עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dids22,

יש לנו ברכב תיבת הילוכים אוטומטית ותהיתי מה השימוש של המצבים שנקראים 2 ו 1 ? (נמצאים מתחת להילוך האוטומטי) 1= הילוך ראשון 2 =הילוך שני :s05: מה זה נותן בעצם? להגביל את המהירות?לחסוך בברקסים? תודה

• 32 תגובות
    • 8.5k צפיות
  2. היי כולם! אשמח לעזרה יש לי קובץ קול שהקלטתי על המחשב (השתמשתי ברשמקול של ווינדוס, בלי מיקרופון חיצוני). בקושי אפשר לשמוע את המרואיינת שלי (הזווית של המחשב שלי כנראה), שומעים אותה ממש חל. אני מחפשת תוכנה שאפשר יהיה להגביר את הקול שלה ככה שאוכל לשמוע אותו. זה לא משנה אם היא תעוות אותו או משהו כזה, אני רק צריכה לשמוע כדי לתמלל

3. קיבלתי זימון לתחקיר בטחוני במז"י ליד קרית מלאכי. חיפשתי בגוגל ואין לי מושג איפה זה נמצא בדיוק במפה? אמרו לי איזה 2 ק"מ דרומית מצומת קסטינה רק איפה בדיוק ליד מה זה? אני מגיע ברכב ולא באוטובוס אז קווי אוטובוס לא יעזרו לי ממש. ומישהו יודע כמה זמן זה התחקיר הבטחוני? זה התחקיר הראשון שלי , אני מתגייס למודיעין שדה. ישאלו אותי שאלות בנוגע לשלאון שאני צריך למלא לפניי עם ה20 עמודים? תודה. טל

• 8 תגובות
    • 9k צפיות
  4. Started by KISSTHIS,

חדש כאן תביאו ברכות ואיזה מחשב יש לכם ?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  5. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

שיחקתי עם האוקראיני הזה 20 דקות.. וזה מה שרץ... אנא קראו בעיון, ורק אז תתפקעו! פשוט שיגעון... תהנו..... או שלא

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by ycltdycltd,

קיבלתי זימון ליחידה הטכנולוגית של חמ"ן. יש לי סיכוי להתקבל לשם רק עם ידע ברמה של תחילת כיתה י"ב (5 יח"ל במחשבים (#C), פיזיקה (בינתיים למדתי רק מכניקה), מתמטיקה ואנגלית עם ציונים באזור ה95) וראש טוב, כמעט בלי שום ידע באלקטרוניקה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. למי שלא יודע היה היום בצהריים פיגוע בצומת אום אל פחם מחבל מתאבד התפוצצץ לייד שניח שוטרים אחד נהרג והשני נפצע זה שנהרג הוא בן דוד של חבר מאוד טוב שלי....והוא חזר עכשיו מהביית שלו..אני אישית דיברתי עם הבן אדם ביום שבת...ולהאמין שהוא כבר לא עימנו זה נורא...אני לא מעכל את זה! צריך למצוא פיתרון לכל המצב הזה זה לא יכול להיות שאימהות ימשיכו לקבור את הבנים שלהם! ראש הממשלה שלנו יודע רק לאכול כמו בהמה ולהשמין...שימצא פתרון למצב המחורבן הזה! יהי זכרו ברוך

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  8. אני טוחן בעצמי.

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

.

10. Started by lev-27,

אנחנו רוכשים עיצוב מוכן לאתר בישול שאמא שלי בונה. איזה מבין שלושת האפשרויות הבאות נראת הכי טוב? מס' 25197: http://osc.template-help.com/wt_25197/index.html מספר 23418: http://osc.template-help.com/wt_23418/index.html מספר 23567: http://osc.template-help.com/wt_23567/index.html דעתכם חשובה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. עוד שנה נפתחת האופציה בפניי להתחיל ללמוד. כחייל יש לי 2 אופציות אוניברסיטה פתוחה(או כל אוניברסיטה אחרת שלי יהיה את הזמן) או מכללה. בגדול חוץ מתוספת של איזה כמה מאות-אלף למשכורת אני לא רואה רלוונטיות ללמוד בכלל כי ניסיון ומקום עבודה אני מאמין לא יחסר לי. אבל מה שכן זה מוסיף המון לידע ולפיתוח האדם, אז אם וכאשר אני אחליט ללמוד - יש משהו שאני צריך לחשוב עליו, או שללכת על מה שהכי נוח לי(קרוב לבסיס, כסף וכו')?

• 39 תגובות
    • 5.4k צפיות
  12. Started by tnt studios,

^^^

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by J0HNiE,

לא להאמין איך האיכות חיים שלנו השתפרה בארה"ב! היום קפצנו לחנות HARDWARE במטרה לקנות טלויזיה 27" או 32" עכשיו הסתובבנו קצת וראינו ומצאנו את הHITACHI 51" !!! CRT HDTV :xyxthumbs: משהו מפחיד קיצר אנחנו אמורים לקבל אותה ביום שישי וזה עלה לנו 1,475$ (כולל דמי משלוח, ואחריות 5 שנים) הנה המוצר באתר של החברה והתמונת שלי יעלו בקרוב מתי שאני יקבל http://www.hitachi.us/tv/browse/projection/16-9digital/51F710A.shtml ד"א אבא שלי גם רוצה לקנות HDTV בארץ והוא אומר שהוא פשוט לא יכול להרשות את זה לעצמו

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

שלום לכולם.. אני עושה פרוייקט באנגלית(5 יחידות) ושלאת המחקר שבחרתי היא :"איך עובד המחשב ומה הם מרכיביו?" אשמח אם תתנו הסבר קטן בעברית על מרכיבי המחשב (למשל: הארד דיסק,לוח אם וכו'..) מקווה שתשתפו איתי פעולה, אסף.

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by Vidati,

שלום! קבלתי היום מכתב מהצבא ובו זימון להתייצבות לקדץ נהיגה, האם זה המנילה שלי? יש לזה איזשהיא השקפה על הקב''א שלי? הייתי רוצה להיות באיזה יחידת מחשבים, משהו אם חומרה או אפילו תיכנות, לא חשבתי שזה יגיע עד לקד''ץ נהיגה. האם יש לי סיבה לדאוג? הבנתי שזה מאוד הפריע לקרוא את הטקסט בגלל כל השגיאות כתיב הנוראיות שלי, אז בשביל אותו משתמש ערכתי את ההודעה שלי, כי הבנתי שהוא לא יכול לשון בלילה בגלל זה.

• 30 תגובות
    • 7k צפיות
  16. אהלן חבר'ה לאחר נסיון לחפור קצת בענייני דיני עבודה יצאתי בעיקר מבולבל . רציתי לשאול אם מישהו יודע בוודאות את התשובה המדוייקת לאחת מהשאלות הבאות: 1.האם זכאות לשעות נוספות מותנית בכך שהעובד הועסק במשך חמישה ימים לפחות באותו שבוע? 2.האם יש איזשהו תעריף קבוע לעבודה בשעות הלילה, החל מ 22:00 ואילך? (גם באחוזים נחשב קבוע). 3.כיצד מחשבים שעות נוספות מעבר לעבודה במשמרת לילה? (לדוגמא אם עבדתי בין 10 בלילה ל 6 בבוקר בתעריף לילה ולאחר מכן עוד 5 שעות נוספות עד 11, כיצד יחושבו השעות בין 6-11?) 4.האם נכון שביום שישי כל שעת עבודה מעבר לשעה שביעית נחשבת לשעות נוספות? 5.מהו התעריף לשעת עבודה במוצ"ש. תודה רבה חברים, ייתכן ושאלות נוספות יעלו בהמשך.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. שלום, בעברי פתחתי מייל בוואלה שהשתמשתי בו לצרכים מסויימים. בעת הרישום כשהם ביקשו פרטים לשיחזור סיסמא קישקשתי סתם משהו כי לא היה לי צורך בכך שכן את הפריטים החשובים שהם סיסמא ושם משתמש שמרתי היטב (מתוך רציונל שאם אאבד אותם- אז כנראה שהתיבה לא חשובה לי). לא נגעתי בתיבה הזו במשך שנה-שנתיים וכאשר לפני מספר ימים ניסיתי להיכנס אליה עם שם המשתמש והסיסמא, גיליתי לפתע כי וואלה החליטו על דעת עצמם לערוך לי נוהל של ריענון סיסמא וכדי לוודא שאני בעל החשבון ביקשו ממני את הפרטים הנוספים שהקלדתי בזמנו. כמובן שהם לא ברשותי ואין לי מושג מה לעשות. כבר יצרתי קשר עם מדור "שיחזור סיסמא" שדרשו ממני את אותו הדבר ובהיעדר פרטים נוספים לא מוכנים להחזיר את השינויים שנעשו. לעזאזל, זה לא שאני מבקש שיס…

• 9 תגובות
    • 8.6k צפיות
  18. מוג'אנג, יצרנית "מיינקראפט", הודיעה כי תאסור על שימוש בבלוקצ'יין וב-NFT במסגרת המשחק. החברה ציינה כי הטכנולוגיה לא עולה בקנה אחד עם ערכי שיתוף הפעולה של "מיינקראפט", וכי לאורך זמן, מכניקות אלה עשויות לפגוע בהנאה של השחקניםלכתבה

19. הרגע הזמנתי את המחשב החדש שלי וקיבלתי את המספר הזה, ואין לי מושג מה לעשות איתו ואיפה.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  20. http://krautchan.net/int/thread-8178337.html :DJsmile:

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by yehonatan_giladi,

יש לאמא שלח להגיש עבודה מחר ולא הצלחתי 5 שאלות אשמח אם מישהו יענה לי: 1. פרט את השיקולים בבניית שיעור כיחידת הוראה באמצעות התוכנות שלמדנו ואת היתרונות של דרך זו ? 2. פרט את הסיבות שלך כמורה לבחור להשתמש במצגת? 3 .באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר במצגת / באקסל / בוורד והנימוקים לבחירתך זו? 4. באלו שעורים/נושאים תבחר להיעזר ב- Google Docs (וורד/אקסל/מצגת) והנימוקים לבחירתך זו? 5. פרט את היתרונות בשימוש באתר של Google Sites לצרכי הוראה. בבקשה ממכם אשמח אם מישהו יענה,זה בדיוק 5 דק'

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  22. ערב טוב, לאחר שננעל הת'רד הזה התחלתי לחשוב בעצם על מה שעשיתי וההתנהגות שלי, והמסקנה שהתקבלה היא שהתנהגתי בטיפשות וחוסר בגרות לא נורמאלי, דבר דיי אופייני לי משום מה, אבל לא ברמה כזאת גדולה. לכן, ארצה לנצל את הת'רד הזה לשם התנצלות בפני קודם כל imac, להתנצל בפני maphisto על כך שאיכזבתי אותו, בפני רונן על כך שהשמצתי אותו וכמובן בפנים שאר המנהלים על הבעיות הטיפשיות שעשיתי. מקווה שתמצאו מקום לסלוח לי, בכבוד רב והתנצלות רבה, מישה.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by payback,

מילים שזכורות מהשיר (מי שמכיר חייב לזהות): "...zingarella zigarella" (נדמה לי שהכוונה היא ל- Cinderella Cinderella) מחפש את שם האמן ושם השיר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים