כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
כי קניתי מהם מחשב לפני בערך שנה, ולפני שלושה ימים הוא התקלקל, וניסיתי להיתקשר לטלפון והוא מנותק והפלאפון לא זמין. אז מישהו יודע מה איתם? או מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ס? אני מעוניין לקבל את מספר הטלפון של הספק בישראל, ומכיוון שחברת פנדה לא הסכימה לספק לי אותו פניתי אליכם... אז מי שיודע בבקשה שיכתוב...
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
עזבו אתכם משטויות....אני את ההזמנה הראשונה שלי מנעה מחשבים הופתעתי פשוט לטובה. יום שישי אחר הצהריים הזמנתי עכבר MX510 של לוג'יטק, התהליך של הקנייה היה הכי פשוט שקיים מאשר חנויות אחרות שקניתי בהם (אני לא אזכיר שמות). זה כבר היה ידוע לי שהם יצרו עימי קשר ביום ראשון בבוקר, כי יום שישי ושבת הם לא עובדים. יום ראשון (היום) בבוקר יצרו איתי קשר (הריי יום שישי-שבת לא עובדים), היו מאוד נחמדים ומנומסים, פשוט להפליא. יצרו איתי קשר ב9 בבוקר. ותנחשו מה? ב12 בצהריים באותו יום המוצר כבר הגיע. והם עוד התקשרו לשאול אם המוצר הגיע ואם הוא בסדר ושלם. לא יודע מה עם האחרים, אבל אני פשוט מופתע מאוד שבאותו יום שיצרו איתי קשר קיבלתי את המוצר אחרי 3 שעות. ועוד דאגו להתקשר ולשאול אם הוא באמת ה…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לשיר הזה? הוא בתחנה של ה POP שמה ואיזה זמרת שרה אותו, משהו בסגנון פאנק כזה
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני מכין דיסק לידידה שלי שאוהבת מוסיקה קיטשית (WHATEVER THET MEANS) עכשיו אני צריך רשימה של שירים שיכולים להחשב קיטשים...(כי לי לא עולה שום דבר כרגע וגם אני לא ממש בטוח מה נחשב קיטש ומה לא) תודה!
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה דקות נכנסתי למדור "trade zone" כדי לחפש כרטיס מסך אבל אנשים שם לא כותבים איפה הם נמצאים.. :-\ אני מחפש כרטיס שהיה דומה בביצועים ל- G force 2 64MB או מעט יותר מתקדם וגם שמי שמעוניין למכור הוא מאזור באר שבע.. תודה
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן אני לא מתגייס בזמן הקרוב מאוד אבל אני חושב שצריך להתחיל לחשוב מה אני אעשה בצבא הג'וב שאנ יהכי רוצה זה להיות לשרת בגלי צהל או גלגלצ לא בהכרח שדרן אבל משהו שמה כי זה הג'וב שאני הכי אהנה בו! אבל איך כאילו אני משיג שם ג'וב? כאילו איזה חיל הם? חייבים קשרים או שאין בה ללכת לשם? מישהו יודע את התשובות?
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פתחתי ת'ראד בעבר כבר על מה צריך ללמוד לתואר ראשון אבל משום מה כולם סטו מן הנושא שלשמו הוקדש הת'ראד. אז עכשיו אני יבהיר את עצמי כבר מההתחלה בת'ראד זה אני מעוניין לדעת איזה ספרים אני צריך לקנות בשביל ללמוד את "לימודי החובה" לתואר ראשון במדעי המחשב. אני מעוניין ללמוד כרגע לבד ללא מסגרת כלשהי(בעתיד אני ככל הנראה ילך לאונברסיטה הפתוחה אך לא עכשיו ואל תשאלו שאלות). הנה הנושאים שיש ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה שתפנו אותי לספרים...(שיהיה לי מה לקרוא בשעות הפנאי..ויש לי המוןןןןןןן) לחץ כאן לראות את הנושאים אני מעדיף לבינתיים שהספרים יהיו בעברית תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני לא זוכר מי אבל נראה לי מזדה עשתה פרסומת בעיתון שמי שקונה מכונית שלה מקבל מכונית מיני כזאת היא עם מנוע רגיל ויש לה מזגן ורדיו הכל נורמלי רק שהיא קטנה לילדים כזה והיא פתוחה זה ממש איכות הייתי קונה רק את המכונית הקטנה בלבד! מי יכול לעזור לי ולהגיד של מי המכונית הזאת?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה כולם? אני מחפש כתבות באינטנרט שמצביעים על היות מדינתינו מדינה יהודית או דמוקרטית. ניסיתי כבר לחפש בכמה אתרים אבל החיפושים לא הניבו תוצאות רבות. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתה לי תקרית עם הרכב שלי ועכשיו אני מחפש רכב חדש, בינתיים קיבלתי הצעה בנוגע לרכב מסוג אופל קורסה, שנת 1991 מנוע-1400 והמחיר שהוא הציע לי הוא: 12,000 ש"ח (חשוב לציין שהמחיר שאני יכול להרשות לעצמי הוא באיזור ה-10,000 עד 13,000 ש"ח) רציתי להיתייעץ איתכם בנוגע לנושא זה, האם רכב מסוג כזה מומלץ? יתרונות, חסרונות, מדוע אין לו שוק (לא קונים כאלו בארץ)? כמה תעלה אחזקה של רכב זה (כמה עולים החלקים לרכב, כמה דלק הוא שורף וכו") אם יש לכם הערות חשובות בנוגע לסוג רכב כזה או כל פיסת מידע אחר אני ישמח אם תשתפו אותי תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני ממש מתחנן........! אני שובר את הראש איך קוראים לשיר הצרפתי הזה שרץ כל הזמן ברדיו .... שיר מהיר כזה...... איתן
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כי לא מצאתי בארץ.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
http://store.warnervideo.com/whv.product.asp?upc=085393367121 כן... עוד חודשיים 7/12 אני גאה לעשות פרסומת למשהו שאני הולך לקנות מה אתם חושבים על זה? מי קונה גם? הבעיה שבינתייים אפשר לעשות רק pre-order לארהב ואני רוצה תגירסה האמריקאית של זה... כי שהם עושים את זה בעברית הם הורסים 10 דיסקים מושקעים... 60 דולר פרטים נוספים בוידאו קליפ: http://whatisthematrix.warnerbros.com/trailer/trailerplay.html?id=ultimatematrix&type=windows&speed=300000
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני צריך את הצבעים שיש על בגדי מלחמה עדיף של חיל הים האמריקני אבל אפשר גם דוגמאות ירוקות,תודה.
-
- 7 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
-
אני צריך אתרים עם לימוד עצמי של גיטרה איך לנגן וגם אתרים עם תווים לשירים תודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם למישו יש מושג איזה מבחנים אלו יהיו , או מידע נוסף שיכול לעזור....
-
- 12 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
לדעתי הכוון הוא יותר לpink floyed.. הנה הקטע: http://planet.nana.co.il/pctip/sasha.mp3 תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
אני עומד להזמין מאיזה אתר כמה מוצרים מארה"ב הם שולחים בפדקס....עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. מה הסיכוי שהחבילה תתפס ואני אצטרך לשלם מכס? 2. כמה אחוזים מסכום הקנייה זה מכס? 3. מה הסכום שעד אליו אני יכול לקנות בלי לדאוג גם אם יתפסו את המשלוח?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ביום ראשון בקרוב אני מתחיל ללמוד בבר-אילן כדי לעשות את הבגרותביתה י', אז אני רוצה להיות מוכן ללימודים, מה אניצריך לדעת לפני שאני ניגש ללמוד שם? בתודה מראש Install
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי בן-דוד שלי שלח עכשיו במסנג'ר בקשה שאני אכין לו דיסקים של שירים של מהיר ועצבני1\2 וNFSU אני מכיר רק את ACT A FOOL. זקוק להמלצה של שירים דומים או באותו סיגנון. תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-