כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
היה לי לפני שנה עגיל בגבה והורדתי אותו - אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות עוד פעם עגיל באותו המקום. אני לא רוצה שאם כבר אני עושה תהיה לי צלקת בשני הצדדים (אפילו שהיא קטנה)...
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אז כל מי שלא ידע: "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי , לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים , אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה"... www.nahag.up.co.il כנסו זאת עצומה נגד החוק... תחתמו...
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
במפה http://samorost2.net/
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן הרשמי של לוחות DFI בארץ? מכיוון ששמעתי מאנשים ומחנויות שאין להם יבואן רשמי כמו כן אם במידה והלוח נדפק אתה מחכה חודשיים עד להחלפה... האם מישהו נתקל בתופעה שהיה צריך להחליף אחת מלוחות DFI?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
[shadow=red,left]Mark Morison - Return Of The Mack[/shadow]
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני פותח שוב את הדיון בכדי שאנשים שעוד לא יקבלו הזמנה (אני) גם יקבלו. אם מישהו יוכל לשלוח הזמנה לכתובת etaithq@gmail.com זה יהיה נחמד. תודה. ד"א : http://www.livemessenger.net/
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב אני לא יודע כמה ישן הדבר הזה, פעם ראשונה שאני רואה (שומע ליתר דיוק) את זה, בכל מקרה קבלו: http://www.big-boys.com/articles/vibratorprank.html ;D (נדמה לי שזה דורש QuickTime, ולא עבד לי בשועל)
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני לא מצאתי איך אני משנה את התצוגה הכחולה\משנה את לוגו הפתיחה של הנגן - חיפשתי במדריכים ולא מצאתי במדויק תמקום - חיפשתי במדריך שבקובץ הטקסט שקיבלתי בדיסק 256 מגה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קומפט דיסק פשוט ורגיל שמנגן רק wave יכול לנגן גם פורמט wave שנצרב על דיסק dvd 4.7 giga ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
-
מישהו מכיר עוד דרך למכור מחשב משומש חוץ מ-yad2 והלוח של האתר? יש חנויות שקונות משומשים? מסכי crt?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לבקש מהם שימחקו את השם משפחה שלי ממשתמש ישן שלי שאין לי את הסיסמה שלו [ככה אנשים שיחפשו אותי בשם המלא שלי בחיפוש של האיסיקיו לא ימצאו את המשתמש הישן] למי פונים ואיך? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי מחפש TRANCE \TRACK ישראלי שבו שרה בחורה שנשמעת כמו מאיה בוסקילה היא שרה גם בעיברית וגם באנגלית
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני צריך אחריות טובה על חלקים בעיקר. כלומר למשל אם לוח אם/זיכרון/מעבד לא תקינים - החלפה ללא חקירות/בלבולי שכל מיותרים. אני סטודנט שגר בעיר ואני מעדיף אחריות מחנות קרובה יחסית. יש להדגיש שאני לא זקוק לאחריות בסגנון "לא עולה לי הווינדוס"/"יש לי וירוס", אלא תקינות חלקים בלבד. ידוע לי על סניפי KSP ו-IVORY אך לפי הבנתי הם מעט בעייתים. אשמח לשמוע על ניסיונות אישיים עם חנויות בבב"ש.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי אני מחפש שיר הוא מתחיל בשריקות ועם המון באסים טובים למישו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טימיייייייייייייייייייייייייייייייי :lol:
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מכירים את הדברים האלה שיש בד"כ בבר מצווה בתמונות, שרואים כתבה במעריב ואז כתוב XXX חוגג בר מצווה? או לפעמים זה גם בחתונות... אז קיצר אחותי סיימה תואר רפואה ואמא שלי רוצה לעשות לה אחד כזה, יש איזושהיא תבנית שאני אוכל להוסיף את התוכן בפוטושופ? אם אני אלך לצלם הוא יוכל לעשות לי את זה?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך לעשות עבודה יצירתית לגבי הספר הנ"ל. בשביל העבודה אני צריך לדעת את צבעי הבגדים של כל אחד מהמעמדות- ובדקתי בספר ומצאתי את כולם פרט לצבעם בגדיהם של האנשים במעמד בטא. אשמח מאוד אם מישהו יודע או יכול למצוא, כי אני כבר לא יודע איפה לחפש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הגעתי איכשהו לאתר הבא: www.peteranswers.com. השאלה שלי היא איך הוא עובד ואיך עשו את זה כל כך חכם?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אשמח לתגובות.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-