עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Royz,

שלום, בקרוב יוצאת גרסה חדשה של מוד של hl2. אני רוצה לעלות את המודעות של כלל השחקנים שיש להם hl2/css/hl2ep1/hl2ep2/dods/hl2dm/tf2 (כל משחק עם המנוע של source) רציתי לדעת אם אתה יכולים לתת לי כמה אתרים עם פורומים של משחקים? על מנת שאני אוכל להציג את המאמר שלי בנושא. כמו: gamer vgames playzone כמובן שגם פה זה נחשב, שהרי יש מחלקה שלמה למשחקים. לא חובה שיהיו כל כך גדולים. תודה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by david32,

בזמן האחרון אני מרגיש ממש לחוץ בזמן והזמן עצמו טס לי במהירות האור. החלטתי שאני כנראה לא מנהל את הזמן שלי נכון ושאם אני אמצא דרך טובה לנהל אותו אז אני אחסוך הרבה יותר זמן. אז אני מבקש ממכם לתת טיפים לניהול זמן טוב (אני בן 17 , ביתספר במרחק נסיעה די רחוק , אין חברה). אחד הגורמים להרגשה של ביזבוז זמן הוא שאני לא מצליח להתמיד או בכלל להכריח את עצמי לעשות משהו (= עצלן מוות) ואז יוצא מצב שאני מבטיח לעצמי שעה ש'עכשיו אני הולך ללמוד' אבל בסופו של דבר אני בקושי אפילו רואה את המחברת. אז הבקשות: -טיפים לניהול זמן. -טיפים כדי להכריח את עצמי (פחות חשוב בתראד הזה לדעתי).

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  3. Started by shloosh,

ולא רק כל הקורסים של מיקרוסופט... אפשרי בארץ למצוא משהו שהוא לא קשור לעיצוב ? (כל דבר שלא יהיה, אבל מקינטוש)

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

שלום אנשים - מישהו מכיר במקרה איזה טריק לעשות Right Shift ל16 ביט (מוסיפים 0 משמאל) עם פחות מ16 מוקסים שמקבלים 16 כניסות של ביט אחד? לא עושים Shift של ביט אחד, אלא מספר מסויים של ביטים לפי הקלט

5. Started by שירה 700,

שלום אשמח ליעוץ:) אנחנו גרים בקומה מתחת לאדמה.. אנחנו רוצים להיכנס לאינטנרט דרך הנק' חמה (לא מעוניינים בקו אינטרנט).. עברנו כמה וכמה חברות ובכולם אין קליטה טובה. יש למישהו רעיון מה לעשות? ממליצים על מגבר קליטה?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  6. אני רוצה להעביר חלק מהחברים שלי בפייסבוק לקבוצה אחרת, שהיא לדוגמה לא תוכל לראות את הWALL שלי. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  7. מישהו מכיר את המשקה הזה תוצרת הארץ? אני יודע לרוב יש את המשקה של VILLA MASA..שהוא הכי איכותי. היום במקרה מישהו הביא לי 2 בקבוקים של המשקה הזה, תוצרת הארץ של חברת הכורמים... איך הוא יחסית? אני לא מצפה למשהו איכותי אבל כמה לא איכותי כבר זה יכול להיות, זה ליקר לימונים, במיוחד שהמקורי עולה 70 ש"ח...וזה אני מתאר לעצמי 30. מה שכן הבקבוק נראה גדול ומכוער חחח. עוד לא ניסיתי לטעום אבל אני גם לא מכיר את הטעם של המקורי ככה שאין לי מקום להשוואה..

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. כותרת. יוצא בסביבות 10:00.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעונין בקורס לבורסה וניירות ערך. מישהו יודע איפה ניתן למצוא קורסים אלה? מוטב לציין כי אין לי בגרות ולא תארים כאלה או אחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by erone,

יש למשהו אתר שמוחרים בו מחשבים יד שניה

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by ballerum,

איך בא לי את האי מק החדש אולי תגידו שהוא לא כל כך טוב מבחינת הביצועים והוא יקר אבל למי איכפת מזה http://computers.walla.co.il/?w=/4/592598

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  12. תודה..!

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by yuvalkob,

יש בכתובת הזאת סרטו פלאש שאותי אישית קרע מצחוק מישהו יכול רק להגיד לי איך קוראים לשיר זה אמור להיות של ארה http://stage.co.il/s/290169#top

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by vner@,

שלום, בימים הקרובים תצא הזמנה של לדים לדים 3 ו-5 מ"מ, כולם ultra bright, יוזמנו מחנות אלקטרוניקה גדולה בארופה, הלדים צפויים להגיע שבועיים לאחר ההזמנה. התשלום מתבצע מראש באמצעות הדואר, והלדים יגיעו אל המזמינים בדואר, בתוספת תשלום של 4ש"ח. כל המעוניינים להצטרף יפנו לאייסיקיו 142741672 או למייל avner@pctip.co.il . פרטים ומידע לא ידויינו בנושא זה בעקבות תגובות מיותרות שתפרענה להעברת המידע. תודה וערב טוב, אבנר

15. תודה ;D

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  16. שלום כולם כבר יש לי תמחשב החדש שלי שבועיים ואני רוצה לדעת איך הוא מה אתם חוושבים AMD64 Atlon +3200 clowhummer Epox 8KDA3 Rev 2 A-DATA PC3200 1024 mb (2x512) Sapphir Radeon 9800 Pro 128 mb 256 bit Tt LanFire Black WD ide 8mb buffer 80gb 7200rpm Tt Butterfly 480W APFC lite on dvd black NEC flopy מקדלת סוסה של קוונטום בצבע שחור כסוף מהזיגזגונים קטודה של סאבמן כחולה כבלים עגולים של טרמינלטק ומסך של מאג 786 pfs מה אתם אומרים ? בקרוב אני מחליף כאן תעכבר גולה כנראה ל ie 4 עם פאנק

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  17. שלום לכולם, אני לא ממש ידעתי היכן להוסיף את האשכול הזה, אני מניח ש Off-Topic היא הבחירה ההגיונית. בכל מקרה, כתבתי כמה מדריכים בנושא פלאש, די מתקדמים אני גאה לציין, הנושאים אותם הם מכסים נכון להיום הם: שליחת דואר אלקטרוני דרך פלאש. הרחבת אובייקטים קיימים בפלאש. תלת-מימד בסיסי ב Action Script. איך לדעת האם פלאש מותקנת בדפדפן הלקוח?. הוספת קישור ל BookMark דרך פלאש. חלון PopUp בפלאש. המדריך ה(באמת) שלם לשימוש בספרייה בפלאש. סמן עכבר אישי בפלאש. הכתובת לכל המדריכים היא: http://www2.israel-forum.co.il/www/phpBB2/viewforum.php?f=17 אשמח מאוד לשמוע תגובות מכל הפלאשרים שביניכם, גיל כהן.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by frenzy,

אני היחיד שיש לו בעיות חיבור לרשת בגלל מזג האוויר הסוער? (מאוד) בהתחלה לא יכולתי בכלל להתחבר, אחר כך התחברתי אבל שרת הDNS היה למטה, עכשיו אין route לחו"ל בכלל, מה הולך ? :-\

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by A_MuMu,

לפני יותר מחודש העברתי לפלונטר דיסק שלי שנקנה אצלם ונדפק. הוא נדפק בדיוק מתי שהם סגרו בפעם האחרונה חיכיתי בסבלנות עד לפתיחה המחודשת שלהם ונתתי להם את הדיסק. קישקושים על כמה הם שונים בגלגול הזה שמעתי מהם עד שיצא לי כבר מכל החורים. כמו שאמרו חז"ל: דיבורים לחוד ומעשים לחוד. עוד הבחור שם טרח וציין בפני שעכשיו זה כבר לא ייקח שלושה שבועות כמו פעם כי הם שינו תהליכים וכו.. עברו יותר מ 4 שבועות מאז ואין דיסק ואין נעליים. הטלפון שלהם מצלצל למוות ואף אחד לא עונה כבר כמה ימים. ונשאלת השאלה.. האם הם שוב פשטו רגל?! האם הם מתו? אולי הם זוחלים ברגעיהם האחרונים לטלפון, גוססים מסיבה זו או אחרת, ובדיוק כשהם שולחים יד מגששת אל השפופרת ועונים (אחרי שעתיים של צילצולים) בקול סדוק: "פלו…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by orlupo,

האם לדעתם hp 1215 photosmart ו-hp psc 1215 אלה מדפסות זהות? hp החליטו שלא. המדפסות ישנות כמו ה-930c השתמשמו בראשים מספר 78 ו-45 והנה הלכתי למפרט של ה-hp psc 1215 וגיליתי שהיא משתמשת באותם ראשים של המדפסת הקודמת שלי אך מסתבר שלא כי אני הלכתי למפרט של hp 1215 photosmart. האם לדעתם זה סביר? אני לא חושב... hp מצידם מסרו לי רק את התירוץ הזה שאלה שתי מדפסות שונות. לכן מהיום אני לא ארכוש אף מוצר של hp שיפסידו עוד לקוח.

21. מי יודע מאיזה האתר אני יכול להוריד סירטונים של מיסטר בין בבקשה תעזרו

22. Started by icebreak,

ותודה ל R0cKF0rD על התמונה שלי !!

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  23. http://music.yahoo.com/promos/howardstern

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by icebreak,

http://www.gizmodo.com/images/bizzaro_ipod.mov

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  25. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

צריך אתר שיתרגם עברית לערבית. תודה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.