כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
מדובר בגורת פיטבול בת 10 חודשים, עד עכשיו היא קיבלה פרו פאק ואני רוצה להחליף למשהו יותר איכותי.... תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש המלצה למטהר אויר אוטומטי שאפשר לכון אותו שנגיד כל כמה שעות או דקות ירסס בבית חשוב שיוכל לספוג או להעלים עד כמה שאשפר ריחות של סיגריות . תודה
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק לעזרה בבחירת מילון אלקטרוני לחברה שעכשיו עושה בגרויות. דרישות: תרגומון נוח ועשיר באוצר מילים מהיר (מניח שכולם זהים) מאושר לבגרויות המליצו לי על אחד מאלה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716618 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=578097 מה אתם/ן אומרים/ות? תודה
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מחפש מיקרוסקופ לתיקון טלפונים ניידים, חשוב שיהיה שטח עבודה גדול (מקום לבלאוור ולמלחם), תאורה טובה (למרות שיש אפשרות לחבר תאורה בנפרד אז זה לא כל כך חשוב), לא מחיר בשמיים! (גג! 2000 ש"ח), והאם שווה להשקיע עוד שיהיה עם מסך או שזה לא משנה, השימוש זה להחלפת שקעי טעינה, ריבולינג, ג'מפורים, וכל מה שסובב דרג ד' תודה רבה! (אשמח אם תעבירו את הדיון למקום מתאים אם ויש כזה)
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, כעיקרון אני לא מבין בתחום הזה ואני רוצה להיכנס אליו, אז אני צריך המלצה למכון כושר טוב, שנותן תמורה טובה לכסף, ייחס הולם וכו'....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה קצת לשפר את הכושר שלי, אז תציעו לי איזה מכון כושר בפתח תקוה... ואגב, כמה זה עולה לחודש? והאם זה שווה?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
טוב... אז ככה... משני סיבות: הראשונה היא הגיע הזמן להתחדשות והשנייה היא שואוטוטו אני יוצא לקורסים של חיל האוויר ואני צריך מכונה למשך השהייה שלי בקורסים. ובכלל אני צריך מכונת גילוח לעצמי ולא להשתמש בזו של אחי, ולכן אני צריך מכונת גילוח. נכון לרגע זה אני משתמש בפיליפס הקלאסית מסדרת הcoolshave הכחולה (נראה לי דגם 6707) מכונה סבבה לחלוטין. אבל כפי שאמרתי קודם אני צריך המלצה למכונת גילוח בתקציב שציינתי. אני מתגורר בדימונה, ואין לי בעיה להגיע לב"ש. ככה ש"על הדרך" אם אפשר לראות המלצה לחנות או רשת כלשהי (אלמ/מחסני חשמל/אחר-אני לא יודע איזה רשתות וחנויות יש) בדימונה/ב"ש זה יהיה מצויין.
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני צריך מכונת גילוח חדשה, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי במציאת הדגם המתאים. מה שאני צריך זה: אני צריך שיהיו לה כמה ראשים. אני אוהב להתגלח כמעט חלק, וזיפים קצרים, אז אני צריך שיהיו לה גם ראשים עדינים (לכן אני לא חושב שמכונת תספורת תעשה את העבודה) גם אם היא תהיה נטענת, אני צריך אפשרות להפעיל אותה דרך החשמל, די מציק להטעין אותה לפני כל שימוש מה שאני לא צריך זה: שתהיה עמידה למים ועם קרמים... זה כמובן יתרון אבל אין לי רצון להשקיע בזה כסף אשמח להצעות לדגמים זולים במיוחד... אפשר להגיד 350+- תודה ד.א יש בכלל דבר כזה מכונת גילוח עם ראשים?
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תקציב - 300-400 שקל שלא תתפרק, ושלא תתחמם יותר מדי.. שוט... תודה
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מכונת תספורת ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח. תודה !
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , אני מסתפר קצוץ כל שבועיים שלושה ונמאס לשלם כל פעם 40 ש"ח לתספורת של 5 דקות. אני מאמין שיש פה עוד כמה אנשים שמסתפרים בבית והשקיעו במכונה טובה שעושה תספורת כמו שצריך (1 מ"מ שיער ככה ) יש איזו המלצה למכונה טובה ששווה את ההשקעה? חיפשתי בזאפ דגם שראיתי אצל הספר אבל היא עולה 800 ש"ח בערך , לא יודע אם שווה להשקיע סכום כזה. אני זקוק לעזרה ממישהו שמסתפר בבית בעיקר .
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה מצטרף לרשימת הפוסטים ההזויים והלא קשורים אבל יש בפורום הזה מלא אנשים ובטוח שחלק קטן פה מבין... אז ככה: תקציב עד 600ש"ח(עדיף שתיהיה כמה שיותר זולה אבל זה התקציב) צריך שיהיו לה דרגות חיתוך וגם דרגה שהחיתוך שלה הוא טוטאלי...נגיד אם אני רוצה להוריד תמערבולות שיער האלה בעורף או להוריד זקן...וחוץ מזה שיהיה לה כמה שיותר דרגות חיתוך.. בטריה או חיבור לחשמל לא משנה לי... שתדרוש כמה שפחות"טיפול" ושתחזיק לאורך זמן..
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הDVD שההורים שלי קנו לפני שנתיים,בניגוד להמלצותיי,כבר פשוט מראה הכל באיכות תת רמה. אנחנו רוצים לקנות DVD חדש,עד 800 שקל ככה,שיחזיק הרבה זמן,שיהיה DIVX ומחברה טובה. ועוד שאלה,יש מצב גם לוידאו משולב במחיר הזה,אבל שלא יגרע מאיכות הDVD? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
משהו שממש מעיר בבוקר כי לפעמים אני לא שומע כי אני ישן חזק תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום! אני זקוק למסיר שערות אף ואוזניים טוב, לא סיני, אחד שיספיק להרבה זמן ולא ישבר תוך שבוע. בזאפ אני לא מוצא את המוצר לכן אשמח לשמוע לעצתכם ;D תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
השאלה הכותרת ושאני אומר טובה אני לא מיתכוון לגורמה -אני רוצה מנות נורמליות ולא פירורים אפשר לשלוף איזה סיגנון אוכל שאתם רוצים הכי חשוב שתיהיה פתוחה בשבת בצהרים ושתיהיה באזור השרון תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כמה שבועות פתחתי ת'רד על הT42 שלי, שיש לו FAN ERROR ממש בתחילת הבוט, המסקנות מהת'רד הזה ומקריאת חומר באינטרנט הם שהבעיה יכולה להיות במאוורר או בלוח האם. במידה ומדובר במאוורר סדר גודל המחיר יהיה 400-500 ש"ח (ולפי מה שהבנתי 95% שהבעיה היא רק במאוורר) ובנוסף רוב המעבדות מקזזות את מחיר הבדיקה שנע בין 150 ל200 שקלים למחיר העבודה הדרושה. במידה והבעיה היא בלוח האם אז אני בצרה קצת יותר גדולה, כי פה מדובר על סכומים מאוד גבוהים. הבעיה העיקרית שלי, אולי זה ישמע קצת ילדותי, היא שאני לא ממש סומך על כל המעבדות, שזה נוגע למחשב שולחני אין לי בעיה לדעת בעצמי מה הבעיה, אבל שזה נוגע ללפ טופ אין לי מושג, גם אין לי רכיבים מקבילים שאוכל לבדוק בעזרתם. אז אני מבקש המלצ…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מעוניין למכור מוצר באינטרנט, לעשות לצורך כך איזה דף נחיתה, ואפשרות שיוכלו לקנות במקום בכרטיס אשראי. נתקלתי בזה פעם, אבל אני לא זוכר איפה. למישהו יש המלצה? אני רוצה משהו פשוט, בלי תוכנה או עניינים כאלה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היה ברשותי מפוח מעולה של Makita אך הוא נפח את נשמתו (אחרי מספר שנים של עבודה ללא רבב). אני לא מעוניין במשהו בסדר גודל של המקיטה, אך משהו שיעשה את העבודה. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. עוד מעט מגיעים אלי כמה קרובי משפחה ,הם יעצרו בירושלים, ועליי הוטלה האחריות לארח אותם, להראות להם קצת את המקום ,ואת הדברים היפים שבמדינה המקודשת שלנו .הבעיה היא שאני לא מכיר את ירושלים ואין לי מושג לאיפה לקחת אותם שם. אשמח מאוד לעזרה. אני מנסה לעשות להם סיור מעניין , (ולא יקר במיוחד). כמו כן ,אשמח לדעת על איזה שהן מסעדות טובות בעיר (גם,רצוי ברמה, אבל לא ארוחה באלף ש"ח) , מסעדה שאפשר יהיה לשבת נורמלי בלי איזה צ'חצ'חים או ערסים ליד. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היום טיילתי עם הנעלי הרים וחדרו אליהם מים. (צריכה להיות להן ממברנה אטומה למים.) הבנתי שצריך ואפשר לשפר את האיטום שלהם ע"י שימון. מישהו מכיר משחה טובה, או מומלצת לשימון נעליים שעשויות מעור זמ"ש? יש לי WAX כלשהו אבל רשום עליו שהוא לא מתאים לנעלי זמ"ש.
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, קרוב משפחה שלי קנה דירה ואני מחפש רעיונות למתנה. הבחור ואישתו שניהם מאוד אוהבים טכנולוגיה/גאדג'טים, התקציב למתנה בערך 500-600 ש"ח. תודה !
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צריך המלצה למתנה לחבר בין הכי קרובים שיש תקציב - בסביבות ה200 ש"ח. בנתיים חשבתי על שעון
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
בשנה וחצי האחרונה אני משתמש בנעלי Saucony - Grid® Omni Walker שקניתי במשביר לצרכן. הן די נוחות האמת, וזה נורא חשוב לי כי אני עובד בבית החולים והרבה משמרות נשארים על הרגליים ופשוט הולכים מחדר לחדר בלי מנוחה. המחיר באמזון למידה שלי, כולל משלוח לארץ דרך buy2usa, הוא כ-305 ש"ח (כבר יודע מה המידה והרוחב, אז אין בעיה להזמין אונליין). רק כמה נקודות: *הן נורא נוחות, אבל גם נורא מכוערות! *אני כבר לא מוצא את הדגם בארץ (לצורך השוואת מחיר). לא שזה קריטי במיוחד, אבל יש סיבה לזה? החליפו לדגם חדש ונוח יותר אולי? *הן נורא מכורעות! אני אזמין את הדגם הלבן, קצת יותר מפרגן, אבל עדיין... לפני שאני מבצע את ההזמנה, יש למישהו המלצה בכל זאת על נעלי הליכה עם אותה נוחות ומעלה? התקציב לא ממש …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-