כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אני אמור להדפיס 80 עמודים.. הקטע שהצד שהימני של הדף קרוב מדי לשוליים.. וכשנאי מנסה להדפיס את הדפים, חסר לי כל פעם מילה בצד ימין.. איך אני מסדר את זה ועושה שהמדפסת תדפיס לי גם ביחד עם מה שרשום בשוליים של הדף?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, רק רציתי להציג את עצמי. קוראים לי שאול, גר בת"א, בן 27. עבדתי קצת בתור טכנאי מחשבים, ועכשיו אני עושה קורס תשתיות (MCSE). חשבתי שיהיה מועיל אם אני אגלוש בפורומים שבאתר הזה, סתם כדי לקבל פיסות מידע שלא הייתי מקבל בשום דרך אחרת... ידע כללי שכזה הוא מה שמבדיל בין טכנאי טוב לטכנאי מעולה אז בעצם מה שבאתי לשאול זה, אילו פורומים כאן הם היותר פעילים? יש מלא פורומים ואני לא יודע לאן להכנס כדי להיות "בעניינים"... מה שמעניין אותי זה מערכות הפעלה, חומרה, פתרון בעיות... ראיתי כמה פורומים שנופלים לקטגוריות האלה אבל בתור משתמש חדש אני לא יודע אילו הם הפעילים ובאילו יש הודעה חדשה כל שלושה ימים... גם, איפה הפורום ה"קהילתי" של המשתמשים הוותיקים? זה פה במקרה? זהו, אני מניח אז היי ל…
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, אני מתגייס ב7 לנובמבר ויש לי כמה שאלות לגבי היום הראשון והצבא בכללי 1.על איזה תפקיד אתם ממליצים לשתי הפרופילים האלו: 64/45 2.יש לי כרגע פרופיל 64 וחלק אומרים לי שמאוד כדאי לי להוריד ל45 ולנסות לקבל לתפקיד גו'בניק טוב, כי אומרים לי ש64 זה גובניק שסוגר שבתות, וחלק אומרים לי שכדאי לעלות ל72כי אומרים לי שפחת מ72 זה סתם 3 שנים של בזבוז,כי ב72 יש תפקידים הרבה יותר טובים שאני יוכל להמשיך בהם אחרי השרות, ואם זה נכון אז אני לא רוצה לבזבז 3 שנים מהחיים שלי בתפקידים כמו לקחת טביעות אצבע /פקיד בצו הראשון וכאלה שטויות. 3.מאיזה פרופיל מינימום אפשר לחתום קבע, כי אם יהייה לי תפקיד נחמד אין לי בעיה להישאר בצבא כי התעודת בגרות שלי גם ככה לא משהו. אני מבקש לענות ברצינות כ…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
http://www.flickr.com/photos/israel-telaviv/sets/133636/show/ תגובות בבקשה או שלחו לי תמונות ואני יוסיף אותם
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אחרי שהחלטתי שאני זקוק קצת ל $$$ (אני אסתפק גם בשקלים חדשים..) החלטתי להתייעץ ולנסות לקבל עזרה ממכם אנשי HWZONE.. אני בן 16.5 ואני מחפש עבודה(לא מקדונלדס) שתהיה לי לכל חופשת הפסח ושתהיה אצל מעסיקים או משהו עצמאי.. אז אני אשמח אם תזרקו רעיונות: אני בינתיים חשבתי רק על אולי לימוד אנשים זקנים איך לעבוד בWORD או לגלוש באינטרנט \ לפתוח איזה חוג לילדים(אשמח לרעיונות לחוגים..).. בבקשה תהיו רציניים .זה מאוד חשוב לי.תודה.
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני עובד על קווי וה2 האחרים על אלחוטי - נטו גלישה
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
hi !! can you tell about good p.c shop in jerusalem not ? :D" chaperim"
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
היי נתנו בבי"ס להכין עבודה והגעתי לשלב הסופי והוא למצוא מפה של כל כדור הארץ אבל שכל יבשת תיהיה בצבע אחר, חיפשתי הרבה מאוד שמן ו אני לא מוצא, מצאתי מפה קטנה של כדור-הארץ אבל כאשר מנסים להגדיל אותו כולה מתושתש ואי אפשר לצבוע אותה צריך די דחוף מפה כזאת תודה מראש Install
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רב האם מישהו יודע מיהם היבואנים - הרשמיים והלא-רשמיים של מוצרי החומרה בארץ ? לדוגמא : VISUAL של ASUS : אתר http://www.visualdg.co.il/home/default.aspx אני חושב שרצוי שכולם ידעו ברשימה מסודרת מיהם האמיתייים ומי מביא יבוא מקביל ולא טוב\אמין אודה לכולם על הגדלת הרשימה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אל תתפסו את זה בנימה של כעס, זה בקשה, לא דרישה. לי אישית זה קרה ושמתי לב שזה קרה גם לאנשים אחרים. שמישהו מעוניין לדעת השוואה בין מפרטים מסויימים או בין כל דבר אחר תמיד אתם עונים לו ששניהם גרועים.. וזה ממש לא עוזר........ אם מישהו שואל מה טוב אז פשוט תענו לו מה יותר טוב... לאנשים יש סיבות לשאול דווקא את מה שהם רוצים .. תפסיקו להגיד שהכל גרוע כי תמיד יהיה משהו יותר טוב... ופשוט תענו על הבקשה של המשתמש!! מקווה שאני לא לבד פה. תודה..
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
כל פעם יש לי הודעה לאחר שאני מכבה את המחשב: http://ufu.co.il/files/vo59mlzarrrp59l19mwv.jpg מישהו יודע אולי איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היום התחברתי לחבילה של הוט החדשה .קצב הUPSTREAM מדהים פשוט משנה את כל הרגלי השמוש באינטרנט פתאום הכל זורם במהירות שיא.הקטע המצחיק והחשוב הוא שהתקשרתי ל 013 הספק שלי ואמרתי לו לשדרג לי את החבילה בהתאם הוא דרש ממני 139 ש"ח נוספים ישר ביטלתי לשלם 300 ש"ח על החבילה החדשה נראה לי מוגזם .לאחר שהגעתי הביתה הפעלתי את המחשב ובדקתי את קצב העולה והוא היה על 60K מסקנה אין צורך לשדר אצל ספק האינטרנט הם סתם מנסים לסחוט כסף נוסף .
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם יש פה חבר'ה שמתעסקים בטורנטים? רציתי לפתוח פורטל רציני של טורנט ישראל ובעצם יהיה שם רק הורדת משחקים, רציתי לדעת אם יש פה חבר'ה שגם יודעים לעלות טורנטים בעצמם לאתרים... שבוע מצוין וחופשה מהנה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כעיקרון כל החנויות הג'לטלמן וכו' הם כמו BUG של המחשבים הם יקרים טילים עם שעונים לא ממש טובים במחירים גבוהים. אני מחפש חנות שאפשר לקנות שם שעונים מסדרת G-Shock מומלץ עם רצועות בד מסדרה של 2007-2006 והתקציב זה מקסימום 400 שקל. יש לכם איזה חנות מומלצת ואולי איזה דגם טוב ? תודה, טימור.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אחותי רצתה ליום הולדת אקווריום ומספר דגים יפים.. אז רציתי לשאול אותכם כמה אמור לעלות כל הסיפור הזה של פילטרים ,אקווריום לא גדול ,דגים וכל ההוצאות בפעם הראשונה.. אם יש לכם הצעות או דעות בנושא אז אני אשמח מאוד... ד"א אם אני קונה את האקווריום הקטן הזה השלושת רבעי עיגול כמו בטלוויזיה אז גם בשבילו חייבים פילטר?? יש לכם אולי גם המלצות לאיזה דגים יפים ולא יקרים??
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
-
ישר לעניין! אני נכנסתי לאתר של הבגרויות כדי לבדוק עם בדקו את הבחינות (היסטוריה+לשון- כנראה עוד לא הגיעו התוצאות), האתר הוא- http://meyda.education.gov.il/tsiyuney%5Fbagrut/ עכשיו, כשאני הכנסתי את כל הנתונים הנכונים זה נכנס לחשבון אבל רושם לי את זה: "נתוניך אינם קיימים במאגר בדוק שנית את הפרטים שהזנת: ת.ז ות. לידה אם עדיין לא הגעת לנתונים, פנה לבית ספרך או לשלוחה האקסטרנית". WTF? מה זה אומר? שהציונים שלי עוד לא הגיעו או שאני לא רשום במסד נתונים שלהם (או משהו כזה )? אם זה קרה למישהו או למישהו שאתם מכירים והצלחתם לפתוא את זה, שתפו אותי...
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
היי, למה נעלו את התראד הראשי לזיהוי שירים? טוב כל מקרה, הקלטתי חלק מהשיר ואני צריך את השם שלו בבקשה. הינה לינק להורדת הקובץ:http://rapidshare.com/files/385251391/record.mp3.html תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
עברתי את הפסיכולוג ואת כל הבדיקות הרפאויות ואז הגעתי לרופע תעופתי.. הרופא האחרון.. ואז הוא אומר להוריד את כל הבגדים.. ואז ממשמש לך ת'ביצים ועושה לי.. מזה? ואז אומר שיש לי שבר או כילה.. שהוא מרגיש משהו שם.. אבל הוא אומר שפעם שזה מופיע ופעם זה נעלם.. בסוף אחרי ש10 דקות הוא מישמש לי הוא אמר לי ללכת לרופא משפחה ולפקסס להם מה שהוא אומר.. עכשיו יכול להיות שזה בגלל חדר כושר? כי אמרו לי שזה יכול להיות ממאמץ והתחלתי בדיוק לפני חדוש חדר כושר.. ובעיקרון אפעם אפעם לא כאב לי בצד או משהו רק בחדר כושר אחרי איזה שבוע שבועיים פתאום כשעשיתי בטן תחתונה עם איזה מתקן הרגשתי בצד כאב קטן כזה כל פעם שהעלתי את הרגליים עד למעלה.. הכאב רק מלפני שבועיים ככה.. הדבר הזה אבל שהוא הרגיש בביצים זה כבר …
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה,אני מתאמן באגרוף תאילנדי מס' שנים ולא מזמן התחלתי בנוסף ג'ודו/סמבו.כיוון שלא מצאתי ג'יו-ג'יטסו איכותי באשדוד והג'ודו לא מספיק בשביל עבודת קרקע, אני מחפש מישהו שיודע BJJ ברמה סבירה כדי להתאמן יחד ולאמן אחד את השני.מחפש שותף לאימוני ערב מאוחרים מאיזור אשדוד, אימוני עמידה וג'יו ג'יטסו/גראפלינג (קליל, בלי לרצוח אחד את השני).זמין לאימונים בין השעות 22:00 - 00:00, אולי אפילו טיפה מוקדם יותר, תלוי באותו יום.אשמח אם תיצרו איתי קשר כאן באשכול או בהודעה פרטיתאני בן 30אשדוד בלבד
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
זה באמת מטרה חשובה תיכנסו לאתר הבא, אומרי ילד ישראלי בן 3 צריך תרומה למלחמה בסרטן. 10 שניות לוקח לך לשליחת אס אמ אס מכל מכשיר פלאפון ותרמת לאומרי 5 שקלים לפחות. תקישו את גודל התרומה במספר בתוכן ההודעה, מ 5 ועד כמה שתרצו ותשלחו למספר 4242. http://www.omri.org.il/ * תעשו מצווה לעצמכם ותשלחו אס אם אס. * אחרי שאתם שולחים אס אם אס אתם תקבלו אישור שתרמתם. * אם אתם יכולים תעבירו ברשימת איי סי קיו.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-