עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אנדי,

שלום לכולם, מזה מספר ימים, בעת שאני מבצע חיפוש בפייסבוק (על בסיס שם), תוצאות החיפוש מוגבלים רק למה שמופיע ברשימת החברים שלי. אם, נניח, רשמתי את השם 'עמית' בשורת החיפוש וברשימת החברים שלי אין אדם בשם הזה, מנוע החיפוש מדווח על-0 תוצאות. האם מדובר בכשל טכני כלשהו, בשינוי מדיניות של פייסבוק, או בשינוי כלשהו שבוצע בהגדרת החשבון? כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו (חיפוש במערכת העזרה של 'פייס' ובגוגל לא מצא לי תשובה כלשהי)? תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. היי, יש לי סלולרי עתיק שאני צריך לעשות בו שימוש עכשיו, אבל הוא דורש להכניס קוד בן 8 ספרות. מדובר במוטורולה C650 (משנת 2006) שהופעל לראשונה עם SIM שאינו של חברת הסלולר שמכרה לי אותו כחבילה בזמנו (טלפון + שיחות). אחרי שניסיתי כמה קומבינציות הוא כותב משהו בסגנון "צור קשר עם ספק השירות". ברשת מצאתי מידע לפיו אם ממתינים כמה זמן ההודעה משתנה והוא מבקש את הקוד שוב. הכנסתי את הקוד שהוצע (*#073887) אבל זה לא עזר. ניסיתי גם להשתמש ב-Motorola Unlocker, כשהמכשיר מופעל ב-flash mode. התוכנה עשתה מה שעשתה, דיווחה על תהליך מוצלח, אבל הטלפון בשלו... מה עושים? אשמח לעזרה. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by qwerty1987,

מתכנון טיול של כחודשיים מתישהו בין יולי לאוקטובר. מעוניין בטרקים, צלילות, בע"ח. כמובן מעוניין לראות גם מנזרים/ארמונות, אך זה לא העיקר. לא מתעניין במסיבות למינהן. במגבלות הזמן - היכן מומלץ לדעתכם לבקר בתאילנד עצמה ובמדינות השכנות? טיפים כלליים בעניין יתקבלו בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. אהלן, אשמח לשמוע מה יש לכם להציע. בנתיים יש לי את המוכרים (Gamespot, IGN, gameinformer, The Verge, Angry Joe) וכל אתרי הטכנולוגיה בארץ+כמה ערוצי היסטוריה שמצאתי.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by tliron2,

שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 10.3k צפיות
  6. היי לכולם, לכל המעוניינים שירות חדש נותן כרגע בהשקה 20GB לנרשמים שעוברים אימות כתובת והתקנה דרך הזמנה. להרשמה דרך הלינק: https://copy.com?r=pw82xb תהנו.

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  7. שלום לכם! הייתי רוצה להפוך את התרד הזה לתרד של טיפים ודיון על התנהלות כלכלית נכונה. בעיקרון אני שואל עבורי - אדם רווק שעובד ולומד, מחזיק רכב ורוצה לשכור דירה, שגילה שבחודשים האחרונים הוציא הרבה יותר מידי ממה שחשבתי שאני באמת מוציא. אין לי שום בעיה אם תביאו פה טיפים שיתאימו לזוג\משפחה, אך נא ציינו זאת (שאדע מה רלוונטי לי ומה לא). אני אתחיל בכמה אגדות ששמעתי, אשמח אם תוכלי לאמת (או לא לאמת) את נכונותם. 1. פחות שימוש באשראי 2. פחות הוראות קבע וכל מיני מנויים. אומנם פסיכולוגית הרבה יותר כואב ללכת לחדר כושר ולשלם על כל ביקור, אך לרוב רכישת מנוי יוצאת יקרה יותר במובן של עלות ביקור מאשר עלות ביקור בודדת. כמו כן, סעיף שנורא כואב לי, זה בטוח צד ג' לרכב שכולל גרר ושמשות. תיאורית זה…

• 58 תגובות
    • 7.4k צפיות
  8. Started by yogev_23,

שאלה: למה אין היום כבר איזה fan בתוך כל ראוטר כברידת מחדל? פעם אפשר היה להשאיר את המכשיר בתקן g דולק רצוף חודשים. היום, כמעט אין ראוטר N שלא צריך לאתחל פעם ב-3 ימים במקרה הטוב. הם גם מתחממים הרבה יותר, מרגישים כששמים יד. אז למה כבר לא הפך ברירת מחדל איזה fan שקט, לפחות בראוטרים האימתניים?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by noodle,

בהגדרה 6 מאוזן רשום 6 אותיות אבל יש מקום ל-7 אותיות

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. בהמשך לדיונים שנעשו כאן בתחום סכיני הגילוח, נתקלתי בשחקן חדש שלא שמעתי עליו. נראה מבטיח מאוד: http://www.xblade.co.il/

• 49 תגובות
    • 14k צפיות
  11. שלום רב ושבוע טוב לכל באי הפורום , שמי רון , ולא ידעתי באיזה פורום לפתוח את הטופיק ,אז פתחתי אותו כאן ,ואם יש למנהלים צורך להעביר את הטופיק לפורום אחר ,אז אין בעיה . רציתי לקבל מידע ,שאני חושב שיעזור לי ולעוד הרבה אנשים לעשות סדר בראש . הרבה אנשים בעולם ה"טכנולוגי" זורקים או מכירים חצאי מושגים ,ולא יודעים איך לחבר אותם אחד לשני . (ESXI ,VSphere וכו...) . רציתי לדעת אם יש איזשהו מדריך מפורט (אפילו לא מפורט אלא רק על קצה המזלג) ,שמסביר את כל המבנה החדש שבו עובדים ארגונים היום ,לדוגמא מה זה בדיוק ESXI ,מה זה Vcenter ,איך מקשרים את כל העניין לStorage וכו ... ,ואני בטוח שלרובכם זה "פיס אוף קייק" ,אבל ישנם אנשים (כמוני) שהיו שמחים יותר להבין איך הכל מתחבר(לוגית) ויוצר את סביבת …

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  12. היי, נרשמתי לקורס של זמן אמיתי דרך חבר (16 מפגשים, 4 שעות כ"א, בימי שישי), בת"א. מישהו עשה אצלם ויודע לתת חוות דעת לטובה או לרעה? תודה!

13. Started by NoamS,

שלום אומרים שב25 למאי תהיה עוד התקפה ברשת. השאלה שלי היא - זה לא אמור להיות ארגון שלא מזוהה עם אף מדינה וגורם פוליטי כזה או אחר? כי בפועל הם דיי פרו פלשתינאים תכלס... אז הם כן מייצגים צד פוליטי/מדיני כלשהו.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  14. שלום, יש לי קלטות וידיאו מהתקופה בה נהגו להכניס מעין סרט ארוז בקופסת פלסטיק למכשיר וידיאו (תקופת הטרום DVD) ולצפות בו באמצעות הטלויזיה. גמלה בליבי החלטה לישר קו עם המאה ה 21 ולהמיר את הקלטות הללו לקבצי וידאו במחשב. ניתן לעשות זאת בחנות צילום רגילה, 40 ש"ח לקלטת, 30 קלטות = 1200 ש"ח לא כולל ההתרוצצות אל החנות וממנה. שאלתי: קיים מכשיר וידאו המתחבר למחשב לצורך המרה? אין לי מכשיר טלויזיה ומכשירי הוידיאו הישנים התחברו לטלויזיה. קיים מכשיר וידיאו המתחבר למחשב? מישהו מכיר? אפשר לקבל קישור להיכן שניתן לרכוש מכשיר מעין זה? יש לו שם שאפשר לחפש ב EBAY או YAD2? תודה !

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Gizmo_Gizmo_New,

פעמיים ניסיתי לשים הודעה עם סקר זה מראה שהכל בסדר, אבל אני לא מוצא את ההודעה.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  16. שלום: האם ניתן להעלות כיום ליוטיוב סרטונים שאורכם עולה על 15 דקות בלי בעיות?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by sigma,

http://www.vpnbook.com/

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by benor,

http://www.קנאביס.com/2013/05/%D7%A6%D7%A4%D7%95-%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%92%D7%95%D7%93-%D7%9C%D7%97%D7%95/

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  19. אני אומר ורוד, היא אומרת כתום. החלטנו שהרוב קובע, אז... איזה צבע זה?

20. Started by YairZ,

ערב טוב לכולם. הפורום החדש שלנו זקוק לסמיילים חדשים. פה נכנס התפקיד שלכם. אתם מוזמנים להציע לנו סמיילים שתרצו שיהיו בפורום ואנו נבחר חלק מהם. אתם גם יכולים להציע סטים של סמיילים. יש המון אתרים שתוכלו לבחור בהם סמיילים. חשוב מאוד שהסמיילים לא יהיו מעליבים או קיצוניים יתר על המידה ויהיו בגודל סטנדרטי (לא להציע סמיילים בגודל FHD). תהנו!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by NIRGOOD2009,

DreaMelodiC - The Power Exits Outside אחרי הרבה זמן שאבירם לא משחרר קטעים ..אני יכול לבשר לכם שיהיו עוד המון השנה כולל אלבום מדהים ומהפנט הקטע הבא שתאזינו לו ישאיר לכם את הלשון למטה! לי לפחות מתוך האלבום שמתחמם Happy Dream , אחרי שאבירם הוציא לפני שנתיים את הקטע Feel The Briza רצועה מספר 9 ,הנה הקטע המלא "The Power Exists Outside" שרובכם וודאי מחכים די הרבה זמן זוהי רצועה 2,תהנו ♫ קרדיטים הקלטות,קולות רקע,סמפולים,כלי הקשה,ומידי: אבירם דיין DreaMelodiC עיבוד (מיקס,מאסטרינג): אבירם דיין DreaMelodiC לחן: אבירם דיין DreaMelodiC עיצוב כריכה/וידאו קליפ: אבירם דיין DreaMelodiC חברת תקליטים והפצה בעולם - Power & Emotion Records File Name - The Power Exists Out…

22. אם היה לכם אפשרות לגור בכל מדינה שרק תבחרו בכל העולם באיזה מדינה הייתם בוחרים לגור ולבזבז שם את שארית חייכם ???

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Guymz,

שלום, יש לי בעיה שלא קשורה לכלום, אני פשוט לא יודע מה לעשות עם זה ואיפה למצוא תשובה. יש לאבא שלי חנות בהרצליה, מישהי קנתה אצלו ב500 ש"ח והצ'ק שלה חזר. אבא שלי ניסה ללכת לכתובת הרשומה על הצ'ק ואין לה זכר. חיפשתי את אותה בחורה בפייסבוק ואכן מצאתי. השאלה היא, מה אפשר לעשות ?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים