עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by PayneBack3251,

מאז יום עליתו של האתר לאויר היה שיפט אתר מוביל, מעולם לא נכנסו למלחמות בין האתרים השונים, אבל הפעם המצב הוא שונה, היום זה איום יותר גדול על נושא שיתוף הקבצים. בימים האחרונים עשינו הכנות שונות להעלת האתר לשימוש של עשרות אלפי הגולשים שמצאו את האתר כמקום טוב עקב השינויים באתרים המקבילים לנו, נעשו גם מספר גישושים מגורמים שונים לבחון אפשרות של שיתופי פעולה. כרגע האתר באויר, בימים הקרובים שרת חדש (נוסף), יכנס לפעולה. אנחנו לא מצהירים הצהרות גבוהות, אנחנו עושים מעשים. אתם מוזמנים להגיב, להציע, לעזור או כל דבר שעולה לראשכם, אנחנו לא מבקשים מכם כלום אלא רק לדעתם מה אתם, הגולשים שלנו, אלו שבאמת חשובים - רוצים / חושבים / מציעים. צוות האתר. בבקשה אנשים הגיבו בשביל להבטיח את המש…

2. שלום : ;D יש לי קרוב משפחה שבקרוב (יוני בעע) מגיע ארצה, ואני צריך לנצל את זה אני חשבתי משו בסביבות האוזניות האיכותיות או דברים שקשורים למחשב ויהיה לי כאן אחריות עליהם... (אני מניח שחלקי מחשב לא יהיו במקום, אני לא יודע להרכיב שום חלק במחשב, אלא אם יש חברות שמוכנות לעשות את זה בשביל הלקוח) המחיר די גמיש, יכול לעלות מעט. אז תמליצו!

3. שלומות! אני סטודנט לקרימינולוגיה\סוציולוגיה שעושה עבודת מחקר על האקרים\האקטיביסטים בישראל, אני בודק כיצד הם נתפסים בעיני עצמם והציבור; האם הם עוזרים להפיץ את הידע הטכנולוגי או שמא הם פורצים וירטואלים- בעקרון - סוציליזם מופשט \צדק חברתי או פשע וירטואלי. אני מחפש כ 60 האקטיביסטיםישראלים שיענו על שאלון אנונימי לחלוטין. למרות שזה ישמע מצחיק ודי פתטי למדי, שאני צריך להצהיר על עצמי שאינני נציג החוק, אני עושה זאת בפה מלא- אני אינני נציג החוק או הממשלה. אם אתם מעוניינים לעזור במחקרי זה או מכירים אנשים שמעוניינים לענות על שאלון שכזה (רק ישראלים),או מכירים אתרים של ישראלים על נושא ההאקטיביזם ו\או מכירים אנשים שיכולים לספר "סיפורי קרב" כגון "פרצתי לאתר של החיזבאללה ונשארתי לספר את ה…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  4. Started by zomero,

כפי שכבתבתי למעלה הוטל עלינו לעשות project באנגלית בנושא הומור... בקבוצה חלטנו שנלך על הומור בצה"ל ובשל חוסר הנסיון שלי אין לי כל כך מושג מה לכתוב (תיכננתי לתאר פרק של מ.ק. 22 ולשאול את אחי- אבל עד שהוא יבוא אני אצטרך להגיש...) ולכן אני פונה אליכם בבקשה שתרשמו כאן כל מיני קטעים מצחיקים שהיו לכם בצבא (עדיפות לסיפורים של קרביים!) או סתם בדיחות על צה"ל... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by ccc,

או אפשר להרשם ממש יום לפני הבחינה ? לא מדובר על שום דדליין באתר שלהם פשוט וזה נראה לי מוזר. בחינה מטופשת , יש לי SAT די טוב ועכשיו אומרים לי לא אתה צריך גם את הטופל... זה די סותר אחד את השני... אם הSAT טוב למה שפתאום יראו שאני לא יודע אנגלית? סחיטת כספים מוזרה שמתאימה יותר לארץ לא לארה"ב ... 150 דולר ! מישהו כאן הצליח להכנס לקולג' בלי הטופל ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by Xilver,

מי שכאן 4 יח"ל... יש לי שאלה באינטגרלים P: מה האינטגרל של: a*e^-2X שכחתני

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  7. קרובים שלי טסים לארה"ב ואני לא יודע מה לבקש שיביאו לי.. אני לא רוצה איזה משהו בומבסטי אבל אני מוכן להשקיע עד 200 שקלים. אני רוצה דברים שאני לא אזדקק לאחריות שלהם - לא כמו פלאפונים מעבדים וכו'... המפרט של המחשב שלי בצד, יש הצעות לדברים למחשב או כל דבר אחר?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by LOL,

יש לנו בתרגיל השבוע שאלה רשת שלא הצלחתי לפתור אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ראובן, שמעון ולוי נמצאים במסיבה. הם מתבקשים להשתתף במשימה הבאה: לכל אחד מהם ישימו כובע על הראש בצבע אדום או ירוק כאשר ההסתברות לכל צבע שווה. כל אחד מהם יראה את צבע הכובע שעל ראשי שני חבריו, אך לא יראה את הצבע של הכובע שעל ראשו. לפחות אחד מהם צריך לנחש את צבע הכובע שעל ראשו. אם יותר מעוניינים לנחש את צבע הכובע על ראשם מותר להם אולם שלושתם יזכו בפרס אם אף אחד מהם לא טעה. החוקים הם: מהרגע ששמים עליהם את הכובעים, אסור להם להעביר מידע ביניהם בדרך כלשהי. עם זאת, לפני קבלת הכובעים, מותר להם להחליט על אסטרטגית ניחוש. (למשל: הם יכולים להחליט מראש שרק ראובן ינחש, והוא ינחש "אדום". דוגמה נוספת: הם יכול…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. מאחר והטלויזיות האלו תומכות ב FAT32 ולא ב NTFS לצערי האם הן מסוגלות לקרוא DVD? ז"א שאני לוקח DVD מקורי שיש לי "קורע" אותו ושם אותו על DOK כמו שצורבים, תיקיית Video_ts... מבחינת נפח הקבצים אני יודע שאין שום בעיה משום שקובץ מקסימלי על DVD הוא 0.99GB אבל מבחינת ה- file structure של DVD. תודה. וסתם לידע כללי, טלוזיית HD עם כניסת USB שלא יכולה לקרוא קבצי HD ושלא מסוגלת לקרוא סרטים עם רזולוצייה של יותר מ DVD זה עבודה בעיניים.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by Rule The Pc,

אהלן אני לאדעתי לאיזה פורום זה שייך אז אמרתי הכי טוב כללי ושהמנהל יעביר (סורי) אמא שלי רוצה לקנות GPS לאוטו שלה עכשיו יש לנו את הפלאפון QTEK שהוא גם PPC אבל אמא שלי בחיים לא תסתדר עם PPC אז אני מחפש מקום שמוכרים מכשיר GPS לא שצריך להתקין תוכנה במחשב כף יד ולחבר לאנטנה מישהו מכיר אתר או חנות? תודה!

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  11. קיבלתי מי דוד בחו"ל כמה מאות דולרים עכשיו הכסף הוא בחשבון הפיי פאל שלי אני רוצה ליקנות כמה דברים למחשב ולבית אבל לא מוצא לעזעזל חנות :'( מישהו מכיר אולי איזה חנות און-ליין כלשהי שתומכת באמצעי תשלום פיי פאל? ??? נ.ב חוץ מי frozenCpu :s07: :s07: :s07:

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by 1,

כמה עולה משלוח, והאם אני יכול ללכת לקחת בצעמי תחלקים, אם כן איפה החנות נמצאת? איזה עיר איזה כתובת.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. טוב אז ככה הלילה הזה היה מאוד מעניין התחלנו מדיון מאוד מפגר,מצחיק ומוזר שפתחה רונית ילדה חמודה שבאה ליראות מה אנחנו חושבים עליה כי היא שמעה מאח שלה דברים טובים שאמרנו (אמרתם) עליה אחרי 8 דפים שעלו מאוד מאוד מאוד מהר (יותר מההודעות של הרעידת אדמה!) נעלו אותנו וכך הגיע לסופו דיון מחוק לגמרי אח"כ היא פתחה עוד ת'ראד כדי להגיד שלום ומישום מה נעלו אותה (זה דווקא היה בלי סיבה!! ) ועכשיו אני בא ללכת לישון ואני רואה איזה 15 איש מחוברים לפורום אז אנשים בכיית אני נישארתי כדי לדבר עם ידידה שלי באיי סי אבל משום מה אני לא חושב שזה מה שכול ה15 עשו אז כאילו למה השעה??? לכו לישון!!! טוב אז בטח ינעלו אותי עכשיו או שכול מיקרה אף אחד לא יגיב אבל מראש לילה טוב לכולם נ…

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  14. שלום לכולם. יש בפי שאלה, אולי קצת מוזרה בנוגע לצריכת החשמל של המחשב שלי. יש לנו בבית כמה מחשבים שמחוברים ברשת ולא מיזמן היצטרף עוד מחשב חדש לעסק. עכשיו אנחנו (אני ואחי) משאירים כמה מחשבים שיעבדו גם בלילה (לדוגמה כשאנחנו מורידים משהו) וכשאבא שלי הבין שעכשיו עוד מחשב יצטרף "לזלילת החשמל" בבית הוא לא היה הכי מרוצה מהמצב (נסכם זאת כך: הוא לא רצה אפילו את המחשב עצמו ) עכשיו שאלתי היא, מהיא כמות החשמל שהמחשב החדש "יזלול" (נגיד, לשעה לדוגמה). או שעם לא תוכלו להגיד לי זאת, אז אולי להשוות את צריכת החשמל למכשיר חשמלי אחר בבית.? זהו המיפרט מחשב שאמור "ליזלול" את החשמל intel pentium 3 1005 Mhz (7.5 X 134) לוח אם- asus cusl2-c זיכרון ראם-384MB sdram כרטיס מסך- NVIDIA gef…

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by Mandheling,

"Extreme Ironing - the latest danger sport that combines the thrills of an extreme outdoor activity with the satisfaction of a well pressed shirt." http://www.extremeironing.com ;D ;D

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  16. Started by RoyShefy,

אוקיי שלום... אני רועי והפלאפון שכתוב למטה הוא בכלל לא הפלאפון שלי..... בכל מקרה! אנ יבן אדם שלא משנה מה אני מקבל וזה בדרך כלל דברים שהם מאוד חושבים לי פשוט לא עובדים! לפני חודש קניתי מעבד 2.6C קיבלתי אותו אחרי כלכך הרבה המתנה שPCH דפקו אותי ובערך חודשוחצי אחרי שהזמנתי אותו קיבלתי אותו מספק אחר חיברתי הכל הדלקתי תמחשב ההארדדיסק הרוס סבא קנה לי עוד אחד הוא לא עבד החלפתי אותו (בינתיים עבר חודש בערך עם כל ההחלפות) קיבלתי תמוחלף הכל עובד! (חודשיים וחצי המתנה) כעבור שבוע שזה היה לפני כמה ימים נשרף לי הספק..... קיבלתי תרמקולים ADA880 שלי הם לא עבדו במחשב שלי במשך השבוע רק ביום האחרון כי גיליתי שהPCI\AGP לא היה נעול על 66MHZ עכשיו קניתי כבל RCA למיניפלאג מונו הוא לא עובד (אני במ…

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by Tzion,

טוב אז יש לי מספר שאלות בקשר ליבואנים: 1) מה זאת אומרת אחריות יבואן? לדוגמא בחנות פנ** אורמים שהאחריות על המוצרים היא אחריות יבואן. אבל הם היבואן??? ??? 2) האם בכל החנויות האחריות היא אחריות יבואן? 3) אם יש מספר חנויות שמיבאות מוצרים של חברה מסויימת אז אחריות של איזה מהיבואנים מקבלים? 4) מי היבואן של מוצרי לוג'יטק בארץ? (לא נראה לי שאלה כלנית, כי יש להם רק 4 מוצרים שלהם- עפ"י האתר שלהם) תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  18. Started by Shay0600,

שלום יש לי באתר מסויים סיסמא שאני לא זוכר הסיסמא נמצאת במחשב כאילו הוא זוכר אותה אני מתחיל לרשום תשם משתמש, בוחר אותו וזה כבר עושה לי תסיסמא אוטומתית אני צריך דרך לראות אותה! מישהו יודע איך?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  19. כדי להשקיע בזה? לפי מה שראיתי זה דבר שווה אבל אני רוצה להיות בטוח העם כדי לקנות? (לא קופץ למים ללא חוות דעת מקצועית )

20. Started by RTTW,

אז מישהו פה מכיר את היצרן הקוריאני הזה? מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

מישהו ראה את הסרט הזה? לא ממש הצלחתי להבין אותו ולמה דון הזה משחק שם כלכך מוזר

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. Started by Vindicator,

זה המערכת קירור שלי, הישר מהגטו.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by stone cold,

היום גיליתי תאתר - google translate http://translate.google.com/translate_t מה שהוא עושה זה בעצם לקחת כתובת של אתר או ציטוט מאתר ולתרגם את זה לשפה אחרת ויש כל מיני שפות זה אומנם לא מתרגם ב100% אבל מספיק כדי להבין לינקים ומישפטים באתרים אם שפות כמו סינית יפנית ועוד

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. Started by evy,

עידכנתי בפעם הראשונה את הדי וי די LG 9723p שלי(אם זה עוזר לכם הדגם) והעידכון עבר בהצלחה,אך הבעיה היא שהוא לא מציג כתוביות. שיניתי בהגדרות של הדי וי די שהכתוביות יהיו עיברית ושום דבר... אם תוכלו לעזור לי אני אשמח

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by Crown,

לכולם ידעו שאין את הליגה הטובה בעולם בטלויזיה האם מישהו מכיר אתר או תוכנה שאפשר לראות שם משחקים? במיוחד את המשחק של היום ברסה ולנסיה!! אני לא מאמין שאני הולך להפסיד משחק כזה! בגלל המושחטים בערוץ 5

• 4 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים