עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by XDream,

זה עתה פרשתי מפורום כללי גדול מאוד (הייתי בדרג בכיר) מקווה שיהיה מעניין פה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by XDude,

עם שני רמקולים והמערכת עצמה של חברת KOSS דגם לא ישן כל כך! כולה היתה אבק אבל מה... הכל פועל!!! חוץ מטייפ אחד! חיברתי לי למחשב בכיף!!! ושומעים בן ****!!!!! מזל? ולא אני לא גר בשכונת עשירים...

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by dbx22,

כמו בכותרת... אל תכוונו אותי לזאפ כי אין שם את המוצר, לא מצאתי אותו. אני יודע שיש בפנדה פעם היה במושי ופעם היה בארקדיה. ועוד שאלה, האם כדאי לסמוך על פנדה? הם אמינים? כי פעם שמעתי שמה שהם מחזירים באתר זה לא מה שבאמת יש להם ואם מזמינים את זה דרך האתר שלהם אז הם משמינים את זה ממקום אחר ועד שזה מגיע אז סיבוכים. אז אם אני יזמין את האייריבר, ולא יהיה אותו במלאי, מה אני יעשה? בקיצור אני לא יודע אם לסמוך על פנדה אז את זה תגידו לי אתם.... מצטער עם המגילה, תודה ויום טוב

4. Started by The-Devil,

http://t2.technion.ac.il/~snoom/clock.html שעונים מגניבים שעשות בפלאש שווה הצצה... אגב מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה בתור לחיצה על שם כמו "לחץ כאן" במקום השם הארוך? (ניסיתי עם הURL אבל לא הולך...)

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by RoyShefy,

What about you? רופל HF

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. :-[

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by ZorD,

שלום לכם. אני זקוק לאתר, שיש בו כמות גדולה כמה שיותר של תמונות\איקונים מכל התחומים. *חשוב שלתמונות\איקונים תיהיה סיומת של"bmp" ושיהיו ב-size of 25 pixels by 20 pixels. אם אפשר תמונות\איקונים מעניינים יפים ומיוחדים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  8. שלום לכם. אז הינה הסיפור העצוב: אח שלי (שהוא רופה שיניים מתחיל ואני מאד אוהב אותו, אני האח הקטן) קנה מכונית ליפני כמה חודשים, מכונית לא יקרה מידי ולא חדשה מידי, כזאת שתספק את הצרכים שלו (שהם לא מוגזמים) מדובר על מכונית מדגם פיאט אונו שנת 93 שחורה. עכשיו ליפני שבוע המכונית שלו למרבה הצער נגנבה! כפי שאתם יודעים לא קשה מידי ליפרוץ למכוניות הפיאט ביחוד שאין את המנעול לידית הילוכים :-\ זוהי מכונית שעלתה בסביבות ה-8000 אלף ש"ח שזהו סכום לא קטן (המכונית הייתה שמורה ובמצב טוב) חשוב לציין שלמכונית אין ביטוח מקיף אלה רק ביטוח חובה לכן אנחנו לא מקבלים שום דבר לא פיצויים ולא כלום (רק כום מים עם ביכלל) עכשיו רציתי לישאול אתכם עם אתם מכירים מישהו שמוכר מכונית, או שאתם מוכרים עד 10,00…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

http://www.idesigns.co.il/batya אוי זה פשוט גדול!!!

• 50 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, היום בשעה טובה סיימתי טירונות 02, היה שוק היה כיף למרות קצת קשיים בהתחלה, השאלה שלי היא לגבי הצו שקיבלתי למחר, לפי מה שרשום אני אמור לעבור במדור קורסים והשיבוץ שלי הוא כללי מקצוע 0040, אני אמור להתייצב מחר בבקו"ם ואני לא יודע למה, אם למישהו יש מושג או יכול להגיד מה הולך להיות התפקיד שלי בשלוש השנים הקרובות אני מאוד אשמח ויודה לו, בתודה רבה, דודי הסטלן!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.zefrank.com/scribbler/ תיראו איזה אתר שולט!

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  12. שלום אני רוצה לדעת מהו המספר המקסימלי של יחידות שאפשר לעשות במחשבים ומהם הנושאים? בקשר לתנ"ך, אני רוצה לעשות את המינימום, על מה הנושאים שם? במידה ואני מקבל ציון נמוך(הכי נמוך בבגרות), אני יכול להחליט שזה לא יחשב בממוצע? עד כמה זה ישפיע על הקבלה לאוניברסיטה(טכניון) במידה וכל שאר הציונים מצויינים. וגם אם אני מקבל במקצוע כלשהו ציון X בבגרות ומגן נמוך ממנו, זה מוריד לי את הציון בבגרות?

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  13. אהלן רציתי לקבל חוות דעת על החנות http://www.tamlil2100.co.il/default.asp אני רוצה לקנות משם מדפסת XEROX. תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. מה שכתוב בכותרת.

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by 114508534,

אחרי יסורים רבים ואחרי אכילת חרא מטסטרים עשיתי את זה !!!!!!!!!! עברתי טסט 3 מזל"ט לי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by x-dude,

אני מחפש אריזות שיכולות לאחסן 5 או 6 דיסקים של DVD,כל מה שמצאתי הם אריזות שיכולות לאחסן DVD 1 או 2,האם יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by Yaniv_Uzan,

הנה לכם ידיעה שסקאל (בדיוטי פרי) מוכרים מכשיר מדגם T630 במחיר של 2088 שח ב 3 תשלומים כולל אוזניית בלוטות! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2973088,00.html נגיד האוזניה עולה בלחץ 400 שח... יוצא 1700 שח על המכשיר. יעני קנית אותו ללא מע"מ וכו'... בלינק הזה אותו מכשיר רק בלי אוזניה נמכר ב 1550 כולל משלוח! http://www.csave.co.il/product.asp?productid=377 אז אני לא מבין סקאל האלה... נכון שיש מליוני פראיירים במדינה אבל זה כבר מוזגם... זה כל כך מרתיח אותי הקטעים האלה. מילא תמכור באותו מחיר... מילא תיתן מתנות וכו'... אבל למכור במחיר גבוהה יותר... נו מה נסגר איתם!!!??? ואגב, אני לא מכיר איזה אוזניה נותנים אבל אני מתאר לעצמי שהיא עולה הרבה פחות מ 400 שח... יש לי הרגשה שהם לא …

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by Satlan,

שלום כנראה בעוד כשבועיים אני קונה מחשב עם אי.אם.די 3000+ ו6800GT ... עכשיו נכנסו אלי שמועות שהמחירים שלהם יורדים בקרוב... זה נכון ? אם כן אז מתי ?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by mani007,

לפני כמה שבועות פתחי תרד בנושא איך השירות שם אף אחד לא ענה לי אז קניתי ואני חייב לומר לכם השירות שם מעולה המנהל אבי נחמד ביותר עונה על כל שאלה אם זה באיימייל ובטלפון הזמנתי מארז מהם הוא הגיע תוך יומיים שלם מסודר ומאורגן

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  20. אני מתכוון לחנייה בכחול לבן שמחולקת לאיזורים תודה.

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  21. כן , הכותרת אומרת דיי הכל. אני צריך לאחסן קובץ , 70 מגה.. וכמובן שאנשים יוכלו להוריד את הקובץ הזה מהמקום שאני יאחסן אותו. (בסך הכל 3-4 אנשים יורידו אותו , ככה שזה לא יעמיס או משהו... ) אם מישהו יכול לעזור לי , ולא רוצה לתת פרטים כאן : icq : 267075959 messenger : emashelyaron@hotmail.co.il זה ממש דחוף אנשים! , תודה!

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by miky,

אני קניתי את המחשב שלי בחנות באשדוד רציתי לקנות קירור למעבד כי הוא היה חם 62 idle הוא אמר שזה לא מהבא סיכון תגידו אתם בותחים בתכנאים הללו?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כתבו שאהוד יערי הסלב הערבי הכי אהוב... הוא ערבי או לא, מה נסגר?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Check_Point,

אני מחפש המלצות לשירים שאם אתה קם באמצע הלילה ושומע אותם אתה נרדם בחזרה אני אתן דוגמאות : behind blue eyes של לימפ ו- She will be loved של מארון . אה כן יש גם את השיר my girl של nirvana .

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.