עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. השאלה הכותרת ושאני אומר טובה אני לא מיתכוון לגורמה -אני רוצה מנות נורמליות ולא פירורים אפשר לשלוף איזה סיגנון אוכל שאתם רוצים הכי חשוב שתיהיה פתוחה בשבת בצהרים ושתיהיה באזור השרון תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום לכולם! לפני כמה שבועות פתחתי ת'רד על הT42 שלי, שיש לו FAN ERROR ממש בתחילת הבוט, המסקנות מהת'רד הזה ומקריאת חומר באינטרנט הם שהבעיה יכולה להיות במאוורר או בלוח האם. במידה ומדובר במאוורר סדר גודל המחיר יהיה 400-500 ש"ח (ולפי מה שהבנתי 95% שהבעיה היא רק במאוורר) ובנוסף רוב המעבדות מקזזות את מחיר הבדיקה שנע בין 150 ל200 שקלים למחיר העבודה הדרושה. במידה והבעיה היא בלוח האם אז אני בצרה קצת יותר גדולה, כי פה מדובר על סכומים מאוד גבוהים. הבעיה העיקרית שלי, אולי זה ישמע קצת ילדותי, היא שאני לא ממש סומך על כל המעבדות, שזה נוגע למחשב שולחני אין לי בעיה לדעת בעצמי מה הבעיה, אבל שזה נוגע ללפ טופ אין לי מושג, גם אין לי רכיבים מקבילים שאוכל לבדוק בעזרתם. אז אני מבקש המלצ…

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  3. אני מעוניין למכור מוצר באינטרנט, לעשות לצורך כך איזה דף נחיתה, ואפשרות שיוכלו לקנות במקום בכרטיס אשראי. נתקלתי בזה פעם, אבל אני לא זוכר איפה. למישהו יש המלצה? אני רוצה משהו פשוט, בלי תוכנה או עניינים כאלה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. היה ברשותי מפוח מעולה של Makita אך הוא נפח את נשמתו (אחרי מספר שנים של עבודה ללא רבב). אני לא מעוניין במשהו בסדר גודל של המקיטה, אך משהו שיעשה את העבודה. תודה

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שלום. עוד מעט מגיעים אלי כמה קרובי משפחה ,הם יעצרו בירושלים, ועליי הוטלה האחריות לארח אותם, להראות להם קצת את המקום ,ואת הדברים היפים שבמדינה המקודשת שלנו .הבעיה היא שאני לא מכיר את ירושלים ואין לי מושג לאיפה לקחת אותם שם. אשמח מאוד לעזרה. אני מנסה לעשות להם סיור מעניין , (ולא יקר במיוחד). כמו כן ,אשמח לדעת על איזה שהן מסעדות טובות בעיר (גם,רצוי ברמה, אבל לא ארוחה באלף ש"ח) , מסעדה שאפשר יהיה לשבת נורמלי בלי איזה צ'חצ'חים או ערסים ליד. תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היום טיילתי עם הנעלי הרים וחדרו אליהם מים. (צריכה להיות להן ממברנה אטומה למים.) הבנתי שצריך ואפשר לשפר את האיטום שלהם ע"י שימון. מישהו מכיר משחה טובה, או מומלצת לשימון נעליים שעשויות מעור זמ"ש? יש לי WAX כלשהו אבל רשום עליו שהוא לא מתאים לנעלי זמ"ש.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. היי, קרוב משפחה שלי קנה דירה ואני מחפש רעיונות למתנה. הבחור ואישתו שניהם מאוד אוהבים טכנולוגיה/גאדג'טים, התקציב למתנה בערך 500-600 ש"ח. תודה !

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. צריך המלצה למתנה לחבר בין הכי קרובים שיש תקציב - בסביבות ה200 ש"ח. בנתיים חשבתי על שעון

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  9. בשנה וחצי האחרונה אני משתמש בנעלי Saucony - Grid® Omni Walker שקניתי במשביר לצרכן. הן די נוחות האמת, וזה נורא חשוב לי כי אני עובד בבית החולים והרבה משמרות נשארים על הרגליים ופשוט הולכים מחדר לחדר בלי מנוחה. המחיר באמזון למידה שלי, כולל משלוח לארץ דרך buy2usa, הוא כ-305 ש"ח (כבר יודע מה המידה והרוחב, אז אין בעיה להזמין אונליין). רק כמה נקודות: *הן נורא נוחות, אבל גם נורא מכוערות! *אני כבר לא מוצא את הדגם בארץ (לצורך השוואת מחיר). לא שזה קריטי במיוחד, אבל יש סיבה לזה? החליפו לדגם חדש ונוח יותר אולי? *הן נורא מכורעות! אני אזמין את הדגם הלבן, קצת יותר מפרגן, אבל עדיין... לפני שאני מבצע את ההזמנה, יש למישהו המלצה בכל זאת על נעלי הליכה עם אותה נוחות ומעלה? התקציב לא ממש …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Fighter,

היום באמת הקש שבר את גב הגמל, או שהנעליים הישנות שלי שברו לי את הגב בכל מקרה, יש לי נעלי ספורט מלפני איזה 3 שנים שלא עושות כלום חוץ מלתת לי להרגיש כאילו אני רץ על יהלומים שמעתי שסוקוני ונייקי הן בין הטובות, יש לי גם פלטפוס קל שמעורב בעניין ימח שמו חשבתי ללכת על נעליים של סוקוני שמוכרות כנעלי הריצה הטובות בעולם השאלה מה כדאי לקנות וכמה זה יעלה לי? אשמח לזול אבל אם משהו טוב יעלה 700 אז אין מה לעשות תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לקנות נעלי ריצה טובות והמחיר לא משנה רק שיהיו הכי טובות שיש כרגע אני רץ עם נעליים פשוטות של 50 שקל ואני רץ בערך 5 ק''מ פעמיים בשבוע ואני מפחד שאני יהרוס את הרגליים עם נעליים כאלה אז תנו לי המלצות לנעליים תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני רוצה לקנות נרגילה ואני רוצה משהו שיחזיק הרבה זמן... שתיהיה חזקה ועמידה... תקציב בשבילה 200 שקל... למישהו יש הצעה? שימושים עיקריים - ישיבה עם חבר\ה\'ה... לא למשחקים.... רק שתהיה חזקה ושיהיה אפשר לעשות לה OC...

• 26 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. אני צריך המלצה לשירי טרנס עם גיטרות,הרבה רעש קיצור=) רצוי שירים ספציפיים או אלבומים מומלצים תודה..

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  14. ראיתי את כל LOST וכל PRISON BREAK, את HEROES ואת JERICHO, כל הסדרות האלה פשוט מעולות וסחפו אותי כל פעם מחדש. איזה עוד סדרות עדכניות יחסית יש לראות? נ.ב, אני מחפש סדרות סוחפות בסגנון של אלה שכבר ראיתי, אבל בלי קשר לזה גם סדרות קומיות יתקבלו בברכה (סגנון איש משפחה או חברים וכו). ולא להמליץ לי על כל מיני סוגים של סופרנוס, כאלה שהתחילו לפני 80 שנה ובשביל להתעדכן אני אצטרך לשבת חודשיים ברצף על אלפי פרקים תודה רבה רבה רבה!!!

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני צריך המלצה לסוללות AA (אצבע) נטענות לשימוש כללי, שיחזיקו כמה שיותר זמן ושהמטען יהיה נוח פשוט ומהיר (זמן הטענה)... המלצות מניסיון של חברי הפורום ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Vidati,

חופש הגדול ואני נרקב בבית ומשעמם אז אני מחפש ספר פנטזיה\מגע בידיוני אבל של יכלול מלא פרטים (לא סובל שמכניסים לסיפור הרבה דברים ויוצרים סלט). שהעלילה תהייה טובה ועמוקה אבל של היה כבד כמו לשמל שר הטבעות וכאלה אני יותר בכיוון של "המשחק של אנדר" וכאלה... תודה

• 70 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. לפני איזה חודשים לקחתי שיעור אחד בגיטרה. היה לי ממש קשה אז הלכתי על זה באיזי, עכשיו ממש לא קשה לי [ללחוץ] למדתי לבד לקראו אקורדים וטאבים רציתי לחזור ללמוד אבל הבעיה ששיעור עולה 110 שקל ותאמת זה ממש מלא לי. :-X ניסתי לחפש באינטרנט איזה מדריכים אבל לא מצאתי משהו ממש מפורט, אז החלטתי לקנות ספר אבל אין לי מושג מה לקחת איפה לקנות...? אז חשבתי שכאן בטח יעזרו לי [אם לא הבנתם אני צריך המלצה לספרים ללימוד גיטרה]

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  18. חשוב לי שהספר לא יהיה רומן/דרמה. תודה.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by 00000,

להיום בשישי. שיהיה כמה שיותר קשה, כבד והעיקר לא פלצני.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש הצעות? אם מישהו מכיר סרט כמו CLICK זה גם יהיה טוב

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by imac,

אני מחפש כבר דיי הרבה זמן סרט מצחיק, ואני לא מוצא.. אני מחפש סרט עם הגזמות, ושיהיה ממש מצחיק! שכמעט כל הסרט יהיה קטעים מצחיקים.. קיים סרט כזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

סרטים מפחידים כמו הצלצול 2 ולא סרטי אימה זולים. תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום , ההייתי רוצה שתתנו לי המלצות לסרטי מלחמה ( כמו "מעבר לקווי האויב , פרל הארבור וכו') וגם למדע בדיוני ( מלחמת העולמות ) תודה לעוזרים!! :jump:

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by InFecT[0]r,

שלום לכולם משום מה בא לי לראות סרטים אולי ביגלל הLCD 32 אני רוצה כמה סרטים 1: בסיגנון חומות של תיקווה 2: להציל את טוראי ריין סרטים של מלחמה וכאלה 3: סרט האגדי פני צלקת יש למשהו משהו להציא לי? תודה מראש לעונים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.