כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
הבנתי מניב ליליאן שץץקיים מחר בקניון רמת אביב בת"א פתיחת חנות אפל בישראל משעה 16:00 עד 22:00. מישהו מכיר את ניב אישית? מי מתכוון להגיע לאירוע? אני לא יודע אם אגיע, כי יש לי לעשות סימולציות ל- mcdst.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לפתוח חנות משחבים לטיפול ומחירת מחשבים בעוד כשנה וחצי +/- עכשיו אני רוצה לדעת אולי מאלה שיש להם חנות כזאתי או אלה שיודעים כמה תשובות לשאלות הבאות?: 1. כמה עולה פתיחת עסק כזה מה ההשקעה שלי בהתלחה הערך? 2. איך אני מוצא מישהוא שימכור לי את הרכיבים? 3. מה עוד אני צריך לדעת לגבי עסק כזה? לכל אלה שרוצים להגיב אתה צריך ללמוד להיות טכנאי על תגיבו אני יודע את זה ויש לי פתרון לזה או אם מישהוא רוצה להגיב אתה צריך פול כסף גם עדיף שישתוק. רק אלה שמבינים עדיף אלה שיש בבעלותם עסק כזה או אלה שלחברים/קרובים שלהם יש עסק כזה. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות דברים דרך האינטרנט, אבל אני פרנואיד שלא רוצה להעביר את מספר כרטיס האשראי דרך האינטרנט, כולל דרך אתר פייפל עצמו, רק מהחשש שגם בפעולה הזאת ידלפו הפרטים(לאו דווקא לפייפל, מי יודע למי). רציתי לדרך אם יש דרך לעשות את הפעולה הזאת דרך הבנק, ואז בכרטיס יהיה כמה כסף שארצה ואוכל לקנות איתו מה שבא לי, ובמקרה הכי גרוע ילך לי הכסף שהכנסתי לשם ולא כל מה שהיה בחשבון הבנק. תודה, רן
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום נרשמתי לפייפל ב21 לחודש ועוד לא קיבלתי חיוב באשראי (יותר משבועיים) כמה זמן יקח עד שאני אקבל את החיוב בויזה (יש לי כרטיס בינ"ל). שלחתי לפני שבוע חיוב נוסף לויזה אך גם זה טרם נקלט בחיוב- אני בודק את החיובים באינטרנט!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר דרך לפתיחת חשבון REAL MONEY בתוכנת פוקר מוכרת (VC, FULLTILT וכו') באמצעות כרטיס אשראי מקומי או חשבון PAYPAL?
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד כמה זה מסורבל, ארוך, מיגע? מה אני צריך שיהיה לי? ועד כמה זה בטוח?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לום לכולם אחי הקטן מעוניין לפתוח חשבון בנק בכל מקרה הוא בן 14.5 הבנקים שנימצאים בעירנו הם: *דיסקונט *הבנק הבינלאומי הראשון *לאומי *פועלים הוא רוצה לדעת על מה צריך לשלם האם יש עמלות על החזקת חשבון ועל כל מיני פעולות ועד איזה גיל האם נותנים כרטיס אשראי ואו כספומט איזה בנק הכי משתלם מהמתנות לא אכפת לו בעיקרון הוא צריך את החשבון להפקדת צ'קים ותלושי עבודה והעברות בנקאיות והאם יש אפשרות של מעקב דרך האינטרנט(על קבלת כספים והעברה דרך האינטרנט וכדומה) וזהו תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שמעתי שמגיל 15 אני יכול לפתוח חשבון בבנק, ושהחבילה עד גיל 18 כוללת 0 עמלות וכו'... הכסף שוכב שם, לא מרוויח או מפסיד כלום, ומשתמש שאני צריך. השאלה שלי היא איך הבנק מרוויח מזה? האם אני מתחייב להשאר בבנק גם אחרי גיל 18 לאיזה שנה שנתיים או משהו דומה? ובכלל, יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני פתיחת חשבון כזה?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורך בחשבון בנק בארה"ב, וידוע לי כי ניתן לעשותז את גם דרך האינטרנט. השאלה היא, כיצד בדיוק אני עושה זאת? אני אשמח לשמוע מאנשים שעשו זאת, או יודעים את הפרוצדורה אפילו בכלליות. בשביל למנוע ספאם, למי שכל כך חשוב לו לדעת, הרעיון של פתיחת חשבון בנק הוא להעביר כספים מ-PAYPAL לארץ על בסיס קבוע. ולמרות שידוע לי על דרכים אחרות, זו הדרך הנוחה ביותר והזולה ביותר לאורך זמן. Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון בעניין? אני צריך חשבון די דחוף...
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני בן 16 וחצי ואני רוצה לשמוע את הדעות שלכם על צורך בפתיחת חשבון בנק (בהנחה שיש לי כבר כמה עבודות מסודרות לקיץ)... איזה מסלול כדאי, באיזה בנק, כמה עולה האחזקה של חשבון (כי אולי לא שווה לפתוח בכלל חשבון בגלל זה) וכל מה שאתם חושבים שחשוב. תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתר שיאפשר לכם לפתוח חשבון דואר ב http://30gigs.com מבלי לקבל הזמנה מבפנים: http://38.98.129.131/~jim/30gigs.php Enjoy
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי לכולם , אני מקווה שזה מתאים לכאן... אשמח לדעת אם יש כאן עוסק פטור שפתח חשבון מפתח עסקי בחנות של גוגל כבר פעמיים מנסה , מספק להם תעודת עוסק פטור ממע"מ , מספר DUNS הכל! , אבל כל פעם אחרי כמה שעות הם פשוט "מגבילים" את החשבון ואז שאתה מערער הם דוחים את הערעור ואומרים לך שאין מה לעשות עם החשבון הזה ומה שיותר מעצבן מלבזבז כל הזמן 25$ זה לא להבין מה הם רוצים!. אז אם יש כאן מישהו עם עוסק פטור שהצליח לפתוח אשמח שיסביר לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 345 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מאחורי המארז מדבקה שאומרת "נזק למחשב לאחר הסרת המדבקה עלול לגרום להסרת האחריות" זה אומר שהלכה לי האחריות אם אני אפתח? :s05:
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני עובד עם RSS של IDEN על I335 שלהם ? כאשר אני מנסה להתחבר בכלל לנייד כאשר הקצב בנייד מתאים להודעה המצורפת, הוא לא מתחבר אליו... מה אני עושה ? יש לציין כי קניתי אותו בארה"ב והוא בא עם כרטיס NEXTEL כאשר אותו מנוי סגר אותו, אבל עם ה- NEXTEL ניתן להדליק את המכשיר, ועם סים של מירס הוא דורש קוד סודי... הבנתי שעם ה- RSS אני בכלל לא צריך להכניס את הקוד אלא רק לשנות קוד מדינה +תחום תדרים ולאחר מכן לעדכן תוכנה למכשיר מאתר IDEN. איך אני עושה את זה ? תודה מראש !! :'( [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש דרך נוחה לעבור ישר לתצוגה של מסמכים כמו וורד וPDF כאשר לוחצים על קישורים כאלו של GOOGLE, בלי שמנהל ההורדות ישתלט על זה כעל מסמך ויתחיל להוריד, ואז צריך להתחיל לחפש איפה הוא שמר את זה..... לפעמים הוא גם לא עובד, ואז FireFox מוריד את זה לשולחן עבודה, ואני לא אוהב שמלכלכים לי את שולחן העבודה! הכי גרוע - שאתה לוחץ ע מסמך דרך הקישור, נפתחת לשונית ריקה ומעצבנת מי כמוכם יודע. איך פותרים????
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אני רוצה להקים מעבדה בבית,בדקתי באתר רשות המיסים מהן חובות הרישום שלי ולא מצאתי שום דבר. רציתי לדעת אם אני צריך לשלם מס כולשהו על התיקונים? חבר אמר לי שאני צריך להירשם כ"עוסק זעיר" או משהו בסגנון אבל לא ממש הבנתי. אשמח אם מישהו יכול לעזור בנושא..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום התחלתי להרוויח כסף ולהוציא כסף במסגרת עסקית ואני צריך לתת חשבוניות מס לעסקים שאני עובד איתם עקב כך החלטתי לפתוח תיק במס הכנסה ויש לי כמה שאלות הפעולות שעשיתי עד פתיחת התיק במס(אני כחודש בעסק הזה) ההוצאות, וההכנסות, אני אצטרך להכניס אותם לחשבונות? במידה וההוצאות לא רשומות על שמי (רשומות על כרטיס האשראי של אבא שלי) כיצד זה יוסדר? האם במסגרת העסק אני אוכל להמשיך להשתמש בכרטיס האשראי של אבא שלי לצורך הוצאות? (הוצאות שקל מאד להוכיח שהן לטובת העסק - פרסום) תודה גדולה לעונים המנוסים שפעם היו מתחילים כמוני ומישהו מנוסה עזר להם
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני בהתלבטות קשה... אני עומד להתגייס ויש לי אפשרות לעתודה בצבא... עכשיו הבעיה היא שאני מתנגד ללימודים ולתפיסה הרווחת שחייבים ללמוד ולקבל משכורת... לכן הייתי מעדיף אחרי הצבא לפתוח עסק פרטי ולהרוויח כסף בצורה הזאת ולא לרדוף אחרי משכורות ותנאי עבודה טובים... מה אתם אומרים... עדיף ללמוד לתואר שני ולקבל משכורת או לפתוח עסק? זה נשמע נורא כללי אבל בא לי לדעת את הבעד ונגד של שתי האפשרויות.
-
התקציב 5000 שקל 1)העסק יהיה מהבית 2)איזה דרכי פירסום יש? 3)מאיפה אני משיג רשימת ספקים לחלקים? 4)איך אני פותח עסק במע"מ? 5)נניח הגיע לי מחשב שצריך פירמוט ואין לאותו בן אדם ווינדוס חוקי איך אני עושה לו פורמט? בקיצור אני צריך פה עזרה מ-א עד ת תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כל מי שמבין קצת במחשבים ורוצה לעזור לאירנים להלן ההוראות: 1. הורידו את התוכנה הבאה: http://dev.austinheap.com/iran/squid-2.7.STABLE6-bin-DELAYP.zip 2. הרחיבו את הקובץ והעתיקו את התיקייה squid ל- root, בדרך כלל :c 3. פתחו את הקובץ C:\squid\etc\squid.conf ב- text editor, לא WORD!!! 4. קנפגו את השרת DNS שיצביע על השרת DNS של הספק שירות שלכם, בשורה שמכילה את:dns_nameservers 5. רצוי לקנפג שהפרוקסי יהיה פתוח רק לכתובות IP אירניות: חפשו את השורה http_access deny all ושנו אותה ל- http_access allow all עכשיו הפרוקסי פתוח לכולם. אם אתם אתם רוצים לקנפג אותו רק לתושבי אירן אז השתמשו ב- http_access allow TRUSTED והוסיפו שורה אחת קודם את: acl TRUSTED src 62.60.128.0/17 62.1…
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני פותח קבוצה שרק אני אוכל לשלוח בה הודעות?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי שני HDD אחד SATA והשני IDE על ה IDE נמצא גם DVD מה שמוזר שאם אני פותח קבצים דחוסים בגודל 700 מגה זה נפתח ב17 שניות מ SATA TO IDE אבל זה ההפוך זה עולה ל 40 ואפילו 50 שניות מישהו יודע למז ה ככה ?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח קובץ DVR ,איך ניתן לפתוח כזה קובץ ?זה קובץ של סרטוון מסוים תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-