייק מלודיים ואיכותיים, אחלה של סט לכניסת השבת. 8) נהנים ממה שאתם שומעים? הייתם רוצים שזה יקודד בזמן אמת למחשב בצורה יעילה? - http://streamripper.sourceforge.net
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
שלום שלום. בדיוק היום נזכרתי שיש לי חשבון באתר המכירות בין הטובים בעולם - Amazon.com, ואמרתי לעצמי, "בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואולי אני אמצא שם מוצרים במחיר זול יותר"... שנה שעברה ביצעתי שם הזמנה של איזה ספר (באנגלית), שבאותו זמן לא היה בארץ, והיה אמור להגיע רק בעוד חודשיים-שלוש מהזמן שהזמנתי. בקיצור, פתחתי חשבון וביצעתי הזמנה, וכעבור כמה ימים - אני קולט הודעה על דבר דואר בתיבת הדואר בבנין, שמחתי! אז מה באתי לשאול כאן - אני זוכר שהיה מיסים על המשלוח והמעבר לארץ וכל זה, אבל אני ממש לא יודע כמה זה המיסים עכשיו, או אם יש בכלל. אני מעוניין לקנות משם ציוד היקפי וגיליתי שיש שם מוצרים הרבה יותר זולים מהארץ, אך אני רוצה לוודא שאחרי ההגעה לארץ והמשלוח, זה לא יעלה יותר מהמחיר בארץ…
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני מחפש אימייל טוב,חוץ מ hotmail שיאפשר לי לקרוא מיילים מ outlook גם(קליינטים חיצוניים) מישהו מכיר??? יש לי אחד בspeedy ועכשיו אני מחפש עוד אחד בחברה אחרת. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
יש לי ספר ממש טוב לשפת C, העניין הוא שבלימודים של התיכון הם תמיד מנסים להכשיל עם חידות מתמטיות ולכן חייבים המון המון תרגול. בזמנו היו לי כמה דפים עם תרגילים מהבגרות, למישהו יש את זה בוורד או PDF או מה שזה לא יהיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כרגע חזרתי מהבקום עם תעודת השיחרור! סיימתי את דרכי בצבאית! 13 חודשי שירות! ואפילו פטור ממילואים!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.frontsteps.com/creations/1001/89/index.php?t=1094127436
-
אממ לא מצאתי פורום מתאים לעניין (חיפוש אתרים ??? ) טוב כמו שרשום בכותרת.. אתר שיהיה בו תווים לשירים (יענו תווים כמו שיש בפלא) ושפשוט צריך ללחוץ ויש אז את השיר זהו כעקרון והעיקר שזה יהיה לצילצולים פוליפונים לא הרגילים תודה למוצא ניסיתי להריץ מלא חיפושים בגוגל אבל זה לא מצא כלום חוצמזה בעע השעה 10 ל4 עוד 3 שעות צריך לקום לביצפר ואני לא ישן :-[ :-[ :-[
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
אז, בהתראה של שבועים (או יותר, יכול להיות שהעדפתי להתעלם מזה..) אני מתגייס מחר! בניגוד לכמה אנשים פה (ואני מקווה שהם לא יהיו רוב עם הזמן) ולמרת כל הקשיים שבדרך (ועדות רפואיות וכאלה) אני החלטתי להתנדב לצבא! אני מקווה מאוד שאצליח להשתלב במערכת הצבאית כמו שצריך ולהפיק את המיטב משרותי הצבאי - גם לצבא וגם בשבילי. נכון לכתיבת הודעה הזאת הסטטוס הוא: I am saying goodbye to my life for 2 years in: 14hrs 53mins 49secs מקווה גם שיהיה לי זמן להמשיך ולהכנס לפורום ולהתעדכן בכל מה שהולך פה.. אז goodbye לכם!
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שיו איזה כיף! תמיד רציתי לעבוד עם חיות אבל הפחידו אותי שזה תחום קשה והיום עזרתי אומץ וניגשתי לראיון קבלה והרשמתי את המנהל והצוות והתקבלתי לקורס Veterinary Technitian ויום שישי יהיה היום הראשון ללימודים ואני כולי מתרגשת אז זהו, סתם, רציתי לחלוק את זה איתכם, אולי לקבל איזה "בהצלחה" או משהו וחוצמזה... Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :bunny: :elkgrin: :jump1: :ylsuper:
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע אני מיועד לצוללות שזה קרבי אבל יכול להיות גם שלדג , בקיצור ככה: אני בן יחיד עם נתק מוחלט מההורים , עד כדי כך שאני לא יודע איפה למצוא אותם[ בארץ זה בטוח] , עכשיו אמרו לי בצבא שאני צריך להחתים את שניהם מול נוטריון , גם אין לי כסף לנוטריון , גם אני לא יודע איפה הם, אמרתי להם את זה , אמרו לי בעיה שלך , יש פיתרון??? אולי הכרזה על בן יחיד ללא הורים או משהו בסגנון , בבקשה אני חייב עזרה.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אודה אם תביאו לי מדריכים לשפת C ולאלקטרוניקה אני מתחיל ללמוד את זה השנה במגמת רובוטיקה שהמדריכים או האתרים יהיו לי כעזר
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני לא מאמין איזה מזל רע יש לי עד שהזמנתי את כל המחשב שלי נשאר לי רק את הכרטיס מסך והוא תקוע במכס והם לא מתכוונים לשחרר אותו בזמן הקרוב :'( לפי מה שהבנתי יש גם עוד הרבה אנשים כמוני ! רציתי לדעת כמה זמן לדעתכם זה יקח :'( ומה דעתכם בנושא ? הנה הכתבה בYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2971032,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה תדעה שלכם על נעלי כדורסל שמיודעות בעיקר לשימוש באולם.... ואחרי כמה חודשים גם בחוץ.... עם מישהו יכול להמליץ לי על נעליים טובות אני ישמח... ולמישהו יש מושג עם אפשר להשיג ת DADA בארץ?.. עם אתם מכירים בכלל...
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-