כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אהלן סתם מסקרנות רציתי לדעת אם זה שאני חוסם פרסומות ביוטיוב בעצם אומר שמי שהסרטון שלו לא מקבל על כל צופה כמוני כסף?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. מחקתי את חשבון המייל הישן שלי ופתחתי מייל חדש. לצערי אני רשום לאתר HWzone עם חשבו המייל הישן שלי. איך אפשר לעדכן את כתובת המייל באתר??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי. למעשה אין לי שום ניסיון בתכנות (מלבד כמה ניסיונות אקראיים עם פייתון). הייתי רוצה ללכת לקורס טוב שאוכל ללמוד בו מהבסיס. בעיקרון הרצון שלי הוא להיות מסוגלת לבנות ולפתח אתר אינטרנט ברמה גבוהה (דמוי ממשק של אתר הכרויות). למעשה לי ולחבר שלי יש רעיון לגבי אתר שאנחנו רוצים לבנות, אבל לשנינו אפס ידע בתיכנות. כמובן שחשבנו להיעזר באנשי מקצוע, או ידידים עם רקע בתחום, אבל חשבתי שלא יזיק לי לרכוש רקע בעצמי (ידע טכני בבניית אתר, עיצוב). יש למישהו המלצות לגבי קורסים רלוונטים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אחותי פנתה אלי בבקשת עזרה לאחר שלפתע לא התאפשר לה להכנס לווטסאפ שבסמארטפון והיא קיבלה הודעה שכדי שתוכל להיכנס לווטסאפ עליה להיכנס לקישור המוביל לפייסבוק, אין לה פייסבוק. יעצתי לא לא ללחוץ על הקישור וכך עשתה וכעבור יום יומים כל הווטסאפ שלה נמחק. למזלה לפני כשבוע עשתה גיבוי לווטסאפ דרך תוכנה יעודית של סמסונג (הפלאפון הוא סמסונג S3) שאלתי לפני שהיא מתקינה את הווטסאפ מחדש. א. האם יש אפשרות שהפלאפון שלה עדיין נגוע., ומה ניתן לעשות עם זה ? ב. מה עליה לעשות כדי להמנע ממצב כזה בעתיד (היא משתמשת פשוטה בפלאפון ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
למנהלי האתר והפורום, לא ביקרתי באתר תקופה בגלל לחץ בעבודה ומשפחה (ילדים) , לא הייתי כאן בערך שנה אם לא יותר.. אני חייב לציין שנכנסתי לאתר ונדהמתי ! איזה יופי של ממשק, עיצוב ובניה . נותן הרגשה של וואו ! איך פספסתי את כל זה ! אני חבר דיי וותיק באתר (מ 2010) הנהדר הזה ובאמת רוצה לרשום את הערכתי למנהלים ! כל הכבוד ! ותודה ! אני לא יודע אם וכמה אתם מקבלים פידבק מהמשתמשים, אבל זה לא מובן מאליו ! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני 4 שנים עשיתי מכינה במכללה ואחרי שבועיים עזבתי את המכינה כעבור שבוע ולא הודעתי על כך לאף אחד, יש לציין שזאת הייתה רק מכינה ולא נרשמתי לשנה אקדמאית עצמה. השבוע נכנסתי לאיזור האישי שלי באותה מכללה ורשום לי שיש לי חוב של 2100 ש"ח על אותה מכינה (כנראה שילמתי רק חלק מהסכום) והוא נותן לי אופציה לשלם את הסכום הזה בכרטיס אשראי. מאז לא קיבלתי לא שום מכתב הביתה שאומר לי לשלם את הסכום הזה. רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות? כבר עלה לי סרט לראש שיבואו אליי בעוד כמה שנים עם מכתב שאני צריך לשלם להם סכומים מטורפים על זה שלא הסדרתי את החוב הזה. לא ידעתי איפה להתייעץ אז באתי לפה. אשמח לדעה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני 4 שנים עשיתי מכינה במכללה ואחרי שבועיים עזבתי את המכינה כעבור שבוע ולא הודעתי על כך לאף אחד, יש לציין שזאת הייתה רק מכינה ולא נרשמתי לשנה אקדמאית עצמה. השבוע נכנסתי לאיזור האישי שלי באותה מכללה ורשום לי שיש לי חוב של 2100 ש"ח על אותה מכינה (כנראה שילמתי רק חלק מהסכום) והוא נותן לי אופציה לשלם את הסכום הזה בכרטיס אשראי. מאז לא קיבלתי לא שום מכתב הביתה שאומר לי לשלם את הסכום הזה. רציתי להתייעץ מה כדאי לעשות? כבר עלה לי סרט לראש שיבואו אליי בעוד כמה שנים עם מכתב שאני צריך לשלם להם סכומים מטורפים על זה שלא הסדרתי את החוב הזה. לא ידעתי איפה להתייעץ אז באתי לפה. אשמח לדעה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ידוע כי QA הוא אמנם החלק הכי פחות זוהר של כל סטארט אפ, אבל בלעדיו שום סטארט אפ אינו מורשה להמריא והוא זה שיקבע אם יצליח או ייפול. אין דבר יותר בעייתי מאשר השקת אפליקציה שלא נבדקה כראוי ועברה את כל האישורים של בודקי האיכות שלה כהלכה, שורה אחר שורה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כלשהי לגשת לקבצים שנמצאים על שרת של אתר ממש ישן? הצלחתי קצת דרך wayback machine, אבל אני אשמח לשמוע אם יש עוד אפשרויות. האתר הזה היה פעיל לפני 10 שנים, ואני בונה על זה שהם לא העבירו את כל הקבצים מהשרת הישן לחדש. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ידעתי שיש משהו ממכר באגירת רכוש וצבירה של נקודות\שלבים וכו. יש לי טלפון חדש של LG ויש לו רק 32GB. אז כמובן שקניתי כרטיס SD CARD כדי להרחיב את שטח האיכסון. כששמתי את הכרטיס במכשיר היה משהו כיף בלראות את "הנתותנים משתפרים". ולמרות שהסתדרתי עם המכשיר הישן שלי עם רק 16GB במשך 5 שנים, הכמות של התמונות והווידואים שאני מצלם גדלה ויש כבר צורך ביותר נפח. אבל... שמתי לב לתחושה של הכיף של עוד 64 GB למכשיר. אפילו שה64GB האלה ריקים מתוכן היה בזה משהו כיף. ואז כמובן התחלתי לחשוב במה למלא אותם... ואז היה לי רעיונות למלא אותם במשחקים שאני יודע שאני לא אשחק בהם בכל מקרה... אז האם למעשה יש משהו ממכר בצבירת רכוש, שיפור STATS(ברכוש אבל גם במשחקים)... למה בעצם אנחנו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי. אני נוסע לגרמניה שבוע הבא ורציתי להיות בטוח, אם יש לי כבל עם 2 פינים, זה יעבוד 100% או שעלי לקנות מתאם חשמל כדי להיות בטוח? תודה.
-
- 1 תגובה
- 4.6k צפיות
-
-
יש כאן בעייה שמשתמשי FXP מגיעים בהמוניהם לאתר ומספימים את הכתבות בטוקבקים חסרי משמעות. תראו למשל הכתבה הזאת: אני הגבתי בה, ולאחרי ים של אורחים מספימים בתגובות, ומונעים מהמשתמשים להגיב אחד לשני. אני חושב שיש למנוע את האפשרות לאורחים להגיב באתר כדי למנוע את ירידת הרמה שלו (כל זאת העובדה שהכתבה איננה קשורה נושא האתר).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא איפשרו לי לפני כן להתגייס עקב תיק פלילי שהיה לי ועכשיו הוא נסגר למזלי ונתנו לי גיוס חדש לעוד עשרים יום ואני לא מוכן נפשית וכלכלתי להתגייס עדיין כי יש לי חברה שאני גר איתה ועוד לא הוצאנו את כל מה שאני צריך לגיוס ואין לי מספיק כסף אפילו לקנות גופיות חמות בשבילי איך אני מוציא דחיית גיוס לחודש מרץ לפחות
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מיועד לקורס הקרוב ב 3/5, ובשאלון שנתנו לי שואלים לאיזה תפקיד היתי רוצה להתקבל. ידוע לי שהם בוחרים עפ"י ההתאמה האישית שלי לתפקיד ולא לפי מה שאני כותב (או שאולי כן?) בכל מקרה, האם מישהו עבד / עובד בתפקיד הנ"ל ויש לו חוו"ד בנוגע לזה? אשמח לתגובות, תודה
-
- 1 תגובה
- 7.2k צפיות
-
-
טוב זה שיר חדש שלי אשמח לביקורת שלכם את ואני - תמיר בן נעים
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
כל מה שאני קונה רק עושה אור אבל לא ריח. הפעם שמתי לב ליצרן ומדובר בזה: http://www.mosco.co.il/pl_product~7274~21~0.htm הנרות ריחניים רק כשהם לא דולקים. ברגע שמדליקים אין שום ריח. אתם מכירים חנות או יצרן טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רכב מסוג טויוטה קורולוה 2002 ואני מתכנן בקרוב לקנות לה רדיו דיסק חדש, מיד עלו לי בראש שתי שאלות: אם אני רוצה לצרוב דיסק עם שירים אבל לא לפי האורך המקסימלי של שירים שיכול להכיל דיסק CD שזה 80 דקות אלא, לפי הקיבלות שלו במגה בייטים - דהיינו 700 MB , יש רדיו דיסקים שיכולים לקרוא דיסקים כמו זה? שאלה שנייה, בטויטה שלנו יש את המכשיר רדיו עצמו (שרק מכניסים אליו דיסק) ויש את המסך שתים וחצי אינץ' בערך ולידו כל כפתורי ההפעלה, ראו תמונה מתחת לכפתורי התפעול של המזגן נמצא המכשיר עצמו, ולמעלה הצג וכל הכפתורים, השאלה היא כזו: יש אפשרות שבמידה ואני אקנה רדיו שקורא תיקיות, התיקיות יוצגו על המסך למעלה ולא על הצג של הרדיו (או בנוסף) ?
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מוצא את עצמי מבלה מדי יום שעתיים בנסיעות ברכב (ככה זה כשמקום העבודה שלך באור יהודה), החלטתי לשים סוף לשעמום הנסיעה ורציתי את עזרתכם בהמלצה על תכניות (באנגלית) רדיו או הרצאות או כל דבר אחר שאפשר להעמיס אותו על האייפוד ולהפוך את זמן הנסיעה למעניין יותר. תחומים מעניינים: טכנולוגיה, השראה, עסקים וכל מה שנכנס לקטגוריות "עיון" :-) ואם כבר עסקנו בהעשרה אני קורא את מגזין WIRED ומוצא את עצמי מחכה חודש שלם בציפייה לגיליון הבא, יש לכם המלצה למגזינים (מודפסים או מותאמי IPAD) דומים או בסגנון, גם בחיבור בין טכנולוגיה, יזמות עסקים ודברים מעניינים? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש חומר מסודר שאפשר ללמוד דרכו את התכנים של הקורסים האלו ? מן הסתם יש ספרים רשמיים של הקורסים האלו. השאלה אם יש אותם באינטרנט ? ואם אין אז אם אפשר לקנות אותם וכמה זה צריך לעלות ... גם אלטרנטיבות (לא בהכרח ספר של MICROSOFT או CISCO ) זה טוב ד"א איזה הסמכה נחשבת האיכותית ביותר ?
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
שלום שמי עודד בן 22,אני משתחרר בעוד כארבעה חודשים.בתפקידי בצבא אני עוסק בניהול רשתות,אני מנהלן ראשי וגם ראש צוות. רציתי לדעת אם יש חברה שמחפשת מנהלי רשתות,אם כן נא לרשום לי את המייל שאוכל לשלוח קורות חיים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
כבר איזה חודשיים נראה לי שהפורום לא פעיל . למישהו יש מושג מה קרה ? http://www.pocket.co.il/community/index.php
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
היי, יש לי מייל באתר yahoo שיום אחד פשוט נחסם. בערב הצלחתי להכנס אליו, בבוקר שלמחרת כבר לא. פניתי ל-yahoo והם החזירו לי את התשובה הבאה: [table][tr][td] Response Via Email (Nadia Collins)[/td][td] 05/30/2012 09:49 AM [/td][/tr] [tr][td][/td][td] Hello ****, Thank you for contacting Yahoo! Messenger. Yahoo! may, in appropriate circumstances and in its sole discretion, remove or edit any content; and/or terminate the accounts of users who appear to have violated the Yahoo! Account Terms and Conditions. To learn more about our policies, please visit the Yahoo! Terms of Service: http://info.yahoo.com/legal/us/yahoo/utos/utos-173.html Thank you again for contacting Yahoo! …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם . קניתי מוצר כלשהו מאיביי ממוכר סיני . כעבור כמה חודשים התקלקל המוצר . המוכר טען שיש אחריות של חצי שנה . סיכמתי עם המוכר שאני אשלח לו בחזרה למימוש אחריות שלחתי בדואר רשום , המוכר טען שהוא לא קיבל את החבילה . שלחתי פניה לדואר ישראל , והם שלחו לי מכתב שבו הם אומרים לי שהיעד לקח את החבילה . עכשיו המכתב הוא בעברית ואני רוצה להראות למוכר אישור כלשהו שהוא אכן לקח את החבילה ושלא ישקר . בדואר ישראל במעקב משלוחים נאמר שהוא רק עזב את הארץ אבל אין תיעוד שהיעד לקח את החבילה . אני מנסה לבצע מעקב על המספר מעקב הזה , דרך אתרי מעקב סינים ומשום מה אין תיעוד . מישהו יודע עם איזה אתר אצליח לעקוב ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר מתחתן ואנחנו רוצים להכשיר טוקסידו כל החברה , איפה יש כזה בארץ ואם מישהו יודע מחירים אז בכלל יהיה מצויין. תודה
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-