עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אתר כמו טורנטיט וטורנטליץ' אבל רק לסדרות

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Morfium,

צריך אתה להעלאת תמונות לאינטרנט , אני צריך שהוא יהיה חינמי ושאת התמונות שאני מעלה , יוכל לראות כל מי שאני שולח לו את הכתובת של התמונה .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by pixilated,

האם למישהו יש אתר טוב שאני יכול להוריד ממנו דברים ל-bitlord? ורק למי שלא יודע גם אתרי ביטורנט טובים בשבילי אני ממש אשמח אם תתנו לי כמה שיותר אתרים.

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  4. האתרים שנסגרו: torec donkey subs subs-il[ לפי מה שכתוב זמני] יש עוד אתרים לכתוביות? שלא נפלו

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  5. Started by Sikamikanico,

משהו פשוט, עם דומיין קצר יחסית.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. נראה לי זה היה אתר ישראלי באנגלית... יש שם המון פורמטים שאפשר להמיר, והם שולחים אי-מייל עם הלינק להורדה. תודה.

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  7. Started by 00000,

אתר/תוכנה לא לנגינה, ללימוד תווים ואקורדים על אורגן. תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by Green,

שלום אני צריך אתר לרקעים למסך רחב 16:9 הרזולוציה שאני משתמש היא 1360 על 768 אבל אפשר גם 1280 על 720 אני במיוחד רוצה רקעים של סרטים וקומיקס (לדוגמה STAR WARS,BATMAN) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by Green,

היי אתם יכולים לעזור לי למצוא אתרים בחינם ועדיף בעברית לתזונה נכונה יעני:תפריטים יומיים, קלוריות, מה עדיף לאכול ומתי וכל שאר השוטויות שקשורות לנושא

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  10. Started by zoyaniv,

מחפש אתר טוב עם מחירים זולים מחו"ל שעושה משלוחים לארץ

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by vitali02,

פעם נתקלתי באתר שפותח תמונות שמוסתרות כמו באתר זה: **********האתר צונזר**************** ע"י אחראי הפורום. איך קוראים לאתר הזה.? משהו עם פרוקסי תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  12. השלישי היה נחמד אבל קצת heavy במיוחד עם המחשב שלי אז עברתי ל2.80 אבל אין לי שום סקין ובאתר של וינאמפ מצאתי רק סקינים ל3 יש למישהו הצעות

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by YinnoN,

היי אני צריך אתר עם טיוונר לגיטרה קלאסית, אני לא יודע לכוון אותה והתחלתי ללמוד לפני חודשיים הקטע זה שהגיטרה ישנה מאוד (10 שנים) והחלפנו מיתרים לפני שבועיים~ עדין הגיטרה יוצאת מכיוון. בקיצר אני צריך אתר עם טיוונר מכוון בשביל לכוון. תודה

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by x-dude,

מישהו מכיר אתר כזה?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

אהלן כרגע אני בונה מערכת ציטוטים אקראיים למטרה מסויימת( :-X) ואני צריך אתר עם הרבה ציטוטים באנגלית,של אנשים כמו אינשטיין,ציטוטים כמו: "תשים את היד על תנור חם למשך דקה וזה יראה לך כמו שעה,תשב ליד אישה יפה שעה וזה יראה לך כמו דקה." אלברט אינשטיין.

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by idanmal,

חברה מישהו מכיר אולי אתר עם שמות של שירי האוס חדשים ,כל מה שהולך במועדונים היום?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Rule The Pc,

אהלן מישהו מכיר משהו טוב? אני צריך רינגטונים לNOKIA 6100 אין לי מושג כמה פולי זה

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  18. אני צריך אתר עם מילון עברי-עברי ושיהיה בחינם.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

צריך אתר שיתרגם עברית לערבית. תודה.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by nehmia,

אני רוצה להעלות תמונות שלי לאיזשהו אתר ושחברים שלי יכלו גם לראות אותם...למשהו יש אתר כזה?

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  21. שמעו אני ועוד מישהו בונים אתר ואנחנו צריכים אתר שנותן פורומים שאני יוכל לשים באתר אם יש לכם משהו מיקצועי/משוכלל תביאו.

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  22. צריך אתר של הסטטיסטיקות וסקרים כאלה ערציים של כל מיני דברים, כמה אנשים שומרים כשרות או לכמה אנשים יש מצלמות דיגיטליות, סתם דברים כאלה כלליים... יש לי ויכוח עם חבר ואני חייב להוכיח לו משהו... תודה מראש slim_shady

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  23. אני זקוק בדחיפות לאיזה אתר או שתיים שסורקים את המחשב כמה דקות ומראים אם המחשב מוגן מספיק. אני חייב עזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  24. חברה מה קורה? שמעו אני צריך אתר או תוכנה ללימוד אנגלית עסקית , אתם מכירים אולי? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  25. הבעיה שלי היא להעלות תמונות מעל 3 מגה רוב התמונות במצלמה החדשה בסביבות ה 4 מגהבייט לתמונה. PICASA לא מאפשר PHOITOBUCKET גם כן IMAGESHACK ממש לא. אם זה אתר עדיף שיהיה בסגנון פיקאסה(מאפשר להעלות אלבומים) המצלמה זה SX100

• 5 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.