כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לדלות מהאינטרנט מידע על תביעות(כמו שיש בYNET על צרכנות, רק בנושא כללי). מישהו מכיר אתר עם כתבות בנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז יש לי אוסף בקבוקים מינאטוריים ובקרוב מאוד אני בונה להם מדפים שישבו בצורה יפה יותר לבנתיים מפוזרים על הסיפריה שלי.. כולם חלק 1: כולם החלק השני: תמונות כללי מקרוב... --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- האחרונה והחביבה עליי: הויסקי שלי עם העקרב.. רציתי לדעת אם גם לכם יש אוסף בסגנון ומה דעתכם על שלי ובכלל מה אתם אוספים תעלו תמונות שנראה..
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
סרטון מצחיק/מטומטם/מגעיל... אתם תחליטו (אותי זה הדהים והיה גם כמה קרטועים של צחוק). בקיצור זוכרים את הבדיחות לך... עם פינצטה? לחברה האלה גם זה לא יעזור... יש קטעי ערום:"בלחיצה על הלינק למטה אני מצהיר שאני מעל גיל 18 ואין לי שום עיניין לתביעה את בעל האתר הזה או את האדם המדהים הזה ששם את הלינק ובגללו יש לי סיוטים" לינק: http://www.filecabi.net/host/file/penis-howard-stern/wmv מסכנים
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חברים אני לא יסבך את המוח ,אבל חבר שלי קנה אוזניות חדשות והוא רוצה לבדוק את האיכות שלהם ,כרגע אין אף דיסק מקורי בהשג ידינו לכן אנחנו מחפשים איזה קובץ מהרשת . יש להדגיש ,אנחנו לא מחפשים משהוא פיראטי ,אלה משהוא חוקי להורדה ,שיהיה אפילו כמה שניות של מוזיקה אבל בקובץ איכותי . תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם יש מצב למצוא אתר עולמי או איך שזה לא ניקרא.....לשלחת אס.אם.אס לחו''ל לכמה יעדי מדינות. אני צריכה את זה דחוף :s05:ראיתי בתחילת הפורום שילדה שאלה על אותו נושא. אם גם משלמים על זה או שיש הודעות אס.אם.אס חופשיות לחו''ל. מקווה שתעזרו לי שיהיה לכולם ערב נעים ומהנה......בתודה. מוזי
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, שמי מתן ואני גר בירושלים. עקב זה שכנראה אין הרבה אנשים מי-ם כאן, לא מצאתי חנות בירושלים שמוכרת רכיבים או מרכיבה מפרטים חוץ מ KSP, שמהם אני ממש רוצה להימנע. אם מישהו מכיר מקום טוב בטווח החצי שעה נסיעה מירושלים, אני אשמח לדעת אני פרסמתי בפורום הזה כי אין משהו כמו פורום צרכנים או משהו.. וזה הפורום שמצאתי הכי קרוב תודה מתן
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל בעצם צריך את שם השיר שמופיע בפרסומת של AXN לסרט "מה קרה בגטקה" תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מענויין להדפיס משהו כמו 1000 מדבקות סטיקרים כאלה מישהו מכיר בית דפוס באזור חיפה והמפרץ שיהיה מוכן לעשות עבודה כזו?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אם המעסיק שלי הבטיח לי שאני יקבל סכום של כסף לשעה ובסוף כשאני עומד לעזוב הוא מוריד לי את השכר... מה אני יכול לעשות? לתבוע אותו??
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אסור לדבר על חנויות אז ההודעה נערכה, בכל אופן מי שמכיר את החנות: http://www.e-buy.co.il ויש לו ניסיון איתה, יכול לתת דיעה אם היא אמינה או לא, אני אשמח לשמוע במסרים אישיים.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לבקש מהם שימחקו את השם משפחה שלי ממשתמש ישן שלי שאין לי את הסיסמה שלו [ככה אנשים שיחפשו אותי בשם המלא שלי בחיפוש של האיסיקיו לא ימצאו את המשתמש הישן] למי פונים ואיך? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הפרסומת שבה ההורים לבד בבית, האב עם השפם, הילדים נכנסים והאם מורידה לבעלה את השפם המודבק.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לא רק שסניף הדואר אצלי קיצץ מאוד בשעות, לזוועתי גיליתי ש10 דקות לפני הסגירה (המוקדמת גם ככה, שלהם) הם נעלו את הדלת אפילו שראיתי את הקופאית בפנים! איזה שירות נוראי
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר המון זמן על לקונת מחשב חדש ועכשיו שיוצאים מעבדי I5/I7 חדשים + כרטיסי מסך DIRCTX11 חדשים זה פחות או יותר אומר שהגיע הזמן מבחינתי. בכל מקרה ההורים טסים בסוף החודש לאיזה שבוע - שבועיים לארה"ב והשאלה , האם יש משהו שכדאי להביא משם ? מן הסתם את כל המחשב אני לא יזמין משם אבל מה לגבי חלק או שנים ? יש משהו שממש יהיה כדאי? תודה..
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לא הייתי בארץ שבוע מישהו יכול להגיד לי מה קרה שם? שמעתי שהייתה איזו סופה ענקית זה הכול.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום חבובים.. אני לא הולך לשעמם אותכם במגילה אז אני אנסה לקצר. אוקי אני מגיע לתחנה יורד הולך לרחוב ז'בוטנסקי כמו שאמרו לי מה אני רואה בית פרטי.. הסתובבתי שעה הגעתי עד לאזור התעשיה שלהם נראה לי:\ ואז התקשרתי לKSP קיצור זה בכלל מתחת לעזריאלי.. טוב הזמנתי הכול טוב ויפה אני אמור להגיע לקחת את זה מחר:> דרך אגב תגידו לי להתחדש:>> אוקי אבל דבר אחד אני לא מבין מאיפה יש לבורגר ראנץ את החוצפה שלהם?! אני בא מגיע איזו פרחה אחת מסתובבת במקום במקום לקבל את ההזמנה שלי,אני אומר סילחה אולי תקבלי את ההזמנה היא אומרת רגע בסדר אני מחכה ומה היא עושה?!?!!??!מסדרת את השער ליד סלון יופי ומסתובבת ליד החיילים כאילו שהם שמים ז*ן עליה. קיצור קיבלתי את ההזמנה מה אני אגיד הצ'יפס היה מגעיל הבו…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
שלום אני מתכוון לקנות כ. מסך דרך EBAY כנראה... רציתי לדעת אם מישהו פה ניסה ומה העלויות של להביא משהו לארץ (מתחת ל$100) כלומר אם יש דרך להחמק מתשלום מע"מ ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך שרת בשביל להקים אתר, לא משהו רציני - אני רק צריך לעשות עמוד בסיסי, תמיכה בPHP חובה! אחרי זה אני אקבל שרת רציני לעבוד עליו אני צריך שלא יהיו בו פרסומות חיפשתי בפורום ומצאתי קישור אחד לאתר שדורש שיהיה לך אתר בן 3 חודשים לפחות, ואין לי כזה תודה איל אגב, אם למישהו יש במקרה מדריך טוב לפיתוח אפליקציה בפייסבוק, זה יתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
עכשיו שהתחלתי לעשות את השיעורים, נזכרתי שאין לי מושג איך עושים את זה כבר (בעצם יש לי מושג, אבל אני צריך שמישהו ירענן לי את הדרך). אז... התרגיל: א. הישר y=3 חותך את הפרבולה y=19-x^2 בשתי נקודות. מצא את משוואות המשיקים לפרבולה בנקודות החיתוך עם הישר. ב. הראה ששני המשיקים נפגשים בנקודה (0;35) לגבי א', הבנתי שצריך להציב y=3 במשוואה של הפרבולה ואז יוצאות שתי נקודות. אבל אני לא זוכר איך מוצאים אח"כ שיפוע מהנקודות כדי שיהיה אפשר למצוא משוואת ישר (באמצעות m, x1;y1). זכור לי גם משהו לגבי לגזור, אבל אני לא זוכר מתי ואיפה צריך לגזור, אז אם מישהו יוכל להזכיר לי, אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
-
החלטתי לשפר את הציון שלי אני כבר לא לומד אני רוצה לעשות את הבגרות חורף שתיהיה אין לי ממי לנדב מידע על איזה נושאים נילמדים ואיזה ספרים משתמשים עם יש פה מישו שיכול אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי 6 אלבומים של Armik חשבתי אולי לגוון אני מחפש שירי רקע בסגנון אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-