כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
קיצור אני מחפש איפה אפשר להוריד צלצולים (פורט מידי 4 פולי ולא מונו זול וצורם לאוזן) ומשחקים לנוקיה 3510i כמובן שיהיה בחינם (יש כבל לחיבור למחשב) יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לפעמים עודף ידע מקשה על קבלת ההחלטות אני עומד לרכוש מחשב חדש מגלישה באינטרנט אני לומד שיש לקוחות רבים שאינם מרוצים מיחס ואיכות המוצרים בכל מיני חנויות. רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות מחשב בביטחה ממקום אמין באיזור ראשון ת"א רמת גן. תודה
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ולא רק כל הקורסים של מיקרוסופט... אפשרי בארץ למצוא משהו שהוא לא קשור לעיצוב ? (כל דבר שלא יהיה, אבל מקינטוש)
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
איך קוראים לשיר שמתנגן בסרטון הזה: http://youtube.com/watch?v=s7J0FUkOFTU תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
http://www.subhi.com/public/bushwhacked2.mov
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, אחרי הקניה של המחשב החדש נשארו לי מלא חלקים שאין בהם צורך, כי החלפתי כמעט מחשב שלם, אז החלטתי למכור אותם לבחור שאני תמיד מוכר לו. הבעיה היא שהפעם הוא מציע לי מחיר שנראה לי ממש נמוך (2500 ש"ח) וזה באמת נראה לי חתיכת מחיר נמוך. אז הנה רשימת החלקים שיש לי למכור, אני רוצה שתגידו לי אם המחיר שהוא נתן (זה מחיר מזומן) באמת נמוך או שזה ראלי לחלקים האלו. תודה. Pentuim 4E 2.8G 478 + Fan Amd K6-3 500Mhz (as i remmember) + Fan Gigabyte GA-8S655FX-L Gigabyte GA-5AX 1024Mb Samsung (512X2) 128Mb Spektek+64Mb Spektek (133/100 Mhz, as far as i know) Ati Radeon 9500 (non pro) - 128MB Ati Radeon 8500 (without fan) - 128MB Maxtor 40G (ATA) model D740X-6L Thermaltake - 420APD(DUAL…
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האלן חברים,שנה טובה לכולם! האם בידיכים מידע על פתיחת קניונים או האם החנויות בערים פתוחות (דוקטור לק וכו..) תודה!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קיבלתי מכתב מהיחידה להכוונת חיילים בקשר לAICE שהם בעצם חברה להשמת מתנדבים כמדריכים בקיטנות בחו"ל מישהו מכיר/שמע/יש לו ניסיון עם החברה הזו?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כמו לדוגמא הגלגול הקודם של hwzone וכו'.. זה פורסם מעל גבי הפורום בעבר ואני לא מוצא את האתר הזה. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
-
-
יש לי מסך 24' כרטיס 8800gtx מעבד q6600 @ 3.2Ghz זיכרונות 2GB 800Mhz אני רוצה להריץ משחקים עם פילטרים חלק יש לציין שוב שהמסך הוא 24' ואני רוצה להריץ קרייסיס חלק בלי פילטרים על לפחות HIGH עכשיו השאלה שלי היא ככה.. יש לי ויסטה אז להשקיע ב4GB זיכרונות?או שאני לא ירגיש הבדל? האם לקנות מעבד חדש?או שזה לא יתן עוד FPS? ולקנות כרטיס חדש וזהו? אם אני קונה כרטיס חדש?לקנות עם 1GB או 2GB זיכרון?שוב...יש לי 24' ומתיי יצאו כרטיסים חדשים? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני צריך פה עזרה קטנה בתרגום המשפטים הללו נסו להיות מדויקים ככל האפשר תודה 1.He is fortunate to have been passed the exam 2.She regrets having been visited by some friends 3.She avoided being visited by friends 4.She seemed to have visited 5.They finished having had courses
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שיר כזה שקט, בחורה שרה אותו... כל הזמן חוזר המשפט הבאה: And im not going anywere... אז מה שם השיר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. אני באמצע דצמבר טס לארה''ב. נאמר לי שאם יש לי דרכון צרפתי איני צריך לפנות לקונסולה לקבוע ראיון ולשלם אגרה של 500 ש''ח. התהליך מתבצע בעצם בנתב''ג ששם אני ממלא טופס. האם זה נכון? יש לי דרכון צרפתי חדש + דרכון ישראלי מחודש. האם כל מה שאני צריך לעשות זה רק לנוח ורק בנתב''ג למלא טפסים או שהטעו אותי? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היום התחברתי לחבילה של הוט החדשה .קצב הUPSTREAM מדהים פשוט משנה את כל הרגלי השמוש באינטרנט פתאום הכל זורם במהירות שיא.הקטע המצחיק והחשוב הוא שהתקשרתי ל 013 הספק שלי ואמרתי לו לשדרג לי את החבילה בהתאם הוא דרש ממני 139 ש"ח נוספים ישר ביטלתי לשלם 300 ש"ח על החבילה החדשה נראה לי מוגזם .לאחר שהגעתי הביתה הפעלתי את המחשב ובדקתי את קצב העולה והוא היה על 60K מסקנה אין צורך לשדר אצל ספק האינטרנט הם סתם מנסים לסחוט כסף נוסף .
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הזמנתי מחשב מחנות כלשהי לפני יומיים...לא משנה מה שם החנות המחשב עלה לי 1680 שקל לפי המפרט שהוצע לי והמחיר שבאתר אני אמור לקבל את המחשב ביום ראשון הקרוב עכשיו היום נכנסתי לאתר במיקרה וראיתי שהמחיר ירד ל 1610... עכשיו רציתי לדעת מה קורה בעיניין זה האם אני צריך לשלם ביום ראשון 1680 במזומן או 1610 ?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני באתי עם מגן 70, בקושי למדתי (ניסתי, אבל הספר כ"כ משעמם שזה קשה להתרכז יותר מ-10 דקות) , הייתי עייף..ככה שבערך קיבלתי 90 :bigglasses: באמת נראה שמשרד החינוך אחרי ה-66 ממוצע של שנה שעברה (אם אני לא טועה) רצה להעלות את הציון הכללי, כך שעכשיו הממוצע בטח יהיה 80. ד"א, שאלה ראשונה - סעיף ראשון - התלבטתי בין "חופש העיסוק" לבין "הזכות לקניין" ובסוף רשמתי "הזכות לקניין". רק בזה אני לא בטוח. זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
עכשיו יש זמן פנוי לפני הצבא. ערכתי כמה קטעים "מובחרים" וחברתי אותם. http://www.youtube.com/watch?v=gZm867vRHAc
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כי אני מעוניין לשחרר את ה T191 שלי שהוא נעול לסלקום. אבל איפה יש פורומים דומים כמו שבנוקיהפרי שפשוט נותנים IMEI וזה משחרר?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מתי יגיע לארץ הmi11
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77436&bz=10
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש איזה אתר שאני יכול להעלות אליו קבצים בסדר גודל 40-60 מגה לחשבון אישי ואז לחלץ אותם ממחשב אחר? אתר חינמי כמובן.
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-