עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל פעם כשאני יוצא מהרכב אני מקבל חישמול. יש כבל כזה שאפשר לקנות שמתחבר לרכב ואז הוא מקצר את הגוף לאדמה. איך קוראים לו? איפה אפשר לקנות? נ.ב. למה אין פורום בנושא מכוניות? יש צילום וכו'. למה אין מכוניות?

• 19 תגובות
    • 15.1k צפיות
  2. שיתוף פעולה עם הבמאי שזכה בפרס האוסקר בשנה שעברה יעניק לליאו את פרס השחקן הטוב ביותר שלו הוא מייחל כל כך? לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לאונרדו-דיקפריו-מסתער-על-האוסקר-בטריי/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש סרטון שהסתובב דיי מזמן ברשת, בזמנו הורדתי אותו למחשב.. הסרטון מתרחש באיזו צומת בתוך מכונית של איזה ישראלי עצבני משהו ! שאיזה ילדים מציקים לו והוא (מבוגר אגב..) מתחיל לקלל ולהתעצבן על כל העולם, אולי זה נשמע הזוי אבל זה אחד ה-דברים המצחיקים ביותר שראיתי ! וכמובן שיש את המשפט המפורסם (נראה לי שזה מתייחס לאחות של מישהו שהוא מקלל שם..) "כולה שיער, רואים רק עיניים!" מקווה שמישהו יזכר ויביא לינק T-Y --------עריכה-------- מצאתי, לייתר דיוק חבר מצא! להנאתכם: http://www.metacafe.co.il/watch/464929/

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  4. אני מניח שלכל חברה יש יבואנית אחרת מה שאומר אתר אחר מן הסתם... אז אשמח לקבל תאתרים של היבואניות שמיבאים את החברות הנ"ל

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  5. נגיד אני שותה 200-300 מ"ל פעם בשבוע שבועיים בערך נגיד פעם בשבועיים200 מ"ל עד כמה זה משפיע על הגוף שלי ותוך כמה זמן רמת האלכוהול בדם יורדת זה פוגע בהישגים בספורט? יעני אם אני שותה לילה לפני אימון זה ישפיע על האימון שלי למחרת?

• 76 תגובות
    • 5.1k צפיות
  6. Started by MeTaLhAmMeR,

לפני כשלושה שבועות קניתי נעליים של נייק והם לא היו נוחות וכשניסיתי להבין למה נאמר לי ע"י אורטופד (לא קשור לחנות) שיש לי פלטפוס. חזרתי לאחר מכן למקום שממנו קניתי את הנעליים והחליפו לי את הנעל לנעל של החברה החדשה הזאת סקוני שהם קצת יותר רחבות (לפי טענת החנות) ונתנו לי מידה קצת יותר גדולה מכיוון שהם אמרו שהם יוסיפו לי מדרסים לנעל (בתשלום כמובן) על מנת שתהיה תמיכה לרגל ולמנוע לחץ. את המדרסים שעשיתי בחנות עצמה שהגיעו אחרי שבועיים אלי. אני עם המדרסים עלי כבר מיום ראשון הזה והם לא נוחים בכלל, אני לא מסוגל לעמוד עליהם יותר משעה וכל הרגל שלי לחוצה מכל הכיוונים בגלל שהמדרס הקטין את הגודל של הנעל. התקשרתי לחנות שממנה קניתי את הנעל ועשיתי את המדרס ואמרו לי שאני צריך ללכת עם המדרס 10 …

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by Shasoosh,

האתר נותן את האפשרות לצפות ב Streaming ערוצים כגון HBO Movies, ESPN, FTV וכו'. כרגע אין הרבה ערוצים אבל האתר עושה רושם שהוא הולך להתפתח..אם לא יסגרו אותו. איכות נחמדה, מומלץ. http://www.streamick.com/index.php

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by dan79,

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/141/659.html?hp=0&loc=158&tmp=719 לא מצליח לקלוט מדוע לא מגייסים מילואים (אני מתנדב למילואים וכל מי ששוחחתי איתו גם מוכן) מעלים אותם על משאיות ,מובילים אותם לגבול המצרי שממנו הם הגיעו ונותנים להם בעיטה בתחת ואם צריך גם את הקת בפרצוף. ושהשמאלנים יפי הנפש לא יבלבלו את המוח. מאותו רגע שהכושים ברחו מדרפור למצריים או לאחת מ-200 המדינות באפריקה כבר לא נישקפת שום סכנה לחייהם ואין להם מה לחפש בארץ. בזמן שאנחנו מתעסקים עם הפלשינאים בקטנות על קילומטר לפה או לשם הכושים פשוט גונבים לנו ולהם את המדינה מתחת לאף. מדינת חלם עם ממשלה אימפטנטית ואני מתבייש להודות שהצבעתי עבור נתניהו.

9. Started by 114508534,

אהלן לא זוכר את השם המדוייק של הסרט הסרט הוא על רובוט ( סרט ישן) שהרובוט הזה היה איזשהו פיתוח צבאי ואז הוא בורח ומתידד עם בחורה וכולם מנסים לתפוס אותם . תודה

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by eli_a2006,

לי אישית יש את אלה הם ממש נוחות וטובות: (למי שלא יודע אלה נעליים של adidas) [attachment deleted by admin]

• 301 תגובות
    • 45.6k צפיות
  11. שלום,אחי בחר 3 מגמות בבית ספר שלי (שזה אחת מעל המותר) ממש נלחם על מגמת מדעי המחשב בתור מגמה שלישית.בחר פיזיקה כימיה ואז תוספת מדעי המחשב.היום הודיעו לו שמגמת כימיה מבוטלת בגלל שלא נרשמו מספיק אנשים.עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות בגרות בכימיה בעזרת מורה פרטי? ולא בבית ספר?

12. אני חושב שהמשקאות של וירג'ין רגילים כמוכל משקה מוגז אחר ... כמו סודה קלאב (בטעמים) .

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אני ממש לא בן אדם של שירים, כן אני יודע שזה מוזר ושזה הדבר הכי טוב בהליכות... יוצא לי ללכת די הרבה [לא בכוונה, פשוט תלוי בטרמפ], ואני חייב לעשות משהו עם עצמי. אני אוהב בעיקר טכנולוגיה אבל יש עוד תחומים שיכולים לעניין אותי...ניסיתי נגיד לשמוע הרצאות של טד בדרך, אבל זה לא נוח. יש למישהו רעיון למשהו שאפשר לשמוע חוץ משירים? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by waizman,

מאיפה בא השומשום? ??? נ.ב. בלי ספאם, אני באמת רוצה לדעת...

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

לעבוד במונית בשעות הפנאי נראה לי רעיון לא רע בכלל,במיוחד אם יוצאים לנסיעות מחוץ לעיר.מי מכיר את הפרוצדורה?/התנסה בזה?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by Chevy,

עם כניסת השנה החדשה החלטתי לערוך סקר קטן אתם מוזמנים להשתתף ולהביע את שמחתכם ! [glow=red,2,300]שנה טובה לכולם ![/glow]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by VL,

יש איזה תוכנה או אתר לצרכים שאני מחפש ? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  18. שמעו חבר שלי אמר שיש דבר כזה שדומה לאט שיש בזה הרבה מקום עכשיו עם קורא מצב שעשיתם פורמט למחשב מחברים את זה לUSB או כרטסי רשת איזה מקום לא יודע ואז אפשר לעביר מלא דברים לאט הזה זה משהו שדומההה עם דוגמה עשיתה פורמט למחשב אז אפשר עם זה להחזיר הכול משהו שמע על זה ? עם כן ישלכם קישור בה ZAP לקנייה משהו ?

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. רוצים משקפי מציאות ממשית או מכנסיים חכמים עם שמתריעים כששכחתם לסגור את הרוכסן שלהם? הכירו את המתיחות לשנת 2016 מבית גוגל, סמסונג ואחרות חודש אפריל החל היום, וזה אומר שכמיטב המסורת, גם בשנת 2016 אנחנו מותקפים בשלל הכרזות מוזרות והזויות מבית חברות הטכנולוגיות והמחשבים, אשר מציינות את 'יום הכזבים הבינלאומי'. כמו בכל שנה בעשור האחרון, גם הפעם גוגל נמצאת גבוה מעל כל השאר בכל הנוגע לכמות המתיחות והבדיחות שהיא מפיקה, כשהשנה הרעיונות המעניינים ביותר כוללים סרטון פרסומת למשקפי Cardboard מפלסטיק שקוף שעושים קצת צחוק מטכנולוגיית המציאות המדומה עם טכנולוגיית "המציאות הממשית" (כלומר, כל מה שאתם רואים מסביבכם בכל יום באופן טבעי), גרביים עם קישוריות בלוטות' מובנית שתוכלו לנטר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ALÞHA,

• 17 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. יש שתי שאלות שאני פשוט לא מצליח. 1) נתונים שני גבולות: הגבול של f של x כאשר x שואף לאינסוף הגבול של f של אחד חלקי x כאשר x שואף לאפס מימין הוכיחו כי אחד מהם קיים אז גם השני קיים והם שווים. 2) תהי f: (An)X^n+...+(A0) ________________ (Bm)X^m+...(B0) כאשר An וBm שונים מאפס. הוכיחו שהגבול של f באיינסוף קיים אמ"מ n<=m. מהו הגבול כאשר m=n?? אין לי מושג איך להתחיל... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dans489,

טלפון פנסוניק שהבאתי מארה"ב דורש 6.5 וולט. אפשר להשיג כאלה בישראל, אבל יש לי שנאי של 6 וולט עם קוטביות מתאימה וגם אמפראג'. מה יקרה אם אחבר עם 6 וולט במקום 6.5? האם זה יכול להזיק לטלפון? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Fame Daddy-אתר אנטרנט בריטי מציע לנשים זרעים של סלבריטיאים.מהכדורגל ועד לתעשיית הבידור.15K לזרע. http://web.orange.co.uk/article/quirkies/Website_offers_women_celebrity_sperm http://famedaddy.com/-

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by blabla2002,

הנה הקישור לפרסומת ותראו כמה Accessories יש לו http://www.nytimes.com/video/html/2005/06/29/technology/highbandwidth/windowsmedia/20050629_GUEST_VIDEO.html

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by DUDEnamE,

קבלתי את הרישיון הרגיל לפני חודש ולרישיון נהג חדש שלי יש עדיין תוקף אז זה אומר שאני לא נהג חדש ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים