עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redead,

אתמול קניתי לעצמי סמסונג גלקסי אס ( מכשיר מדהים ) .. עכשיו ראיתי שכבל הטעינה שלו זה חיבור מיקרו USB וגם העכבר לוג'יטק שלי Performance MX נטען באמצעות כבל שמצד אחד הוא USB למחשב ומצד שניה מתחבר לעכבר מיקרו USB. עכשיו לפי כל הגיון בריא שבעולם זה מתאים ואני יכול לחבר את הכבל שמחבור למחשב לטלפון שלי . אני צודק נכון ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by poc,

יאללה אנשים תריצו ציונים....עושה השוואה ברמות בין איזורים.... ותגידו של כמה יחידות המבחן....

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by No_Man,

יש לי את מהדורת הזהבשל הארי פוטר - ספרים 1-4 בכריכה קשה, מהדורת הזהב, ממוספרים מאותה סדרה (בעברית). לפי מה שהבנתי, הערך שלהם כיום הוא לא כמו הספרים הרגילים (אי אפשר להשיג אותם בשם חנות, הכל נמכר). מישהו יודע מה הערך שלהם פחות אויותר היום, והאם הערך הזה צפוי לעלות בעתיד (אפילחו בטווח הרחוק)בקיצור, מה עדיף - למכור או לשמור ?

4. http://forums.somethingawful.com/showthread.php?s=&threadid=1431989 סתכלו על כמה דוגמאות שם...

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם אז שוב... הסרטון מבוסס על הפרסומת של מנטוס... בבקשה אני מחפש את הסרטון הזה בנרות מישהו יוכל לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  6. אז כמו שנאמר בכותרת, יש לי מחר את הבחינה, ואני תקוע עם קטע לא מובן. תוכלו לתרגם לי אותו בבקשה?? (לתרגם מילה במילה זאת לא בעיה, הקושי שלי זה לצרף אותם למשמעות אחת). 20th Century Literature: The second world war, an intervening economic depression of great severity, and the austerity of life in Britain following the second of these wars help to explain the quality and direction of English literature in the 20th century. The traditional values of Western civilization, which the Victorians had only begun to question, came to be questioned seriously by a number of new writers, who saw society Breaking down around them. Traditional literary forms were often discarded, and …

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by sna-E,

אבא שלי נוסע עוד כ-18 יום לתאילנד ובהזדמנות זו רציתי לרכוש לעצמי מחשב נייד. אשמח לקבל פרטים על המחירים באיזור (בנגקוק) ואולי גם אתרים של חנויות טובות RESPECT SNA-E

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. כל המאמרים שיכולים ללמד קצת איך המחשב עובד קירור כרטיס מסך מעבד לוח אם

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  9. היי, נגמרה לי היום חבילה, הגיע הזמן לעבור.. כרגע אני בNETVISION, באיזה ספק אתם? האם כדאי לדעתכם לשקול את החבילות החדשות של הUPLOAD או שהם עדיין במחירים אסטרונומיים? אה וגם הבזק נגמר לי עוד שבוע, שווה לעבור לכבלים או שזה סתם יהיה כאב ראש? (יש לי כרטיס רשת פנימי על הלוח)

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by fire15,

:

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by kfirlion,

הנה הקישור: http://www.youtube.com/watch?v=pEp9eojknFQ&mode=related&search= קצת יישן אבל יפה מאוד....שווה צפייה! שאלה: מישהו יודע איך קוראים לשיר ברקע?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  12. שלום, ראיתי בחדשות שיש טיסות זולות לתאילנד שנותנות אותן חברת התעופה התאילנדית אייר-טאי מדובר על טיסות ב150 דולר בערך ו2 לילות במלון והטיסה היא הלוך ושוב... הראו את זה בחדשות יענו בגלל הטסונאמי אז אין הרבה מטיילים והתיירות לא משהו אז הם רוצים להחזיר את התיירים! אבל לא מצאתי בשום מקום באינטנרט כרטיסית זולים כאלו!!!! מישהו ראה את זה בחדשות ויכול לעזור לי למצוא?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by liav12,

אני משתגע אבל יש את השיר של מדונה la isla bonita ששמים אותו כל הזמן במסיבות ברמיקס של היפ הופ..מישהו יודע למה אני מתכוון?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by LazyBurger,

http://pown.alluc.org/?uid=1252 כנסו ל5 מצד שמאל אני חייב את הפלאש המקורי אנלא מוצא אותו והוא תקוע לי במוח :<

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  15. לא רק שסניף הדואר אצלי קיצץ מאוד בשעות, לזוועתי גיליתי ש10 דקות לפני הסגירה (המוקדמת גם ככה, שלהם) הם נעלו את הדלת אפילו שראיתי את הקופאית בפנים! איזה שירות נוראי

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  16. לכתבה בYנט: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3016062,00.html

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. אני מעוניין לתקן או להחליף את המצלמה ב N95 היא קצת נדפקה... אני מחפש מקום שיכול לעשות את זה(למכור חדשה או לתקן) מישהו מכיר אולי באזור הצפון חנות כזאת?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by roadrunner,

אישתי עובדת במלון דיוויד אינטרקונטיננטל וכשביל גייטס היה שם השבוע לפחות 10-15 אנשים התקשרו למלון וביקשו את האימייל שלו כי הם רוצים לשלוח לו קורות חיים .

19. Started by Kurt,

שלום! אני מחפש אחרי תמונה גדולה של הסמל של צה"ל באינטרנט, וחיפוש מעמיק בגוגל לא הניב תוצאות. אם מישהו יוכל למצוא לי גירסה גדולה של הסמל (בערך 700X400) , אני אודה לו מאוד. דוד

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by yosside,

הוא משתתף בתחרות סרטונים בנענע ועליתי לגמר (!) אני זקוק לעזרתכם בבקשה תצביעו לי ותרשמו מה דעתכם עליו תודה רבה!!! לינק: http://j.nana.co.il/Article/?ArticleID=392368&sid=128

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  21. אני לא יודע אם זה חוקי או לא,השגתי קטע קטן (בסביבות ה 5 מגה) של להקת קרוספייר המהממת שביצעו כמה שירים של יזהר כהן בגירסת רוק כבד בקדם ארוויזיון (איכות בכלל לא משהו אבל הם פצצות). אפשרי לפרסם את הלינק כאן?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by parker8,

ניסיתי כמה ראשי דיו חלופיים, אבל הגעתי למסקנה שאין כמו המקורי. מישהו יכול להמליץ על מקום שמוכר מקורי בזול? או איזה מבצע בבאג/אופיס דיפו? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by iib,

חובה להקשיב.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  24. יש עוד כמה אתרים שנושאים את הבאג או "כשל" הזה .. כנסו לדוגמא ל Skypc , תוסיפי את אחד המוצרים לעגלה שנו את הערך למינוס ותעדכנו.. מעניין אם אתה מזמין במקרה כזה איך החברה מתייחסת לזה... אולי נותנת לך זיכוי.. עריכה: ב skypc כרגע זה לא עובד, יתכן מאוד שהם סידרו זאת בעקבות מייל ששלחתי להם .. אפשר עדיין לראות את זה באתרים אחרים

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים