עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מעניין אותי לדעת כמה מכם משדרגים את המחשבים באופן קבוע ובאיזה תדירות כדי לשמור על אותה איכות של המשחקים, דהיינו לא לרדת באפשרויות הגרפיקה. PHENOMFX החליט כי מלאכת המתים היא עבודה שדורשת זמן רב, אבל בכל זאת חשבתי הרבה על זה יום אחד לאחר קרב טוב של אנדרטייקר נגד יוקוזונה, והחלטתי שנמאס לי לשדרג כל הזמן שהרי זה לא ייגמר, היום כרטיס מסך מחר זיכרון ומחר זה, חשובה לי הגרפיקה ואיכות המשחק אבל אני בחיים לא אשלם לזה יותר מדי, למה בגלל שאני גיימר אני צריך לשדרג אינסוף?(תתחילו לעשות פה BASHING), אני נשאר עם המפרט שלי עד שיגיע הרגע שבו אני אאלץ לשדרג ללא ברירה, זה מגוחך לשדרג כל שנה כרטיס מסך ב1500 ש"ח או יותר וגם זיכרון וגם זה וגם זה, זהו אני גמרתי. רוצה לדעת מה דעתכם, תשתפו גם חו…

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by yuvalkob,

יש בכתובת הזאת סרטו פלאש שאותי אישית קרע מצחוק מישהו יכול רק להגיד לי איך קוראים לשיר זה אמור להיות של ארה http://stage.co.il/s/290169#top

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. לא חשוב מצאתי לנעול בבקשה...מצטער

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. Started by solo53,

שלום לכולם מה זה הדבר הזה RSS Feed

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  5. בארץ או בחול. אם מחול אז שלא יהיה מחיר שחיטה. באתר הרישמי אאפשר, כי הם לא שולחים לארץ.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by Xilver,

הגעתי איכשהו לאתר הבא: www.peteranswers.com. השאלה שלי היא איך הוא עובד ואיך עשו את זה כל כך חכם?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. 1. How do I install hebrew onto my windows vista 64-bit? (I want the operating system to stay at English, but I just want to have the option of switching betwen the languages if I will to). 2. Do I need any drivers/Other stuff before I can start playing some games? Or I can just buy and play?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by aldema,

מצטער על הכותרת הכללית.. רציתי לדעת איזה יחידות בצבא של מחשבים יש שלא צריך שום ידע מוקדם ושהיחידה עצמה תעזור מאוד באזרחות.. יחידה כמו שתיארתי זה ממר"ם לדוגמא נכון?? מלמדים אותך הכל שם לפי מיטב הבנתי .. אם יש לי פרופיל קרבי אז אני עדיין יכול ללכת לממ"רם או ליחידות מחשבים אחרות?? מי שהולך לקד"צ של ממר"ם זה רק אנשים עם ידע מוקדם?? אשמח גם אם תפרטו על יחידות 8200 ,שחקים ול"א.. תודה וסליחה על חוסר הידע.

9. Started by redti,

באחד הדיונים פה מנהל הפורום אמר לאחד המשתמשים שהוא חס עליו ולא נותן לו אזהרה שישית כי הוא יעוף מהאתר לצמיתות. למשתמש יש 4,500 ומשהו הודעות זאת אומרת שהוא נרשם לפה שהמציאו את האינטרנט בשלהי שנות ה80 להערכתי , כמעט 25 שנה(אני סתם מגזים אבל הרבה זמן..) הבן אדם קיבל רק 5 אזהרות זה נחשב טוב לא ?

10. הכוונה, קובץ pdf בעיברית או וורד עם מבנה עצמות של האדם!??? :s05:

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by mazam,

צריך ידע מוקדם כגי להירשם לקורסים? חייב תעודת בגרות? והשאלה הכי חשובה אם אני מתחת לגיל 18 אפשר להירשם לשם?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. Started by OmerS,

מישהו יודע?

13. Started by Pure-Gold,

שימו לב לאתר הבא: http://www.playmore.com אתר של Xbox מפלאש ממש יפה. שימו לב לעכבר החמוד שיש שם. תגשו לחלק שיש בו סרטונים.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. שלום לכולם כניראה שבקרוב אני קונה את המחשב הבא שלי [מהלך השבוע הקרוב] כניראה שהמחשב יהיה מIQPC. רציתי אולי שאנשים יכתבו ביקורת \ חוויות קניה עליהם? אני לא רוצה שיצצו כאלה שטויות כמו דחיות של שבועות וכו'... נגיד בפנדה דחו את המחשב של בן דוד שלי בשבוע אבל הגדילו לו את המעבד במקום 4600 נתנו לו 4800 [AMD] ללא תוספת כפיצוי.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  15. טוב זה הסרטון משהו יכול לעלות את זה לפה ה 3GP או MP4 כדי שאני יוכל לראות את זה בפלאפון? K800I תודה לעוזרים!

16. כרגע יש לי פרופיל 97 , אך אני מסוגל להוציא פתור מנעלים צבאיות בכלל שיש לי בעיות של ציפורון חודרנית , משהו חרוני , ןאני חייב ללבוש נעלים איכותיות. ברגע שאני מוציא פתור מנעלים צבאיות זה אוטומטי מבטל את שרותי כחייל קרבי? כי מישהו אמר שלי שזה גם מביא פתור משמירות.

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  17. http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=356687&path=22

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. זה רק אני או שהיועצת המשפטית לראש הממשלה (משמאל) הייתה בקלות לוקחת את התפקיד הראשי בTHE DARK KNIGHT בגירסאה הפמיניסטית שלו?!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by mostwanted,

הורדתי את התוכנה והבנתי שאי אפשר לחפש בה אז רציתי לשאול אם למישהו יש המלצות על אתרים טובים שנותנים קבצי טורנט להורדה?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by TUCG,

יש איזה אתר שאני יכול להעלות אליו קבצים בסדר גודל 40-60 מגה לחשבון אישי ואז לחלץ אותם ממחשב אחר? אתר חינמי כמובן.

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  21. אני יוצא 8) אני הולך ליהיות מד"צ, מד"ח סתם גרוע.. למי שלא מכיר : זה קורס הדרכה שמלמד אותך איך להדריך ( ), אורכו 10 ימים ונמצאים בקבוצות מעורבבות עם נערים מכיתות ט' מכל הארץ. הקורס של התנועה של בני המושבים, זה כמו הצופים כזה...

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  22. כבר בזמן האחרון כל הגלישה הזאת באתר יאוש גדול לא בא לך להכנס לאתר עד שניפתח כל דף ועמוד הרבה זמן ,כבר העלנו את הנושא הזה כמה פעמים מה קורה כאן, מה זה אף אחד מהאתר לא יכול לסדר את זה מה יש כאן מיגבלה כל האתרים עובדים טוב אפילו שהם עמוסים מאוד רק פה זה מעפן ואיטי למי צריך להגיד מאנשי הצוות מה הם עושים בעיניין הזה ,10 פעמים כתבתי לצוות האתר אף אחד לא ענה פעם אחת אפילו לאט לאט אני ניכנס פחות לאתר מרב הזחילה שבו כמו לפני 10 שנים מי שאחראי על הפורום הזה שיעביר את זה לאחראי האתר

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  23. האם זה אומר משהו על החנות? קצת מדאיג כי יש לי חומרה אצלם??? אולי אסור להזכיר שמות, אבל תחשבו על הפרסומת ל The Marker...

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  24. אני צריך קטע וידאו מסרט או מסדרה שבקטע הזה רואים את כל המופעים הגדולים של המלונות בלאס וגאס (המזרקות הרוקדות, הספינה וכו') וגם המבנים של המלונות הגדולים בעיר ושאחר כך רואים גם קזינו מבפנים, ואנשים מהמרים בו. ניסיתי באושן 11 אבל יש קטע קצר מאוד (30 שניות) בו רואים את המזרקות וקצת מלונות וזהו, וזה לא מספיק. אני אשמח לקבל שמות של סרטים ופרקים בסדרות שבוודאות יש קטע כמו שאני רוצה - ואני כבר אחלץ מהם את הקטע הרלוונטי.

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by redead,

אתמול קניתי לעצמי סמסונג גלקסי אס ( מכשיר מדהים ) .. עכשיו ראיתי שכבל הטעינה שלו זה חיבור מיקרו USB וגם העכבר לוג'יטק שלי Performance MX נטען באמצעות כבל שמצד אחד הוא USB למחשב ומצד שניה מתחבר לעכבר מיקרו USB. עכשיו לפי כל הגיון בריא שבעולם זה מתאים ואני יכול לחבר את הכבל שמחבור למחשב לטלפון שלי . אני צודק נכון ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים