עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היה לי לפני שנה עגיל בגבה והורדתי אותו - אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות עוד פעם עגיל באותו המקום. אני לא רוצה שאם כבר אני עושה תהיה לי צלקת בשני הצדדים (אפילו שהיא קטנה)...

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. אז כל מי שלא ידע: "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי , לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים , אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה"... www.nahag.up.co.il כנסו זאת עצומה נגד החוק... תחתמו...

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by idofr,

אנשים אנלא יודע מה איתכם אבל הרגע ירדו כמה טיפות טובות בכפר סבא.... תחשבו איזה מוזר זה אם ישראל תהפוך למדינה טרופית (או איך שלא רושמים את זה ) חחח יאללה אני חזרתי לראות שר הטבעות אני יכתוב שוב אח"כ בייי

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by Mr Gadget,

מישהו יודע מי היבואן הרשמי של לוחות DFI בארץ? מכיוון ששמעתי מאנשים ומחנויות שאין להם יבואן רשמי כמו כן אם במידה והלוח נדפק אתה מחכה חודשיים עד להחלפה... האם מישהו נתקל בתופעה שהיה צריך להחליף אחת מלוחות DFI?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  5. [shadow=red,left]Mark Morison - Return Of The Mack[/shadow]

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by moonjib,

אני פותח שוב את הדיון בכדי שאנשים שעוד לא יקבלו הזמנה (אני) גם יקבלו. אם מישהו יוכל לשלוח הזמנה לכתובת etaithq@gmail.com זה יהיה נחמד. תודה. ד"א : http://www.livemessenger.net/

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by DXT,

טוב אני לא יודע כמה ישן הדבר הזה, פעם ראשונה שאני רואה (שומע ליתר דיוק) את זה, בכל מקרה קבלו: http://www.big-boys.com/articles/vibratorprank.html ;D (נדמה לי שזה דורש QuickTime, ולא עבד לי בשועל)

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  8. אני לא מצאתי איך אני משנה את התצוגה הכחולה\משנה את לוגו הפתיחה של הנגן - חיפשתי במדריכים ולא מצאתי במדויק תמקום - חיפשתי במדריך שבקובץ הטקסט שקיבלתי בדיסק 256 מגה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  9. קומפט דיסק פשוט ורגיל שמנגן רק wave יכול לנגן גם פורמט wave שנצרב על דיסק dvd 4.7 giga ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  10. ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. Started by galh_5,

סתם לדעת

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  12. Started by yuvalg,

מישהו מכיר עוד דרך למכור מחשב משומש חוץ מ-yad2 והלוח של האתר? יש חנויות שקונות משומשים? מסכי crt?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  13. אני רוצה לבקש מהם שימחקו את השם משפחה שלי ממשתמש ישן שלי שאין לי את הסיסמה שלו [ככה אנשים שיחפשו אותי בשם המלא שלי בחיפוש של האיסיקיו לא ימצאו את המשתמש הישן] למי פונים ואיך? תודה מראש.

14. Started by Guarding angel,

היי מחפש TRANCE \TRACK ישראלי שבו שרה בחורה שנשמעת כמו מאיה בוסקילה היא שרה גם בעיברית וגם באנגלית

15. אני צריך אחריות טובה על חלקים בעיקר. כלומר למשל אם לוח אם/זיכרון/מעבד לא תקינים - החלפה ללא חקירות/בלבולי שכל מיותרים. אני סטודנט שגר בעיר ואני מעדיף אחריות מחנות קרובה יחסית. יש להדגיש שאני לא זקוק לאחריות בסגנון "לא עולה לי הווינדוס"/"יש לי וירוס", אלא תקינות חלקים בלבד. ידוע לי על סניפי KSP ו-IVORY אך לפי הבנתי הם מעט בעייתים. אשמח לשמוע על ניסיונות אישיים עם חנויות בבב"ש.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by Guarding angel,

היי אני מחפש שיר הוא מתחיל בשריקות ועם המון באסים טובים למישו יש מושג?

17. טימיייייייייייייייייייייייייייייייי :lol:

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  18. מכירים את הדברים האלה שיש בד"כ בבר מצווה בתמונות, שרואים כתבה במעריב ואז כתוב XXX חוגג בר מצווה? או לפעמים זה גם בחתונות... אז קיצר אחותי סיימה תואר רפואה ואמא שלי רוצה לעשות לה אחד כזה, יש איזושהיא תבנית שאני אוכל להוסיף את התוכן בפוטושופ? אם אני אלך לצלם הוא יוכל לעשות לי את זה?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by Ghtm,

שלום לכולם, אני צריך לעשות עבודה יצירתית לגבי הספר הנ"ל. בשביל העבודה אני צריך לדעת את צבעי הבגדים של כל אחד מהמעמדות- ובדקתי בספר ומצאתי את כולם פרט לצבעם בגדיהם של האנשים במעמד בטא. אשמח מאוד אם מישהו יודע או יכול למצוא, כי אני כבר לא יודע איפה לחפש. תודה.

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  20. Started by Xilver,

הגעתי איכשהו לאתר הבא: www.peteranswers.com. השאלה שלי היא איך הוא עובד ואיך עשו את זה כל כך חכם?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. Started by אנונימוסי,

התאחדו יחדיו נגד הרוע האולטימטיבי! זו היא לא בדיחה.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.