כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
מה כדאי
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שידרגתי את החיבור שלי מ750 ל 1.5 . האם יש דרך שבה אני יכול שזה באמת נעשה?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
מכירים את הדברים האלה שיש בד"כ בבר מצווה בתמונות, שרואים כתבה במעריב ואז כתוב XXX חוגג בר מצווה? או לפעמים זה גם בחתונות... אז קיצר אחותי סיימה תואר רפואה ואמא שלי רוצה לעשות לה אחד כזה, יש איזושהיא תבנית שאני אוכל להוסיף את התוכן בפוטושופ? אם אני אלך לצלם הוא יוכל לעשות לי את זה?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
למה לא משדרים משחקים מענינים של הליגה האיטלקית??? לא שידרו יובנטוס-אינטר עכשיו לא משדרים יובנטוס-מילאן במקום זה משדרים לי משחקים של קבוצות תחתית שמשעממים לך תחיים
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איזה אחד התחפש לסופרמן באמצע שיעור ואז הלך להציל את א' מידי משה קצב. זה כאן http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=26497&OrderBy=2&Page=1&spType=1&backCat=11 טוען שיש עוד הרבה ושהוא יפרסם בקרוב. בתכלס לדעתי כדאי לתת לו קצת קרדיט ולהכנס ולתת לו דירוג טוב כי זה באמת קורע ואני רוצה לראות את ההמשך.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.6park.com/enter7/messages/gvk21098.html אין מילים.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לפני יותר מחודש העברתי לפלונטר דיסק שלי שנקנה אצלם ונדפק. הוא נדפק בדיוק מתי שהם סגרו בפעם האחרונה חיכיתי בסבלנות עד לפתיחה המחודשת שלהם ונתתי להם את הדיסק. קישקושים על כמה הם שונים בגלגול הזה שמעתי מהם עד שיצא לי כבר מכל החורים. כמו שאמרו חז"ל: דיבורים לחוד ומעשים לחוד. עוד הבחור שם טרח וציין בפני שעכשיו זה כבר לא ייקח שלושה שבועות כמו פעם כי הם שינו תהליכים וכו.. עברו יותר מ 4 שבועות מאז ואין דיסק ואין נעליים. הטלפון שלהם מצלצל למוות ואף אחד לא עונה כבר כמה ימים. ונשאלת השאלה.. האם הם שוב פשטו רגל?! האם הם מתו? אולי הם זוחלים ברגעיהם האחרונים לטלפון, גוססים מסיבה זו או אחרת, ובדיוק כשהם שולחים יד מגששת אל השפופרת ועונים (אחרי שעתיים של צילצולים) בקול סדוק: "פלו…
-
שלום רב, היתי אתמול בסלקום וראיתי שיש מבצע של מכשירים 1+1 בנוגע לתוכנית שיחות אין לי בעיה כי בדקתי שהיא משתלמת. אבל בקשר למבצע עצמו ישנה בעיה של 3 שנים התחיבות (לא כזה מפריעה) וישנה גם התחיבות לחבילת אינטרנט ל2 המכשירים שעלותה 20 שקל בחודש לכל מכשיר שזה יוצא ב3 שנים 1440 לשני המכשירים רק על האינטרנט. מה לדעתכם? המבצע משתלם או לא? בתודה, תומי
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... ולידיעתכם, השיר לא בשבילי
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הפעם על אסון התאומים , http://allabout-sp.net/season10/1009.php
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
למישהו יש מושג למה הנורית ההצהובה מהבהבת כל הזמן כשהוא עובד? הוא גם לא מקרר משהו חדר קטן...יש קשר?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
אז אחרי שכולם התלהבו מהמחירים הנמוכים שאקספון מציעה ואחרי שכולם הכפילו את מהירות ההורדה כאשר עברו לאקספון. האם אקספון עדיין נשארה כ"כ כדאית ? או שהם גם התחילו להגביל תעבורה ברשת ? ואם אנחנו כבר דנים על הספק , אז למה שלא נדון קצת לגבי התשתית ? מה דעתכם על המבצע החדש של בזק של 99 שקל לחודש לתשתית + קו טלפון עם 500 דקות ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יאללה, כבר עברנו את המצלמות המעפנות של שנת 2003-2005 שבקושי היית רואה דרכן משהו, וג"כ שהצד השני זז כמו רוח רפאים... דיי, עבר הזמן של זה, אנחנו ב2011, אני רוצה לקנות פעם אחת ולתמיד מצלמה טובה, ראוייה, ואיכותית. ברכות.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום רב , הייתי רוצה לעצב את החדר שלי ולשים בו אורות ניאון (כמו השלטים האלו , כמו הניאונים שמתחת למכוניות) עכשיו , יש לי כמה שאלות: א- האם זה אפשרי? ב- האם זה יצרוך המון חשמל? ג-עלות גבוהה? כמו כן , הבנתי שצריך להתייעץ עם חשמלאי מוסמך לגבי זה , האם זה נכון? תודה ויום טוב .
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אם תסתכלו טוב על השערות ברגליים בחלק של הפיקה ומטה, אז תוכלו לראות שכמעט מכל חור של שערה. יוצאת עוד שערה או באותו חור או מחור ממש צמוד אליה. למה זה?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אתמול עלתה פה כתבה על המעבדים החדשים של אינטל ואחרי זמן מה היא נעלמה, יש למישהו מושג למה?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי חברה, אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג חומר או יש לו חומר אני אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני רוצה לייבא בעצמי את העכבר logitech G5... כי בחול הוא הרבה יותר זול (בערך פי 2).. איזה אתר\חנות עושים שיפינג לארץ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
הופעה של הלהקה האדירה הזאת. מישהו מאיזור כפר-סבא/ השרון מתכנן לבוא?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://mivdak.yoram.co.il מישהו התנסה בזה כבר?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אשמח ליעוץ:) אנחנו גרים בקומה מתחת לאדמה.. אנחנו רוצים להיכנס לאינטנרט דרך הנק' חמה (לא מעוניינים בקו אינטרנט).. עברנו כמה וכמה חברות ובכולם אין קליטה טובה. יש למישהו רעיון מה לעשות? ממליצים על מגבר קליטה?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-