עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעו... אני גר ברמלה...צריך להגיע לבית הספר אורט סינגאלובסקי שנימצא בדרך הטייסים בתל אביב (ליד יד אליהו) מהי הדרך הכי זולה להגיע לשם? מישהו לומד בבית הספר הזה פה?...כי יש לי כמה שאלות בשבילו תנו את כל הדרכים (כרטיס חופשי חודשי....עד איפה אני מגיע...מה אני לוקח...איזה קו, חברה...) תודה

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by pc student,

אין לי תמונה אבל אפשר לתאר אותו בקלות. זה כמו עירבוב בין גיטרה חשמלית לאורגנית(סינטיסייזר באנגלית). השתמשו דבר הזה בסביבות שנות ה80-70.

3. Started by ballerum,

איך בא לי את האי מק החדש אולי תגידו שהוא לא כל כך טוב מבחינת הביצועים והוא יקר אבל למי איכפת מזה http://computers.walla.co.il/?w=/4/592598

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by tzolerguy,

למישהו יש רעיון כלשהו למה חברת HP מוכרת מדפסות אשר אמורות להתחבר למחשב דרך חבויר USB ללא הכבל שאמור לחבר את המדפסת ... באמת שלא הבנתי למה זה ?? סתם לטרטר את הלקוח?? יש מצב שיום אחד נקנה מדפסת נפתח את הקופסא ונגלה שאין מדפסת?? או שפשוט יש להם דרך יותר טובה מכבל USB על מנת לחבר למחשב מדפסת USB??

5. Started by stame,

שלום אני יושב הרבה על המחשב ויש לי בעיות בגב וכסא די גרוע. אני מחפש כסא טוב שלא יהיה ממש יקר, מקסימום 800 שקל. תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  6. Started by wow,

או עוד ספר של אותו המחבר כי שמעתי שיש משהו.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by FARKASH7,

לא הייתי בארץ שבוע מישהו יכול להגיד לי מה קרה שם? שמעתי שהייתה איזו סופה ענקית זה הכול.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  8. קיצור אני מחפש איפה אפשר להוריד צלצולים (פורט מידי 4 פולי ולא מונו זול וצורם לאוזן) ומשחקים לנוקיה 3510i כמובן שיהיה בחינם (יש כבל לחיבור למחשב) יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by shloosh,

ולא רק כל הקורסים של מיקרוסופט... אפשרי בארץ למצוא משהו שהוא לא קשור לעיצוב ? (כל דבר שלא יהיה, אבל מקינטוש)

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  10. אורח The_Exorcist

שלום, אחרי הקניה של המחשב החדש נשארו לי מלא חלקים שאין בהם צורך, כי החלפתי כמעט מחשב שלם, אז החלטתי למכור אותם לבחור שאני תמיד מוכר לו. הבעיה היא שהפעם הוא מציע לי מחיר שנראה לי ממש נמוך (2500 ש"ח) וזה באמת נראה לי חתיכת מחיר נמוך. אז הנה רשימת החלקים שיש לי למכור, אני רוצה שתגידו לי אם המחיר שהוא נתן (זה מחיר מזומן) באמת נמוך או שזה ראלי לחלקים האלו. תודה. Pentuim 4E 2.8G 478 + Fan Amd K6-3 500Mhz (as i remmember) + Fan Gigabyte GA-8S655FX-L Gigabyte GA-5AX 1024Mb Samsung (512X2) 128Mb Spektek+64Mb Spektek (133/100 Mhz, as far as i know) Ati Radeon 9500 (non pro) - 128MB Ati Radeon 8500 (without fan) - 128MB Maxtor 40G (ATA) model D740X-6L Thermaltake - 420APD(DUAL…

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by Mandheling,

"Extreme Ironing - the latest danger sport that combines the thrills of an extreme outdoor activity with the satisfaction of a well pressed shirt." http://www.extremeironing.com ;D ;D

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  12. Started by Tomerb1,

שלום לכולם בן דוד שלי לומד כרגע משהו בתחום השיווק. הוא קיבל עבודה להגשה שבטוח העבודה הוא צריך להשיג פרטים מסויימים על אתר, הוא בחר באתר "תקשוב" [של החברה תקשוב מן הסתם]. כמו הדרג המנהלי של החברה, שמות. הכנסות. ומכל מיני כאלה. וצריך גם לראות את העיצוב הישן. אם מישהו זוכר פרסמו פה פעם אתר שרושמים כותבת וזה מראה את האתר כמו שהוא נראה פעם. מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הפרטים השונים? מקורות מידע? [חוץ מלדבר איתם] תודה רבה וסוף שבוע נעים

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. לא היה לי מושג איפה לתקוע את זה , תהנו .. , יש פה כמה דברים על OC , דברים חדשים שיצאו לשוק , סקר מעבדים , ספקים אנרמקס (והחדש 1000W )וכדומה. http://www.speedyshare.com/443308263.html

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. http://www.bal.co.il/health/tips-and-ints-for-nutrition-and-diet/doc210.html איך צריך לאכול (בריא) כדי שהמטבוליזם יפעל בצורה טובה ומהירה?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by The Dom,

כן כן.. שאלה די אידיוטית (בערך) אבל באמת מה יש בתוך האטומים שיוצר את הריח ואיך הוא נדבק לבגדים?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by vner@,

שלום, בימים הקרובים תצא הזמנה של לדים לדים 3 ו-5 מ"מ, כולם ultra bright, יוזמנו מחנות אלקטרוניקה גדולה בארופה, הלדים צפויים להגיע שבועיים לאחר ההזמנה. התשלום מתבצע מראש באמצעות הדואר, והלדים יגיעו אל המזמינים בדואר, בתוספת תשלום של 4ש"ח. כל המעוניינים להצטרף יפנו לאייסיקיו 142741672 או למייל avner@pctip.co.il . פרטים ומידע לא ידויינו בנושא זה בעקבות תגובות מיותרות שתפרענה להעברת המידע. תודה וערב טוב, אבנר

17. Started by benor,

http://mivdak.yoram.co.il מישהו התנסה בזה כבר?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  18. מישהו יכול לעזור לי עם המאמר? לכל הסטודנטים : מדובר על קורס אנגלית מתקדמים 2.. המאמר צריך להכיל ניסוי\מחקר כלשהו... טבלאות,נתונים וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

היי אני מחפש שיר הוא מתחיל בשריקות ועם המון באסים טובים למישו יש מושג?

20. Started by gshhar,

דרדסטלנים

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by Green,

היי קיבלתי את הפלאפון החדש שלי עכשיו למי שיש אותו יש לי שאלה איך נועלים את המקשים? היה לי מהיום שאני זוכר את עצמי נוקיה ובסוני ה"תפריט כוכבית" לא נועל את המקשים תודה...

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by Shoko,

נשבע לכם אני מתחיל לחשוד. אמיתי. יום שישי שמתי שירים במחשב ושכבתי על הספה אבא שלי שואל אותי משהו על המחשב אז אמרתי לו "עזוב תך מהמחשב המזדקן הזה..." נראה לי המחש נעלב כי ברגע שאמרתי מזדקן המחשב נכבה ונשרף הספק שמתי אחר.... ???

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  23. Started by OR007,

ביום שלישי (ה-19.4.2005) התפרסמה כתבה בעיתון ידיעות אחרונות במוסף הראשי על גיבוש חובלים, אודה מאוד למי שימצא את אותה כתבה ויעלה אותה לכאן ! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. Started by פריאור,

8)אל תחשבו ששחכתי אתכם, פשוט.... אמ.. המחשב שלי שבק חיים, הוא נלקח לבית חולים(מה שנקרא, טכנאי), והטכנאי גילה שלמרות עודף הוירוסים, המחשב שלי שרוף, פשוט בגלל נפילת מתח שהייתה לנו לעיתים תקופות בבית.. וזהו... מה איתכם אנשים חכמים? סיימתי י"ב וכבר החופש משגע אותי..

• 4 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים