כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
צילמתם את החתול נופל? את המחשב מקלל? סבתא רוקדת? בקיצור הכל הולך! יש לכם אפשרות לקבל על זה כסף! למי שרוצה לקבל יותר פרטים נא לפנות למייל contentmanager1@gmail.com לרציניים בלבד!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ציצולי האתר כשאני שומע אותם..דרך האתר..לאיזו תקייה הם הולכים ? *בדוק שהם בתוך תיקייה כלשהי אבל אנילא שוכר איזו.. קצת עזרה ואולי מישהו יודע..?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
הייי טוב בחיים שלי לא ידעתי איזה סיוט זה לחפש צימר! מכה! למה יש כל כך הרבה מהם? טוב לא משנה אז ככה אני והחברה היקרה רוצים לסוע לאיזה סופ"ש נחמד לפני שאני מתגייס ובגלל שהיא כבר התגייסה אז אני אחראי על החיפוש (תהרגו אותי למה, לה יש יותר זמן פנוי טוב נו אבל אין לה מחשב בבסיס) קיצר החלטנו על משהו שיהיה נחמד (לא קמצני) אבל גם לא מפואר מידי במטרה לחסוך את הכסף ולסוע לאיזה צימר ממש מטורף ברגילה אז חשבנו שאזור ה1000 (גמיש אבל בכמה מאות כלפי מעלה) ל2 לילות לזוג יהיה נחמד למישהו יש המלצות במיקרה? (בהתחשב בזה שדי נסגרנו על איזור הכינרת) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ספרו איפה הייתם איך היה ? יחס/אוכל/חדרים/מחיר ?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ערב טוב אשמח לקבל המלצה לצימר זול וטוב בצפון- לילה אחד בסוף שבוע - צריך לקחת את החברה . תודה
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, השאלה בכותרת, רוצים לצאת לצימר בצפון עם משפחה, לא לזוגות. מישהו מכיר או יכול להמליץ על איזורים טובים ספציפים? צריך שהצימר עצמו יהיה עם בריכה לילדים וארוחות אם אפשר. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי איזה שהוא סירטון (לא רשום) ביוטיוב, שברצוני לצנזר קטע מסויים מהפסקול שלו. האם יש אפשרות לבצע זאת ע"י Youtube Editor, במקום לצנזר בקובץ ואז להעלות מחדש את הסרטון בגרסה המצונזרת. זה חשוב כיוון שהוספתי כתוביות לסירטון ביוטיוב, והן תימחקנה אם אני אעלה את הסרטון מחדש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קיימת גדר מסביב לחצר באורך 25 מטר העשויה מאבני מסלעה בגובה משתנה, ברצוני לצפות את הגדר בבטון ובטיח כמו כן להוסיף עמודים שישמשו גדר אלומיניום מעל, האם הבטון יחזיק בין האבנים הקיימות ויהיה יציב? באיזה חומר עדיף לצפות את הטיח האם צריך לאטום אותו בצבע?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יש לי Vsonic GR06, מאוד אוהב את האוזניות הללו אך הציפוי של הכבל ליד האוזנייה השמאלית התחיל להקרע בגלל שמשכתי את הכבל בטעות. בידיוק חודש שעבר האחריות שלי נגמרה ככה שאין לי איך לממש את האחריות ולכן הדרך היחידה כנראה זה להסתדר בעצמי. האוזניות עובדות מצויין אבל אני מאמין שאם אני אשתמש באוזניות שהן ככה זה יחמיר ועלול להקרע. הנה מס' תמונות שמתארות את הבעיה: http://i.imgur.com/OV1iN1z.jpg http://i.imgur.com/LTHiZ7m.jpg http://i.imgur.com/IDNYwJO.jpg אשמח לעזרה שלכם בהקדם האפשרי, כרגע אני מנסה להסתדר ביום יום בלי אוזניות וזה לא קל.
-
- 14 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
לחצו כאן להורדת הסרטון משהו ממש נחמד שההורים שלי הצליחו לתפוס במצלמה כשהם היו בחו"ל... החלטתי לשתף אותם גם גודלו של הקובץ אגב הוא 1.8Mb.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעניין אותי מה עושות ציפורי שיר בלילה חוץ מלנדוד איפה הן מבלות את הלילה?.. כי נגיד על העצים שהן נמצאות ביום הן לא נמצאות בלילה הכוונה לציפורי שיר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שנה בערך חתכתי את הציפורן של הבוהן ברגל הימנית עקום. עשיתי כבר שתי ניתוחים ועכשיו זה חוזר לי עוד פעם. פתחתי את הדיון הזה כי רציתי לדעת אם אתם עברתם את אותו מקרה ורציתי לדעת איך טיפלתם בו, אם יש לכם תרופת סבתא כלשהי לטיפול בדבר הנאחס הזה. זה ממש כואב :'( בבקשה תעזרו לי אני משתגע תודה, ניאו !
-
- 42 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
-
ציקי מחליט לשים סוף לקיפוח של הצפונבונים מול הפריפריה, ויוצא לכבוש בסערה את התוכנית כוכב נולד ארבע שנים! כבר ארבע שנים שצביקה הדר מחליט מי הזמר שהכי יטחנו לנו במוח השנה. ארבע שנים שאיזה זמר ספרדי מהפריפריות בא ולוקח את כל הקופה. ארבע שנים שאנחנו האשכנזים הצפונבונים מקופחים. אני החלטתי שלא עוד! http://www.mymusic.co.il/MyMusic/magazine/20060525113804.htm?ToolID=BVZ2VT החלק של האודישן פשוט הפיל אותי
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קראתי עכשיו את אחד התרדים שמתחתי ועלתה לי שאלה מה הם צירי ההתפחות שיש לי באזרחות, כמובן שיש לי את הפן הניהולי יותר (שמתחיל מראש צוות , ראש מחלקה וכו'..), אבל מה שאר האופציות שיש לי ועד לאן אני יכול להגיע איתם.? עריכה: הכוונת היתה ציר התפתחות של תוכניתן באזרחות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך מממשים צירוף חיצוני ע"י צירוף גיבוב ? כלומר מה אני צריך לשנות באלג' של צירוף גיבוב כדי לקבל צירוף חיצוני ? וכמה תהיה העלות של זה ? תודה אנשים !!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש ברשותי צלחת לווין בקוטר מטר שקולטת מלווין HOTBIRD אשמח לעת פריטים לגבי מציאת ערוצים והכנסת קודים כל דבר שניתן לעשות דרך השלט על מנת לעבור לווין לקלוט ערוצים וכדומה , תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
יש פה מישהו שיש לו בבית צלחת לווין במקום HOT אוYES ? הגעתי למסקנה שזה לא משתלם לשלם כ 3000 כל שנה לשירותי הכבלים או YES , אז רציתי לברר אם יש פה למישהו מחברי הפורום צלחת לווין פרטית , שיכול לתחת ביקורת על הנושא , עלויות , איכות קליטה , ערוצים וכו. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
יש לי וויכוח עם ההורים בקשר לאיזה צלחות אפשר להכניס למיקרוגל...למשל להכין פיצה... אז השאלה אילו צלחות אסור: לדוגמא עם צבע כסף\זהב. או צבעים על הצלחת(ציורים). או שאפשר להכניס הכל... תודה מראש על התגובה.
-
- 6 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
הבאתי ממיר של יס, חיברתי אותו לצלחת שלנו (לא של יס) וזה אומר שאני צריך לבדוק אם יש לי חשמל בחדר מדרגות. (WTF?!) יש למישהו מושג מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל מי שגר בירושלים שיסתכל לכיוון 20 מעלות צפונה מהמערב יש שם איזה משהו צבעוני מנצנץ מישהו יודע על איזה ניסוי של נאס"א?
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות לצליל התראה כאשר מתקבלת הודעה בפורום HWZone ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-