כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שרת בשביל להקים אתר, לא משהו רציני - אני רק צריך לעשות עמוד בסיסי, תמיכה בPHP חובה! אחרי זה אני אקבל שרת רציני לעבוד עליו אני צריך שלא יהיו בו פרסומות חיפשתי בפורום ומצאתי קישור אחד לאתר שדורש שיהיה לך אתר בן 3 חודשים לפחות, ואין לי כזה תודה איל אגב, אם למישהו יש במקרה מדריך טוב לפיתוח אפליקציה בפייסבוק, זה יתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש שיר מסוים passengers-in reverse הלהקה זה PASSENGER והשיר זה IN REVERSE אני לא בטוח אולי זה הפוך :-\ למי שיש אותו שיצור איתי קשר בפרטי שיגיד לי מאיפה לקנות אותו ;D
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ברוכים הבאים להודעה הראשונה בפינה החדשה ממדרשו של יהודה איש קריות(יוצר - "נשיקה - בגידה ו-"לא בוגד עיוני, לא בוגד"): (אי) המלצת השבוע והשבוע באי המלצת השבוע - סרט. הסרט המדובר שמו "המדריך לחיים בכפר", בטח שמעתם עליו בגלל שהוא זכה לפירסום די מסיבי ולביקורות אוהדות במיוחד. עכשוי, למי שאין לו כח לקרוא את כל ההודעה - AVOID THIE MOVIE AT ALL COSTS!. ועכשיו הנה העלילה: *רק מציין כי אין כאן שום ספויילרים, אז אל תנסו אפילו* נושא הסרט הוא תוכנית רדיו מן הסגנון הישן אשר משודרת לייב אל מול קהל ומכילה בדיחות קרש שונות ובעיקר מוזיקת קאנטרי ואף פרסומות לייב(פאודר מילק בסקיטס יא!). התוכנית משודרת כבר 30 שנה ובדיוק קנה את התיאטרון בו היא משודרת יזם טקסני שרוצה להפוך אותו לחניון, נושא הס…
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
עריכה: לומשנה מצאתי תכנסו לפה:http://www.blogmusik.net/ תרשמו שם של שיר וזה ימצא לכם את השיר ואז תלחצו OK ותשמעו בכיף
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
-
אם אני מזמין נאמר פלאפון מEBAY אז אני משלם על המשלוח נכון, אז כמה? ואיך אני בטוח שזה יגיע אליי? איך אני יודע שהפלאפון תקין? במידה ואני לא מרוצה , יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תקופת הדרקונים-עין הדרקון לקרוא לכנס לאתר הרשמי לקרוא עד פרקים לתגובת רק באתר פרק 1-הלימודים מתחילים השעה הייתה כבר מאוד מאוחרת עבורי, 9 וחצי. קמתי מהר מהמיטה, לבשתי את הבגדים, ירדתי למטבח, אכלתי פרוסת לחם עם חמאה , לקחתי בקבוק מים ויצאתי מהר מהבית.רצתי מהר לאוטובוס והגעתי מספר שניות לאחר שהאוטובוס יצא.ישבתי וחשבתי אני שוב אאחר לבית הספר. לאחר שעתיים - שלוש עליתי על האוטובוס ונסעתי להתחיל את השנה השנייה. הגעתי מספר שניות לפני הקראת שמות התלמידים. ישבתי על הכיס שבצד, היחיד שנותר ריק, לאחר מספר דקות של שקט נכנסו לחדר מספר מורים ופקיד. הם החלו להקריא שמות. שם, שם עד הרגע שקראו בשמי, דני ברק. היה מספר דקות של שקט ולא הבנתי למה. לאחר מכן הפקיד אמר: אתה, גש למורה שעומד בפינת…
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
http://www.troodi.com/media/3023/Amazing_car_accident/ מה שאני לא מבין זה למה השוטר מתחיל לשיר
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77436&bz=10
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, שמי יונתן לבוביץ', אני , כמו שהבנתם, חדש בפורום. בעקבות תגלית קיומו של הפורום, ואהבתי לכל הקשור במחשבים, החלטתי להצטרף (כמובן, יש את גורם קניית המחשב החדש). מקווה להנות ולהצטרף לאחוותכם הקטנה, שנראית בעיניי ממש ממש לעניין. בברכת יום טוב, Ircroute_057
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
העיצוב הזה על הפנים ושובר תעניים וקשה ממש לקרוא משהוא צריך לשנות הגדרות בהירות. עיצוב מגעיל ולא נוח לשימוש. נכון שהוא יותר מהיר אבל הוא לא נוח. תחזירו לישן הכי טוב. עיצוב מגעיל ביותר. למשל אני ניכנס לפורום שהיה רשום ליד מספר ההודעות מי פתח ולא למטה בקטן כי כן לפעמים זה משנה לי מי פתח. ועוד משהוא הבדלי הצבע שניכנסים לפורום כלשהוא אין הבדלי צבע גודל בין הסטיקי לבין הודעות חברי הפורום. בשביל להוסיף תמונה ניפתח חלון בצד ? למה לא נשאר כמו שהיה? רוצים שינוי? למה זה טוב למה אני לא מביין?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
עד היום קניתי רק מסוחרים. אני עומד לקנות בפעם הראשונה מאדם פרטי. האם אני מוגן במקרה שהמוכר שולח בדואר רשום אבנים במקום אוזניות? תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ב"טוב" אני מתכוון הכי פופולארי עם כמה שיותר מענה לתשובות (ולא איזה אתר זנוח שאף אחד לא נכנס לשם) answers.com או YAHOO ANSWERS או שיש יותר טוב מהם?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום רב ! כאשר אני מוסיף הודעות בנושאים שונים בפורום אז ההודעות מתעדכנות אבל מונה ההודעות שלי לא מתעדכן.... זה נראה כאילו או תקוע .. האם אתה יכול לסדר לי את זה....? הערה : הוספתי כבר 6 הודעות וזה לא עידכן לי את מונה ההודעות.... תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
-
האם אכרי שאני מוחק קובץ זה אפשרי להשיב אותו? ואם כן איך אני יכול למחוק קובץ לתימידות? אני מצטער עם זה לא הפורם המתאים תודה לכל העונים!
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מחשבים תמיד עיניינו אותי ומשכו אותי, בייחוד אחרי שגיליתי את עולם התיכנות (ואת המשכורות שלהם תמיד רציתי לראות את עצמי יושב איפשהו ומתכנת עבור איזה חברה בעלת שם, חושב על רעיונות חדשים לפתח, שיקדמו את העולם בדרך זו או אחרת.. אולי קצת הגזמתי.. אבל מה שאני מנסה להגיד הוא שזה מעין חלום שכזה.. כמו ששואלים ילד בן 10 מה הוא רוצה להיות שהוא יהיה גדול.. והרוב עונים אסטרונאוט.. אז החלום שהיא הוא פיתוח, בעל חשיבות, בעולם המחשבים.. טוב אני חושב שהרקע הזה מספיק.. עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי את ההזדמנות להגשים את חלומי הקטן.. קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה …
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם! נרשמתי לחבילה של 3 חודשים היום וחוץ מאתר ישראלי בשם I-DOWN אני לא מוצא שום אתר נורמאלי שמספק לינקים ל RAPIDSHARE עם תכני DVDRIP. (חס וחלילה לא מדובר על ווארז) בקיצור - כל מי שיש לו חשבון אני אשמח אם ישתף אותי באתרים הקבועים שהוא נעזר בהם כי האתר הישראלי צולע בלשון המעטה... תודה רבה לכל מי שיעזור!!! נועם
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי נגן טושיבה Gigabeat S 60 ג'יגה וקניתי אותו מחנות שאני לא חושב שמותר לי פה להגיד את השם שלה, וגיליתי שקיבלתי נגן משומשו, למרות שהוא בא מהקופסא עם הכל וכו', עדיין הוא היה משומש (אני 100% בטוח בזה), אני עדיין בודק את מצב הבטריה (אם היא נחלשה) אבל זה נורא מעצבן אותי שהנגן משומש, מה לעשות בעניין, אני יכול לבקש את הכסף חזרה?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קיבלתי מוצר דפוק והחנות לא רוצה להכיר בזה שאני צריך לקבל מוצר חדש פועל. מישהו יודע אם יש איזה שהיא אגודת צרכן או איזה טלפון של מישהו במשרת התמ"ת שיכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-