עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ScreameR,

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  2. http://www.evanwashere.com/StolenSidekick/ http://www.msnbc.msn.com/id/6409077 בחורה נסעה במונית, שכחה את הפלאפון. היא בקשה שיחזירו אותו (צלצלה אליו\שלחה הודעות עם פרס כספי). מסתבר שהוא נגנב ע"י מישהו שנכנס א"כ למונית. היא קנתה את אותו הפלאפון, ואחרי שהדליקה אותו, הופתעה לגלות תמונות שצולמו ע"י הגנבים. בעזרת ידיד שלה, שמבין קצת במחשבים, הם גילו את המייל שהגנבים השתמשו בפלאפון (המידע נשלח לשרת של הספק ואז בחזרה אליהם). הם חיפשו את המייל בגוגל, ומצאו את את המשתמשים שלהם בMyspace. מדובר באח, חייל בצבא ארה"ב (בן 25). אחות בת 16, עם תינוק, וחבר שלה בן 24-26. לאט לאט אנשים התחילו להכנס לאתר, ובעזרת Digg.com, הם קיבלו חשיפה גדולה יותר, ואחרי 3-4 ימים כבר מדובר בחשיפה בקנ…

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  3. Started by naveh3,

אני זוכר שזה היה הפורום הראשון שלי פששש כמה זמן לא הייתי פה....... אני רואה שהשתנה טיפה נחמד מאד

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. Started by ppe,

לידיעת הדיבור או החברים נישמע כמו יחצן חח

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by american,

יש תכנית שנקראת "להתאבד באינטרנט"... :-\

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  6. היי חברה המחשב שלי דלוק 24 שעות ביממה אז החלטתי לעשות אותו כשרת קבצים מסוג FTP.. הקבצים הנשמרים עליו הם חוקיים והפאב עצמו חוקי. אז אני מבקש בבקשה בלי נסיונות פריצה והעלת קבצים לא חוקיים ;D ;D ;D דרך אגב יש שמה סרטון קורע של שני מפגרים הולכים פוגו!! ממש מצחיק (FOGO.WMV) חוץ מזה יש כבר על הפאב מלא תוכנות כולל תוכנות O\C ודרייברים. IP: xxx.xxx.xxx.xx USER: anonymous PASS: theking אם יתכנו עידכונים בIP הIP החדש יפורסם בתרד הזה. ביי הורדה\העלה נעימה. עריכה: מומלץ להשתמש בתוכנת FTP כגון FLASH FXP.

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  7. Started by Djx,

היה לי משעמם אז בניתי דף פשוט וצנוע של מנועי חדשות. המנועים הם באדיבות פראש. מי שיכול או רוצה שישלח לי סקריפט ואני יוסיף. המטרה של הדף הזה הוא במקרה של פיגוע למשל יהיה אפשר להיכנס לדף אחד וליראות חדשות מכל מני אתרים. בקיצור כנסו ותראו בנתיים אין דומיין וזה עומד על שרתי נענע עם אני יראה שזה טוב אני כבר יעביר לשרתי האתר שלי http://planet.nana.co.il/grodt/ עם זה נוגד את חוקי הפורום סליחה

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  8. זה של ביטורנט, אשמח לשמוע תגובות.. http://www.esooti.com

• 14 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by michaelr,

הערוץ יהיה קשור למדריכים (כל מה שקשור למחשבים) מ א ועד ת צריך עצות ממכם אם יש לכם הצעות למדריכים או שיפור אני אשמח לשמוע . https://www.youtube.com/user/MrGuideYou/featured

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  10. פתחתי קבוצה ב-Folding@home מישהוא רוצה להצטרף קבוצה מספר: 11515

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. http://listen2myradio.com/pirsum.php?ip=84.95.247.20&port=6887 אפשר לבקש בקשות לשירים בצ'אט =] האזנה נעימה

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  12. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני מנסה להיכנס לשם דרך האימייל (כשיש הודעה חדשה) אז פיתאום זה כותב לי Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator. מה קרה?

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  13. ראיתי את ההצעה הזו: http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/mg_best_of.xml שרת ייעודי עם מעבד עוצמתי, 24GB זיכרון RAM, נפח אחסון של 6TB ומהירות חיבור של 10Gb ב- 900 שקל לחודש. משתלם ? שימושים: אני מתכוון לפתוח אתר הורדות חדש לסרטים באיכות HD. ולאחסן את כל הסרטים בשרת ולהציע את הסרטים להורדה דרך הטורנט במהירות גבוהה בלי צורך בהעלאה מצד אנשים אחרים. כדאי כל הרעיון הזה ?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. Started by e.s,

איך אני יכול לפתוח אתר. זאת אומרת יש לי כבר את כל הדפים מוכנים עם כל הקישורים רק מה- אני לא יודע משיגים לו כתובת אינטרנט וגם אני לא יודע איך נותנים לאתר שלי את הכתובת הזאת ובקיצור אני לא יודע להעלות אותו לרשת. תודה!!

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by d1v,

שלום לכולם, ברצוני לפתוח אתר אשר יעסוק בתיווך בתים . איני מבין דבר באתרים אבל השימושים שלי באתר הם : מספר תמונות,שיתמוך באנגלית ועברית ושיהיה נגיש לארץ ולחו"ל. אשמח לפרטים כיצד לפתוח אתר,עלויות וכד' ,תודה מראש אילן.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  16. Started by drorhazan,

הבנתי מניב ליליאן שץץקיים מחר בקניון רמת אביב בת"א פתיחת חנות אפל בישראל משעה 16:00 עד 22:00. מישהו מכיר את ניב אישית? מי מתכוון להגיע לאירוע? אני לא יודע אם אגיע, כי יש לי לעשות סימולציות ל- mcdst.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by MasterDK,

שלום. אני מתכנן לפתוח חנות משחבים לטיפול ומחירת מחשבים בעוד כשנה וחצי +/- עכשיו אני רוצה לדעת אולי מאלה שיש להם חנות כזאתי או אלה שיודעים כמה תשובות לשאלות הבאות?: 1. כמה עולה פתיחת עסק כזה מה ההשקעה שלי בהתלחה הערך? 2. איך אני מוצא מישהוא שימכור לי את הרכיבים? 3. מה עוד אני צריך לדעת לגבי עסק כזה? לכל אלה שרוצים להגיב אתה צריך ללמוד להיות טכנאי על תגיבו אני יודע את זה ויש לי פתרון לזה או אם מישהוא רוצה להגיב אתה צריך פול כסף גם עדיף שישתוק. רק אלה שמבינים עדיף אלה שיש בבעלותם עסק כזה או אלה שלחברים/קרובים שלהם יש עסק כזה. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 11.6k צפיות
  18. אהלן, אני רוצה לקנות דברים דרך האינטרנט, אבל אני פרנואיד שלא רוצה להעביר את מספר כרטיס האשראי דרך האינטרנט, כולל דרך אתר פייפל עצמו, רק מהחשש שגם בפעולה הזאת ידלפו הפרטים(לאו דווקא לפייפל, מי יודע למי). רציתי לדרך אם יש דרך לעשות את הפעולה הזאת דרך הבנק, ואז בכרטיס יהיה כמה כסף שארצה ואוכל לקנות איתו מה שבא לי, ובמקרה הכי גרוע ילך לי הכסף שהכנסתי לשם ולא כל מה שהיה בחשבון הבנק. תודה, רן

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by urich,

שלום נרשמתי לפייפל ב21 לחודש ועוד לא קיבלתי חיוב באשראי (יותר משבועיים) כמה זמן יקח עד שאני אקבל את החיוב בויזה (יש לי כרטיס בינ"ל). שלחתי לפני שבוע חיוב נוסף לויזה אך גם זה טרם נקלט בחיוב- אני בודק את החיובים באינטרנט!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by eranmor,

מישהו מכיר דרך לפתיחת חשבון REAL MONEY בתוכנת פוקר מוכרת (VC, FULLTILT וכו') באמצעות כרטיס אשראי מקומי או חשבון PAYPAL?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  21. Started by Sp_RuS,

רציתי לדעת עד כמה זה מסורבל, ארוך, מיגע? מה אני צריך שיהיה לי? ועד כמה זה בטוח?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by OnlyOne,

לום לכולם אחי הקטן מעוניין לפתוח חשבון בנק בכל מקרה הוא בן 14.5 הבנקים שנימצאים בעירנו הם: *דיסקונט *הבנק הבינלאומי הראשון *לאומי *פועלים הוא רוצה לדעת על מה צריך לשלם האם יש עמלות על החזקת חשבון ועל כל מיני פעולות ועד איזה גיל האם נותנים כרטיס אשראי ואו כספומט איזה בנק הכי משתלם מהמתנות לא אכפת לו בעיקרון הוא צריך את החשבון להפקדת צ'קים ותלושי עבודה והעברות בנקאיות והאם יש אפשרות של מעקב דרך האינטרנט(על קבלת כספים והעברה דרך האינטרנט וכדומה) וזהו תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  23. Started by PeaS,

שמעתי שמגיל 15 אני יכול לפתוח חשבון בבנק, ושהחבילה עד גיל 18 כוללת 0 עמלות וכו'... הכסף שוכב שם, לא מרוויח או מפסיד כלום, ומשתמש שאני צריך. השאלה שלי היא איך הבנק מרוויח מזה? האם אני מתחייב להשאר בבנק גם אחרי גיל 18 לאיזה שנה שנתיים או משהו דומה? ובכלל, יש משהו חשוב שאני צריך לדעת לפני פתיחת חשבון כזה?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום, יש לי צורך בחשבון בנק בארה"ב, וידוע לי כי ניתן לעשותז את גם דרך האינטרנט. השאלה היא, כיצד בדיוק אני עושה זאת? אני אשמח לשמוע מאנשים שעשו זאת, או יודעים את הפרוצדורה אפילו בכלליות. בשביל למנוע ספאם, למי שכל כך חשוב לו לדעת, הרעיון של פתיחת חשבון בנק הוא להעביר כספים מ-PAYPAL לארץ על בסיס קבוע. ולמרות שידוע לי על דרכים אחרות, זו הדרך הנוחה ביותר והזולה ביותר לאורך זמן. Anatoli.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by TeaTime,

למישהו יש ניסיון בעניין? אני צריך חשבון די דחוף...

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.