עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם למרות כל הרשום כולל חוקי הפורום, לדעתי צריך להיות דיון בוגר בנושא. לא יודע אם זה חלק מהתרבות בארץ או שזה הפך להיות נוהג, אבל השירות לקוחות בארץ טעון שיפור לי אישית נמאס מהיחס שמקבל הצרכן הישראלי והגיע הזמן לארגן את העניין הרעיון שלי הוא לאגד את הניסיון של החברים בפורום לגבי רכישות בארץ - לחיוב ולשלילה ובאופן מבוקר, בונה ומקצועי כך שאנשים יוכלו לקבל חוות דעת. מה דעתכם?

2. Started by achiya1,

כמו כל סרט בסדרת האושן 13 למעט 11 אולי lol קצת היה מסובך מדי הם כנראה אוהבים להקשות על הצופה בכל אופן השאלה שלי היא כזאת ואם בטעות נכנסתם לאשכול הזה ולא ראיתם עוד ת'סרט אז צאו עכשיו(נתתי לכם צ'אנס לצאת) מט דיימון..מה הקטע עם אבא שלו ? הוא סוכן FBI ? לא הצלחתי להבין את הרקע עם הגניבת יהלומים והאיש הזה ששם עליו אזיקים מי שיכול לסדר את העניין הזה בראש שלי..זה יהיה נחמד תודה אנשים

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by WarMachine,

קיימת אצלי בחדר ובבית בכלל בעיה של נפילות מתח, עד כה זה לא הרס לי שום מכשיר חשמלי(תרם לחיים זה בטח לא) אבל לדעתי אני צריך לשים לזה לב הרבה יותר ביחוד שהשקעתי למעלה מ10K על המחשב החדש שיצרוך גם הרבה יותר חשמל, מה גם שטלויזיה מחוברת לאותו שקע(מפצל ל-6), רמקולים מחוברים לשם,מדפסת משולבת,המחשב, מסך מחשב,PS2. השאלה שלי היא אם קיים מכשיר כלשהו שפשוט מייצב את המתח על הקו המסוים שלי לחדר כדי שלא יהיו עליות ונפילות מתח או שפשוט להצטייד באל ספק ולגמור עניין. במידה ואתם מכירים מוצרים שקולעים לעניין ויש לכם המלצות\ביקורות עליהם אז אני אשמח לשמוע עליהם. שוב אני רוצה להדגיש שאני מעדיף לייצב את המתח לכל המפצל הזה של ה6 מאשר להשתמש באל פסק למחשב בלבד.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by approx,

http://youtube.com/watch?v=7JdulWzREts http://youtube.com/watch?v=jWC3VCPvh3g my channel http://youtube.com/profile?user=dani15vid

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by R0ck,

???

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by aviaderi,

לכבוד יום כיפו מצאתי ברשת גרסה משעשת לפיוט "אדון הסליחות": פיוט של יום הכיפורים ל- web designer לפי נעימה זו או אחרת של אדון הסליחות ומסיבות שונות, לא לפי אלף-בית. מאת איתי הראבן web consortium רחום וחנון, חטאנו לפניך רחם עלינו זלדמן יודע כל נסתרות טוב ומיטיב לבריות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? לא עבדנו לפי סטנדרט מזמן לא קראנו a list apart השתמשנו בתג FONT התב?חב?שנו עם טבלאות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? our HTML didn't validate our javascript was out of date mozilla היה מ?פלץ מפחיד כתבנו קוד לדפדפן יחיד ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? עד שקיבלנו אמונה שמנו space.gif בכל פינה האם דיננו כבר קצוב רק כי לא הפרדנו תוכן ועיצוב ? חטאינו נכבס נשתמש ב- CSS ח?ט?אנו? …

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by Norm4nde,

האם המחירים ב ebay הם אמיתים או שזה סתם איזה פרסום מעפן של החברה בשביל הלקוחות יש שם מכוניות כמו ford mustang ב 76 אלף ש"ח ודגם חדיש ותותח איך זה יכול להיות?@! ולא נדבר על המחשבים מחשב עם מערכת SLI במחירים כמו 9/10 אלף :\ ספק 600OCZ AMDFX-62 2GB 500GB מארז לא רע :\ למשהו יש הסבר הגיוני או שהמחירים בארץ סתם ככה גבוהים במיוחד ?@!#!@%!^

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by VL,

יש איזה תוכנה או אתר לצרכים שאני מחפש ? תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  9. אני סובל מחוסר תקציב, אז לעת עתה האם שווה לקנות את הנגן הזה? http://www.payngo.co.il אין לינק ישיר, אבל בצד ימין מצד שמאל תחת נגני MP3 יש אותו... תודה.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by The Dom,

יש לי את השיר ROCK LIKE THAT שמגיע עם האלבום הכפול של TECH N9NE.... עכשיו.. אני לא מוצא לזה את המילים... עזרה!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by Merrymoon,

דברים כאלו לפעמים מעודדים אותי כשאני עצובה בגלל האבטלה בארץ, שלי בעיקר. http://www.kron4.com/global/story.asp?s=2988375&ClientType=Printable דמיינו שעובדי התברואה היו צריכים לחפש את ה... אהרם, בביוב...

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  12. שלום לכולם! כתבתי ספר עיון בנושאים של מדעים מדוייקים. הספר כתוב בשפה פשוטה במבנה של מעין מיני-אנציקלופדיה ומיועד להדיוטות. אני לא משתמש בפורום הזה לצורך פרסום הספר, אלא לשם קבלת עזרה ממשתתפי הפורום. מאחר והספר עוסק בנושאים מדעיים (בעיקר פיסיקה), בחרתי לפרסם את ההודעה הזו בפורום מדע וטכנולוגיה, למרות שאני לא יודע אם היא אכן שייכת לפורום זה. תהליך כתיבת הספר (בערך שנה) היה מאוד מעניין ומאתגר ולמעשה גם מאוד כיפי (אני אוהב מדע). הבעיה נוצרה בשלב ההוצאה לאור. מישהו יכול לעזור לי בנושא הזה? חברות הוצאה לאור בארץ לא מסכימות להיפגש איתך אם אתה לא אישיות ידועה. הם אומרים רק שאני יכול לשלוח להם בדואר עותק של הספר והם אולי יחזרו אלי, במידה והם יהיו מעוניינים להוציא אותו לאור (אח…

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by Athlon-WINGS,

שירשום פרטים.

14. אהלן, קניתי לפני שבוע ומשהו את המכשיר מהסניף של אורנג ליד הבית.. על המכשיר אין מה לדבר מצויין! היו לי הרבה פלאפונים אבל מכשיר כזה מצויין עוד לא פגשתי! עכשיו יש בעייונת: הכשיר עצמו מגיע עם כבל USB שמאשר העברת משחקים/מוסיקה/תמונות.. ועוד ועוד... בגדול הוא עובד מצויין! מה שאני רוצה אני מעביר... רק שמשחקים הוא לא מעביר... מה שלא נסיתי הוא לא מעביר את משחקי הפלאש/ג'ווה. קשה לי לאמין שהכבל הזה או התוכנה שלו חוסמת לי את האפשרות... לא הגיוני בכלל. לכול בעלי המכשיר (שיש פה כמה ממה שאני זוכר) אני ישמח לתשובה וגם למי שיש את הידע בזה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  15. יש משמעות לכוכבים שמופיעים לך ליד השם בפורום? חוץ מזה שהוא מציין את התמצאותך פה? כאילו אפשר לעשות עם זה משהו ? זה פותח לך אפשרויות או משהו?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by GmaRa,

*צונזר*

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by FARKASH7,

לא הייתי בארץ שבוע מישהו יכול להגיד לי מה קרה שם? שמעתי שהייתה איזו סופה ענקית זה הכול.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by abnatan,

http://www.myfilehut.com/userfiles/64204/Wayne_Numan-EXOTIC_DANCER.mp3 שמעתי את המנגינה הזאת וזה נשמע כאילו זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע אותה (אולי לא בוורסיה הזאת) למישהו יש מושג מאיפה היא לקוחה? סרט, סדרה וכו' אגב למען הסר ספק, השיר חוקי למהדרין

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by fire15,

:

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  20. אני השנה טס לארה"ב לניו יורק. ואני מחפש חנויות שמוכרות מארזים. אשמח אם תתנו עצות לאיפה יש. אם אתפש אז אשמח לקטלוג מוצרים שלהם / אתר / כתובת בניו יורק. תודה מראש. כמובן, אני מחפש מארז. אלומיניום. עם 120 ממ מאחורה. ונקי ככל האפשר. אשמח לתגובות.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by ofer,

מי מכיר חנות מחשבים בשם גמא בתל אביב אפשר לסמוך עליה או היא כמו כולם

22. Started by Pure-Gold,

יש למישהו מושג איפה ניתן למצוא תרשים של סלוט PCI ? הכוונה באילו רגליים הוא מוציא מתחים ואילו רגליים משמשות כאדמה וכו'.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by LinKinG,

זה רק אני או שהמון דגמים של רכיבים נעלמו מהבילדר של PCHARDWARE כמו ה P4 2.4C והATI Radeon 9800 C3 ב1600 שקל שתמיד היה.... מוזר לי קצת למישו יש הסבר?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by Holy,

http://www.room404.com/page.asp

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.