כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
אתם יודעים זה כמו ההמלצת משחקים רק המלצת שירים.... (את האמת פשוט אין לי שירים בכלל אז פתחתי את זה כדי שיהיה לי ולכולם מה לשמוע...) ;D ;D ;D (ואם זה יצבור תגובות אז אני מציע לעשות את זה סטיקי) Iron Maiden - Fear Of The Dark 2pac - Life Goes On
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי היום מצאתי את הסרטון הזה זה סירטון על השיר המפורסם עם האוטובוס, ותדליקו רמקולים!!!
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז שמוכרת כבל רשת בסכום נורמאלי? מקום ב5-7 שקל שכל שאר החנויות בסביבה מציעים שמעתי שאפשר למצוא אפילו ב2 שקל למטר
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני ואמא שלי עבוודיי עצות מה לקנות ליום הולדת 50 לאבא ??? אולי יש לכם כמה עצות מעניינות? תודה ושנה טובה.
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני עומד לעבור בעוד כחודש מרשת פלאפון לרשת סלקום. הבעיה היא שאני לא יודע מה הדרך הכי טובה לרכוש את המכשיר החדש יש 3 אפשרויות: 1) התחייבות בסלקום- החיסרון הוא שמכשיר טוב(למשל הנוקיה 6230) יעלה המון כסף בחודש, יתרון- אפשרות לביטוח כולל(גניבות, תיקונים...) 2) קניית מכשיר יד שניה מחנות\מאדם פרטי- דבר שיצא יותר זול אבל לא תמיד יש אחריות על המכשיר 3) קנייה בחו"ל- מכשירים יותר מתקדמים אבל שוב, בעיית האחריות על המכשיר אני מעוניין להשקיע עד 2000 דקל בטלפון, מה אתם מציעים?
-
- 65 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אולי אתם מכירים חנות מחשבים טובה וזולה ומוכרת כמובן באיזור השרון? (הרצליה, רעננה) באיזור הזה.. אני מחפש לקנות מחשב חדש עם מפרט משלי במחיר זול, כמובן... תודה!
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אז ככה, היום חברים אספו אותי מהבית ונסענו למסיבה אלטרנטיבית. החננו את האוטו לא רחוק מהמועדון, לקחתי את המזומנים ותעודת הסטונדט מהתיק ואת התיק דחפתי מתחת למושב מנסיון קודם שאמא שלי השאירה את התיק שלה מתחת למושב והחנתה ליד השוק... נעמדנו בתור, נכנסנו, רקדנו, שתינו, נהנינו, פגשנו חברים מכל הארץ וגם פגשתי אנשים מהיסודי והיה סבבה. הסתובבתי ודיברתי עם מלא חברה', אח"כ יצאתי לדבר עם עוד מישהו מוכר בחוץ ואז המסיבה התחילה לדעוך והלכנו לאוטו לחפש את החברים שלי. ראינו אותם שוכבים באוטו עם פרצוף חצי מת ומלא זכוכיות שבורות על המושב האחורי. "לקחו את התיק שלך". כמה כיף לשמוע. מוזר שלא לקחו נגן MP3 בשובי 3000ש"ח אבל את התיק שלי לקחו... ככל הנראה פרצו בגלל התיק ולא נעים לי מצד אחד ומצד ש…
-
- 36 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום יש לי סובארו ואני מחפש ספר תיקון בסיגנון של HAYNES למי שמכיר בבקשה לינקים לספרים או אתרים בחינם כמו שאנחנו אוהבים תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש שיר של nelly שהולך משהו עם ohhh oh oh oh hooo ohhh חחח משהו כזה מישהו אולי מכיר?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שמעתי על חוק חדש שנכנס מתישהו...יש למישהו מושג על מה מדברים?
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=8132264772
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2977155,00.html JUST READ IT
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה תהיה מסיבה טובה באזור הקריות לגילאי 14-16 בערך היום?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי רשיון לאוטו וגם יש אוטו אבל בעיית החנייה והפקקים ממש משגעות אותי ואני רוצה לעשות רשיון לאופנוע כבד הבנתי שאם יש לי וותק מסויים בנהיגה על אוטו אז מספיק לי רק מבחן שליטה ואני לא צריך טסט השאלה היא מה מספר השנים שאני צריך להיות בעל רשיון על אוטו בשביל לענות על הקריטריון הזה? הבנתי גם שלמי שיש רשיון על 50 סמק יכול לעשות מבחן שליטה גם אם אין לו וותק של כמה שנים האם זה נכון? ומה הזמן שצריך להיות לי רשיון על 50 סמק בשביל לענות על הקריטריון הזה? אם באמת למי יש רשיון על 50 סמק צריך רק מבחן שליטה אז האם כדאי לי לעשות עכשיו(עוד אין לי 18) רשיון על 50 סמק ואז כשיגיע 18 לעשות רק מבחן שליטה או לחכות עד גיל 18 ולעשות טסט מלא על כבד? תודה לעוזרים ושנה טובה
-
- 45 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בן 16, ורציתי לדעת האם אני יכול ללמוד בבית את החומר, ואז לגשת למבחן (באופן עצמאי) ? ואיפה אני ניגש למיבחן ? (משרד התחבורה?) וכל כמה זמן יש מבחן תאוריה ? (פעם בחודש/שבוע/יום) תודה לעוזרים, ושנה טובה ומתוקה לכל עם ישראל
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני כבר בן 16 וחצי
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המחשב הנוכחי שלי, אבל ממש אין לי מושג מה טווח המחירים של מחשבי יד שנייה. זה המפרט העיקרי: athlon xp 1800+ gigabyte 7vrxp 256mb ddr px2100 geforce 3 ti200 tv out קניתי את המחשב לפני שנתיים וחצי, השקעתי 4000 שקל ללא מסך. מה המחיר הממומלץ למכור אותו יד שנייה ?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D3274242
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות לכולם... חזרתי מארה"ב עם הרמקולים החדשים שלי (X2) ולצערי גיליתי ששום חנות לא מחזיקה שנאי חזק מספיק... אז אולי אתם מכירים חנויות רשת או אפילו חניות רגילות שמוכרות שנאים חזקים מאד, באיזור שבין 650 VA ועד ל 800 VA שזה מאד חזק! לצורך העניין הדבר הכי חזק שמצאתי זה 300 VA... מאד מאד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מלא מאיתנו מחפשים לקנות חומרה בזול מחו"ל .. מפנטזים על איזה חנות מתאילנד שתמכור לנו חומרה בזול... אבל השאלה הכי מציקה.. האם הם עושים משלוחים לארץ ? ואם זה שווה את הכמה מאות שקלים... ? את זה לא נוכל לדעת אם לא יהיה לנו מאגר טוב של אתרים מכל העולם.... www.computerhq.com www.compusa.com www.antarescomputinginc.com נ.ב. אין לי מושג אם האתרים האלה נותנים שירות אמין.... לא הזמנתי מהם....
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מסיבה פצצתית בחוף ניצנים עם כל האומנים הגדולים מהעולם dino psaras-u.k max etnica-italey cedric talamsca-france tsuyoshi suzuki-japan x-dream-germany(live set) banzi-gms-spain מי ישראל skazi duvdev-infected mushroom astrix miko&melcia zoo-b&maili psytekk&mid ו dj set freestyle http://www.drugless25.com/section-viewarticle-1.html
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אז מישהו בא למסיבה הזאת?... ואללה תבואו...יהיה חזק...יהיה יהל (לא הכי מתלהב ממנו)...יהיה הראל סקעת (סתם יצור)....ויהיה אחלה חברה..!!..
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אתם מכירים את המשחק Hattrick? שבו אתה מאמן קבוצת כדורגל? אז כאן, אתם יכולים לאמן שחקן טניס! יש כאן מגוון אפשרויות ואתה יכול להשיג כל מיני דברים... אז כל מי שאוהב טניס - שירשם ויהנה מקהילה בת 5000 (בערך) משתמשים מהעולם! נ.ב האתר הוא במקורו גרמני, אבל ישנם כמה שפות לאתר. www.onlinetennis.de תהנו!
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-