עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Mishmish,

משהו מכיר אתר שבו אני יכול למצא חומר על גלגלי שיניים....(לא חשוב אם זה עברית או אנגלית)....חוץ מ-howstuffworks ?? כי גוגל לא ממש עוזר לי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  2. אוקי אז ככה, יש לי ירפא ב' עוד כמה זמן ורציתי לדעת בדיוק מה הולך להיות שם... תכתבו ממש הכל, מא' ועד ת' על מה עושים כשמגיעים והכל אילו בדיקות בדיוק וממש הכל תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by icebreak,

http://www.gizmodo.com/images/bizzaro_ipod.mov

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  4. Started by Vladgi,

אבא שלי טוען שהוא קרא על זה איפשהו שמחירי הזכרונות יפלו באופן דרסטי בגלל עודף סחורה?מישהו שמע על זה ?או שהוא דמיין

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  5. איך אני יכול להבדיל בין פוליקרבונט ל-לוציט? אני יודע שהחומרים שונים בתכונות כגון עמידות לשריטות ולחום, חוזק כללי וכדו', אבל אני לא מתכוון להגיע לחנות ולהתחיל לשרוט ולכופף את המשטחים או לחמם אותם כדי לחוש בהבדלים ביניהם... ישנם הבדלים נראים לעין או שהבדיקה חייבת להיעשות בדרך אחרת? תווית? חותמת? :s05: (דרך אגב, אני זקוק למשטח פרספקס בתור משטח עבודה ולא למודינג)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. האם נשאר בכיכר המדינה? או מכירים מקום?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  7. Started by Zippo,

קיצר עשיתי עבודה בתנ"ך, ואני אמור לדעת בעל פה בסיכום את שמואל א' פרק ד' פסוקים י"ז עד כ"ב, זה מה שרשמתי: ארון האלוהים נגנב ע"י הפלשתים. שזה מבוסר לעלי הזקן הוא נדהם, נופל מהכסא שלו, שובר את המפרקת שלו ומת. כלתו של עלי שמעה על לקיחת ארון האלוהים ועל מות עלי, והיא ילדה כי היו לה צירים. היא הייתה קרובה למוות, והחברות שלה עודדו אותה שהיא ילדה בן זכר, אבל היא לא הקשיבה להן. היא קראה לבנה איכבוד, שפירוש השם הוא אין כבוד. עכשיו יש לי עוד מה להוסיף, כי היה ולא ידעתי, הנה למשל: קודם כל, האשה שרשמתי באמת כלתו של עלי? כי היה רשום "וכלתו אשת-פינחס הרה ללת,..." אז זאת כלתו (אישתו יענו של עלי?), וגם היה רשום אחר כך "...ומות חמיה ואישה", יענו אישה = האיש שלה ולא WOMAN, אז... זה רק רומז…

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך דרך EBAY וכמובן לא לשלם מכס... ושמעתי שאם רושמים "GIFT" על האריזה הם לא פותחים....זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. There is a big antenna next to our house, how can i check what is the rediation level if indeed ? Thnx alot ! Btw, its an cellular-telephone antenna.

10. איך קוראים לשיר? וסליחה עם הקללות בנושא של ההודעה תודה

• 1 תגובה
    • 4.6k צפיות
  11. Started by xtract1,

יש לי GMAIL וכשאני שולח קובץ לעצמי לכתובת שלי,אז הכל בסדר הקובץ נשלח אליי ואני רואה אותו כמכתב חדש. כשאני נכנס מהמחשב לפתוח אותו אני עושה "הורדה" וזה מוריד והבעיה שזה מוריד בתור קובץ בלתי מזוהה,ואומר שאני צריך לבחור תוכנית שאיתה אני אפתח. למה זה?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  12. חיפשתי בגוגל בכמה צורות, Weathr, temperature, celsius ועוד, וכתשובה הוא מחזיר לי אתרים מסורבלים ולא קלים לעבודה. (כמו האתר שלCNN) מישהו מכיר אתר שמציג את הטמפרטורות ברחבי העולם בצורה שקלה לשימוש? שיהיה קל לחפש טמפ' של מקום מסויים מבלי להסתבך יותר מידי עם האתר? וכמובן שיהיה גם יחידות של celsius. תודה

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  13. יש לי שאלה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן. למה כשלפעמים מראים בטלויזיה מישהו וברקע יש מסך של מחשב עובד אז המסך מהבהב ומרצד בטירוף? ולמה לעולם לא רואים מסך מחשב מרצד בסרטים בקולנוע? איך בסרטי קולנוע מעלימים את הבעייה הזאת של הריצוד? זה פשוט משגע אותי ואני מת לדעת למה....

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  14. מחפש אתר שמלמד Php ואפילו יותר טוב מערכת פורטל להורדה והעלאל ftp ! תענו דחוף !

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  15. ההורים שלי רוצים להירשם לשם.. ישנה תוכנית של 6 חודשים שעולה 3000+ שקל לאדם.. האם מישהו שמע משהו על הקורסים הנ"ל? האם הם שווים את המחיר הזה? כדאי להירשם? האם הלמידה אפקטיבית?.. תשפכו תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  16. Started by Access Denied,

משהו ממש ממש מצחיק בטירוף!! http://www.letstalk.co.il/dalian.asp תנסו לדבר איתו... הנה דוגמא: שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. משעמם לי... תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני נרדם אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? למות... בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? בזכות זה שאני רוצה שתמות אם הרצון היה יותר חזק איך זה היה מתבטא אצלך? אקדח... אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? ארה בך, אשרוף אותך חיים.. כל דבר הולך מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? שמשעמם לי פחד... מאוחר אתה יודע אם לא תפחדי, איך חייך ישתנו? אממ.. אם תמות הם ישתנו לטובה נסי להזכר במקרה אחד בו נהגת באומץ יריתי בחתול שלי יריתי בחתול שלך? נכון... ספרי לי בבקשה- איך את…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  17. אני מביא מוצר לשליח ומשלם על המשלוח השליח הולך לכתובת שנתתי לו ולוקח את המוצר שאני אמור לקבל ואת הכסף שמצורף למוצר שאני מקבל לאחר מכן השליח מגיע אליי ונותן לי את המוצר והכסף שהוא לקח מהאדם השני. קיים כזה...אני רק לא יודע כמה בערך עולה ואיפה יש את זה ואיך בדיוק זה נקרא...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  18. Started by TimoTy,

שלום אני מעשן נרגילה בתדירות גבוהה ויש לי שאלה שמטרידה אותי כבר זמן רב...... כמה סיגריות אני כיביכול מעשן כשאני מעשן ראש לבד??

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  19. מומלץ שיהיו בחינם .

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  20. Started by 114508534,

אני צריך איזה כמה כתבות על זה , בעיברתי ובאנגלית , המטרה היא לעבודה באנגלית על התמכרויות והנושא הנבחר הוא סיגריות

21. בעוד שאני משוכנע, ואני אשאר לעמוד על כך - שהארצות הסקנדינביות הן שוודיה, נורווגיה ודנמרק (פוליטית), שוודיה ונורווגיה (גאוגרפית), שוודיה, נורווגיה וגרינלנד (גאולוגית), אני גם בטוח שפינלנד (וכמו שאמרתי, גם אלאנד) היא בשום פנים ואופן לא חלק מסקנדינביה. רק ממבט על התרבות שלהם והלשון, והתעלמות מהשיער הבלונדיני והעיניים הכחולות - אפשר לראות שאין כמעט שום דימיון בין שני הגושים הללו. לצערי, זהו ויכוח מתמשך ביני, בין המורה ושאר התלמידים, וגם בין הספר שאיתו אנחנו לומדים. ובקרוב יתקיים מבחן על זה. קראתי על זה אלפי מאמרים שמחזקים את דעתי, ואני בטוח שתושבים הנורדים בעצמם יודעים זאת. בכל זאת, אולי תועילו להגיד את דעתכם? יכול להיות שאני טועה, אחרי הכל. תודה!

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  22. Started by icebreak,

These 9 drawings were done by an artist under the influence of LSD -- part of a test conducted by the US government during it's dalliance with psychotomimetic drugs in the late 1950's. http://www.cowboybooks.com.au/html/acidtrip1.html תלחצו NEXT DRAWING, כל פעם זה תחת יותר השפעת סמי LSD

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  23. יתכן והנושא כבר הוזכר פה באתר, אך לא ראיתי בחיפוש... אני ממליץ בחום על האתר "לא רלוונטי" הוא מכיל מאגר לגבי כל ההודעות SPAM שאתם מקבלים בעברית בארץ... היתרון (מעבר למאגר), זה שפעם הבא שחברים שלכם שולחים לכם הרבה שטויות בדוא"ל, אתם יכול להפנות אותם לאתר הזה, שילמדו פעם הבא לפני שהם מזיינים את השכל, זה עוזר, מנסיון: http://info.org.il/irrelevant/

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  24. Started by Computertalk,

יש חנויות בארץ שמקבלות Pay Pal?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.