עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yuvalkob,

יש בכתובת הזאת סרטו פלאש שאותי אישית קרע מצחוק מישהו יכול רק להגיד לי איך קוראים לשיר זה אמור להיות של ארה http://stage.co.il/s/290169#top

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  2. הפרסומת שבה ההורים לבד בבית, האב עם השפם, הילדים נכנסים והאם מורידה לבעלה את השפם המודבק.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. אני יודע שלא מזמן נפתח פה דיון כזה. מהדיון לא קיבלתי את התשובה הדרושה לי. ולכן אני פותח אחד חדש. השאלה היא האם כדי ללמוד תיאוריה לפני נהיגה או ללמוד תיאוריה יחד אם הנהיגה? כמה עולה תאוריה ואיך לומדים אליה? כמה שיעורים צריך בשביל ידיני? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by J0HNiE,

אמא שלי שלחה לי IPOD NANO מארה"ב, אני כמעט בטוח שמכס יגלו ויתנו לי לשלם מס על המכשיר. אני רוצה לדעת כמה דברים, לפי מה שהבנתי אתה משלם את המס לפי כמה שהמוצר עולה בישראל, רק שאני לא יודע כמה אחוזים :s05: ברגע שאני מקבל הודעה שהמכשיר הגיע לארץ ואני אצטרך לשלם מס, המכשיר עדין יגיע לסניף הדואר ומשם אני יכול לאסוף אותו + לשלם מס (אם צריך)? או שאני צריך לנסוע לשלם קודם ואז רק לקבל את המכשיר בדואר?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  5. שאלה בכותרת תודה מראש לכל מי שיענה.

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  6. מישו עשה איזה אתר והוא רוצה שאני יזמין לו דומיין ושרת ואני יעביר לו הכל לשם שהכל יעבוד וזה.. הוא רוצה לשלם לי כמה כסף לקחת לו??

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by Sifo Jen,

אוקי, אז ככה, אני מנסה למצוא טרק מהסרט של שר הטבעות, יש לי את הדי וי די ולקטע שבו יש את הטרק קוראים: LAST MARCH OF THE ENTS לא מצאתי את הטרק לפי השם הזה, אז אם מישהוא מכיר את השם של הטרק בבקשה עזרה. תודה רבה!!!, יאיר.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  8. אתם מכירים שיר מסוים שנשמע כמו Megadeth - Shadow Of Deth ? הסולו שם ממש יפה ואני מחפש קטעים שדומים לו, אז למי שמכיר שירשום את השם מדויק של השיר והלהקה/אומן ולא רק להקה או אלבום למי שלא מכיר זה השיר http://rapidshare.com/files/13491539/11_-_Megadeth_-_Shadow_of_deth.mp3.html

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by Alexkmr,

לאן נעלמו 120 גיגה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by sarel_d,

אהלן אנשים!!! אני מחפש תוכנה שתסייע לי בפתיחת קבצי RU. תודה מראש לעוזרים.. דרך אגב זה קובץ של תמונה

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

1) אני מוציא רישיון על אופנוע (אם זה משנה), האם אני צריך ללמוד את כל הספר או רק חלק ממנו? 2) על איזה נקודות אני צריך לשים לב? (למשל: חבר שלי אמר שצריך לדעת שלטים וגם לדעת באיזה מספרים הם נמצאים...) 3) האם צריך לקבוע תור מראש לבוחן?

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by deso,

רציתי לדעת אם יש כזה דבר וירוס כיום שעדיין אין נגדו שום דבר והוא מביס גם את הפיירוול.. יש את הוירוס החדש של התמונות.. תודה

• 11 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום, אני זוכר פעם שמישהו פתח תראד על אתר יפה כזה שיש בו שירים מכל הסוגים שזה בצורת עץ (לא נראה כמו עץ) ואפשר לבחור את ז'אנר השיר, אתר צבעוני כזה... ועוד משהו, אתר שאפשר למדוד את ערך אתר כלשהו, שאומר לך כמה שווה האתר, כמה משתמשים בו וכו'... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by who_Cares,

אני מנסה להשיג את מני כבר כמה חודשים ולא מצליח... הוא חייב לי כסף כבר איזה שנה והוא לא עונה על אי-מיילים, טלפונים, וכו'... הצלחתי לתפוס אותו באי-מייל לפני חודשיים והוא הבטיח שיחזיר לי את הכסף, אבל מאז לא שמעתי ממנו... מישהו יודע מה אני יכול לעשות? איך אני יכול להשיג אותו? בתודה מראש, Who_Cares

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  15. איך אני מבקש לקבל עידכונים במייל לאחר פירסום הודעה? אני לא מוצא את ההגדרות בעת שליחת הודעה, אני רוצה לקבל מייל על תגובה.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  16. הזמנתי מחשב ביום ראשון האחרון, נאמר לי שכל הרכיבים במלאי ואף עשיתי שינויים במפרט כדי שלא אצטרך להמתין שבועיים ויותר שהרכיבים יגיעו. יום חמישי התקשרתי אל החנות, לברר אם המחשב מוכן, נאמר לי שבגלל השביתה (של ה..חצי יום) המעבד עוד לא הגיע ואמור להגיע יום ראשון. התקשרתי היום ונאמר לי שאינטל עוד לא שחררה את המעבדים שהזמינה לספקים. למישהו כאן זה מוכר או שאני לבד בסירה?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by shloosh,

אני חווה איטיות מעצבנת באתר בזמן האחרון....שבוע שבועיים אני עם 014 על 2.5.... עוד מישהו מרגיש הבדל???

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/311700/the_annoying_devil_3_balls_of_steel/ תסתכלו מזה מעשי "נאצה" בלי בושה. זה משודר כנראה בבריטניה, אם אתם הולכים לתייר בבריטניה ואתם רואים אותו תתרחקו ממנו. הבנאדם הזה יכול להחליף את "ארץ נהדרת" וכל השאר..... למי שיודע התוכנית הזאת משודרת בישראל בכלל?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by Your-AsSaSsiN,

אני בן 17 ואני רוצה לעשות פסיכומטרי השנה ב-24-25 בספטמבר, באו אלינו לביה"ס והציעו לנו קורס של לחמן, הבעיה שאני לא חושב שאני עד כדי כך צריך את הקורס ואני רוצה ללמוד בכוחות עצמי, השאלה היא איך: ממה שאני הבנתי הספרים היחידים לפסיכומטרי הם אלו של לחמן, יואל גבע וכו' ושם אין הסברים אלא רק תירגול. האם מחוסר ברירה ללכת לקורס או שיש דרך ללמוד לבד ? מה הניסיון שלכם בעניין ?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by smulikon,

אם למשל אני רוצה לשלוח 10 תמונות לחבר שלי. אני חייב כל פעם ללחוץ על הוסף קובץ וככה לעשות 10 פעמים? אין שיטה יותר מהירה? (חוץ מלכווץ את התמונות ולשלוח בתור קובץ אחד...)???

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  21. אני ועוד 3 חברים בונים אתר. (לא משנה של מה, כרגע) אנחנו רוצים לקנות דומיין CO.IL, ואנחנו יודעים שצריך לקנות מאיזה איגוד בשם "איגוד האינטרנט הישראלי" אספנו כסף הכל מוכן. הבעיה היא שאפשר לשלם רק בכרטיס אשראי. לנו אין כרטיסי אשראי...(רק פועלים צעיר והבנקטים למיניהם). ההורים לא רוצים לתת את הכרטיס אשראי בגלל שזה לא בטוח ובטלפון ואתם מכירים את ההורים... ואנחנו תקועים, אנחנו חייבים לקנות דומיין, "לא יכולים להרשות לעצמנו" אחד חינמי...(בגלל הפרסומות הקופצות והכל) למישהו יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  22. Started by idofr,

הייי אני טס עוד מעט לגרמניה ואני רוצה לקנות את הנוקיה N91 ולפי מה שאני יודע הוא עוד לא כ"כ יצא אבל ראיתי בכול מיני מקומות כול מיני שטויות שבילבלו אולתי הקיצר מישו יכול בבקשה להגיד לי אם מוכרים אותו בגרמניה ואם כן אז בכמה? בתודה עידו

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. שלום, יש איזה כתובת שמסרבת להימחק. יש אפשרות להוריד מרשימת התפוצה באופן ידני דרך האימייל של גוגל?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  24. לצערי נמחקו לי הבוקמרקס, והיה איזה פורום אמריקאי מאווווווד מפורסם, שהיה בו תארד של "סביבת עבודה" ענק, הפורום היה בגווני אדום ושחור (בעיקר שחור עד כמה שאני זוכר), אני מאוד אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ובכללי גם פורומים אחרים בחו"ל שיש להם תארדים גדולים על סביבות עבודה... תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים