עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בקיצור רוצה להביא את האוטו הזה.. יש אנשים אמרו לי אוטו טוב ויש כאלה אמרו לי יש לו בעיה די שכיחה עם הראש מנוע. עכשיו אני שואל אתכם אולי לכם היה או יש את הרכב הנל. מה אתם אומרים. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by GmaRa,

*צונזר*

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by kinggil,

http://img31.imageshack.us/img31/4396/security2cz.jpg מצחיק.

4. אני רוצה לשלוח מייל למערכת של וואלה בגלל שהמייל שלהם לא כול כךל תומך במוזילה אבל בשום מקום לא ראיתי את המייל שלהם יענו את הכתובת שאליה אני צריך לשלוח אותו מישו יודע??

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  5. מצידי שזה יהיה אתר או תוכנה במחשב. אחיינים שלי מהופנטים מזה ורציתי לגוון את הצורות. למי שלא יודע מדובר בזה: 3D Windows Screensavers Flowerbox 2

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by Shoko,

http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1106759

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  7. Started by House M.D.,

למי שיש מנוי ב skype לשיחות לטלפונים רגילים... האם מישהו נתקל בבעיות בימים האחרונים? לי יש מנוי כבר חודש (בלתי מוגבל בתשלום קבוע) ואני משתמש בו במקום בטלפון הרגיל (עברתי לקו הקל). בימים האחרונים יש בעיה : אני מתקשר למישהו , דקה וחצי הראשונות השיחה עובדת מעולה ופתאום הוא אומר שהוא לא שומע אותי בכלל(רק רעש רקע). מתקשר שוב ואותו סיפור בדיוק... האם הבעיה אצלי או אצל סקייפ בשרתים? יש לי את הגירסא הכי מעודכנת ופתחתי את הפורט שלו בראוטר.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  8. אני רוצה להקים עצומה שנשלח לממשלה על בתי עסק שמרמים אנשים ונוהגים בלקוחות שלהם בחוסר הגינות בתקווה שיקימו משטר על עסקים כאלה, אם מישהו יודע לבנות כזה דבר באינטרנט שכולם יוכלו להיכנס ולחתום ואז אני אשלח את זה לכנסת. משהוא יודע ומוכן לתרום, יש כל כך הרבה אנשים שנפלו בפח ובזבזו אלפי שקלים על מוצרים שעסקים לא לוקחים אחריות ואז לא מחליפים מוצרים פגומים וממציאים לך תרוצים שהכבל IDE דפוק בלוח אם, שהמאורר של הספק הוחלף ודברים כאלה. מי שמעוניין ויודע לבנות כזה דבר יבורך! זה למען כולנו!!!! תודה.

• 11 תגובות
    • 664 צפיות
  9. והנה הסיבה: need to get rid of this car immediately - ideally in the next 2-3 hours before my cheating arsehole husband gets home to find it gone and all his belongings in the street. I am the registered owner and I have the log book. Please only buy if you can pick up tonight. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2192&item=4556985749&rd אני אישית הייתי מרצץ לה את הגולגולת על הקיר, פשוט פסיכית.. אבל חתיכת מציעה מי שרכש את הלוטוס הזאת בעבור 4.5 שקל .

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by blackorder,

נניח יש מנוע חשמלי שרשום עליו 48v 450w ומנוע חשמלי שרשום עליו 48v 1000w מה השוני בינהם ואיך הוא יבוא לביטוי בפעולה (צריכת חשמל?כוח?)

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  11. אני יודע שזה לא נהוג לפרסם פה פשוט אני מאשקלון ורכשתי לפניי כשבועיים את ה gatewatch ליום הולדת(מפנדה) ואחד הסנסורים היה דפוק הם אומרים לי שאני צריך לשלוח את המוצר אלייהם (מה שאומר שאני צריך לשלם משלוח של כ45 שח על מוצר דפוק שלהם) או שאני יגיע אלייהם מאשקלון לקיסריה (כשעתיים וחצי נסיעה) בכל אופן אני מתכנן קניה גדולה של רכיבי מודינג ומאווררים אני רוצה למצוא חנות(עם אתר אינטרנט כמובן) אחרת שנמצאת באיזור הדרום/מרכז ת"א, ראשון,חולון שלא יהיה ממש רחוק ממני שאני יוכל ליסוע אם יהיו לי בעיות במוצרים ולא כמו פנדה שזה כמעט בלתי אפשרי בשבילי. תודה לעוזרים. נ.ב אם לא ניתן לפרסם חנויות גם הודעות בפרטי יתקבלו בשמחה..:]

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  12. קצת הסתבכתי עם זה ואני צריך עזרה כמה שיותר מפורטת, תודה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  13. Started by G.P.S,

g(x)=(1-2m)x-2 f(x)=mx^2+x+2m+1 לאילו ערכים של M ערכי הפונקציה g(x)<f(x) הגעתי ל- mx^2+2mx+2m+3>0 מה התנאים שעלי לבדוק עזרה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by icebreak,

http://www.weirdhat.com/swsimultaneously/stuff.php :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  15. הסאגה של פורצי המשחקים הסינים נמשכת: זמן קצר מאוד אחרי הצהרה על פרישה לתקופה של שנה או יותר, הודעה חדשה מספרת על פוטנציאל לנצחון על שיטת ההגנה המתקדמת ביותר בשוק הגיימינג מבולבלים? גם אנחנו. קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME ממשיכה לספק לנו כותרות, עם התנהגות מוזרה והכרזות נגדיות שמפתיעות בכל פעם מחדש. כעת, אחרי הכרזה רשמית לכאורה על פרישה מעסקי פריצת והפצת המשחקים לשנה שלמה ("על מנת לבחון את ההשפעה על המכירות החוקיות"), מה שהוביל אוטומטית להנחה כי מדובר בהרמת ידיים מנסיון לפרוץ את הגנות הקבצים האימתניות של חברת Denuvo אשר מגינות על יותר ויותר משחקים חדשים בפרופיל גבוה – מובילת הקבוצהפירסמה הודעת חדשה, בה היא מבטיחה להוכיח בקרוב שהטכנולוגיה המדוברת של Denuvo והמשחקים …

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מנסה לעזור לחבר שיש לו בעיה עם הלימודים בתיכון שלו. הבעיה היא שבמקצוע מסויים המורה נוהגת לעשות רק מבחן אחד לסמסטר ולקבוע על פיו בלבד את הציון בתעודה. בסמסטר הראשון קיבל 75 אך בסמסטר השני נעדר ממנו מסיבות כאלה ואחרות, לכן קיבל בו 0. חשבון פשוט אומר ש-75 חלקי 2 = 37, כלומר ציון שלילי. השאלה שלי היא האם קיים איזה חוק, תקנה או לא יודע מה שמעגנים את מספר המבחנים המינימלי בסמסטר? האם מותר לקבוע גורל של סמסטר שלם ע"פ מבחן בודד? אני ממערכת החינוך נפרדתי כבר לפני 6 שנים, בתקופתי היה נהוג לעשות לפחות שני מבחנים בסמסטר בכל המקצועות (מדובר באותו תיכון) אך הרבה דברים יכלו להשתנות מאז. אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא, וכמובן שלינקים להוכחת התשובה יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. Started by stone cold,

היום גיליתי תאתר - google translate http://translate.google.com/translate_t מה שהוא עושה זה בעצם לקחת כתובת של אתר או ציטוט מאתר ולתרגם את זה לשפה אחרת ויש כל מיני שפות זה אומנם לא מתרגם ב100% אבל מספיק כדי להבין לינקים ומישפטים באתרים אם שפות כמו סינית יפנית ועוד

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. Started by matessim,

שלום, שמי מתן ואני גר בירושלים. עקב זה שכנראה אין הרבה אנשים מי-ם כאן, לא מצאתי חנות בירושלים שמוכרת רכיבים או מרכיבה מפרטים חוץ מ KSP, שמהם אני ממש רוצה להימנע. אם מישהו מכיר מקום טוב בטווח החצי שעה נסיעה מירושלים, אני אשמח לדעת אני פרסמתי בפורום הזה כי אין משהו כמו פורום צרכנים או משהו.. וזה הפורום שמצאתי הכי קרוב תודה מתן

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  19. שלום אנשים... אני מחר רוצה ליסגור וזה קרוב לי לבית והמחירים ממש טובים יש מכיר?? ד.א-לא מצאתי בחיפוש חוות דעת עליהם. ד.א 2-אם יש המלצות לחנויות באיזור ראשלצ נס ציונה רחובות שאפשר לתת בהם אמון והמחירים טובים מוזמן להמליץ..... תודההה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  20. שלום אני מחפש אתרי חדשות באנגלית עם RSS בנושאים הבאים: מחשבים: כללי, חומרה, תוכנה, רשתות ואבטחת מידע, משחקים, נושאים ב development של תוכנות ומשחקים מוסיקה: בעיקר מטאל כל העידכונים על שינוים בהרכבים,הוצאת אלבומים חדשים,פירסום הופעות וכו' אם יש לכם עוד נושאים מעניינים אתם יכול להציע. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. בשנה האחרונה די קיבלתי כיוון למה אני שאני רוצה לעשות בחיים,ללמוד,חשבתי על עריכת ווידאו וכל הנלווה לזה. בעיקר כי אני לומד עריכת ווידאו בבית הספר וצילמתי וערכתי 2 סרטים בעבר. איפה אני יכול ללמוד אחרי צבא עריכת ווידאו,שאני אצא מהלימודים עם משהו,בסיס כל שהוא לעבוד בחברה. יש לציין שזו פעם ראשונה בכלל שאני חושב ללכת לאוניברסיטה ולא כ"כ מבין איך העניין הולך,תארים וכו' ומה זה באמת נותן לי חוץ מידע,שיעזור לי למצוא עבודה.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by A_MuMu,

לפני יותר מחודש העברתי לפלונטר דיסק שלי שנקנה אצלם ונדפק. הוא נדפק בדיוק מתי שהם סגרו בפעם האחרונה חיכיתי בסבלנות עד לפתיחה המחודשת שלהם ונתתי להם את הדיסק. קישקושים על כמה הם שונים בגלגול הזה שמעתי מהם עד שיצא לי כבר מכל החורים. כמו שאמרו חז"ל: דיבורים לחוד ומעשים לחוד. עוד הבחור שם טרח וציין בפני שעכשיו זה כבר לא ייקח שלושה שבועות כמו פעם כי הם שינו תהליכים וכו.. עברו יותר מ 4 שבועות מאז ואין דיסק ואין נעליים. הטלפון שלהם מצלצל למוות ואף אחד לא עונה כבר כמה ימים. ונשאלת השאלה.. האם הם שוב פשטו רגל?! האם הם מתו? אולי הם זוחלים ברגעיהם האחרונים לטלפון, גוססים מסיבה זו או אחרת, ובדיוק כשהם שולחים יד מגששת אל השפופרת ועונים (אחרי שעתיים של צילצולים) בקול סדוק: "פלו…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by tzolerguy,

למישהו יש רעיון כלשהו למה חברת HP מוכרת מדפסות אשר אמורות להתחבר למחשב דרך חבויר USB ללא הכבל שאמור לחבר את המדפסת ... באמת שלא הבנתי למה זה ?? סתם לטרטר את הלקוח?? יש מצב שיום אחד נקנה מדפסת נפתח את הקופסא ונגלה שאין מדפסת?? או שפשוט יש להם דרך יותר טובה מכבל USB על מנת לחבר למחשב מדפסת USB??

24. Started by Norm4nde,

האם המחירים ב ebay הם אמיתים או שזה סתם איזה פרסום מעפן של החברה בשביל הלקוחות יש שם מכוניות כמו ford mustang ב 76 אלף ש"ח ודגם חדיש ותותח איך זה יכול להיות?@! ולא נדבר על המחשבים מחשב עם מערכת SLI במחירים כמו 9/10 אלף :\ ספק 600OCZ AMDFX-62 2GB 500GB מארז לא רע :\ למשהו יש הסבר הגיוני או שהמחירים בארץ סתם ככה גבוהים במיוחד ?@!#!@%!^

• 5 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים