עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קיצור אני מחפש איפה אפשר להוריד צלצולים (פורט מידי 4 פולי ולא מונו זול וצורם לאוזן) ומשחקים לנוקיה 3510i כמובן שיהיה בחינם (יש כבל לחיבור למחשב) יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by PhP dUdE,

אהלן אני מחפש הרבה תמונות כמו בעיצוב הזה: שיהיו איכותיות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by tominalex,

איך קוראים לשיר שמתנגן בסרטון הזה: http://youtube.com/watch?v=s7J0FUkOFTU תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  4. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.planethalflife.com/features/articles/sigg04/index.shtm

• 13 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by SandLegion,

;D

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  6. ענקיות השבבים מתאחדות מול איום ה-ARM בצעד היסטורי שעשוי לעצב מחדש את תעשיית המחשובלכתבה

7. טימיייייייייייייייייייייייייייייייי :lol:

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  8. http://www.kontraband.com/show/show.asp?ID=1841 This is what i call SKILLS damn she sure got 1 ;D

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by mei,

ברשותי השאלה המצורפת הבאה... אשמח אם תוכלו לצרף פתרון מפורט כי לא הבנתי מה רוצים מהחיים שלי בשאלה הזו + דרך פתרון? תודה אנשים ! (ובמיוחד תודה ל- MR_K שמקדיש את מיטב זמנו ) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by LinKinG,

זה רק אני או שהמון דגמים של רכיבים נעלמו מהבילדר של PCHARDWARE כמו ה P4 2.4C והATI Radeon 9800 C3 ב1600 שקל שתמיד היה.... מוזר לי קצת למישו יש הסבר?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by OmerS,

מישהו יודע?

12. שלום, האם מישהו יוכל להעלות הסבר מסודר לפתרון שאלות בסדרות חשבוניות ,אשר בסעיפיהן נכללות שאלות כגון " מצא כמה מספרים חיוביים בסדרה", "מצא מה המספר השלילי הגדול ביותר", ובמיוחד שאלות שבהן נתונות שתי סדרות וצריך למצוא כמה שליליים\חיוביים משותפים יש, ומה המספר הגדול ביותר מהתחום? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  13. "קוויקי" בערוץ 2 ב 11 בלילה ימי חמישי (עכשיו למי שקורא הרגע...) הרבה זמן לא צחקתי ככה במיוחד בפרק השני . פשוט חמוד ! חמוד חמוד חמוד !! ..המשחק ...התסריט ....פשוט בחירה מצויינת של שחקנים , טקסט , הכל ! מומלץ ! ואני לא אחד שרואה הרבה טלויזיה , פשוט התחברתי ונהנתי מאוד (דומה בהומור ל"חברים של נאור")

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by Guy King,

בצעו את הניסוי הבא: שאתם לבד בבית\חדר, והכל שקט, תשבו באיזה מקום ותקראו לעצמכם בקול רם. תגידו בקול את השם שלכם, כאילו שאתם קוראים לעצמכם. תחזרו על זה כמה פעמים, עם הפסקה בין קריאה לקריאה, במשך כמה דקות. מה הרגשתם? אמורים להרגיש אי-נוחות, מעיין תחושה של פיצול אישיות, בשביל "לפתור" את זה תגידו - "כן, אני בא".

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by My_Name,

אבא שלי עובד כנהג מונית, ויש לו מונית בבעלותו, אני יכול לנהוג בה ? ידוע לי שכדי לעבוד כנהג מונית, צריך להוציא רשיון מיוחד (מגיל 21), אבל זה כולל גם נהיגה שלא בתפקיד ? אם אני לדוגמא, בעל רשיון רגיל, מעוניין לנהוג בלבד, אני יכול לעשות את זה ? או שאי אפשר בכלל לנהוג על רכב שמוגדר כמונית, ללא רשיון מתאים ? אין לי כ"כ למי להפנות את השאלה הזאת חוץ מפה, אולי אני אתפוס איזה שוטר תנועה ואשאל, אבל בנתיים זה המקום היחיד - בדקתי טיפה, והחוק היבש, אומר שאסור. יש מצב שיש אפשרות בכל זאת

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  16. חג שמח לכל בית ישראל. הכנתי קטע חדש וניסיתי להכין משהו מקפיץ פחות או יותר .. יענו למועדונים - הקטע נתון תחת חוות תעדכם http://rapidshare.de/files/21968936/KOBrA_-_To_Rush.mp3.html (כדי להוריד יש ללחוץ על מקש ה"FREE" ולאחר מכן לחכות עוד 24 שניות -->להקיש את הקוד שבתמונה ולחיצה על הורדה) שם הקטע כפי שאתם בטח רואים הוא KOBrA - To Rush אבל זו היא גרסא ראשונית ככה שתנו לי חוות דעת כדי שאוכל לשנות אותו בהתאם .. בנוסף לא מזמן פירסמתי כאן רמיקס שעשיתי בסגנון מוסיקה שחורה והנה הלינק למי ששמע ולמי שלא : http://stage.co.il/media/yakovhahiasvilli568837.mp3 KOBrA !

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

לפני כמה שנים נרשמתי לפייל פאל ואני לא זוכר את החשבון שלי. אם אני עושה חשבון חדש עם אותם פרטים זה יהיה בסדר? המ.. משהו יודע אם אני יכול לפתוח חשבון באיביי ולמכור או לקנות דברים והכול דרך פייל פאל?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by MOFRA,

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם אז שוב... הסרטון מבוסס על הפרסומת של מנטוס... בבקשה אני מחפש את הסרטון הזה בנרות מישהו יוכל לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  20. קיבלתי תכרטיס הזה מסלקום וכמובן שחייבים לנצל.. אף פעם לא הייתי משכיר סרטים ככה שזה דיי חדש בשבילי..אבל זה נחמד כל יום שלישי 2 סרטים חינם מבלוקבסטר. בכל אופן אני צריך המלצות לסרטים טובים..לא איכפת לי איזה סגנון סרטים בסגנון של "ג'רולד וקומר הולכים לטירה הלבנה"[או משו כזה]...זה אחלה סרט וממש מצחיק ככה שסרטים בסגנון יתקבלו בברכה) עדיף סרטים שאפשר לראות עם חברים... תודה, תנצלו תמבצע!

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by darkman,

אז הסרט היה היום, יום שלישי ב 22:00 בערוץ 16 בכבלים(ערוץ 4 לשעבר) שמו "שטח ההפקר" והוא היה בשפה שדומה לרוסית(אולי רוסית) עם מישהו יכול להביא לי יותר פרטים על הסרט, כמו השם המלא(לא בעברית) או שהוא יודע את שיר הסיום שלו(זה שהיה בכתוביות) תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  22. הבא שמפרסם את הזבל הזה פה מקבל אזהרה במקום. multicore

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  23. שלום לכולם ! מחשבים תמיד עיניינו אותי ומשכו אותי, בייחוד אחרי שגיליתי את עולם התיכנות (ואת המשכורות שלהם תמיד רציתי לראות את עצמי יושב איפשהו ומתכנת עבור איזה חברה בעלת שם, חושב על רעיונות חדשים לפתח, שיקדמו את העולם בדרך זו או אחרת.. אולי קצת הגזמתי.. אבל מה שאני מנסה להגיד הוא שזה מעין חלום שכזה.. כמו ששואלים ילד בן 10 מה הוא רוצה להיות שהוא יהיה גדול.. והרוב עונים אסטרונאוט.. אז החלום שהיא הוא פיתוח, בעל חשיבות, בעולם המחשבים.. טוב אני חושב שהרקע הזה מספיק.. עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי את ההזדמנות להגשים את חלומי הקטן.. קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה …

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by rmindel,

היי, מישהו יודע איפה מוצאים מורה טוב לגיטרה? (יש איזה אתר? או משהו כזה?) רועי

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by amit_amit,

שלום לכולם, לא מזמן קניתי נגן טושיבה Gigabeat S 60 ג'יגה וקניתי אותו מחנות שאני לא חושב שמותר לי פה להגיד את השם שלה, וגיליתי שקיבלתי נגן משומשו, למרות שהוא בא מהקופסא עם הכל וכו', עדיין הוא היה משומש (אני 100% בטוח בזה), אני עדיין בודק את מצב הבטריה (אם היא נחלשה) אבל זה נורא מעצבן אותי שהנגן משומש, מה לעשות בעניין, אני יכול לבקש את הכסף חזרה?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים