עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קיבלתי מוצר דפוק והחנות לא רוצה להכיר בזה שאני צריך לקבל מוצר חדש פועל. מישהו יודע אם יש איזה שהיא אגודת צרכן או איזה טלפון של מישהו במשרת התמ"ת שיכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. Started by sna-E,

אבא שלי נוסע עוד כ-18 יום לתאילנד ובהזדמנות זו רציתי לרכוש לעצמי מחשב נייד. אשמח לקבל פרטים על המחירים באיזור (בנגקוק) ואולי גם אתרים של חנויות טובות RESPECT SNA-E

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by tulicooli,

סיפרו לי שיהיה מיום ראשון בערב עד בערך יום רביעי או משהו כזה , מבצע ברשת א.ל.מ קנייה ללא מע"מ כל התקופה הזו. ניסיתי לחפש את האתר שלהם לא הצלחתי. האם למישהו יש את האתר שלהם או יודע על המבצע הזה? כי אני בדיוק רוצה לקנות טלויזיה לחדר אז זה יוצא איזה 700 ש"ח הנחה. תודה. טל.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. אני ועוד 3 חברים בונים אתר. (לא משנה של מה, כרגע) אנחנו רוצים לקנות דומיין CO.IL, ואנחנו יודעים שצריך לקנות מאיזה איגוד בשם "איגוד האינטרנט הישראלי" אספנו כסף הכל מוכן. הבעיה היא שאפשר לשלם רק בכרטיס אשראי. לנו אין כרטיסי אשראי...(רק פועלים צעיר והבנקטים למיניהם). ההורים לא רוצים לתת את הכרטיס אשראי בגלל שזה לא בטוח ובטלפון ואתם מכירים את ההורים... ואנחנו תקועים, אנחנו חייבים לקנות דומיין, "לא יכולים להרשות לעצמנו" אחד חינמי...(בגלל הפרסומות הקופצות והכל) למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by Nihility,

הרגשתי במרכז הארץ.

6. Started by idofr,

הייי אני טס עוד מעט לגרמניה ואני רוצה לקנות את הנוקיה N91 ולפי מה שאני יודע הוא עוד לא כ"כ יצא אבל ראיתי בכול מיני מקומות כול מיני שטויות שבילבלו אולתי הקיצר מישו יכול בבקשה להגיד לי אם מוכרים אותו בגרמניה ואם כן אז בכמה? בתודה עידו

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by 114508534,

מזל טוב ושתזכה למצוות ושתחייה עוד כמה שחייתה עד עכשיו ! ;D

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by Saggitarius,

ערב טוב לכולם! אני מיתכוון ליקנות מחשב , ואני מחפש חנות טובה ואמינה לקנות בה . אם מישהו מכם מכיר חנויות מחשבים באיזור נהריה או קריות או כרמיאל ושם בסביבה , בבקשה ממכם אנא תגידו את שם החנות ומיקומה. אם אני עובר על איזשהו חוק מחוקי הפורום תגידו לי בבקשה (פשוט אין לי זמן להספיק לקרוא את החוקים, אני פשוט מאוד ממהר). תודה רבה לכולכם. אפשר גם ליפנות לאייסי. 342034567. תודה.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by liav12,

אני משתגע אבל יש את השיר של מדונה la isla bonita ששמים אותו כל הזמן במסיבות ברמיקס של היפ הופ..מישהו יודע למה אני מתכוון?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by wooper,

הי אני עשיתי את הבחינה הראשונה על ווינדוס 7 שזה windows 7 configuration mcitp כל הכיתה עשתה את הבחינה במכללה. כנראה שם של מישהו אחר נקלט שעשיתי את הבחינה כולנו נרשמנו על אותו מחשב עכשיו שאני נכנס לאתר של מיקרוסופט יש את ההסמכה רק לא על שמי לא שמתי לב לזה עברו כבר חודשיים מאז מה אפשר לעשות? האימייל והרחוב שמצוין שם נכונים שלחתי להם הודעה לתמיכה מקווה שיהיה בסדר אם לא נעדכן

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by aldema,

אחרי שהחלטתי שאני זקוק קצת ל $$$ (אני אסתפק גם בשקלים חדשים..) החלטתי להתייעץ ולנסות לקבל עזרה ממכם אנשי HWZONE.. אני בן 16.5 ואני מחפש עבודה(לא מקדונלדס) שתהיה לי לכל חופשת הפסח ושתהיה אצל מעסיקים או משהו עצמאי.. אז אני אשמח אם תזרקו רעיונות: אני בינתיים חשבתי רק על אולי לימוד אנשים זקנים איך לעבוד בWORD או לגלוש באינטרנט \ לפתוח איזה חוג לילדים(אשמח לרעיונות לחוגים..).. בבקשה תהיו רציניים .זה מאוד חשוב לי.תודה.

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by aviz,

הגיעה לה קבוצה עם אופי. משחק שני ברציפות שהם חוזרים מפיגור במוני טיים. שבוע הבא יש להם הזדמנות לדאבל בהצלחה ומזל טוב

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by KvodHagab,

אלה המפרטים של כל אחד DMS 3 http://www.mods4less.com/catalog/product_info.php/cPath/25_28/products_id/65 משיח 2 http://www.mods4less.com/catalog/product_info.php/cPath/25_28/products_id/66 תודה לעזורים!! ואם זה לא חוקי לדבר פה אז מצטער לא ידעתי ואם זה מקום לפורום אחר (פשוט לא ראיתי פה קונסולות) אז שיעבירו בבקשה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. Started by שמואלל,

שלום אפשר עזרה בזהיוי שיר: משיח, השיר באנגלית שמעתי אותו בערוץ אחד או שתים תודה רבה

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  15. לכתבה בYנט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3016062,00.html

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  16. אני חייב דחוף מסיבות לא עקרוניות לפה עד היום בערב פאן על רמה יש מקום באיזור חיפה\קריות שיהיה פתוח בערב שיש לו פאנים של איתמר? אם לא... יש פאנים מומלצים אחרים שאפשר להשיג? באמת תודה.. מקווה שמישהו פה יודע...

17. Started by BeNzZy-BoY,

ברצוני לראות ממה מורכב פחות או יותר המבחן הזה שעליי לעבור בצו הראשון(שיהיה בקרוב..) בבקשה זה חשוב לי אני מודאג אם אתם מכ ירים אתרים המציגים מבחנים הדומים בתוכנם למבחן הפסיכוטכני זה יהיה סבבה אז תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by weissby,

האם יש פה כללים שאפשר קצת לגמש אותם? לדוגמה נושא שטח החתימה.. כי אומרים שאם זה תמונה אז זה חייב להיות עד 300X100 ועד איזשהו נפח כל שמה KB לא זוכר כמה.. האם ניתן לעבור את זה קצת? למשל יש לי חתימה של 350X150 ואני שואל את זה כי ראיתי אצל כמה משתמשים חתימות די גדולות ואצל אחד אפילו ראית חתימה שהרוחב שלה זה יותר מ600 פיקסלים.. תודה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by amir85,

מה אני רושם פה בפורום בשביל להוסיף לטקסט כלשהוא קישור ? כלומר במקום שיופיעה http://hwzone.co.il/community/index.php יופיע קישור שיקשר לכתובת ההיא ?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני צריך את כתובת ה STREAM שלהם כדאי להקליט כמה שירים,אבל לרדיו אפשר להיכנס רק דרך האינטרנט ולא דרך הווינאמפ...

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  21. ענקיות השבבים מתאחדות מול איום ה-ARM בצעד היסטורי שעשוי לעצב מחדש את תעשיית המחשובלכתבה

22. Started by Tomerb1,

שלום לכולם בן דוד שלי לומד כרגע משהו בתחום השיווק. הוא קיבל עבודה להגשה שבטוח העבודה הוא צריך להשיג פרטים מסויימים על אתר, הוא בחר באתר "תקשוב" [של החברה תקשוב מן הסתם]. כמו הדרג המנהלי של החברה, שמות. הכנסות. ומכל מיני כאלה. וצריך גם לראות את העיצוב הישן. אם מישהו זוכר פרסמו פה פעם אתר שרושמים כותבת וזה מראה את האתר כמו שהוא נראה פעם. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הפרטים השונים? מקורות מידע? [חוץ מלדבר איתם] תודה רבה וסוף שבוע נעים

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. יש ברשותי נגן נייד אמפי3 , 512 מגה .. השאלה היא האם יש אפשרות לשפר לזיכרון בנפח ג'יגה? תודה.

• 9 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים