עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. את הפונקציה SINX=0 אני יודע לצייר אבל פונקציות מסוג דומה אני מתקשה אז מה שאני רוצה לדעת זה למשל מהסתכלות על הפונק' איך אני יודע מתי היא חותכת את הצירים למשל כשהיא שווה 0 וכד' ואז אני יוכל צייר. יש גם את העניין הזה של הרדיאנים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אני סטודנטית למערכות מידע ואשמח לקבל את עזרתכם במענה ל סקר קצר בנושא של מכוניות אוטונומיות (ללא נהג) https://docs.google.com/forms/d/1BnpX0vnGcp-Z0rY8lKUNYHLIR3KSJL7p8ec0RkBddBM/viewform?usp=send_form תודה רבה על שיתוף הפעולה בתקווה שיהיה..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. סתם אם מישהו רוצה לדעת .אני עדיין חושב על הסיבה שלי ;D http://www.facebook.com/GoBug

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  4. יש לי חבר בארצות הברית, שיש לו סלולרי שהוא קנה ורשם בארצות הברית. אם אני רוצה להתקשר אליו מהסלולרי שלי או מהטלפון מה אני צריך לעשות? אני צריך להוסיף קידומת או משהו?

• 1 תגובה
    • 46.6k צפיות
  5. או איזה אתר שדומה לEBAY אני מחפש בנרות תודה לכל עוזר.....

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. Started by 114508534,

שלום חברים אני מחשפ את המיקוד באזרחות בבקשה תביאו קישור , אני לא מצאתי

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. שלום לכולם בימים אלה אני שוקד במחשבה על שאלת חקר בעבודת גמר במחשבים-רשתות ורציתי שתזרקו רעיונות לכול מיני שאלות זה מאוד יעזור לי ועם אפשר לא כלליות מידיי כי למרות שזו עבודה גדולה 50 ע"מ עדיין צריך נושא ממוקד אז יאללה חברה תתחילו לזרוק רעיונות!!! בתודה מראש אוהד

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  8. מכרטיס הזיכרון של המצלמה, מסוג SDHC (אני חושב שזה נקרא פשוט SD),בנפח 4 GB נמחקו בטעות תמונות וסרטוני וידאו. אפשר לדעת מהי התוכנה המומלצת ביותר לבצע שחזור מהסוג הזה (אם אפשרי בכלל)? מישהו התנסה אולי? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by arik100,

קיצור יש לו כמה סרטונים בYOUTUBE והוא היה גם בטלויזיה מישהו יודע איך קוראים לו??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 00000,

ולטראנסים האיכותיים שלו: http://www.mytempdir.com/2038143 עריכה: לא שלי

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  11. הי, בשנה האחרונה סבלתי מקשקשת של כל מיני סוכני ביטוח למיניהם, בסופו של דבר שילמתי כפל ביטוחי עקב כל השינויים + תוספות + חירטוטים שאין לי בהם אפילו חצי מושג. הם יודעים ללחוץ על הנקודות הרגישות ומסובבים אותי על האצבע הקטנה, אני מרגיש שעשו ממני פורפרה. כרגע אני עושה סדר, אבל רציתי לדעת, במידה ואני רוצה להבין את עניין הביטוחים - האם יש מוסד או אתר כלשהו שבו אפשר ללמוד את עולם הביטוח?

12. Started by galz,

יש עכשיו פרומו של ערוץ 5 שרץ כל הזמן ויש שם שיר נראה לי של שלומי שבת לא בטוח שזה הולך משהו כזה שמע לי אפרוח יש לך כוח זאת רק ההתחלה והדרך לא תהיה קלה משהו כזה מישהו יודע איך קוראים לשיר?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  13. שלום חברים. אני מנסה לחייג למספר פלאפון ישראלי (אורנג') שנמצא בארגנטינה,דרך סקייפ.כמובן שיצרתי חשבון וקניתי דקות שיחה. אני מכוון את זה למדינת ישראל ומקיש את המספר כמו שהוא בארץ (0546722XXX) וזה לא מצליח. מכוון לארגנטינה ומקיש את המספר כמו שהוא בארץ (0546722XXX) וזה לא מצליח. מכוון לארגנטינה ומנסה קידומת שונות ומשונות לפני המספר המקורי וזה עדיין לא מצליח. למישהו יש מושג ירוק איך אני עושה את זה?? תודה רבה, זה יעזור לי מאוד אם אמצא פתרון, המשך לפנות בוקר טוב...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. השאלה בכותרת.. אגב - אני כל הזמן קורא ומשתתף בפורום שכאן לנושאי מחשבים והוא פשוט מ-צ-ו-י-ן ! בלעדיו לא הייתי יודע מה לקנות בתחום המחשבים, אבל איך מסתדרים כשצריך לבחור טלויזיה?

15. Started by Eden 6600,

לא מבייש אפילו את המומחים של HW ;D

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  16. Started by poiiopipoippzzttw,

http://www.ksp.co.il/hmain.php מצאתי בה Radeon 9800 Pro של sapphiretech ב890 שקל

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  17. האם מותר או שיחרימו לי את זה במכס? אני יודע שמשרד התקשורת שם הגבלות על מה מותר ומה אסור בנושא אבל אין לי מושג מה ההגבלות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by slip,

אני רוצה להקטין תמונה לגודל 128 על 64 וניסיתי כל מיני תוכנות אבל עם אף אחת לא הצלחתי להקטין ולשמור על האנימציה,אז אם מישהו מכיר תוכנה אז בבקשה תגידו לי.תודה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  19. Started by MacGyver,

האם מישהו מכיר נוסחה של סמים כלשהם??? לא,אני לא מתכנן ליצר אותם בעצמי זה משהו בשביל המורה לכימיה... תודה איתן

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. אני לא רוצה שיראו את רשימת החברים שלי. יש דרך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  21. אני חובבן מחשבים ללא שום הסמכות. יש לי משיכה טיבעית לטכנולוגיה ובמיוחד מחשבים. אני אוהב להרכיב מערכות חדשות ולפרק גם לצורך איתור תקלות. איך הייתם ממליצים לאחד כמוני להתקבל לעבודה במעבדת מחשבים? אילו טיפים הייתם נותנים לי? אף פעם לא עבדתי במעבדת מחשבים והייתי רוצה לדעת דברים הבאים: 1. האם צריך להתקשר עם לקחותו בתפקיד זה או שמקבלים כרטיס עבודה עם תקלות מפורטות ועובדים בראש שקט? 2. האם יש דדליינים בתיקון מחשבים? מה עושים כאשר אין מספיק זמן לאיתור/תיקון בעיות? מבקשים הערכה? תודה.

22. שלום רב: אינני מקבל התרעות במייל על תגובות חדשות בדיונים שפתחתי או שאני עוקב אחריהם. איך אני מאפשר זאת?

23. הבעיה: איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי. תודה.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  24. Started by DarkShock,

היום קיבלתי בדואר 200 שקל מadsense. בשביל, להתנסות בשיטת הפירסום של google. העניין הוא כזה, שאני נרשמתי לפני שנתיים בערך ורשמתי את הבלוג שלי. ועדכנתי אותו פעם אחת, וזהו.. מאז לא נכנסתי אליו. מה הסיכוי שזה מזה?! חחח עוד מישהו קיבל?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים