עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה שכתוב בכותרת.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by 114508534,

אחרי יסורים רבים ואחרי אכילת חרא מטסטרים עשיתי את זה !!!!!!!!!! עברתי טסט 3 מזל"ט לי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by x-dude,

אני מחפש אריזות שיכולות לאחסן 5 או 6 דיסקים של DVD,כל מה שמצאתי הם אריזות שיכולות לאחסן DVD 1 או 2,האם יש דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by Yaniv_Uzan,

הנה לכם ידיעה שסקאל (בדיוטי פרי) מוכרים מכשיר מדגם T630 במחיר של 2088 שח ב 3 תשלומים כולל אוזניית בלוטות! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2973088,00.html נגיד האוזניה עולה בלחץ 400 שח... יוצא 1700 שח על המכשיר. יעני קנית אותו ללא מע"מ וכו'... בלינק הזה אותו מכשיר רק בלי אוזניה נמכר ב 1550 כולל משלוח! http://www.csave.co.il/product.asp?productid=377 אז אני לא מבין סקאל האלה... נכון שיש מליוני פראיירים במדינה אבל זה כבר מוזגם... זה כל כך מרתיח אותי הקטעים האלה. מילא תמכור באותו מחיר... מילא תיתן מתנות וכו'... אבל למכור במחיר גבוהה יותר... נו מה נסגר איתם!!!??? ואגב, אני לא מכיר איזה אוזניה נותנים אבל אני מתאר לעצמי שהיא עולה הרבה פחות מ 400 שח... יש לי הרגשה שהם לא …

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by Satlan,

שלום כנראה בעוד כשבועיים אני קונה מחשב עם אי.אם.די 3000+ ו6800GT ... עכשיו נכנסו אלי שמועות שהמחירים שלהם יורדים בקרוב... זה נכון ? אם כן אז מתי ?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by mani007,

לפני כמה שבועות פתחי תרד בנושא איך השירות שם אף אחד לא ענה לי אז קניתי ואני חייב לומר לכם השירות שם מעולה המנהל אבי נחמד ביותר עונה על כל שאלה אם זה באיימייל ובטלפון הזמנתי מארז מהם הוא הגיע תוך יומיים שלם מסודר ומאורגן

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  7. אני מתכוון לחנייה בכחול לבן שמחולקת לאיזורים תודה.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  8. כן , הכותרת אומרת דיי הכל. אני צריך לאחסן קובץ , 70 מגה.. וכמובן שאנשים יוכלו להוריד את הקובץ הזה מהמקום שאני יאחסן אותו. (בסך הכל 3-4 אנשים יורידו אותו , ככה שזה לא יעמיס או משהו... ) אם מישהו יכול לעזור לי , ולא רוצה לתת פרטים כאן : icq : 267075959 messenger : emashelyaron@hotmail.co.il זה ממש דחוף אנשים! , תודה!

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by miky,

אני קניתי את המחשב שלי בחנות באשדוד רציתי לקנות קירור למעבד כי הוא היה חם 62 idle הוא אמר שזה לא מהבא סיכון תגידו אתם בותחים בתכנאים הללו?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. כתבו שאהוד יערי הסלב הערבי הכי אהוב... הוא ערבי או לא, מה נסגר?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Check_Point,

אני מחפש המלצות לשירים שאם אתה קם באמצע הלילה ושומע אותם אתה נרדם בחזרה אני אתן דוגמאות : behind blue eyes של לימפ ו- She will be loved של מארון . אה כן יש גם את השיר my girl של nirvana .

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by miky,

חברי היקרים אני אוהב אתכם אתם חברי הכי טובים דרך האינטרנט אתם עזרתם לי ללמוד על המחשב ועזרתם לי להוכיח שרוב הטכנאים בארץ הם חסרי שכל אין שום דבר שיכול לבטא את החברות שלי אליכם נ.ב.אני לא הומו

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by prido,

מישהו יכול לתת המלצות על האתר? ועל החברה? מישהו קנה דרכם כבר?? תודה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.arup.com/video.cfm :o :o

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. עדיף שהאתר יהיה בעברית תודה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by lion03,

אני רוצה להמשיך ללמוד אלקטרוניקה ואולי מיקרו אלקטרוניקה ורציתי לדעת האם 5 יחידות פיזיקה זה חובה או רצוי או בכלל לא משנה?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי אני עומד להרשם לאוניברסיטה אבל איני בטוח לאיזה פקולטה אני יודע שאני אוהב דברים כמו ביולוגיה כימיה םפיזיקה תכנות ורובוטיקה יעני תוכנה וחומרה הנטיות שלי הם לביוטכנולוגיה ואם יש לננוטכנולוגיה ?? מה אתם מציעים ואלי תכלו להסביר לי יותר על ננוטכנולוגיה ובמיוחד על ביוטכנולוגיה אני אדם יותר מעשי האם יוצרים דברים מכאניים בביוטכנולוגיה??.

18. Started by waizman,

שלחו לי את האתר הבא עם סיפור שזאת חברה חדשה בארץ שמנסה להכנס לתחום והם מחלקים משקפי שמש במחיר של 35 שקל שזה בעצם המשלוח. http://www.rave.co.il/ הזמנתי עכשיו זוג אחד (רציתי עוד אחד אבל הצבע שרציתי אזל), סתם כזה כי אולי זה יתאים ;D תהנו

• 105 תגובות
    • 7.1k צפיות
  19. בגלל שיש לי יותר מדי זמן. פחות מדי מה לעשות. פלאש MX 2004. וזה מה שעשיתי (ראו קובץ מצורף). בבקשה תנו לי ביקורת כמה שיותר קשה\בונה. קצת פירוט- דגם ראשון היה הראשון, אבל לא אהבתי (אהבתי אבל לא מספיק) את הקדימה שלו. דגם שני הוא אחרי עריכה של הקדימה לעיצוב יותר מציאותי ובוגר. דגם שלישי הוא כמו הראשון אבל הגדלתי את הבסיס של הגלגלים (קדמיים קצת הזזתי קדימה יותר) כדי שיהיה יותר מקום למנוע עכשיו שוב משעמם לי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Fkl0ster,

היי, למישהו יש מושג איך ואיפה אני משיג את הסרט הזה? אוכל למצוא אותו ב"חנויות כולבו" במחיר סימלי? תודה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  21. ב 21 לחודש יוצא (ברוך השם) הדיוידי של הטרילוגיה הכי טובה שנוצרה אי פעם בתולדות הקולנוע (אל תחרבשו לי על שר הטבעות האשכול הזה לא מיועד לשטויות הילדותיות האלו). אני מנסה לאסןף שמות של חנויות שימכרו את זה הכי זול (בין אם זה און-ליין או חנות רגילה). בינתיים מצאתי בוואללה שופס 269 שקל אבל משלוח דואר. הכי זול שמצאתי זה בלייזר קלאב 259 שקל (לא כולל משלוח). קדימה אנשים

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום! אני מתכנן קניית 2 מחשבים בימים אלו ואני מתלבט בין קניית מחשב מנעה מחשבים וKSP. האחרונים זולים יותר (לא בהרבה) אך מציעים פחות אחריות. לא אכפת לי לשלם קצת יותר בשביל האחריות הנוספת, אבל השאלה היא אם עדיף לקנות מרשת כמו KSP או מחנות בודדת... תודה!

• 30 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by BURTON,

עכשיו הייתי בקניון ונכנסתי לרגע לחנות של באג מהסתכלות כללית ראיתי שהם מוכרים לינוקס ב500 שקל : שקצת הצחיק אותי אבל מחוץ לחנות בחלון הראווה ראיתי משהו שתפס אותי היו שם מארזים עם חלונות מאווררי לדים וקתודות כניראה שסוף סוף אנשים התחילו להבין את הפוטנציאל של מוצריי המודינג מה שגם מראה על גידול משמעותי בקהילה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 114508534,

http://stage.co.il/s/381348 אני פשוט רואה את זה כל פעם מחדש וזה עושה לי צמרמורת ! מה אתם אומרים .

• 2 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים