עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Meir787,

מישהו היה ? איך האוכל ? האווירה ? מלצרים ? אשמח לשמוע ביקורות...

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by Delapro,

שלום רב. ביום חמישי (3.8) אני נתתי את המחשב שלי לתיקון במרדנית בגלל כמה בעיות (איתחל את עצמו מחדש בלי כל אזהרה, צורב צרב במהירות איטית ביותר, דיסק רגיל על X48 בחמש דקות כשאמור לקחת דקה וחצי). אני גר בחיפה, אני מבין שעכשיו זה לא זמן אידיאלי להביא את המחשב לתיקון אבל האחריות נגמרת ב-12 באוגוסט. עכשיו, מן הסתם אין כמעט לקוחות שמביאים את המחשב לתיקון למעבדה. כשהבאתי לו את המחשב ביום חמישי הוא לקח אותו, שם על הרצפה ואמר שבאמצע השבוע הבא (עכשיו כבר הזה) הוא יהיה מוכן. היום אני מתקשר אליו והוא אומר שיהיה מוכן רק בתחילת שבוע הבא. השאלה היא: האם משך תיקון המחשב בנסיבות קיימות הוא סביר או לא ? (לדעתי אמור לקחת מקסימום 2-3 ימי עבודה)

• 10 תגובות
    • 648 צפיות
  3. מעוניין לקנות כמה חלקים שם, שימו לב שהחנות לא קנדית אלא אמריקנית (נוח יותר אם היא תהיה ב NY).

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by killer107,

מישהו יכול להמליץ לי ספר\ים לטכנאות מחשבים מבחינת תוכנה, חומרה, מערכות הפעלה, תיקון בעיות, תחזוקה והרכבת מחשב וגם ספר\ים לגבי רשתות מבחינת הקמה ותחזוקה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

שלום חבובים.. אני לא הולך לשעמם אותכם במגילה אז אני אנסה לקצר. אוקי אני מגיע לתחנה יורד הולך לרחוב ז'בוטנסקי כמו שאמרו לי מה אני רואה בית פרטי.. הסתובבתי שעה הגעתי עד לאזור התעשיה שלהם נראה לי:\ ואז התקשרתי לKSP קיצור זה בכלל מתחת לעזריאלי.. טוב הזמנתי הכול טוב ויפה אני אמור להגיע לקחת את זה מחר:> דרך אגב תגידו לי להתחדש:>> אוקי אבל דבר אחד אני לא מבין מאיפה יש לבורגר ראנץ את החוצפה שלהם?! אני בא מגיע איזו פרחה אחת מסתובבת במקום במקום לקבל את ההזמנה שלי,אני אומר סילחה אולי תקבלי את ההזמנה היא אומרת רגע בסדר אני מחכה ומה היא עושה?!?!!??!מסדרת את השער ליד סלון יופי ומסתובבת ליד החיילים כאילו שהם שמים ז*ן עליה. קיצור קיבלתי את ההזמנה מה אני אגיד הצ'יפס היה מגעיל הבו…

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  6. Started by MIKI23,

אני צריך עזרא בבחירת כיסא למחשב איפה לקנות כיסא שיחזיק כמה שנים ויהיה נוח לישיבה ממושכת באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. אני פשוט לא מוצא אפשרות כזו באייטונס! איפה זה נמצא ??

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by Amit_Alcobi,

משהו מכיר Podcast שמתעדכן באופן שותף במוסיקה לועזית נוסח MTV בייחוד MTV base חיפשתי בנרות לא מצאתי...

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  9. Started by elvisalive,

יש תחרות בפייסבוק של קסטרו.. אני משתתף רציתי לבקש ממכם למי שיכול שיעשה לי לייק על התמונה..זה כולה לייק יהיה מאוד נחמד אם תפרגנו , בבקשה כנסו לקישור http://apps.facebook.com/style-icon/?rg=1031361&src=direct זה יגיד לכם לאשר את האפליקציה של קסטרו תעשו אישור וזה יכניס אותכם לדף של כל המשתתפים תצאו מזה וכנסו שוב לקישור אל אותו הקישור http://apps.facebook.com/style-icon/?rg=1031361&src=direct ועכשיו תופיע התמונה שלי , מי שיכול תעשו לייק.. תודה רבה.

10. אהלן, קניתי לפני שבוע ומשהו את המכשיר מהסניף של אורנג ליד הבית.. על המכשיר אין מה לדבר מצויין! היו לי הרבה פלאפונים אבל מכשיר כזה מצויין עוד לא פגשתי! עכשיו יש בעייונת: הכשיר עצמו מגיע עם כבל USB שמאשר העברת משחקים/מוסיקה/תמונות.. ועוד ועוד... בגדול הוא עובד מצויין! מה שאני רוצה אני מעביר... רק שמשחקים הוא לא מעביר... מה שלא נסיתי הוא לא מעביר את משחקי הפלאש/ג'ווה. קשה לי לאמין שהכבל הזה או התוכנה שלו חוסמת לי את האפשרות... לא הגיוני בכלל. לכול בעלי המכשיר (שיש פה כמה ממה שאני זוכר) אני ישמח לתשובה וגם למי שיש את הידע בזה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by iakovl,

קיבלתי מכתב מהיחידה להכוונת חיילים בקשר לAICE שהם בעצם חברה להשמת מתנדבים כמדריכים בקיטנות בחו"ל מישהו מכיר/שמע/יש לו ניסיון עם החברה הזו?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  12. מה הכתובת של האתר של היבואן של PWORCOLOR? אני צריך את האתר של היבואן של(PWORCOLR (TUL האתר של ישראל ..

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  13. אחי גר בארה "ב ואמור לבוא לביקור בפסח האם כדאי שיקנה לי חלקי מחשב שם (אני מתכוון לשלם מכס)אם כן אשמח לקבל המלצות על חנויות מקוונות שניתן לרכוש חלפים אלו תודה !

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by Yossarian22,

אני קורא אדוק של סדרת הספרים של לי צ'יילד, ומאוד שמחתי לשמוע שעובדים על סרט. אבל מאוד התעצבנתי לגלות מי השחקן שישחק את ג'ק: לא אחר מטום קרוז הגמד! דבר תמוה לכל מי שמכיר את הדמות, שמתוארת בכל הספרים כענק ציני ושרירי. רק אותי זה מרגיז ?! לינק לטריילר:

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by Yehudaa,

גולשי האינטרנט עושים כל מיני סימנים כמו xp x: : ) :=\ ; ) 0_o o_o וכל מיני דברים כאלה ... מישהו יכול להסביר מה הסימנים האלה אמורים להביע ? תודה .

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by Micahell bet.,

אבל בא לי לבעוט למישהו בפנים. http://www.snopes.com/inboxer/outrage/master.asp

17. Started by mz155,

אני רוצה לייבא בעצמי את העכבר logitech G5... כי בחול הוא הרבה יותר זול (בערך פי 2).. איזה אתר\חנות עושים שיפינג לארץ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. Started by iem,

איך אני מבטל את האופציה שאחרי כל הודעה פרטית שאני מקבל הוא שולח לי עותק נוניקי למייל הפרטי שלי ? יש איזשהו V שניתן להוריד מאיזה מקום ? כי זה מתחיל ממש להטריד אותי הקטע הזה, לא בא לי שאחרי כל הודעה פרטית אני אקבל מייל כי הגיעה לי הודעה פרטית.... תודה !

19. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by Guy King,

אני באתי עם מגן 70, בקושי למדתי (ניסתי, אבל הספר כ"כ משעמם שזה קשה להתרכז יותר מ-10 דקות) , הייתי עייף..ככה שבערך קיבלתי 90 :bigglasses: באמת נראה שמשרד החינוך אחרי ה-66 ממוצע של שנה שעברה (אם אני לא טועה) רצה להעלות את הציון הכללי, כך שעכשיו הממוצע בטח יהיה 80. ד"א, שאלה ראשונה - סעיף ראשון - התלבטתי בין "חופש העיסוק" לבין "הזכות לקניין" ובסוף רשמתי "הזכות לקניין". רק בזה אני לא בטוח. זה נכון?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by WarMachine,

קיימת אצלי בחדר ובבית בכלל בעיה של נפילות מתח, עד כה זה לא הרס לי שום מכשיר חשמלי(תרם לחיים זה בטח לא) אבל לדעתי אני צריך לשים לזה לב הרבה יותר ביחוד שהשקעתי למעלה מ10K על המחשב החדש שיצרוך גם הרבה יותר חשמל, מה גם שטלויזיה מחוברת לאותו שקע(מפצל ל-6), רמקולים מחוברים לשם,מדפסת משולבת,המחשב, מסך מחשב,PS2. השאלה שלי היא אם קיים מכשיר כלשהו שפשוט מייצב את המתח על הקו המסוים שלי לחדר כדי שלא יהיו עליות ונפילות מתח או שפשוט להצטייד באל ספק ולגמור עניין. במידה ואתם מכירים מוצרים שקולעים לעניין ויש לכם המלצות\ביקורות עליהם אז אני אשמח לשמוע עליהם. שוב אני רוצה להדגיש שאני מעדיף לייצב את המתח לכל המפצל הזה של ה6 מאשר להשתמש באל פסק למחשב בלבד.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  22. אהלן, אני רוצה לטוס מחר יום שני 1.8 לאילת מנתבג בערך משעה 7 בערב. ממה שביררתי מצאתי ש ארקיע 350 שקל 9 בערב http://www.arkia.co.il/click/cl_4003.main?p_domestic_yn=Y&p_dstn_groupsn=11&p_two_direct_yn=N&p_dep_dstnsn=9_TLV&p_dstnsn=48&p_start_date=01%2F08%2F2005 ישראייר 244 ב 4 וחצי http://www.israir.co.il/product_flight.asp?id=67711&type=5&ref_url= אל על יש ב 8 ארבעים וחמש לא מצאתי כמה כסף http://www.elal.co.il/default.asp?V_DOC_ID=29&V_LANG_ID=2 האם יש עוד חברות תעופה זולות? או דילים זולים אזור ה 200 שקל? אני טס לבד בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  23. Started by NetSpider,

רואים שם מה קורה , וכל ההכנות ... Click Here

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  24. Started by easyuri,

חבר'ה אני מפרמט את המחשב של חברתי קרן יש לי כמה שאלות חשובות א. יש לי כמה הורדות קריטיות באי מיול שאני רוצה להעביר. מה עליי לעשות למען שהללו יישארו? ב. אילו קבצי מערכת עליי להגדיר בהגדירי את המחשב? (FAT32, NTFS וכיוצ"ב) וכיצד אני עושה זאת? ג. האם אפשר לפרמט רק את C: ולא את D:, אבל בשיטה שתבטיח שכונן D: לא יוגדר כ"בלתי-מפורמט" ובלתי ניתן לגישה אחרי שאתקין מחדש את ווינדוז על C:? תודה איזי אורי והבי קרן

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  25. מה נשמע 1. קיצר אני מחפש רדיו איכותי של מוזיקה שחורה , היפ הופ וכל מה שדומה לו. אני משתמש בוינדוס מדיה פלייר. מה עדיך מבחינת נגן, וינאמפ, מישהו בכלל משתמש בזה עדיין? או וינדוס מדיה פלייר. 2. אני מחפש אתרים טובים של מוזיקה שחורה ( לא מצעד של MTV) תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים