עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1431989 סתכלו על כמה דוגמאות שם...

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by RoyShefy,

זה בטח שטות של למיר מחשבים וזה לא יכול ליהיות: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=523 ואלה: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6245 למה לא קניתי את זההההההההה: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={A82D5703-7A30-44AD-B8CE-F3C770B465E6}&details_type=1&itemid={5C3DC57A-DFC4-4E06-8D15-E621756FD7FA} 2500 שקל! זה מעט!

3. Started by אנונימית,

שלום רב, אני כרגע במקום עבודה שאין לאן להתקדם בו .יש עבודה במשרד הביטחון בתפקיד שעשיתי בצבא,אני נכנסת לשם דרך כח אדם ולא כעובדת מדינה. הבעייה היא שאני מתכננת לעשות פסיכומטרי פעם שנייה והעבודה במשהב"ט היא 5 ימים בשבוע ויהיה לי קשה לשלב,מצד שני זאת אולי דריסת רגל? חשוב לי לציין שכרגע אני עובדת 6 פעמים בשבוע וחשבתי גם על האופציה לבקש מהמקום הנוכחי לעבוד פחות ימים-אולי יתנו ואולי לא. אני ממש לא יודעת מה לעשות ואשמח לעצות=] נ.ב שאלות נוספות: 1. האם כשאני נכנסת למקום ממשלתי דרך כח אדם אפשר להתקדם? 2. יש אפשרות לעבור מהכוח אדם ישירות למשרד הבטחון לאחר זמן מה או שאין סיכוי?

4. אז כמו שנאמר בכותרת, יש לי מחר את הבחינה, ואני תקוע עם קטע לא מובן. תוכלו לתרגם לי אותו בבקשה?? (לתרגם מילה במילה זאת לא בעיה, הקושי שלי זה לצרף אותם למשמעות אחת). 20th Century Literature: The second world war, an intervening economic depression of great severity, and the austerity of life in Britain following the second of these wars help to explain the quality and direction of English literature in the 20th century. The traditional values of Western civilization, which the Victorians had only begun to question, came to be questioned seriously by a number of new writers, who saw society Breaking down around them. Traditional literary forms were often discarded, and …

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  5. http://www.mivzakon.co.il/fun/bb.aspx?b=315 חבר שלי שלח לי את זה, ורציתי שתראו. יש שם גם כמה חיילים אמריקאים אגב. זה לא עוד איזה דיון פוליטי או כל משהו בסגנון הזה. אני פשוט רוצה שתסתכלו בתמונה הראשונה ותסבירו לי מה מחמוד הקטן מחזיק ביד שמאל!?

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by אנונימוסי,

התאחדו יחדיו נגד הרוע האולטימטיבי! זו היא לא בדיחה.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by navk2,

אתמול ראיתי מלא ניירות של זה בביצפר וניראה לי דווקא מגניב אבל לפי מה שהבנתי זה מלא סמים סיגריות ואלכוהול, ככה שאין לי הרבה מה לעשות שם... מישהו פה הלך לשם פעם ויוכל להגיד שגם אם אני לא מעשן/שותה אני יהנה שם ? ומה עושים שם בכלל ? ד"א : אין לי חברה.

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by benor,

קניתי את הדגם הבא: http://www.trailspace.com/gear/la-sportiva/thunder-gtx/ מישהו יודע איך הוא או איך החברה La sportiva בכלל? איזה נעלי הרים יש לכם?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. מכירים את הדברים האלה שיש בד"כ בבר מצווה בתמונות, שרואים כתבה במעריב ואז כתוב XXX חוגג בר מצווה? או לפעמים זה גם בחתונות... אז קיצר אחותי סיימה תואר רפואה ואמא שלי רוצה לעשות לה אחד כזה, יש איזושהיא תבנית שאני אוכל להוסיף את התוכן בפוטושופ? אם אני אלך לצלם הוא יוכל לעשות לי את זה?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by lo_toda,

מאיה סטודנטית מירושלים בת 23 נמצאת בסכנת חיים הפצת מכתב זה עשוי להציל את חייה אנו זקוקים למתנדבים לתרומת מוח עצם עם עדיפות ליוצאי בוכרה בדיקת התאמה תעשה באמצעות דגימת רוק בירושלים ביום שני ה 5.2 מ-9 בבקר ועד 19 בערב בעמותת זיכרון מנחם רחוב שחראי פינת ליאו זיסמן שכונת בית וגן בסמוך לביח שערי צדק בהרצליה פיתוח ביום שלישי ה 6.2 מ-9 בבקר ועד 20 בערב במלון דניאל אולם אפרודיטה קומה ב אין צורך בתאום מוקדם (אנו מאמינים שאם מצלמה שאבדה הצליחה להגיע לכל עם ישראל - על אחת כמה וכמה בקשה זאת) בברכה החברים של מאיה המתפללים להחלמתה מייל זה נשלח אליכם ללא כוונה מסחרית כלשהי ואנו מתנצלים מראש על ההפרעה והפגיעה בפרטיות

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by Oranili,

אני עובד על קווי וה2 האחרים על אלחוטי - נטו גלישה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  12. שמעו... אני גר ברמלה...צריך להגיע לבית הספר אורט סינגאלובסקי שנימצא בדרך הטייסים בתל אביב (ליד יד אליהו) מהי הדרך הכי זולה להגיע לשם? מישהו לומד בבית הספר הזה פה?...כי יש לי כמה שאלות בשבילו תנו את כל הדרכים (כרטיס חופשי חודשי....עד איפה אני מגיע...מה אני לוקח...איזה קו, חברה...) תודה

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  13. במסגרת הבגרות במחשבים אנו אמורים לבנות אתרי אינטרנט אני רוצה לבנות אבל אין לי שמץ של רעיון אסור שיהיו אתרים על מחשבים מוסיקה ספורט וכד' מישהו יכול להושיע ?!?!?!?!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. שלום לכולם. המארז וחלקי המחשב שלי מעט מאובקים ואני רוצה לנקות אותם. יש לכם טיפים לתהליך? אני יודע שאסור להשתמש במברשות וכו כי זה יוצר חשמל סטטי, מתפחות למיניהם נדבקות לחלקים, ומים ממש לא באים בחשבון. רעיונות אחרים?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  15. היי אני חייב לעלות סירטון קצר שצילמתי....האתר היחידי שאני מכיר לעלות סירטונים הוא yousendit... עכשיו אני מנסה לעלות והוא פשוט טוען (קרוב לשעתיים) את אותו דף.... הסירטון שוקל 30mega, ובאתר ותר לעלות עד 1GIGA מה עושים? ואם למישהו יש אתר אחר? תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  16. הפרסומת שבה ההורים לבד בבית, האב עם השפם, הילדים נכנסים והאם מורידה לבעלה את השפם המודבק.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by wow,

או עוד ספר של אותו המחבר כי שמעתי שיש משהו.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. חבר שלי רוצה לברר תוצאות. אפשר לינק?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by FARKASH7,

לא הייתי בארץ שבוע מישהו יכול להגיד לי מה קרה שם? שמעתי שהייתה איזו סופה ענקית זה הכול.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  20. התחלנו השנה ללמוד אסמבלר במסגרת בית הספר , יש לי יחידה בבגרות שאני צריך להכין פרויקט ממה שלמדנו .. יש לי המון חומר להשלים כי החסרתי המון שיעורים בהתחלת השנה וממש אשמח אם יש לכם אתרים שאוכל ללמוד מהם .. בנתיים כל מה שלמדתי זה שיטות ספירה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. מזלט לחובב האייפודים שלנו יום הולדת 16 שמח הרבה שמנמנים קופצים כאן

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by parker8,

ניסיתי כמה ראשי דיו חלופיים, אבל הגעתי למסקנה שאין כמו המקורי. מישהו יכול להמליץ על מקום שמוכר מקורי בזול? או איזה מבצע בבאג/אופיס דיפו? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. אני כנראה אסע בחודשים הקרובים למספר ארצות סקנדיביות ויש מספר דברים שברצוני לרכוש (כגון זכרונות, כרטיס מסך, כאלה). איך המחירים שם לדברים מסוג זה, מישהו יודע? חיפשתי באינטרנט חנות חומרה משם כיד להעריך בעצמי אבל לא מצאתי...

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג אם אפשר יהיה לקנות אותה בארץ??? ביקורת אצל טום

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  25. שאלה בכותרת תודה מראש לכל מי שיענה.

• 9 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים