עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. השיר של אופנת הבגדים GOLF MEN & WOMEN שהוא בספרדית או משהו כזה...... עם המאפיונר שהכוסית דופקת לו את האוטו...

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by ORANGEJUICED,

עד שהיה פה ת'רד אחד שכולם השתתפו בו.. סוגרים אותו זה כזה מנהג שלכם לסגור ת'רדים שמצליחים?!?! אני לא מבין?!?!

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  3. היי לאחותי יש עוד שמונה ימים יום הולדת והיא ממש רוצה מכונית, אבל חשבתי לקנות דגם גדול של מכונית ובפנים לחבר לה רמקולים קטנים שיתחברו לMP3 (המאוד ישן שלי) ואז לתת לה. אני לא יודע איפה מוכרים דגמים (פעם מכרו באוטודיפו, יש לי אוסף קטן) אבל כבר לא יודע איפה מוכרים. אני מעדיף שיהיה ג'יפ (בשביל המקום בתוכו) אז אני זקוק לעזרה דחופה ביותר. אם יש לכם הצעות למתנות אחרות תקציב 300+- שקל אז אשמח לדעת מה הרעיון. בתודה מראש Install

• 42 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by slim_shady,

אני צריך אתרים של כתוביות.... מכירים??? (סאב סנטר, סבס וכאלה....) תודה מראש! ;D

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by YinnoN,

אבא שלי נוסע לשם במסגרת עסקים ואני מתכנן לבקש ממנו לקנות יל מחשב חדש משם (a64 אולי אני יהיה בר מזל ל939 (-: ) מישהו מכיר חנויות ? מה המחירםי שם ? הם זולים מפה בהרבה נכון ? תודה.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2937026,00.html זה מפחיד!! רשום שם גם שמחלת הסרטן יתפוס מקום ראשון בטבלה ומקרי המוות ממחלות לב יהיה במקום השני... זה מפחיד!! במיוחד אותי כי אצלי במפשחה כמעט כולם מתו מסרטן!! משני הצדדים אצלי רוב המשפחה מתה מסרטן וזה די מפחיד אותי!! :'( :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, האם יש חנויות בתחנה המרכזית בירושלים שמוכרים בהם כבלים של וידאו / אודיו משהו כמו 10 מטר ? (אני מדבר על 2 כבלים, אחד RCA {שקע של אוזניות בצד אחד ושתי בננות בצד השני}, והשני בננה בכל צד {אפ קוראים לזה בננה }) כי אני שומע פה שיש הרבה חנויות אלקטרוניקה שם... (או שמדובר על תל-אביב?) ואם מישהו מכיר את האזור, אני אשמח לשם של חנות, ולדעת אם היא זולה. תודה רבה לעוזרים, וצום קל.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. ??? newegg.com עושה משלוחים לארץ? ועוד שאלה: כמה עולה בדר"כ משלוח כזה, במקרה שלי אני רוצה להזמין רמקולים 5.1! תודה! עריכה:------------------ זה מה שאני רוצה להזמין: http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=36-116-137&depa=0 *אני יודע שפתחו כבר תרדים על הנושא הזה אבל זה היה מזמן ויכול להיות שעוד אתרים ה"צטרפו" לאלה ששולחים לארץ!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pMor,

בניו אג יש דבר כזה שאומר INTERNETIONAL SHIPPING - PR only! עכשיו, הוא לא נותן לי לסמן אותו.. אם היה אפשר, זה היה נותן לישראל? ולמה זה לא נותן ללחוץ עליו בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כלומר אם חבר שולח לי כ.מסך לארץ באמצעות fedex האם אני אצטרך לשלם איזה שהוא מס? אם כן אז בבקשההההההה לפרט איזה מס וכמה באחוזים בתודה מראש מנהלים-לא ידעתי לאן לשייך שאלה זו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dbx22,

האם לגדל שיח גראס זה חוקי? בלי למכור כמובן. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אוקי קודם כול,יש לי ידידה מאוד יפה שרוצה להירשם לדוגמנות עכשיו עשיתי חיפוש בגוגל ומצא רק זבל! היא בת 15 וחצי והיתי רוצה מאוד אתר שאפשר לקבל שם פרטים כמו דרישות,טלפון וכאלה!

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by 111111,

ברצוני לקנות חלקים באריהב אבל באתר לא רשום איך אפשר להזמין האם יש עוד חנות מקוונת לאלקטרוניקה? תודה

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  14. הלכתי לרופא והוא אמר שזה יעבור אם הזמן... אז אולי למישהו פה היה מקרה כזה והוא יודע מה לעשות... . (זה הסממילי היחיד עם דם...) תודה מראש! ;D

• 25 תגובות
    • 6.8k צפיות
  15. Started by -R-E-L-,

או שעדיף לקנות מ GET IT. ראיתי פעם כתבה על NET ACTION אצל רפי גינט (שזה כמובן לא דבר טוב) ואני מטלבט אם כדאי להזמין מהם כסא. :-\

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. http://www.theinquirer.net/?article=18537 AMD התחילה לשלוח את המעבדים הזולים מהסידרה 939 !! ובקרוב יתחילו להופיע גם אצלנו ! אז למי שדחוף לו שיחכה קצת , ולא יצטער! (אני לא יודע עם זה שייכך לפורום או לא אבל זה טוב שאנשים יכנסו יוראה את ההודעה הזאת לפני שהם רצים לקנות מחשב )

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by kikkler,

יש למישהו ניסיון עם החנות הזאת?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by nice-1,

www.purevolume.com/STANGA להקה של חברים, מתחילים לגדול, תכנסו, תשמעו, תהיו לי בריאים.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by Amir c,

ממש מומלץ עכשיו סיימתי לראות אותו ואני מצטער שלא הלכתי לקולנוע לראות אותו שם ממש שווה לשלם בשביל לראות אותו סרט מממשששש יפה מומלץ אולי הסוף קצת צפוי אבל דברים שבמהלך הסרט ממש לא צפויים ! עוד מישהו ראה ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by desert,

יש לי בעיה , אני מתגייס במרץ 05 , ועוד איזה חודש-חודשיים אני טס , כנראה עד לגיוס, ואני נמצא אצל קרובים מבוגרים שאין להם שימוש באינטרנט , ואני רוצה לעשות אינטרנט מהיר ,לא משנה איזה נראה לי 750 , עכשיו ,הבעיה היא לא הספק אלא התשתית שהיא או כבלים-ערוצי זהב , או בזק. והבעיה היא שהשימוש של האינטרנט יהיה רק לאיזה חודש חודשים מה שומר שאם אני יעשה אינטרנט אני יתנתק וזה אומר שיהיה לי קנס על הפרת חוזה. על כבלים אין על מה לדבר הקנס אצלם עולה 400 שקל , ואין בכלל אפשרות לעשות הקפאת מנוי. אצל בזק אני לא יודע אם אפשר לעשות הקפאה וכמה זמן אפשר אבל אני יודע שדמי הקנס הם 200 שקל. מישהו יודע אולי? יש למישהו פיתרון יותר טוב מכל הסיבוכים האלו?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by noambaum,

אני מת על מכוניות משופרות...פשוט להיסתכל אני לא ממש מבין. אז אם למישהו יש אתרים או לינקים לסרטים בנושא אני בטוח שאני ועוד חבר'ה פה בפורום יהנו אז יאללה תציפו!

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  22. כל מה שמצאתי זה אמני ישראל, ואני לא מזהה את כולם.. מישהו מכיר איזה אתר שכותב את כל מי שמשתתף?

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  23. שמעתי ממספר מקורות, שפטור קבוע מנעליים צבאיות פוסל מהרבה מאד תפקידים. לאן ישלחו אותי? איזה תפקיד יתנו לי? יש לי סיכוי להגיע לדרג ד'? כבר הבנתי שלא אוכל לעבוד על מטוסים ומסוקים (תודה לאל. זה התפקיד הכי גרוע בצה"ל. כבר עדיף להיות טבח)

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by slim_shady,

אז בני כמה אתם?? רוצים להגיד אז תגידו לא רוצים אז לא..... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.